Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νέα Ελλάδα. Το κίνημα των πολιτών


27 σχόλια:

tzak1 είπε...

ωραιο βιντεο και ωραιες πραγματικα αποψεις αλλα αν δεν πεσει και λιγο διαφημηση απο τα τσοντοκαναλα δυστηχως θα τα ξερουμε εμεις και εμεις

βαγγελης είπε...

ρε παιδια ειναι οντως αξιοπιστο το κομμα αυτο λετε? Καλο φαινεται το βιντεακι παντως αρκει να μην ειναι ακομα μια απατεωνια..

Σάκης είπε...

Το ότι βλέπουμε νέα σχήματα είναι απο την μία ενθαρρυντικό, από την άλλη όμως προβληματίζει.
Ενθαρρυντικό γιατί υποδηλώνει ότι το κεφάλαιο
της μεταπολίτευσης πνέει τα λοίσθια.
Αποθαρρυντικό γιατί ενώ κατά βάση αυτά τα νέα κινήματα δεν έχουν διαφορές επί της ουσίας, πληθαίνουν σε βαθμό που πολύ φοβάμαι ότι τελικά
δεν θα υπάρξει η επιθυμητή αλλαγή πορείας για την χώρα και τους Έλληνες.
Θα κάνω μιά παράκληση: Ενωθείτε! Το ΠΑΜ, το ΕΠΑΜ, η Νέα Ελλάδα, το κόμμα Στρατιωτικών. όποιο άλλο κίνημα. Προέχει η Ελλάδα, η αναχαίτηση αυτής της καταστροφής.
Αν δεν γίνει πρώτα αυτό, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει ούτε Ελλάδα ούτε Έλληνες στο μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

ξυλο που θελουμε, καποτε γεμιζαμε τουσ δρομουσ και πανυγιριζαμε ,τσακονομασταν για τα κομματικα ,ουτε θεουσ να τουσ ειχαμε

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε αλλά έχουμε τρελαθεί τελείως; Ε λοιπόν εγώ τόσα κινήματα πολιτών ξαφνικά μόνο ως προβοκατόρικα και ύποπτα μπορώ να τα εκλάβω! Εδώ και κάποια χρόνια υπάρχει με τις ίδιες αρχές το Πατριωτικό Μέτωπο, μετά η Σπίθα, μετά το κίνημα του Δημαρά, μετά το ΕΠΑΛ μετά το Λαϊκό κίνημα, τώρα η Νέα Ελλάδα!!!... Πού νομίζετε ότι απευθύνεστε στην Κίνα; Μια χώρα με ούτε 10 εκατομμύρια ψηφοφόρους είμαστε! Εδώ από ώρα σε ώρα δε θα έχουμε να φάμε, μας πουλάνε όπως είμαστε ψυχή και σώμα και ξυπνήσατε όλοι μαζί να κάνει ο καθένας το κίνημά του; ΓΙΑΤΙ; Διαφωνείτε ιδεολογικά; Γι αυτό θα μας φάνε και δε θα το πάρουμε είδηση! Αυτό το "διαίρει και βασίλευε" σας θυμίζει κάτι; Εδώ τα μπατσάκια μας πήραν φωτιά κι εσείς βαρκάκια αρμενίζετε; Δε μπορείτε να συνταχθείτε όλοι μαζί; Κατά τη γνώμη μου όλοι έπρεπε να συσπειρωθούν στο Πατριωτικό Μέτωπο, το οποίο προηγείτε αν θυμάμαι καλά και διευκρινίζω ότι δεν είμαι ενεργό μέλος πουθενά - δυστυχώς! Δε μπορούμε να πάμε όλοι να σώσουμε τη χώρα; Τι μασκαριλίκια είναι αυτά; ΝΤΡΟΠΗ! ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ;...

Ανώνυμος είπε...

μονο (ελληνεσ πολιτεσ )ουτε αγανακτισμενοι ουτε πινασμενοι ουτε τσαμπατζιδεσ που τα βαφτιζει το κρατοσ και οι δημοσιογραφοι τουσ

Ανώνυμος είπε...

