Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Mασόνοι και ΛΑΟΣ.




Όπως ξέρουν οι αναγνώστες μας, στο taxalia απεχθανόμαστε τις συνωμοσιολογίες και δεν μας προκαλούν κανένα δέος οι λέξεις "μασώνος", "στοά" και λοιπά φαιδρά. Υπάρχει πολύς κόσμος όμως, που εξιτάρεται με αυτά. Και βέβαια οι οπαδοί του "ΛΑ.Ο.Σ - Καρατζαφέρης", ανήκουν στους μόνιμους "διώκτες" της μασονίας.

Δείτε τώρα, τι κακό είναι να "ανήκεις" σε κάποιο κόμμα:

Ο φίλος μου ο Αργύρης ο Σιδέρης (που ξέρει ότι μπροστά στην αλήθεια δεν χαριζόμαστε ούτε στη μάνα μας!), στις 6-8-2008, έκανε μια τεράστια αποκάλυψη, με τους βαρύγδουπους τίτλους που βλέπετε, από το ιστολόγιό του "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ":
Ποιά ήταν η αποκάλυψη;
Ότι σε συγκέντρωση μασόνων (όπως λέει ο Αργύρης, όχι εμείς!), έστειλε χαιρετισμό η Ντόρα Μπακογιάννη, με αποτέλεσμα το blog να κραυγάζει:


ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ? ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ`ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ !!
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
 και στη συνέχεια αναφέρεται στην παρουσία μιας κυρίας, που δεν έστειλε απλά χαιρετισμό όπως η Ντόρα, αλλά παραβρέθηκε εκεί αυτοπροσώπως, φωτογραφήθηκε και μάλιστα πρώτη πρώτη. Η φωτογραφία της μάλιστα κοσμεί το περιοδικό της ελευθεροτεκτονικής στοάς "ΙΩΝΙΑ 7".
Η κυρία ήταν η ....Κατερίνα Αδαμοπούλου, πρώην στέλεχος της ΝΔ, που μετά πήγε στο ΛΑ.Ο.Σ.



Στις 28 Σεπτεμβρίου φέτος (πριν μια βδομάδα), ο φίλος μου ο Αργύρης, παρουσίασε με περηφάνια, το νεό μεταγραφικό απόκτημα του ΛΑ.Ο.Σ. και συγκεκριμένα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Άδωνι Γεωργιάδη, δηλαδη την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού .....Κατερίνα Αδαμοπούλου !!!



αι, !   τη  ...μασόνο !!!
Μόνο που αυτή τη φορά, η συνδαιτημόνας των μασόνων, έγινε  "Η κυρία Αδαμοπούλου είναι μητέρα 3 παιδιών και κάτοχος μεταπτυχιακού «Περιφερειακής Ανάπτυξης –Πολιτικής» ή οποία ως υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έλαβε στις τελευταίες εθνικές εκλογές 24.000 ψήφους".
.......
Για τεκμηρίωση:
Το περιοδικό της στοάς ΙΩΝΙΑ 7, με τη φωτο της Αδαμοπούλου
Στοά ΙΩΝΙΑ αρ.7
Το σκάνδαλο του αιώνα
Η Αδαμοπούλου στον συνδυασμό του Αδωνι Γεωργιάδη
Παρουσίαση του συνδυασμού ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, Πατριώτες και μασόνοι, γίναμε ένα κασόνι