Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το ζώο που σκούζει στο βιντεο της χρυσης αυγης είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ - Ο σατανιστής (vid)



Από το anti-neotaxites
Η περίπτωση αυτού του μισάνθρωπου και αντικοινωνικού στοιχείου έγινε γνωστή μέσω του διαδικτύου, λόγω της συμμετοχής του στο σατανιστικό συγκρότημα black metal μουσικής με την ονομασία Naer Mataron.
Το ψευδώνυμο με το οποίο τον γνωρίζουν όλοι είναι «Καιάδας». Αν και ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να αποτάξει από πάνω του τη ρετσινιά του σατανιστή, λόγω των φιλοσατανιστικών ποιημάτων που έγραφε στη νεότητά του, φαίνεται ότι κάποιες παλιές....
αγάπες δεν κρύβονται, ιδίως μάλιστα όταν έχουν μεταξύ τους και κοινά ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά και ο "Μεγάλος Θεός Πάνας", στον οποίο, όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, πιστεύει με θρησκευτική ευλάβεια και ο Μιχαλολιάκος.

Τις αντιληπτικές του ικανότητες και το ταλέντο του στις ευφυείς κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις, τα αποδεικνύει με μια του και μόνο φράση:



Εν ολίγοις, ο Γερμενής μας λέει ότι αν φύγουν όλοι οι μετανάστες υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να πλένει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια και να πουλάει χλαπάτσες στους πεζόδρομους.

Έτσι, με απόφαση του ίδιου του Μιχαλολιάκου ο Γιώργος Γερμενής ή «Καιάδας» διορίστηκε μέλος της κεντρικής επιτροπής της οργάνωσης στο 7ο συνέδριο. Οι δηλώσεις πίστης του φυρερίσκου καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο στην «ελληνορθοδοξία» έδιναν και έπαιρναν σε μεγαλύτερη συχνότητα και από την παράθεση των απόψεών του για την οικονομία.

Ο θελγόμενος από το αντιχριστιανικό πνεύμα «Καιάδας», είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα προεκλογικά happenings της Χ.Α. των προηγούμενων μηνών. Για παράδειγμα εδώ τον βλέπουμε να καταθέτει στεφάνι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο όνομα της οργάνωσης:



Ενώ σε άλλο βίντεο τον «απολαμβάνουμε» να μας μιλάει ως «υπεύθυνος ιδεολογίας του κινήματος», σε συγκέντρωση της Χ.Α. στο Κορωπί (19/4/2012):


18 σχόλια:

kotsos_gr είπε...

Συβεχίστε. Είναι σωστό να δει ο κόσμος το πραγματικό είναι τους, και κυρίως τα καλά παιδιά που είναι μέλη επειδή τους έπεισαν πως μόνο αυτοί είναι Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ρε φασιστες του αντι-ν.τ.π και τι σας κοβει αν ειναι σατανιστης - βουδιστης ή οτι άλλο γουσταρει ? ανεξηθρησκεια δεν εχουμε ?????? ουστ λαμογια

Sofia είπε...

Πάτε καλά? Μόνο στα φανάρια είναι? Σε πιτσαρίες με μηχανάκια είναι έχουν μπει σε δήμους, μέσα σε νοσοκομεία.. Εδώ έχασα 3 δουλείες και όχι σε γραφείο .. Να καθαρίζω σκάλες , να ξεθάβω σε νεκροταφείο και πήραν αλλοδαπα. Πάτε καλά? ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Καλά τα λέει… Και δεν με απασχολεί αν είναι ή δεν είναι της Χρυσής Αυγής ή είναι Σατανιστής ( καλά αυτό είναι για να γελάμε) ή είναι εξωγήινος. Χεστικά Να πάρουν τον μπούλο από την χώρα μου μπορούν? Με το καλό ή με τον άσκημο τρόπο καρφί δεν μου καίγετε.

Ανώνυμος είπε...

"Εν ολίγοις, ο Γερμενής μας λέει ότι αν φύγουν όλοι οι μετανάστες υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να πλένει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια και να πουλάει χλαπάτσες στους πεζόδρομους."

Ποιος είπε ότι θέλουμε ντε και καλά, κάποιον σε κάθε φανάρι να θέλει να μας πλύνει τα τζάμια με το ζόρι; Είτε είναι Έλληνας είτε μετανάστης; Ατυχές παράδειγμα.. και ο Σφακιανάκης χρυσαυγίτης είναι που δεν θέλει κανέναν στα φανάρια;

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε φιλε αυτοι οι μασονοεβραιοι που μας κυβερνανε 40 χρονια ειναι καλυτεροι; η δεν εχεις καταλαβει ζεις με ψευδεαισθησεις?η εισαι κι εσυ μερος αυτου του σαπιου συστηματος και εχεις χεστει γι αυτους που μπηκανε στη βουλη

parkourip είπε...

Αρχιζει να ξεδιπλωνεται η υποκρισια που προεκλογικα εφαρμωσε η Χ.Α.

hellenic wings είπε...

