Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1987!..


«Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!» Και τον ανταμείψαμε...
Τον στείλαμε στην κυριολεξία συν γυναιξί και τέκνοις, εκπρόσωπο του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων!!! Τάσο Παππά, οι χαρακτηρισμοί απατεώνες, δωσίλογοι και Τσολάκογλου σ’ ενοχλήσανε...Την κατάληψη της Βουλής των Ελλήνων, ομως, από τα ανθρωποειδή του Μιχαλιολιάκου την πέρασες στο ντούκου... Μπράβο ρε Τάσο ενθυμιολόγε...

Χάρρυ Κλυνν

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέμε ναζί τους νεοναζί χρυσαυγίτες αλλά τελικά άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη…

Οι αληθινοί ΝΕΟΝΑΖΙ είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Παραδώσανε την Ελλάδα στους «Δημοκράτες» Γερμαναράδες,
κλέψανε όλα τα λεφτά των ταμείων του κράτους και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων,
εξαθλίωσαν και σακάτεψαν με ληστρικούς και παράνομους φόρους τη μεσαία τάξη,
έφεραν απίστευτη ανεργία που οδηγεί συνεχώς σε νέες αυτοκτονίες τους αδύναμους ψυχικά
κορόιδεψαν το σύμπαν με τερατώδη ψέματα τους και οδήγησαν τη χώρα μας σε αδιέξοδο.
Συνεχίζουν να είναι αμετανόητοι προδότες και αρρωστημένα επιμένουν να συνεχιστεί η ρεβανσιστική οικονομική κατοχή από τους ηττημένους του Β΄ παγκόσμιου πολέμου Γερμανούς Ναζί.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΝΑΖΙ;
Αφήστε τα νάζια και παραδεχτείτε το.
Αποδεδειγμένα οι πιο αμετανόητοι νεοναζί, είναι τα 2 πρώην μεγάλα αποκόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που να πάνε στον αγύριστο και ακόμη παραπέρα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ενοχλει τοσο η εκλογη των ''ακροδεξιων'' και δεν ενοχλει καθολου η παρουσια των ακροαριστερων κομμουνιστων στην Ελληνικο Κοινοβουλιο??? λιγα εγκληματα διεπραξαν εις βαρος του Ελληνικου λαου??γιατι δεν σκαλιζουμε τι εκαναν και αυτοι οταν το 1939 μιλουσαν για αυτοδιαθεση των Λαων, με συνθημα ''η Μακεδονια στους Μακεδονες!!''
Οι επισημες θεσεις τους περι Σκοπιων,Θρακης,Λαθρομεταναστων, Εθνικων συμβόλων,πατριδας, θρησκειας κτλ, δεν συνιστουν εσχατη προδοσια εναντι του Εθνους???
απλα ρωταω τον γραφοντα με ολο τον σεβασμο μιας και ειμαι κ εγω Καλαμαριωτης απο προσφυγες παπουδες...

Ανώνυμος είπε...

και τι πρεπει να διαλεξουμε ποιος ειναι λιγοτερο ναζι? η λογικη του μαλακα ελληνα ξαναχτυπα

Γιώργος είπε...

Πρώτη φορά βλέπω επιθέσεις για κάτι που είπε κάποιος πριν 25 χρόνια. Δείτε πρώτα τι κάνανε τα μπουμπούκια τις πολιτικής εκείνα τα χρόνια και ποιά ιδεολογία είχαν.

Μπορεί τότε να είχαν Νεοναζιστική ιδεολογία οι κύριοι της Χρυσής Αυγής για αυτό πέρνανε και 1% σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Απο την στιγμή που έγινε εθνικιστικό κόμμα τα ποσοστά ανεβαίνουν με άλματα.

Καταλαμβάνουν το κενό που άφησαν τα προδοτικά κόμματα τις μεταπολίτευσης όταν πρόδωσαν τις Εθνικές Αξίες και τα Ιδεώδη μας.

Και να ξέρετε κάτι. Αν δεν υπήρχε ο Καμμένος η Χρυσή Αυγή θα είχε πάρει τουλάχιστον 10% στις Εθνικές εκλογές, καθώς και την δική μου ψήφο.

Αν αποκυρήξει η Χρυσή αυγή την παλιά ιδεολογία και παραδεχτεί ότι "Ναι κύριοι, πριν 25 χρόνια ήμασταν Νεοναζί, Εθνοσοσιαλιστές αλλα όχι πιά..." θα έχει όλους μα όλους τους Εθνικιστές μαζί της.

Θέλουνε δεν θέλουνε κάποιοι, αυτήν την στιγμή υπάρχουν 2 Εθνικά κόμματα στην Ελλάδα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή αυγή, οι οποίοι στις τελευταίες εκλογές πήραν μαζί 17%.

Να είστε καλά....

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος στο τέλος μπέρδεψε της βούρτσες με τις λούτσες. Άλλο ο Καμμένος και άλλο η Χρυσή Αυγή. Το μόνο κόμμα με το οποίο μπορεί να συγκριθεί η ΧΑ είναι το κόμμα των αναρχικών όταν και αν αυτό ποτέ υπάρξει και διεκδικήσει την ψήφο. Αυτοί έχουν παρόμοιες ιδεολογίες (από αντίθετες πλευρές) αναρχικοί και χρυσαυγήτες είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όποιος θέλει να ψηφίσει Χρυσή αυγή έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει η δημοκρατία επιτρέπει να ψηφίζουμε ακόμη και αυτούς που μετέπειτα θα την καταργήσουν...

(ΣΣ. Για την ιστορία : 1932 Εκλογές Γερμανίας και νίκη του ναζιστικού κόμματος - 1945 πτώση του Γερμανικού Ναζιστικού κόμματος μετά την ήττα της Γερμανίας στον 2 Παγκόσμιο Πόλεμο)

Ανώνυμος είπε...

μιλανε αυτοι που με τη σταση τους ενισχησαν την ΝΔ . Ταχα μου θα εμπαιναν στην βουλη. αλλα τα αποτελεσματα εδειξαν οτι ενισχυσαν το δικομματισμο και υπηρετησαν το συστημα. συγχαριτηρια

Ανώνυμος είπε...

οι χρυσαυγίτες είναι πολύ μεγάλοι ψεύτες