Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


george_sorosΤουλάχιστον 65 δισεκατομμύρια δολάρια θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν, με τη φορολόγηση των πράξεων επί του συναλλάγματος και τη δημοπράτηση αδειών ρύπανσης, των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με έκθεση, που αφορά τις συστάσεις για τους τρόπους χρηματοδότησης της καμπάνιας, για την καταπολέμηση της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Η αναφορά, που έγινε......
μεταξύ των άλλων από τον  δισεκατομμυριούχο επενδυτή George Soros και τον Larry Summers, διευθυντή του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του προέδρου Obama, αναφέρει ότι η πώληση αδειών για τις εκπομπές του υποτίθεται βλαπτικού διοξειδίου του άνθρακα, θα αποφέρουν 38 δισεκατομμύρια δολάρια και οι φόροι επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών επιπλέον 27 δισεκατομμύρια δολάρια, σύνολο 65.

Οι διαπιστώσεις αυτές, έχουν ως στόχο να καθοδηγήσουν τους απεσταλμένους στις συνομιλίες του ΟΗΕ -για το κλίμα- που ξεκινούν αυτό το μήνα στο Μεξικό, καθώς αναζητούν τρόπους, για να προωθήσουν 100 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως είχαν υποσχεθεί στις φτωχές χώρες, έως το 2020.

Το όλο εγχείρημα, στο οποίο δόθηκε κύρος μέσω του ΟΗΕ, μετά την υιοθέτηση της Ατζέντας 21 από 178 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έχει σαν σκοπό να υπερφορολογήσει όλες τις χώρες και να τις γονατίσει ακόμη περισσότερο οικονομικά μέσω των πράσινων φόρων.
Το πως θα διατεθούν τα χρήματα στις χώρες του τρίτου κόσμου, είναι αμφισβητήσιμο, καθώς από όιτι φαίνεται τα πιο πολλά θα πάνε στις δαπάνες για την μείωση του πληθυσμού τους επειδή "ρυπαίνουν τον κόσμο",  υπάρχοντας πάνω στη Γη.
Η Ατζέντα 21 είναι το σοβαρότερο περιτύλιγμα, αυτή τη στιγμή, στην προσπάθεια α) υπερφορολόγησης των λαών με τους λεγόμενους πράσινους φόρους, β) στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, γ) στην μείωση της ιδιοκτησίας, με την δικιολογία ότι οι κατασκευές βλάπτουν το περιβάλλον, δ)στην μείωση των κατόχων αυτοκινήτων, επειδή υποτίθεται  ότι τα αυτοκίνητα μολύνουν το περιβάλλον, ε) στην μείωση της κτηνοτροφίας, επειδή μία αγελάδα υποτίθεται παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου, όσα και ένα ....τζιπ 4Χ4, με σκοπό την προώθηση των κρεατομαζών του τεχνητά κατασακευαζόμενου κρέατος,  στ) στην αποβιομηχάνιση του δυτικού κόσμου και ζ) τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων των υπό αποβιομηχάνιση χωρών σε Ευρώπη και Αμερική.
Υπόψη, ότι όλα τα βασίζουν στο ότι ο πλανήτης δήθεν κινδυνεύει από οικολογική καταστροφή και υπερθέρμανση, πράγμα που σύμφωνα με δεκάδες επιστήμονες δεν ισχύει και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απάτες όλων των εποχών. Αντίθετα η μέση θερμοκρασία του πλανήτη μειώνεται τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά την  δήθεν ευθύνη των δραστηριοτήτων του ανθρώπου για την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα, εκείνο για το οποίο μας διαβεβαιώνουν οι επιστήμονες που διαφωνούν είναι
α) δεν ευθύνεται το διοξείδιο του άνθρακα για την αύξηση της θερμοκρασίας, αφού για να αυξηθεί το αέριο αυτό, πρώτα πρέπει να αυξηθεί η θερμοκρασία. Δηλαδή ΠΡΩΤΑ ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΥΞΆΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΟΞΕΊΔΙΟ ΤΟΥ ΆΝΘΡΑΚΑ.
β) Το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπεται εξ αιτίας των εργοστασίων και των αυτοκινήτων, είναι το 1/1000, (ένα χιλιοστό) σε σχέση με αυτό που εκπέμπεται από τους ωκεανούς όταν τους χτυπά ο ήλιος.
Με δύο λόγια , ο πλανήτης Γη, τις δραστηριότητες του ανθρώπου, τις έχει γραμμένες στα παλιά του τα παπούτσια.
Πριν λίγο καιρό χάκερς, έκλεψαν πάνω από χίλια e-mail, των επιστημόνων που είχε μαζέψει ο ΟΗΕ για να δηλώσουν ότι κινδυνεύει ο πλανήτης. Στα e-mail αυτά, φαίνεται να μιλούν για δωροδοκίες και απειλές προκειμένου να μας πουν ότι δήθεν ο πλανήτης υπερθερμαίνεται.
Από ότι φαίνεται οι πράσινοι φόροι και τα πράσινα τέλη, παίρνουν λεφτά από τους πολίτες των δυτικών κρατών, τα οποία, οι κυβερνήσεις τους, παραδίδουν σε μία ανώτατη αρχή. Για ποιό λόγο; Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που τα μαζεύουν δεν έχουν ανάγκη από λεφτά. Έχουν όλα τα λεφτά.