Αυτες οι επικες μουσικες παρα ειναι επιφοβες θα ελεγα. Αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Υπαρχουν πολλα κομματα γιατι ολοι για αλη μια φορα θελουν να ειναι αρχηγοι και κουμανταδωροι. με καλες προθεσεις καποιοι σιγουρα αλλα παντα να ειναι στο προσκηνιο.

Yiannis Vouros, Australia είπε...

Καλησπέρα παιδιά! Ολοι αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας γι όλα αυτά τα οποία εκφράζετε με αγανάκτηση και σκεπτικισμό. Πρωτα απ όλα, δεν είμαστε άγνωστοι. Υπάρχουμε εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν ένα χρόνο τώρα, με αθόρυβη δράση κυρίως στην επαρχία και ενημερώνουμε τους Ελληνες τόσο για την ύπαρξή μας, όσο και για την δράση μας που έχουμε αναλάβει. Είμαστε απλοί πολίτες, Ο Ηλίας Μαρκόπουλος, εγώ, η Κατερίνα Κανελλάκου, ο Λόγιος Ερμής (μπλόγκ), ο Κωνσταντίνος (Ας Μιλήσουμε επιτέλους - μπλόγκ), ο Κων. Αθανασόπουλος (οικονομολόγος), η Βανέσσα Γιούπκου (οικονομολόγος-Αναλύτρια) και πολλοί άλλοι που η γνωριμία μας με έναν ακέραιο άνθρωπο, ιδεαλιστή και αληθινό αγωνιστή και εργάτη της Δημοκρατίας, τον Ηλία Μαρκόπουλο, (Δικηγόρο-οικονομολόγο, πρόεδρο της Ενωσης πολυτέκνων Ελλάδας και πρώτο ιδρυτη της Λαικής Συναιτεριστικής Τράπεζας, μιας τράπεζας για τους αγρότες και μικρομεσαίους με μηδαμινά επιτόκια τότε που η Εθνική (1985) ήθελε χαρτί της κλαδικης του ΠΑΣΟΚ για να δώσει δάνειο και φυσικά την έκλεισε ο ...Γιαννόπουλος) μας ενέπνευσε κι έτσι αποφασίσαμε να συσπειρωθούμε μαζί του για να αγωνιστούμε για μια Ελλάδα που αποτελεί όραμα για μας. Και όχι μόνο για μας, αλλά και για όλους τους Ελληνες. Δεν έχουμε κανέναν χρηματοδότη, κανένα στήριγμα απο κανέναν, καμμία βοήθεια. Απο πουθενά. Το μόνο που έχουμε, είναι η αμέριστη αγάπη μας για τη πατρίδα και πίστη στα ιδανικά της. Τίποτε άλλο.
Αυτό που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και που πιστεύουμε οτι είμαστε στο σωστό δρόμο, είναι το γεγονός οτι μας...αντιγράφουν! Το έχουμε καταγγείλει αυτό πλειστάκις, αλλά φυσικά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ διακήρυξε πρώτη την ανάγκη για νέο σύνταγμα απο το 2010 κιόλας, με τη συνεργασία 2 συνταγματολόγων για την εγκυρότητα των προτάσεών της. Πολλές απο τις δικές μας θέσεις, έγιναν σήμερα "σημαία" κάποιων άλλων κινήσεων, όπως αυτή ας πούμε του Πατριωτικού Μετώπου, ο οποίος αρχηγός του ήταν κάποτε...μέλος μας! Πολλοί βιάστηκαν να πούν ότι είμαστε ...αμελητέα ποσότης, επειδή ακόμη δεν έχουμε βγεί στα ...κανάλια για να προωθήσουμε τις θέσεις μας. Η αλήθεια είναι οτι είμαστε ΟΙ ΜΟΝΟΙ που φοβάται πραγματικά το σύστημα, τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ, μιας και ο Μαρκόπουλος είνι πασίγνωστος και στους δύο. Με αποκορύφωμα την απόπειρα...δωροδοκίας απο τη ΝΔ, όπαν στις 28 Αυγούστου, ο Σταύρος Δήμας, βουλευτής και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, προσπάθησε να βολιδοσκοπήσει τον Μαρκόπουλο για ...συνεργασία με το κόμμα τους, μιας και ο Μαρκόπουλος είναι συντοπίτης με τον Σαμαρά και παλιός γνώριμος. Η απάντηση όχι μόνο του Μαρκόπουλου, αλλά όλων μας, ήταν ένα τρανταχτό "ΟΧΙ". Εχουμε επανειλημμένως κάνει έκκληση σε όλες τις νέες πατριωτικές ή "πατριωτικές" κινήσεις να συσπειρωθούν μαζί μας κάτω απο μια κοινή σημαία αγώνων, αλλά είτε αρνήθηκαν είτε μας αγνόησαν. Ακόμη και ο κύριος Καζάκης, που του προτείναμε ακόμη και την αρχηγία του κόμματός μας, μας δήλωσε οτι δεν έχει σκοπό να κάνει καμμία κίνηση (Μάιος 2011) και ούτε πρόκειται να συμμετάσχει πουθενά μετά την αποχώρησή του απο τη "Σπίθα", είπε οτι αρκείται στα καθήκοντα του δημοσιογράφου και στην ανάγκη ενημέρωσης όλων των Ελλήνων.

