Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Παπανδρέου & ΣΙΑ


Τελικά ΠΟΙΟΣ είναι ο Γιώργος Παπανδρέου;
Βαλλιανάτος , φίλος του Ουρανίου Τόξου, καταγγέλει την Ελλάδα για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο Πρωθυπουργός τον θέλει ...ΣYΜΒΟΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !
Τρεμόπουλος, φίλος του Ουρανίου Τόξου, καταγγέλει την Ελλάδα ότι ΡΥΠΑΙΝΕΙ και ο Πρωθυπουργός ήθελε να δώσει στο κόμμα του ολόκληρο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!
Ορίζει Πρόεδρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη (πρωτεύουσα της Μακεδονίας) τον .....

Ελληνόφωνο και φίλο του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ Γ.Κωνσταντίνου !


Μέλη του Ουρανίου Τόξου πολιτεύονται σε ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ παρέα με Βουλγαρίζοντες θαυμαστές των Κομιταζτήδων!
Είναι σίγουρο ότι οι Σκοπιανοί που διεκδικούν όνομα και γη της Μακεδονίας θα έπρεπε να πανηγυρίζουν με αυτές τις "εξυπνάδες" του κ.Παπανδρέου!
Ομοίως πανηγυρίζουν με τον κ.Παπανδρέου οι Τούρκοι Κεμαλιστές που διεκδικούν να βαφτίσουμε "Τούρκους" όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας και ν' αυτονομήσουμε τη Δυτική Θράκη.
Μαθαίνουμε σήμερα από το έγκυρο
 Strategy Report ότι παλιότερα ο Γιώργος Παπανδρέου διέθετε για σύμβουλο, υπάλληλο της εφημερίδας Χουριέτ!
Σε άλλες χώρες ... οι δημοσιογράφοι χωρών με σοβαρά προβλήματα στις διμερείς τους σχέσεις παίζουν συχνά τον ρόλο ... των κατασκόπων... αλλά όχι στην Ελλάδα μας!

Η εφημερίδα Χουριέτ , σύμμαχος του Γιώργου Παπανδρέου , που προφανώς ελέγχεται από αμερικανάκια, είχε κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από τα Ίμια με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε 3 νεκρούς και να ευχαριστήσουμε για το "ευτυχές" αυτό αποτέλεσμα τους Αμερικανούς δια στόματος κ.Σημίτη.
Η πτώση του ελικοπτέρου σε καμία περίπτωση δεν οφειλόταν σε πυρά των Κεμαλιστών Στρατιωτικών (βλέπε φώτο κάτω) ...αλλά σε κάτι χελιδονόψαρα που πετούσαν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή. Αυτή λοιπόν η εφημερίδα που δημιούργησε κατά παραγγελία μία Ελληνο-Τουρκική κρίση με θύματα 3 νέους Έλληνες ... πλήρωνε ως υπάλληλο μία δημοσιογράφο που παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες στον σημερινό "Έλληνα " πρωθυπουργό!
Οι δε άριστες σχέσεις Παπανδρέου και των δολοφόνων της Χουριέτ ... αναδύονται με κάθε ευκαιρία!
(φώτο απόΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑ)
Ακόμα και όταν διορίστηκε ΥΠΕΞ η κ.Μπακογιάννη ... και πάλι τα αμερικανάκια της Χουριέτ πανηγύρισαν μιλώντας για ακόμα έναν "GIORGO" θηλυκού γένους! Θυμόμαστε επίσης ότι μεταξύ Σαμαρά και Μπακογιάννη το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη... στήριζε τη Ντόρα!.
Σήμερα ο μέγας Πάγκαλος έπλεξε το εγκώμιο της κας Μπακογιάννη (!) , του θηλυκού GIORGO-Χουριέτ ... λέγοντας

«Η κυρία Μπακογιάννη είναι νέα κοπέλα, γεμάτη δυνάμεις και γνώσεις. Κάτι θα κάνει!»
Τις τελευταίες μέρες , οι ίδιοι κύκλοι που θησαυρίζουν από την Ελληνο-Τουρκική ένταση, και που φαίνεται ότι χάνουν τα ηνία της εξουσίας προέβησαν σε δύο χτυπήματα , ώστε να τραβήξουν την προσοχή Ελλήνων και των Κούρδων ενάντια στον Ερντογάν.
Έχουμε πρώτα επίθεση σε νεκροταφείο στην Ίμβρο. Αυτή η επίθεση έγινε με σκοπό να πάει το μυαλό μας στους ισλαμιστές της κυβέρνησης και όχι στους "πολιτισμένους" Κεμαλιστές του Στρατού.
Ευτυχώς έγκαιρα οι Τούρκοι πολιτικοί καταδίκασαν την προβοκάτσια.Και σήμερα είχαμε την βομβιστική επίθεση, δήθεν από Κούρδους (άρθρα απόΤΑΧΑΛΙΑ).Ευτυχώς έγκαιρα ... διαψεύδουν και οι Κούρδοι οποιαδήποτε συμμετοχή στην προβοκάτσια των ξένων υπηρεσιών.

Τέτοιες εκρήξεις κάνουν τον κοσμάκη στην Τουρκία να απαιτεί την ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ παραγγελίας ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ .... αλλά εδώ είναι που οι ΗΠΑ ... καθυστερούν ...λόγω της Ιρανο-Τουρκικής συνεργασίας! Είχε προηγηθεί επίθεση, δήθεν των Κούρδων, κατά Ιρανο-Τουρκικού αγωγού φυσικού - αερίου. Τι παράξενο πράγμα; Οι Αμερικάνοι εξοπλίζουν τους Τούρκους να βομβαρδίζουν τους Κούρδους...κι αυτοί χτυπούν τους Ιρανούς αντί τους Αμερικάνους!
Το συμπέρασμα; ... "Κύριε Ερντογάν παράτα τον Αχμαντινετζάντ γιατί σε μία Soro-Κουρδική επανάσταση θα χυθεί πολύ αίμα και θα πέσει η κυβέρνησή σου όπως έγινε και με τον κουμπάρο στην Ελλάδα". Άλλωστε και στο Κουρδικό ... πάλι ο "άγιος" Soros κάνει παιχνίδι από πίσω, σύμφωνα με τη Jewishpost.
Ο Soros που θησαυρίζει από τις μετοχές του στις πολεμικές βιομηχανίες που κατασκευάζουν τις βόμβες κατά των Κούρδων, Ιρακινών, Αφγανών κλπ ... μετά από μπόλικη προπαγάνδα τους κάνει να πιστεύουν ότι του χρωστούν και χάρη!
Κι εδώ στην Ελλάδα το "φιλανθρωπικό" έργο του Soros μέσω του Βαλλιανάτου και του Δημητρά ... είναι "τεράστιο" γι' αυτό και η επιμονή του GIORGO στην αξιοποίηση όλων των φίλων του Soros!
Στις επόμενες εκλογές ... να ΜΗΝ ξεχάσουμε να στηρίξουμε όλους αυτούς που ευθύνονται για την άνοδο του GIORGO στην εξουσία και την παράδοση της χώρας στους ξένους κερδοσκόπους. Όλα τα "διαμάντια" που σήκωσαν το χεράκι "συμμετοχής" στο έγκλημα κατά της χώρας ... στην γνωστή αναμνηστική φωτογραφία.