Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ


Anti-ntp:Κρέμασμα η κυρία....
Η "γνωστή" Ευγενία Νατσουλίδου, άμεσα συνεργαζόμενη με τα Σκόπια, βρίσκεται πίσω από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ανθελληνικής προπαγάνδας αυτή την εποχή στην Έδεσσα.

Από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της "Μορφωτικής και Πολιτιστικής Κίνησης Έδεσσας" η Νατσουλίδου, διατηρεί πολιτικές σχέσεις με.... την "φιλελεύθερη συμμαχία" φέρεται και ως διαχειρίστρια του εμετικού μπλόγκ "belomorska makedonia" το οποίο δημοσίευσε το κατάπτυστο και γεμάτο μίσος για την Ελλάδα κείμενο και που μοιράστηκε σε έντυπη μορφή στην περιοχή της Έδεσσας και αποκαλύψε ο "Στόχος". 
Η Νατσουλίδου παρέα με άλλα φυντάνια της περιοχής έχει συστήσει με νομιμοφανή τρόπο στα πλαίσια του προαναφερόμενου συλλόγου "κρυφό σχολειό" -όπως στους κύκλους της αναφέρει για την εκμάθηση της... "μακεδονικής". Μάλιστα εκδίδουν και την εφημερίδαzadruga (που στα βουλγαρικά σημαίνει κοινότητα). 
Οι δραστηριότητες της Νατσουλίδου δεν σταματούν εκεί, παρακολουθούνται από τους Ελληνόψυχους και πολύ σύντομα μια πλήρης έκθεση των ενεργειών της θα βρίσκεται στην διάθεση του "Στόχου" και των αναγνωστών του. Σας ενημερώνουμε πάντως πως οι δραστηριότητες αυτές δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εχθρική προπαγάνδα αλλά και άλλες... αισθησιακές αναζητήσεις! Κοντός ψαλμός αλληλούια!