Yiannis Vouros, Australia είπε...

Διέψευσε όμως τον εαυτό του και μετά απο λίγο καιρό, οι προθέσεις του φάνηκαν. Να λοιπόν γιατί ο...καθένας έχει σηκώσει τη δική του "σημαία" κι ...παριστάνει τον σωτήρα. Γιατί τώρα υπάρχει το πλέον πρόσφορο έδαφος γι αυτό.
Τέλος πάντων, δεν είναι ώρα γι' αυτά, είναι ώρα για αγώνα. Αλλωστε, είναι γνωστο τοις πάσι οτι ο Ελληνας είναι μια σημαία μόνος του. Κι αυτό φάνηκε ακόμη και απο το 1821, όταν το Εθνος σύσσωμο ζήταγε τη λευτεριά του. Και αντί όλοι να συσπειρωθούν γύρω απο τον Κολοκοτρώνη, η κάθε φατριά ή ο κάθε κοτσάμπασης σήκωνε τη δική του "σημαία" και τελικά καταλήξαμε στον Εμφύλιο.
Απλά οι μέρες που ζούμε είναι πάρα πολύ πονηρές και χρειάζεται από όλους μας επαγρύπνηση και σκεπτικισμός. Να βλέπουμε και να κρίνουμε, να ρωτάμε και να ψάχνουμε. Υπάρχουν πολλά "κατευθυνόμενα" κινήματα απο ξένες δυν΄μεις, οι οποίες δεν θα επιτρέψουν τόσο εύκολα να τους πάρουν κάποιοι τη μπουκιά απ το στόμα. "Είναι πολλά τα λεφτά Αρη", όπως είπε κι ο Καλογήρου στον Κούρκουλο. Παίζονται λοιπόν πολλά συμφέροντα, τόσο στη πτώχευση της πατρίδας μας όσο και στην αρπαγή του τεράστιου πλούτου της.
Εμείς οι Ελληνες πολίτες, μπορούμεν να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας. Δεν έχουμε μόνο το δικαιωμα, αλλά και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για κάτι τέτοιο.
Φανταστείτε μια Ελλάδα, όπου θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, όπου θα την κυβερνούν και θα στελεχώνουν το δημόσιο βίο της ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, τα πιο λαμπρά μυαλά που διαθέτει ένα Εθνος που κάποτε κυβέρνησε την οικουμένη με το πνεύμα του. Αυτά τα λαμπρά μυαλά είναι είτε εδώ είτε στο εξωτερικό, παραγκωνισμένα απο τους άσχετους και τους φελούς, τους τιποτένιους και τους προδότες. Με Σύνταγμα που να βάζει τον πολίτη ΜΕΣΑ στη Βουλή και να του δίνει όχι μόνο λόγο, αλλά και ρυθμιστικό ρόλο! Με πλήρη θωράκιση των θεσμών και αυτεπάγγελτη δίωξη των παραβατών και των διαπλεκόμενων. Mε κατάργηση της γραφειοκρατίας για την οποιαδήποτε έκδοση αδείας για επιχείρηση ή κατάστημα και επενδύσεις. Με εξίσωση του ιδιωτικού τομέα με αυτόν του δημοσίου. Με παιδεία που θα βασίζεται στην αρχαιοελληνική μας παράδοση. Με πανεπιστήμια που θα μπορεί να έχει πρόσβαση κάθε Ελληνόπουλο που επιθυμεί να σπουδάσει. Με εκμετάλλευση αποκλειστικά απο εμάς, όλου του εθνικού μας πλούτου (και είναι τεράστιος). Φανταστείτε μια Ελλάδα, που θα είναι τόπος γνώσης, μόρφωσης, προόδου και θα είναι ΑΝΑΧΩΜΑ ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων. Μια Ελλάδα που θα είναι ΟΥΔΕΤΕΡΟ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ κράτος απο παντού, γιατί θα κατέχει πλέον τα ενεργειακά σκήπτρα της οικουμένης. Κι όχι μόνον αυτό. Θα είνι η πηγή πνευματικού πλούτου για όλη την ανθρωπότητα.
Ολα αυτά ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. Δεν έγιναν μέχρι σήμερα, γιατί ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ υπέκυπταν στις ορέξεις και προθέσεις των ισχυρών χωρίς κανέναν απολύτως όρο. Με αποτέλεσμα την τελική προδοσία που βιώνουμε σήμερα. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ να πιστεύουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ να πιστεύουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ, ΡΑΚΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗ. Τα εγκλήματα αυτά θα πληρωθούν! Μέχρι τελευταίας κεραίας....
Αυτό το όραμα έχουμε. Μπορούμε να το κάνουμε πράξη. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν πατρώνα. Οι δυν'αμεις μας είναι ανεξαντλητες. Μπορούμε τα πάντα, φτάνει να το θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σακη - 8:49 συμφωνω μαζι σου πρεπει να ενωθουνε για να γινει κατι

