Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Απορίες ενός μέσου Σοσιαληστή


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΜΩΝ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΤΕΡΜΑ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ Κ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ? Κ ΑΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ...ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΠΡΟΝΟΙΑ Κ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ Κ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ Κ ΑΛΛΑ? ΠΟΣΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ Κ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ? Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ, ΔΙΚΑΙΟ Κ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ? Κ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ Κ ΝΕΟΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΤΕΣ? ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ?
ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ Κ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΟΠΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Κ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ Κ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Κ ΣΤΑΥΡΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΕΙς Κ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Κ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΠΩς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?
K ολα αυτα γιατι? Για να εντοπισουν τους κλεφτες των περιουσιων μας κ να τους αποτρεψουν να κλεβουν? Εμεινε τιποτα αλλο να κλεψουν? Το πολυ πολυ να πιασουν κανεναν κατηγοριας κλεφτοκοτα κ να τον δειχνουν στα καναλια για αποδιοπομπαιο τραγο. Να τους πειτε επισης οτι μας εκλεψαν τη πατριδα, μας εκλεψαν τη περιουσια, μας εκλεψαν τη συνειιδηση , μας εκλεψαν τους μισθους μας, μας εκλεψαν ακομα κ λεφτα απο τα αφεντικα μας κ δεν εχουν να μας πληρωσουν κ μας απολυουν, να μας κλεψουν κ τη ψυχη? Να ξεσηκωθουμε γιατι πλεον δεν εχουμε τιποτα να χασουμε οπως μας εκαναν τις ζωες...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά κατά τη γνώμη μου δεν είναι τίποτα!!! Μόνο σοσιαλισμό δεν έχουμε....αντί να εθνικοποιούνται οι μεγάλες επιχειρήσεις περαιτέρω, όπως η ΔΕΗ και ΟΤΕ και να δημιουργούνται άλλες που να τις κατέχει το δημόσιο και όχι ιδιώτες που βιάζουν κυριολεκτικά το ΑΕΠ μας, όλο κάνουμε και κάναμε ιδιωτικοποιήσεις έναντι πανακείου φακής...Το Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα όταν το έλεγε ο ΓΑΠ μάλλον άλλη χώρα εννοούσε....