Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Είδατε την εκπομπή προσωπικά εχτές;;



anti-ntp.net

Έλληνες που ζουν στην Ολλανδία φιλοξένησε εχτές η εκπομπή «Προσωπικά» (ΝΕΤ). Η εκπομπή αφορούσε κυρίως τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν εκεί αλλά και τι θα έπρεπε να γίνει ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.α.
Ομολογουμένως η εκπομπή ήταν πολύ δεν ενδιαφέρουσα και πολύ συγκινητική. Είδαμε πώς τα ποσοστά των Ελλήνων που θέλουν να μεταναστεύσουν  αυξάνονται συνεχώς και μάλιστα πηγαίνουν στην Ολλανδία και σε....
άλλες χώρες, χωρίς καν να έχουν κάνει μια προεργασία από την Ελλάδα. Εντύπωση επίσης μας προκάλεσε αυτό που είπε ένας Έλληνας μετανάστης: "Εγώ ήρθα εδώ και προσαρμόστηκα στον Ολλανδικό τρόπο ζωής, δεν γινόταν αλλιώς, άλλαξα την νοοτροπία μου.
Κάποιοι από αυτούς ήρθαν για να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί με τις οικογένειές τους ενώ κάποιοι άλλοι τις άφησαν πίσω.

Όπως εξομολογήθηκαν  στην Έλενα Κατρίτση, τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίον τους αντιμετωπίζουν, καθώς σχεδόν καθημερινά γίνονται αποδέκτες πικρόχολων σχολίων.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι διαφημιζετε το νεοταξικο πανυγηρακι της νεοεποχιτισας παπαγαλινας...η κυρια αυτη τα σπαει συνεχως με τον ανθελληνισμο και το διεθνισμο που προωθει στις "δημοσιογραφικες ερευνες" της!! Η συγκεκριμενη εκπομπη απλως προοωθουσε και διαφημιζε εντεχνα την μεταναστευση των ελληνων και τη διαλυση της χωρας μας συμφωνα με τον στοχο των ξενων και των ξενοδουλων που μας λυμαινονται. Δεν σας κανει καμμια αλλη εντυπωση η δηλωση του "ελληνα" εκτος απο την προφανη... "Εγώ ήρθα εδώ και προσαρμόστηκα στον Ολλανδικό τρόπο ζωής, δεν γινόταν αλλιώς, άλλαξα την νοοτροπία μου"..αυτο θελουν να προωθουν συνεχως την αλλαγη της εθνικης ταυτοτητας μας!!!Γιατι αν ολοι ακολουθησουμε το παραδειγμα αυτων των ελληνων τοτε εδω ποιος και τι θα μεινει απο την ελλαδα ΜΑΣ!!! Γιατι θα πρεπει να προβαλετε συνεχως το σπαραξικαρδιο σκηνικο του "ελληνα μεταναστη" που η αναγκη τονα αναγκασε και αλλα τετοια δακρυβρεχτα...η εικονα των συνηθισμενων κοροιδων δηλ. που μενουν εδω και παλευουν στο λακο των λεοντων για τη χωρα τους και δεν το εβαλαν στα ποδια σαν λαγοι στη πρωτη δυσκολια γιατι δεν προβληθηκε ποτε οχι μονο απο αυτη τη κυρατσα αλλα και απο τον οποιονδηποτε αλλον δεν σας κανει την παραμικρη εντυπωση η απορια?

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός με φύλαξε και δεν πήγα σε αυτήν την βρωμοχώρα

Ανώνυμος είπε...

Μα το σχέδιο αυτό ακριβώς θέλει, να φύγουμε από την Ελλάδα, να αφομοιωθούμε/αφανιστούμε από τους φράγκους και την πατρίδα μας να την αφήσουμε στους μουσουλμάνους. Απλά και ωραία, εξάλλου ο Γιωργάκης το είχε πεί " θα τα αλλάξουμε όλα". Πάρτε το χαμπάρι, τους αρέσει η Ελλάδα αλλά χωρίς Ελληνες.