Ανώνυμος είπε...

Telika re paidia pios eine aftos pou idrise afto to kinima gia na kseroume ki emeis?

Ανώνυμος είπε...

Οτι καλυτερο εχουμε ακουσει μεχρι στιγμης...αν και θα ηθελα το ΕΛΛΑΣ η αντε το ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ...Μαζι σας μαγκες..!!!

Ανώνυμος είπε...

Οί αρχαίοι Έλληνες δέν έκαναν ποτέ κάτι σπουδαίο χωρίς νά ρωτήσουν μαντείο, ή νά θυσιάσουν στούς θεούς. Εμείς οι νεώτεροι Έλληνες είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι. Εσείς αγαπητοί πού ετοιμάζετε τόσο σπουδαία κίνηση έχετε ζητήση τήν βοήθεια τού Χριστού; Είσαστε συνειδητοί χριστιανοί; Προσευχόσαστε στόν Χριστό, Παναγία καί επικαλείσθε τούς Αγίους μας; Αν όχι, θά αποτύχετε. Γιατί πώς θά μπορέσετε νά νικήσετε π.χ τό πάθος τής φιλοδοξίας, τής φιλαρχίας, φιλαργυρίας, πώς θά σας εμπιστευθούμε ότι όντως εμπνέεσθε από αγνά κίνητρα καί δέν μας λέτε καί εσείς μεγάλα λόγια όπως καί τόσοι άλλοι πρίν από εσάς. Υπερτονίζετε ότι τά πάντα θά τά κάνετε μόνοι σας, καί ότι δέν έχομε ανάγκη από άλλους. Εγώ γνωρίζω ότι ο Χριστός μάς έχει κατηγορηματικά τονίσει ότι "χωρις εμου ου δυνασθε ποιειν ουδεν. Ιωάν.15:5" καί "Εάν μη Κύριος οικοδομήση οίκον, εις μάτην εκοπίασαν οι οικοδομούντες. Εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν, εις μάτην ηγρύπνησεν ο φυλάσσων. Ψαλμός ΡΚΣΤ΄. 126"
Εσείς τότε πώς θά κατορθώσετε μόνοι σας νά τά βάλετε μέ τούς παγκοσμιοποιητές οι οποίοι εμπνέοντε στίς στοές από τόν σατανά καί έχουν υπό τήν εξουσίαν τους ΝΑΤΟ, Ε.Ε, ΟΗΕ καί τόσες μυστικές υπηρεσίες; Συγνώμη αλλά αμφιβάλλομε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Τριαλαλά τριαλαλά αλλά για το χρέος δεν λέτε τίποτα.Το πλερόνουμε η όχιαυτά ξεκαθαρίζονται απ την αρχή διότι μου φαίνεται ότι μυρίσατε ψοφίμι και ακονίζετε τα νύχια σας.Αυτή τη στιγμή για μας στο ΕΠΑΜ
προέχει η αυτοοργάνωση η κοινωνική αλληλεγγύη η νομική προστασία η ιατρική προστασία του λαού τα οποία παρέχονται δωρεάν και χωρίς ερωτήσεις για το ποιός είναι και ποθε κραταει η σκουφια του αναξιοπαθούντος πολίτη.Τα κουστουμάκια ταφήνουμε στην άκρη.Αυτά τα λίγα για την ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Βούρος
