Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΕΟ!!! Ο “επαναστάτης” ψαριανός στηρίζει την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!


Αnti-ntp:Πάει και η αριστερά. Σάπισε...

Είδηση από το capital.gr

Τον Γιάννη Σγουρό στηρίζει για τον β΄ γύρο τρων τοπικών εκλογών ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος διεκδίκησε την Κυριακή την περιφέρεια Αττικής ως υποψήφιος της «Δημοκρατικής Αριστεράς».


Η συνολική στάση του κόμματος στις επαναληπτικές κάλπες, όπως προκύπτει από χθεσινή δήλωση του....
Φώτη Κουβέλη, ότι: «σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των κατάλληλων σχημάτων, όπου αυτό είναι δυνατόν είναι τα προγράμματα, το πνεύμα συνεργασίας που έχουν επιδείξει ή εγγυώνται ότι θα επιδείξουν, η φερεγγυότητα των προσώπων, τα ηθικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των υποψηφίων, καθώς και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν».
Σώπα ρε μεγάλε. Θα βγείτε και βόλτα με τον υποψήφιο;
Λες και δεν ξέραμε, γιατί φύγατε από τον σύριζα. Όχι ότι μας αρέσει ο σύριζα και οι θέσεις του,
αλλά το παιχνίδι το έχετε στήσει από καιρό.
Με το να βρίζει Θεούς και δαίμονες, νόμιζε ότι θα το “έπαιζε” επαναστάτης. Δεν είναι όμως έτσι οι επαναστάτες κύριε. Δεν μπορείς να κοροιδεύεις τον κόσμο επ΄άπειρον.
Παιδί της “πράσινης” επανάστασης και αυτός. Από τους δούρειους ίππους της Αριστεράς που εκμεταλεύεται το πασόκ και έχει ως όργανο για να αλώσει τον χώρο. Κάποια στιγμή σα στημένη λεμονόκουπα θα τον πετάξουν στον κάλαθο και αυτόν…
Αν οι “αριστεροί”, δεν καταλαβαίνουν “ΠΟΣΟ ΔΕΞΙΟ” είναι το πασόκ και στηρίξουν αυτούς που τους λένε οι ψαριανοί και οι κουβέληδες… κακό δικό τους.
υ.γ 1. Ριζοσπάστη σε Φεράρι πρώτη φορά βλέπουμε. Συλλεκτική φώτο!
Υ.γ 2. Θα πέσουν και “άλλα χτυπήματα” στην “αριστερά” τις επόμενες μέρες…