ετσουξε εεεεε;

επειδη πατωσε ο εκλεκτος σας (Καζακης) δεν ξερετε τι να κανετε και τι λασπη να ριξετε, υνεχιστε ετσι

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί φαίνεται πολύ μορφωμένο, της ανωτάτης υποστάθμης... ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! Αυτοί θα μας σώσουν από τους λαθρό; Αυτοί είναι για να τους πάρεις στα πανηγύρια και να κόβεις εισιτήριο! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Για την πατρίδα τη ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την οικογένεια.

Αν οι χρυσαυγήτες ενδιαφέρονται για την πατρίδα και την οικογένεια όσο και για τη θρησκεία ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΑΖΙ ΗΣΑΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ (ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΝ) ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ). ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Και που γνωρίζετε βρε "αναμάρτητοι" εάν το παιδί δεν μετανόησε ;
Ακόμη και όλοι εαν είναι σατανιστές στην Χρυσή Αυγή έχουν δικαίωμα μετανοίας όπως έχουμε διαρκώς και εμείς.
Πάντως εαν βγούν δημόσια και αποτάξουν τις συκοφαντίες περί ναζιστών και σατανιστών δεν βλέπω κανένα λόγο να μην ακολουθήσω το πατριωτικό τους κίνημα. Κατά τα άλλα μια χαρά τα λένε και νομίζω πως θα κάνει καλό η φωνή τους στην βουλή.
Άλλα κάτι άλλο που παρατήρησα και είμαι βέβαιος για αυτό είναι οτι πάρα πολλοί χρυσαυγίτες είναι αρχαιοελληνιστές και δωδεκάθεοι όποτε πολύ φοβάμαι οτι κάποιοι θα έχουν και πιο σκοτεινές ιδέες και φρονήσεις οπότε πολύ πιθανόν να είναι κάποιοι απο τον κορμό αποκρυφιστές...
Περιμένω επίσημη δηλωση του Μιχαλολιάκου για τα λεγόμενα, και για τον Καιάδα και για τον κρητικό βουλευτή του που είναι φωτογραφία στους φούρνους του Νταχάου και λέει στο fb κατα γράμμα σε ερώτηση φίλου του εαν ψήνει καλά αυτός ο φούρνος αυτός απαντάει ναί πολύ καλά ψήνει.
Εαν έδειχνες Κ.Μιχαλολιάκο αντιναζιστικό και αντιμασονικό χαρακτήρα και είχες φρόνημα Ορθόδοξου Έλληνα Χριστιανόυ Πατριώτη να είσαι σίγουρος ότι στις εκλογές της 6ης Μαιου θα ήσουν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΟΜΜΑ.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, είναι σατανιστές. Το όνομα "Χρυσή Αυγή" το πήραν από μια σατανιστική οργάνωση που λεγόταν GOLDEN DAWN, και οι δημιουργοί της ήταν μασόνοι. Δείτε εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn

Οι Έλληνες για άλλη μια φορά απέδειξαν πόσο βλάκες είναι.

Ανώνυμος είπε...

Οι ανώμαλοι και ηλίθιοι που ψήφισαν Χ.Α μιλάνε και για δημοκρατία και ότι και καλά ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει τι είναι αυτό που ψήφισε. Εγώ λέω να διώξουμε έσας από την Ελλάδα και να κρατήσουμε τους Πακιστανούς να μας πλένουν τα τζάμια. Ένας Πακιστανός αξίζει 100 μαλάκες που ψήφισαν τους Σατανιστές απογόνους του Χίτλερ. Είναι θέμα φυλετικής υπεροχής καμμένοι καραγκιόζηδες. Άντε τώρα φάτε τον Τσίπρα στην μάπα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

φασιστες του ntp μαλλον και σεις τα παιρνετε λαμογακια

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ BLACK/DEATH METAL ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ ΣΑΣ ΤΩΡΑ;Α ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΑΦΛΕΣΣΕΣ;ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΡΩΝΕ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.....
ΕΛΛΑΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΓΙΝΩ..
ΧΑΙΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Πάνας ήταν ο Διάβολος? πάτε μάθτε ιστορία πρώτα και μετά σχολιάστε. Από θεός του έρωτα ξαφνικά για την εκλησία έγινε δίαβολος. μάθτε τι σημαίνει η λέξη διάβολος (βάλω κατά του δία) και ποιός τον δημιούργησε (εκκλησία) κ μετά σχολιάστε. Α και κάτι ακόμα η ισπανία πήρε το όνομά της από τον θεό Πάνα. οι πρώτοι άποικοι της ήταν έλληνες και ονομάστηκε espana (es-pana) η κατοικία του πάνα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πιστεύεις οτι υπάρχει Δίας;

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε φίλε δεν πιστευω οτι υπάρχει ο δίας αλλά όλα αυτά είναι γραμμένα στην ιστορία των ελλήνων. και κάπου στη μέση γίνεται διαστρεύλωση. και επείδή δεν γνωρίζουμε την ιστορία και την γλώσσα μας γράφουμε ότι να ναι.