Κύριε Γιάννη γνωρίζετε πόσο θα είναι το ΑΕΠ το 2030;
Για το χρέος τι λέτε;το πληρώνουμε ξεκάθαρο ναί η όχι;
έχετε υπ'οψιν ότι εδώ στις γειτονιές τησ Δραπετσώνας του Κερατσινιού του Περάματος της Κοκκινιάς υπάρχουν συμπολίτες μας που πεινάνε και δεν πηγαίνουν στα συσίτια της εκκλησίας γιατι ντρεπονται και εσείς ετοιμάζεστε να ζεστάνετε βουλευτικά έδρανα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .
ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ;ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΙΚΤΡΑΝ

Ανώνυμος είπε...

8.49 Σάκης
Κάνεις λάθος φίλε μου.Αν θέλεις να ανακαλύψεις τα λαμόγιασ και τούς καιροσκόπους ρώτησε τους κάτι το πολύ απλό.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ .Χρησιμοποιούμε το δικαίωμα που μας δίνει το διεθνές δίκαιο και αρνούμεθα να το πληρώσουμε ως απεχθές; η μπαίνουμε στη διαδικασία του Τσίπρα και έτσι και γιουβέτσι στην ουσία αλισβερίσι με τους τοκογλύφους.Και προς πληροφορία σου ο μόνος που εδώ και πολύ καιρό λέει δεν σας πληρ΄΄ωνουμε κύριοι τοκλγλύφοι το χρέος είναι ο Καζάκης και τώρα πολύ τελευταια έκανε κολοτούμπα και το ΚΚΕ και λέει το ίδιο.
Αλλος κύριος παρακαλω

ένας φτωχός Έλληνας είπε...

Εξαιρετικές Θέσεις και πραγματικά με τη βοήθεια του Θεού (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ) πλήρως πραγματοποιήσιμες .
Πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσετε πολύ για μια πολύ καλύτερη παρουσίαση...
Αλλά πρώτα :
Θάθελα να επισημάνω στη «Νέα Ελλάδα» ότι δυστυχώς ο όρος «ΝΕΑ» έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από την ΝΕΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ –σε σημείο να έχει γίνει η ΣΗΜΑΙΑ τους …! οπότε καλό θα ήτανε (πάντα κατά τη ταπεινή μου γνώμη) να αλλάξετε όνομα …
Θάθελα να προτείνω ένα 4πλό συνδυασμό ονομάτων, που κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό, που όπως η «Νέα Ελλάδα» θέλουν Πραγματικά να ΕΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και να τον προετοιμάσουν για το Μεγαλειώδη Σκοπό που ο Θεός τον προορίζει!...

