Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Λογότυπα ΠΑΤΑΚΗ στα σχολικά βιβλία
































Όπως διαβάζουμε στα Νέα η εργοδότρια της Θάλειας Δραγώνα κ. Διαμαντοπούλου είπε για τα σχολικά βιβλία: «Τα βιβλία του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος εκδίδονται από το υπουργείο Παιδείας και την ευθύνη τους έχει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο».
Σύμφωνα με την εφημερίδα η κατηγορηματική τοποθέτησή της....... υπουργού (και ενίοτε πανελίστριας της Bilderberg) έχει να κάνει με:
«την πρόθεση της Εκκλησίας να τεθούν στο μικροσκόπιο ειδικής επιτροπής τα σχολικά βιβλία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς οι ιεράρχες ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει «σημάδια αποχριστιανοποίησης» σε αυτά».
Παρόλο που η κυρία Διαμαντοπούλου είναι μέλος της κυβερνητικής οργάνωσης “λεφτά ΗΠΑρχουν”, ας την πιστέψουμε αλλά ας μας επιτρέψει μια απορία.
Αφού «Τα βιβλία του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος εκδίδονται από το υπουργείο Παιδείας και την ευθύνη τους έχει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο»… τότε γιατί διαφημίζονται στις σελίδες τους εκδοτικοί οίκοι όπως ο Πατάκης και για ποιο λόγο η συγγραφή τους ανατίθεται σε ιδιώτες και όχι στους εκπαιδευτικούς που διαθέτει το μισθολόγιο του υπουργείου;
Από που κι ως που οφείλει το ελληνικό κράτος να τοποθετεί μεγάλες λογοτυπάρες εκδοτικών οίκων στις πρώτες σελίδες των βιβλίων;
Αν ευκαιρεί η εργοδότρια της κ. Δραγώνα ας μας απαντήσει.

http://olympia.gr/2010/10/08/λογότυπα-πατακη-στα-σχολικά-βιβλία/