Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Να παραιτηθεί ο κ. Παπανδρέου τώρα…


Σόκ για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που εξαπατήθηκαν προκαλεί το βιβλίο του πρώην σοσιαλοδημοκράτη υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Πέτερ Στάϊμπρουκ, με τον τίτλο «Under Strich» που μόλις εκδόθηκε.
Όπως διαβάζουμε στην on line εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», όταν ο κ. Παπανδρέου, ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφωνούσε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι....
. «λεφτά υπάρχουν», γνώριζε πολύ καλά ότι «λεφτά δεν υπάρχουν».
Όπως πληροφορούμαστε από την πιο πάνω εφημερίδα, ο ίδιος ο κ.  Στάϊμπρουκ, με την ιδιότητά του του Υπουργού των Οικονομικών της Γερμανίας, είχε πει από τον Ιανουάριο του 2009 στον κ. Παπανδρέου για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ιδίως για την κατάσταση του δημοσιονομικού ελλείμματος και μάλιστα ο κ. Παπανδρέου του ζήτησε και συμβουλές για τη μείωση του ελλείμματος.  Συνεχίζοντας ο κ. Στάϊμπρουκ, λέει ότι, μετά από αυτό,  ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι «δεν είναι πλέον σίγουρος αν πραγματικά θέλει να κερδίσει τις εκλογές».
Σημειώνει δε η πιο πάνω εφημερίδα ότι: «Οπως φαίνεται λοιπόν, ο Γ. Παπανδρέου ήταν ενήμερος για την κατάσταση των ελλειμμάτων στην Ελλάδα, επί κυβέρνησης Ν.Δ., σε σημείο που ταλαντεύτηκε ως προς την επιθυμία του να κερδίσει τις εκλογές. Κι όμως, η συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό ξεχάστηκε γρήγορα. Οπως και οι συμβουλές του. Ισως γι’ αυτό, έπειτα από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι «λεφτά υπάρχουν».
Το βιβλίο αυτό κάνει πλέον το γύρο του κόσμου και όλη η ανθρωπότητα μαθαίνει…. ότι υπήρξε πολιτική απάτη των Ελλήνων από την πλευρά του κ. Παπανδρέου.
Επομένως, σήμερα ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί ότι ο κ. Παπανδρέου στερείται λαϊκής νομιμοποίησης, αφού απέσπασε λαϊκή εντολή, με ψεύτικο προεκλογικό πρόγραμμα, εξαπατώντας το λαό.
Μετά από αυτή την επίσημη επιβεβαίωση, αυτού που όλοι υποπτευόμασταν και που και ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος είχε επιβεβαιώσει, θα πρέπει ο κ. Παπανδρέου να υποβάλει πάραυτα την παραίτηση της κυβέρνησής του και να θέσει τον εαυτόν του ενώπιον της λαϊκής ετυμηγορίας.
Διαφορετικά θα περιμένουμε να βγάλει ψεύτη τον σοσιαλοδημοκράτη Γερμανό πολιτικό κ. Στάϊμπρουκ.

http://olympia.gr/2010/10/06/να-παραιτηθεί-ο-κ-παπανδρέου-τώρα/