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
«ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ»
«ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ»

ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Περι "ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Διαβαζωντας την ιδρυτικη διακηρυξη του κινηματος της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μου προκαλεσε μερικες αποριες:

1.To ονομα "ΝΕΑ" (γιατι, η παλια τι κακο εχει)
2.Αναφορες στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
3.Η σημαια του κινηματος περιεχει ακρως Μασονικα συμβολα (οι 3 κιωνες αντιπροσωπευουν εμβλημα διαφορων Μασονικων στοων - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜα
η στοα " St. Johanneslogen St. Olaus til de tre Søiler".

....περιεργο

Ανώνυμος είπε...

Τωρα έχουμε ερθει στο απέναντι σημείο να μην εμπιστευόμαστε κανενα.Ωραια και τι κάνουμε?
Απλα περιμένουμε να μας πηδηξουν κι'αλλο να μπουν οι Γερμανοι στα σπιτια μας και εμεις να βγαίνουμε σε καθε συγκέντρωση (μια φορα το μηνα) διασπασμένοι σε χιλια κομματια και να δερνει ο ενας τον αλλο.
Ωραια...Και αν αυτο ειναι το σωστο τοτε τι ψηφιζουμε?Τον Σαμαρά που δεν λεει τιποτα για τιποτα?Θα διωξει τους κατακτητές ?ΟΧΙ.θα ζητήσει τις αποζημιώσεις?ΟΧΙ.
Μηπως καποιο αλλο ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟ?
Μηπως τον Τσιπρα?Καλα τα λεει αλλα δεν μας λεει με τους λαθροκατακτητες τι θα γινει?Θα φερει και αλους μαυρους?κιτρινους?
Παπαρηγα?χαχαχαχα καλο!!!
Τοτε μιας και εμεις ειμαστε του καναπε και τα βλεπουμε ολα απο το pc αφήστε μήπως και γεννηθεί κατι αλλο πιο Ελληνικό και τίμιο και μην το καίτε απο τωρα.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω καμια σχεση με κανενα κινημα.
Απλα ειμαι ενας Ελληνας που περιμένει την σαλπιγκα.

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Τα σχόλια περιττεύουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τον Καζάκη που λέει για ιεραρχία από κατω προς τα πάνω και την συμμετοχή του λαού στα δρώμενα και όχι κάθε 4 χρόνια,ρωτήστε όλους τους αλλους επιμένω για το ΧΡΕΟΣ και ελάτε μετά στο ΕΠΑΜ να τα πούμε μς

Ανώνυμος είπε...

Η Ντορα? Και θα κανει ολα αυτα που λεει στο βιντεο?χαχαχαχαχαχαχαχα καλο!

Yiannis Vouros, Australia είπε...

Απάντηση σε όλους που ρωτάνε για το τι κάνουμε για το χρέος!

Χρειάζεται βρε παιδιά να το τονίσουμε κιόλας; ΕΛΕΟΣ δηλαδή! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ! Το έχουμε πεί ένα εκατομμύριο φορές! Απλά πράγματα! Είναι δυνατόν να ξεκινήσει κάτι εντελώς καινούργιο με ...χρέη; ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!
Επισκευτείτε την ιστοσελίδα της Νέας Ελλάδας www.neaellada.org.gr εκεί θα βρείτε όλες τις απαντήσεις σχετικά με ό,τι απορίες έχετε. Σε λίγες μέρες θα βγεί και σε ηλεκτρονική έκδοση και η ΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με όλες τις αρχές του κινήματος και τις προγραμματικές δηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ήδη υπάρχει πατριωτικό κόμμα, παράταξη, εδώ καί μερικά χρόνια,τό "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", πού έχουν σάν πρότυπο τους τόν Ι. Καποδίστρια, καί γιά νά γίνης ηγετικό μέλος πρέπει νά υπογράψης υπεύθυνη δήλωση ότι δέν είσαι μασώνος,γιατί δέν τό έχομε στηρήξει ως τώρα, αφού θέλομε τή σωτηρία τής πατρίδας μας; Αυτό καί τόσα άλλα φωνάζουν τόσο καιρό οι άνθρωποι, είχαν καταίβει καί στίς προηγούμενες εκλογές. Γιατί δέν τούς ψηφίσαμε τότε αντί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;

Σάκης είπε...

