Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ


waffle-chipΠριν από πολλά χρόνια, ο Λιακόπουλος είχε δώσει μία πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, τα τσιπ πυριτίου, που βασίζονται δηλαδή στους ημιαγωγούς πυριτίου δεν θα αποτελούσαν το χάραγμα της αποκάλυψης. Οι περιβόητες μάλιστα ηλεκτρονικές ταυτότητες, έλεγε, απέχουν μακράν της ύπουλης μεθόδου του χαράγματος.
Το θέμα είναι ότι το γνωστό verychip της εταιρείας Applied Digital Solutions, που....
ήδη χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, αποτελεί ένα μικρό chip αναγνώρισης, εντοπισμού της θέσης, αλλά και μέθοδο οικονομικών δοσοληψιών. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά του "χαράγματος" της Αποκάλυψης, αλλά έχει για τον όποιο επίδοξο παγκόσμιο δικτάτορα, ένα μειονέντημα. Όπως μπορείς να το βάλεις σε ένα σώμα, μπορείς και να το βγάλεις, αφού μπορεί μεν να είναι μικρό, σαν δύο κόκους ρυζιού, αλλά περικλείεται σε ένα πλαστικό κέλυφος, που το κάνει διακριτό και εντοπίσιμο.
Στις 12 Μαίου 2010 ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο DUKE ότι βρήκαν και εφαρμόζουν μέθοδο με την οποία κατασκεύασαν μικροτσίπ από DNA, δηλαδή από ιστό. Είναι πολύ μικρότερο από τα μικρότερα συμβατικά μικροτσίπ, είναι πολύ φτηνότερο και όπως δήλωσαν σε ένα μήνα μπορούν στο DUKE  να κατασκευάσουν περισσότερα μικροτσίπ, από όσα μπορούν να κατασκευάσουν όλα τα εργοστάσια κατασκευής μικροτσίπ του πλανήτη σε ένα χρόνο και μάλιστα με πολύ χαμηλότερο όπως είπαμε κόστος.
Το τσιπ αυτό, μπορεί να εμφυτευθεί με εμβόλιο, ή να δημιουργηθεί με την κατάλληλη διαδικασία, μέσα στο σώμα του κάθε ανθρώπου.
Δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, αφού θα λειτουργεί μέσα στο σώμα σαν ιστός. Το τσιπ δημιούργησε η ομάδα του μηχανικού Chris  Dwyer από, όπως το ονομάζει, αυτοδομούμενο DNA.
Όταν ο Λιακόπουλος, που είναι πάντα πολλά χρόνια μπροστά σε πληροφόρηση, το ανακοίνωσε πριν από χρόνια, κλασικά βρέθηκαν οι υπερεγκέφαλοι που είπαν ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβούν. Τώρα όλα είναι έτοιμα.................

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακόπουλος επαληθεύεται κάθε μέρα που περνάει και ας τον κοροϊδεύουν οι χαχόλοι...

Ανώνυμος είπε...

μεχρι και η καινη διαθηκη λεει για το χαραγμα του αντιχριστου ο αριθμος του ειναι χξς[666] χριστος ξανα ςταυρωνεται! κεφαλαιο 13 κατα ιωαννην ευαγγελιον! μας κυβερνανε μασονοι που υπηρετουν τους ιλλουμινατοι και τους ροταρυ τα μπασταρδια! εχω ενα βιβλιο του λιακοπουλου που λεγεται ο κυκλος της συνωμοσιας! στην σελ. 170 λεει για αποκρυφιστικες τεχνολογιες για τον ελεγχο του μυαλου! θα γραψω ενα μικρο αποσπασμα απο το βιβλιο>>>>> Ειναι προς οφελος των συνωμοτων που η αληθεια ουτε ποτε λεγεται, ουτε γινεται κατανοητη απο τις μαζες. Ετσι οι μαθητες του Μαμπούζε εχουν αναπτυξει εδω και αιωνες και κυριως στον αιωνα μας εξελιγμενες τεχνολογιες για να ελεγχουν το μυαλο των ανθρωπων. Αυτο πραγματοποιειται απο τις υπηρεσιες τους και με πληρη συνεργασια της ελιτ, της κουλτουρας και των ηγετων των μαζικων μεσων:τηλεοραση,κινηματογραφος,εφημεριδες,περιοδικα,μουσικη,τεχνη,θρησκεια,διασκεδαση! Ο τροπος με τον οποιο οι ιλλουμινατοι και οι πρακτορες τους χειριζονται τα μυαλα των ανθρωπων ειναι η προπαγανδα.--- υπαρχουν παντου υποσεινηδητα μυνηματα τα οποια δεν τα εχει προσεξει κανεις! παραδειγμα υπαρχει μια διαφημηση της heineken που παιρνουν τις μπυρες απο το ψυγειο αυτες που αφηνουν σχηματιζουν ενα τριγωνο και μετα ενας αφηνει μια μπυρα αναποδα δηλαδη το καπακι της μπυρας κοιταει προς την καμερα! και σχηματιζεται το τριγωνο με το ματι στην κορυφη - το τριγωνο με το ματι στην κορυφη ειναι το σημα των ιλλουμινατοι! και ποσα αλλα τετοια - και κατι λιγο ασχετο - επισης η ροκ μουσικη ειναι σατανικη γιατι υπαρχουν συγκροτηματα με συμβολα σατανικα και οι ροκαδες μιμουνται χαρακτηριστικα δαιμονισμενων δηλαδη ουρλιαζουν και χτυπιουνται σαν ψυχακηδες! μεσω της ροκ και ολες αυτες τις μαλακιες που συμβαινουν και πολλα αλλα οι μασονοι θα παραδοσουν στον αντιχριστο τους ''κοιμισμενους''!! ειτε το πιστευετε ειτε οχι! και κατι αλλο το 666 υπαρχει παντου παρακαλω πατηστε στο you tube 666 everywhere part 1 παντου ειναι στο barcode στην heineken στην vodafone στην cocacola παντου!! για να μαθετε τα παντα πατηστε στο you tube ποση αληθεια αντεχεις και δειτε και το εμφανιση περισσοτερων για αναλυτικες πληροφοριες!!!