Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ένας χρόνος ψέμα και απάτη, θα πληρωθεί τοις μετρητοίς στην κάλπη


Ο πολίτης έχει συνειδητοποιήσει ότι παραπλανήθηκε; Έχει καταλάβει απλά πως η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού είχε αποφασισθεί ερήμην του, σε κάποιο υπόγειο κέντρου αποφάσεων για την εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών; Ή μήπως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου στον καναπέ του χωρίς να βλέπει το προφανές;
Εκτός από την ελλειμματική ενημέρωση της όλης αντιπολίτευσης προς τον κόσμο, την καταφανέστατη σκανδαλώδη υποστήριξη
στην κυβέρνηση των αποτυχημένων, από τα κέντρα που διοικούν τα ΜΜΕ στην χώρα, την μεγάλη και οφθαλμοφανή υποστήριξη του άβερελ της Μάργκαρετ από τα διεθνή κέντρα που θέσαμε ως νταβαντζήδες στον πλούτο της Χώρας μας, τι μας κάνει να πιστεύουμε πως ο Λαός μας ΞΥΠΝΗΣΕ;
Από τις χαλιναγωγημένες δημοσκοπήσεις, μιλούν για πρωτιά του ιδεοληψία, κοσμοπολίτη, ταξιδευτή, του "δεν χρωστάω σε κανέναν" και του "λεφτά υπάρχουν", ανυπόληπτου πολιτικά και ελέω ΔΝΤ πρωθυπουργού, την στιγμή που ασελγεί κατ’ εξακολούθηση σε όλους μας.
Η τρανή απόδειξη της παρακμής του Ελληνικού Έθνους!
Έναν ολόκληρο χρόνο, γεμάτο ψέματα, κοροϊδία, αλητεία, πράσινη ύφεση, ληστεία των οικονομικών του Λαού, ισοπέδωση των κοινωνικών κεκτημένων της κοινωνίας, βοθροποίηση- παγκαλοποίηση της νοοτροπίας του νεοέλληνα, με φιλοσοφίες του πρωκτού, ώστε να μην έχουν το πολύ απλό και καθημερινό για όλους, την αναγνώριση του λάθους τους!
Όλοι αυτοί είναι αλάθητοι, για την κρίση έφταιγε η νδ και ο Καραμανλής, έτσι που μας έκαναν να αναρωτιόμαστε, πόσους συγγενής να έχει ανά τον κόσμο ο Καραμανλής και φταίνε για την οικονομική κρίση;
Η διαχείριση της εξουσίας εδώ και έναν χρόνο ανήκει στους εντολοδόχους της τρόικας και του ΔΝΤ. Αυτοί φταίνε για το μνημόνιο, για τα δεινά που έχουν πέσει στον απλό Έλληνα.
Απλά και κατανοητά!
Αν θέλουμε να το καταλάβουμε σαν απλός λαός έχει καλώς. Ειδάλλως θα έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, τον καθρέπτη της νοητικής μας κατάστασης, που θα δείχνουν το είδωλο του σήμερα. Τον απόλυτο Βλάκα. Αυτόν που θυμίζει τον ιθαγενή της μαύρης ηπείρου, που του έδιναν καθρεφτάκια (βραβεία με… άλογα) και τον είχαν δούλο, γιατί δεν το καταλάβαινε! Ήταν ηλίθιος λόγω του ότι δεν ήξερε, σε αντίθεση με άλλους που είναι ηλίθιοι εκ πεποιθήσεως!
Το όπλο το έχουμε, σύντομα μπορούμε να δώσουμε το μήνυμα ότι δεν είμαστε ηλίθιοι, δούλοι, υπήκοοι της σύγχρονης αποικιοκρατίας του ΔΝΤ. Στις επερχόμενες εκλογές, παίρνουμε μέρος, και καταψηφίζουμε τους αντιπροσώπους του ΔΝΤ.
O λόγος για τον οποίο επελέγη η Ελλάδα να παίξει ρόλο δούρειου ίππου για την προσαρμογή της κοινωνικής Ευρώπης στα κελεύσματα της διεθνούς χρηματοπιστωτικής αριστοκρατίας, είναι η παρουσία ενός πρόθυμου πρωθυπουργού επικεφαλής μιας πρόθυμης κυβέρνησης, που στηρίζεται σε πρόθυμους βουλευτές.
Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όχι μόνο οι Έλληνες πολίτες, αλλά όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες.
Σήμερα βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση όπου ο καθένας κοιτάζει ατομικά να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Όταν όμως μετά από κάποια περίοδο εξαντληθούν οι ατομικές λύσεις, τότε ο κόσμος θα βγει από τα σπίτια του. Και τότε δεν θα γίνουν διαδηλώσεις έκφρασης γνώμης αλλά θα είναι διαδηλώσεις βίαιες και συγκρουσιακές. Διαδηλώσεις εξεγερσιακού χαρακτήρα που θα λαμβάνουν όμως όλο και πιο έντονο πολιτικό περιεχόμενο. Και το αποτέλεσμα αυτών των συγκρούσεων δεν θα καταλήξει στο Γουδί (για το οποίο θα παρακαλάνε οι σημερινοί κυβερνώντες), αλλά κάτι χειρότερο.
Αλήθεια, θέλουν οι πολιτικοί υπηρέτες του ΔΝΤ να γνωρίσουν την οργή του λαού; Ή μήπως πιστεύουν πως μπορούν να χαλιναγωγήσουν τους Έλληνες για μεγάλο χρονικό διάστημα; Μήπως δεν γνωρίζουν πως έχουν ημερομηνία λήξης; Φυσικά το γνωρίζουν. Και δική τους επιλογή είναι εάν θα αντικατασταθούν λόγω ολικής ανεπάρκειας εκπροσώπησης των εθνικών συμφερόντων ή αν θα πεταχτούν βίαια στα σκουπίδια της ιστορίας.
Οι επερχόμενες εκλογές θα στείλουν ένα σαφές μήνυμα. Τέρμα στους ψεύτες. Τέρμα στους κλέφτες. Τέρμα στους πρωθυπουργεύοντες και εκπροσώπους των τραπεζών (της υφηλίου) και του ΔΝΤ. Στις επερχόμενες εκλογές τελειώνουν τα ψέματα και τίθενται όλοι μπροστά στις τεράστιες ευθύνες τους.
Ήρθε η ώρα ο κάθε κατεργάρης να μπει στον πάγκο του ή... στον λάκκο του!

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2010/10/blog-post_3973.html#ixzz11ZAJS7ds