@4:00 μ.μ.
Σωστά το θέτεις, αλλά δεν θεωρώ ότι κάνω λάθος.
Όσο λιγότερα λόγια, τόσο καλύτερα.
Ερωτήσεις; Βεβαίως:
-Επαχθές το χρέος ή όχι;
-Επιστροφή σε Εθνικό Νόμισμα ή όχι;
-Απέλαση Λαθρομεταναστών ή όχι;
-Παγκόσμια Διακυβέρνηση ή όχι;
-Κατάργηση όλων των μέτρων που πάρθηκαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ή όχι;
-Εθνική Ανεξαρτησία ή όχι;
-Φορολόγηση τραπεζών ή όχι;
-Ποινικό αδίκημα η φοροδιαφυγή ή όχι;

και άλλα...
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, για την διαχείρηση του χρέους οι απόψεις του κ. Καζάκη με εκφράζουν απόλυτα. Το ότι εμφανίζονται σαν
μανιτάρια καινούρια κόμματα με προβληματίζει όμως.

Yiannis Vouros, Australia είπε...

Προς Σάκης είπε...

1)Μέσα στο βίντεο, στην κοινωνική πολιτική, υπάρχει η εξής φράση: Αμεση ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των λαθρομεταναστών με ειδικό νόμο στις πατρίδες τους.
2)Πάλι μέσα στο βίντεο, στην οικονομική πολιτική, υπάρχει η φράση: Αμεση ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ και επανεξέταση του χρέους και καταγγελία αυτού ως απεχθή! Το αν θα φύγουμε απο το ευρώ και να μπούμε σε εθνικό νόμισμα, αυτό θα αποφασιστεί με δημοφήφισμα απο τον ίδιο το λαό.
3) Στις επίσημες θέσεις του κινήματος στην ιστοσελίδα www.neaellada.org.gr υπάρχει ολόκληρο κείμενό μς για τις θέσεις μας στο θέμα της παγκοσμιοποίησης. Ειμαστε κάθετα ΕΝΑΝΤΙΑ στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ενάντια σε όλες τις ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ, ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, κι σε όλες τις κάρτες που έχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
4) Εδώ http://logioshermes.blogspot.com/2011/10/blog-post_5238.html
θα βρείτε τις πρόσφατες δηλώσεις του Ηλία Μαρκόπουλου σχετικά με τα μνημόνια και τα πρόσθετα μέτρα, σε ένα άρθρο του με τον τίτλο "Θα ακυρώσω όλους τους νόμους της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου!"
5)Με βάση όλα τα παραπάνω, πιστεύω οτι το θέμα ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Η ΟΧΙ; συνάγεται εκ των προθέσεών μας. Ασφαλώς και επιθυμούμε ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Ολος ο αγώνας μας γι αυτό γίνεται.
6) Στο βίντεο στον τομέα ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, υπάρχει η ρήση-δήλωση: "Φορολόγηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ με βάση τον ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ". Αυτό δηλαδή που έκανε η Ουγγαρία πρόσφατα, υπάρχει στις θέσεις μας εδώ και 5 μήνες!
7) Επίσης στον ίδιο τομέα του βίντεο, υπάρχουν οι εξής ρήσεις: "δίκαιο φορολογικό σύστημα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Θα πληρώνουν τον φόρο που τους αναλογεί με βάση τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ", "Η φοροδιαφυγή θα θεωρείται ένα απο τα μεγαλύτερα αδικήματα και θα τιμωρείται ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ".
Οι θέσεις του κυρίου Καζάκη, υπήρξαν πρώτα θέσεις της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, γι αυτό και η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είχε προσκαλέσει τον κύριο Καζάκη μετά την αποχώρησή του απο τη "σπίθα" να ενταχτεί στο κίνημά μας, αλλά εκείνος είχε αρνηθεί και τώρα κάνει οτι...δε μας γνωρίζει!

Αυτά...