Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Βαφτίζουν τα μέτρα... πολιτικές!



Οι άνθρωποι εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν παίζονται. Είναι πραγματικά κορυφαίοι. Υπό μία έννοια τους βγάζουμε το καπέλο. Μπορούν να πάνε έναν ολόκληρο λαό καροτσάκι, μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή του, χωρίς να μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί δεν αντιδράμε. Ό,τι τέχνασμα έχει επινοηθεί στην ιστορία της προπαγάνδας, ρίχνεται αυτή την περίοδο με τους τόνους πάνω στα κεφάλια μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στο....

κεντρικό επιτελείο προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν να αποσύρουν από την κυκλοφορία την λέξη «μέτρα», γιατί θεωρούν ότι είναι συναισθηματικά φορτισμένη και φορτίζει αρνητικά τα «πρόβατα» (συγνώμη, τους πολίτες θέλαμε να πούμε).

Αποφάσισαν λοιπόν, να αντικαταστήσουν τη λέξη «μέτρα» με τη λέξη «πολιτικές». Θεωρούν, ότι οι λέξη «πολιτικές», είναι λέξη ουδέτερη και δεν θα επηρεάζει αρνητικά το θυμικό των πολιτών, όπως η ήδη μισητή λέξη «μέτρα».

Επομένως, από σήμερα και σταδιακά, θα διαπιστώσετε ότι…. θα εγκαταλείπεται σιγά σιγά από τα κυβερνητικά όργανα και τα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ, η λέξη «μέτρα» και θα ακούγεται όλο και πιο συχνά, μέχρι να επικρατήσει τελείως, η λέξη «πολιτικές».

Δηλαδή από τη μια μεριά μας εξαθλιώνουν, για να διασωθεί το διεφθαρμένο τους καθεστώς και ταυτόχρονα από την άλλη, με διάφορες τεχνικές, μας αποφορτίζουν, για να μας έχουν σε καταστολή, και να μην αντιδρούμε.

Είπαμε. Αυτοί είναι ικανοί να βαφτίσουν την χρεοκοπία επιβράβευση.




http://kostasxan.blogspot.com/2010/11/blog-post_9354.html