Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΣΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!.. (vid)


anti-ntp.net:Προσωπική άποψη αναγνώστη...
Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!.... ΜΗΝ ΓΕΛΕΙΕΣΤΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΟΥΧΙΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!... ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: 


 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΡΥΦΟΣ... :) ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ EXIT POOLS...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!... ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΕΡΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ.... ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΕΡΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μέχρι ενός σημείου καλά τα είπες,αλλά μας τα γάμησες μ αυτά τα περί καμμένου

Ανώνυμος είπε...

κοιμασαι εσυ αδελφε δε σου φταει το αρθρο το οποιο το οποιο ειναι καλως διατυπωμενο και ορθως φερομενο!ξερει τι λεει ο συντακτης του αρθρου δυστυχως ή ευτυχως...