Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Nα βγεί ο Σταυρός απο την Σημαία της Ελβετίας ...απαιτούν οι Μουσουλμάνοι


Τα πολιτικά προβλήματα με τους μετανάστες, όπως η απαγόρευση της δημιουργίας στη χώρα τεμενών και μιναρέδων, τώρα συνεχίζονται σε άλλο επίπεδο.
Αυτή τη φορά οι μετανάστες στην Ελβετία, μουσουλμανικού θρησκεύματος...
επιδιώκουν την αλλαγή της σημαίας του κράτους (την απάλειψη του σταυρού από αυτήν).

« Θα πρέπει το ελβετικό κράτος να δείξει με τον τρόπο αυτό ότι υπάρχει μια «Πολυπολιτισμική Ελβετία» (και όχι χριστιανική), ισχυρίζεται ο διοργανωτής της πρωτοβουλίας αυτής που απευθύνεται προς την ελβετική κυβέρνηση για την αλλαγή αυτή.
Το παράδοξο στην υπόθεση, είναι ότι ιδρυτής αυτής πρωτοβουλίας δεν είναι μουσουλμάνος, αλλά καθολικός και στο επάγγελμα σχεδιαστής.
Πρόκειται για τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποδήμων της Ελβετίας, τον Κροάτη, Ίβιτσα Πέτρουσιτς, ο οποίος με υπόμνημά του ζήτησε από το Ελβετικό Κοινοβούλιο την αλλαγή του συμβόλου του κράτους.
Ως αιτιολογία αναφέρει ότι η Ελβετία να επανέλθει στη σημαία που είχε τον 19ο αιώνα που είχε τα χρώματα πράσινο κόκκινο κίτρινο- χωρίς τον σταυρό.
Ο Πέτρουσιτς αναφέρει ότι η ιδέα αυτή ξεκίνησε από τους μουσουλμάνους μετανάστες που ζουν στην Ελβετία.
Εξήγησε, ακόμη, ότι η πρότασή του συνδέεται με αιτήματα μεταναστών από το Κόσοβο και τα Σκόπια, παρουσιάζοντας, μάλιστα, κατάλογο των ονομάτων τους στο ελβετικό κοινοβούλιο.
πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δεν μου αρεσει καθολου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι μουσουλμανοι? Πισω απο αυτους κρυβονται οι σιωνιστες.Αυτοι θελουν την καταργηση του σταυρου Τους βολευει η παρουσια των μεταναστων αλλης θρησκειας. Την επιζητουν κιολας γι αυτο ειναι δηθεν κατα του ρατσισμου και υπερ της πολυπολιτισμικοτητας.

Ανώνυμος είπε...

τι μαλακίες είναι αυτές αν δεν τους αρέσει να πάνε απο εκεί που ήρθαν. είπε κανένας χριστιανός να βγεί η ημισέλινος απο τις σημαίες μουσουλμανικών κρατών:

... είπε...

Κι αν βγει τί θα μείνει;

Ανώνυμος είπε...

"Κι αν βγει τι θα μεινει";

....ΣΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ...Σαν το αιμα απο ΤΟ Μ***Ι ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ.

τσρακια των σιωνιστων, της παγκοσμιοποιησης, της πανθρησκειας, του αντιχριστου.

Ανώνυμος είπε...

Αμα ξεπειναση ο λυσσασμενος ζηταει μετα και σοδα να
χωνεψει.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

KAΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ.Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 558 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ,ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ ΒΑΘΜΟ,ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ 1204,ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΕΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ,ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ,ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ.ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΕΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΕΘΑΝΕ.ΠΑΡΤΕ ΓΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΖΕ ΚΑΙ ΣΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΚΙΟΠΕΚ ΜΙΛΕΤ.