Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τα άκρως απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτει τους Προδότες



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις απο τα άκρως απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ. Γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια στο τι θα κάνει ο ΓΑΠ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε.... δεσμευθεί στους Αμερικανούς προεκλογικά για κατάργηση των Ελληνορωσικών αγωγών.... φυσικού αερίου (το έπραξε με το που βγήκε).

Παράλληλα είχαν αποδεχτεί να κλείσει το όνομα της ονομασίας των Σκοπίων αναγνωρίζοντας τους σαν "Δημοκρατία της Μακεδονίας" (δεν έχει προλάβει να το κάνει ακόμη), ενώ δείχνει να έχει δεσμευτεί και για παραχώρηση κυριαρχικών δικαιώματων προς τους Τούρκους με στόχο την ειρηνική συνύπαρξη των δυο χωρών (σε εξέλιξη)!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που απαιτούν άμεσα παρέμβαση εισαγγελέα.
Οι βο(υ)λευτές και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ακόμη να παραιτηθούν;







16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ,…Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ……..!
Πρέπει να προσέξετε πολύ! πάρα πολύ! μη πέσετε στις ΠΑΓΙΔΕΣ τους..
Υπάρχει σχέδιο στα νεώτερα «πρωτόκολλα των χαζοσοφών» τους που αναδιαμορφώνεται στις λεπτομέρειες αναλόγως των εξελίξεων που επιτυγχάνουν.
Προχωρούν» αργά» ή «γρήγορα» αναλόγως συνθηκών αλλά πάντοτε μεθοδικά και με «βαριά» προπαγάνδα εξαιρετικά μελετημένη.
Ότι κινήσεις γίνονται από το πλήρους υποτέλειας τεχνητό γειτονικό σας κρατίδιο επί του «Μακεδονικού»,είναι όλες βάσει μεθοδευμένου σχεδίου και κατά διαταγή.
Καμία πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται στόν πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, ΝίκολαΓκρούεφσκι επί του Μακεδονικού και του Ελληνικού θέματος γενικότερα, αλλά ενεργεί πάντοτε και μόνο ύστερα από οδηγία-διαταγή της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης».
Θεωρούμε χρήσιμο( για όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και για να φρεσκαριστεί η μνήμη όσων γνωρίζουν) να σας ενημερώσουμε συνοπτικότατα ότι:
1η επιλογή, των από του 70 μ.Χ., και υπό του Ρωμαίου Στρατηγού Τίτο, διασκορπισθέντων ανά την Υφήλιο Ιουδαίων, για την επανασύσταση του Εβραϊκού κράτους, ήταν η Μακεδονία και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη την οποία και ονόμαζαν «πόλη-μήτρα» λόγω της φιλοξενίας, προστασίας και συμπάθειας που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στην πλέον ακμάζουσα και από τις πολυπληθέστερες έως το 1940μ.Χ. Ισραηλιτικές Κοινότητες της Υφηλίου..
Οι Εβραίοι είναι χωρισμένοι( «πολύ χονδρικά» )σε 2 βασικές μεγάλες κατηγορίες φαινομενικά «συγγενείς» μεταξύ τους αλλά στη πραγματικότητα εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πολύς λαός που είναι του Τορά δηλαδή «χονδρικά» πιστεύει στη Παλαιά Διαθήκη, (αναμένει ακόμη το Μεσσία και είναι χλιαροί και αδιάφοροι τη πίστη σαν και εσάς) και οι σιωνιστές του ταλμούδ (αδέλφια των καμπαλιστών σατανιστών), οι οποίοι είναι οι ολίγοι και ισχυροί και λατρεύουν και προσκυνούν «κρυφά» ως θεό τους, τον πεπτωκώτα και επαναστάτη κατά του Θεού και Δημιουργού του, ΑΧΑΡΙΣΤΟ, Πρώην Αρχιστράτηγο των Ουρανίων Αγίων Ασωμάτων Δυνάμεων, Αρχάγγελο Σαμαήλ, νυν σατανά ή αλλιώς διάβολο,εωσφόρο,βεελζεβούλ, μπαθωμέτ,βάαλ,λούσιφερ,όσιρις,σατούρν κ.α..)
Ο Χίτλερ(εβραϊκής καταγωγής από τη μητέρα του) και οι ναζί , ήταν και είναι αποκρυφιστές-σατανιστές της CABBALA του Θιβέτ,και ενεργούσαν και ενεργούν βάσει εντολών των Σκοτεινών Δυνάμεων που εδράζουν εκεί(Θιβέτ) ελέγχοντας φυσικά και τη σημερινή «Κρυφή Παγκόσμια Κυβέρνηση».
(σημ.οι εβραίοι είναι ο μόνος λαός που θεωρούν ότι το γένος προέρχεται από τη μητέρα)
Οι ναζί,των οποίων ο «πυρήνας» μετά την ήττα τους, διαμοιράστηκε στην Αμερική(Βόρεια και Νότια), στην Αγγλία και στις Βρυξέλλες του Βελγίου,δεν πρόκειται ξεχάσουν ποτέ το πόσο πολύ συνέβαλλαν στην καταστροφή τους στην «παγωμένη» Ρωσία, οι Έλληνες, συντρίβοντας πρώτα την αλαζονεία του «δολοφόνου των Ιταλών», Μπενίτο Μουσολίνι και κατόπιν καθυστερώντας,με την εκπληκτικά ηρωική και πεισματώδη άμυνα τους τους ναζί, κάνοντας τους να απολέσουν καθοριστικά πολύτιμο χρόνο για την επιχείρηση Μπάρμπα-Ρόσα που ήταν στρατιωτικά και ο ΚΥΡΙΟΣ τους στόχος.
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια γενική πρόβα, με «πιθανότητες » όμως και επιτυχίας επιβολής «Παγκόσμιου Ηγέτη» και Παγκόσμιας «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούσε :
1ον τα σχέδια τους για τη κατάλληλη διαμόρφωση της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης («καίγοντας»τους απλούς Ιουδαίους) και προπαγανδίζοντας το έγκλημα αυτό με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ γεγονός άκρας σημασίας για αυτούς,διότι εκεί θέλουν να χρισθεί,να ενθρονιστεί και να εγκατασταθεί ο τελικός Παγκόσμιος ηγέτης τους, ο Τρισκατάρατος Αντίχριστος .
2ον ήταν μια τεράστια ευκαιρία να «τσακίσουν» το μεγαλύτερο τους εμπόδιο έως και σήμερα, για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, δηλαδή τους Ορθοδόξους λαούς και κυρίως την Πηγή της Ορθοδοξίας την Ελλάδα (ανατέθηκε στο Μουσολίνι ως μη ιδιαιτέρως υπολογίσιμη) και τη Ρωσία(το ισχυρότερο στρατιωτικά Ορθόδοξο έθνος του πλανήτη).

Ανώνυμος είπε...

3ον τη πρόκληση αβάσταχτου πόνου και δυστυχίας στο ανθρώπινο γένος, πράγμα το οποίο είναι, (μέχρι να πάνε ΑΙΩΝΙΩΣ στη Κόλαση), η μοναδική αληθινή τροφή και διασκέδαση τους.
Οι παγκόσμιες όμως εξελίξεις όπως ήδη γνωρίζουμε δεν ευνόησαν κάτι τέτοιο.(εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης).
2η επιλογή για την ίδρυση του κράτους τους ήταν η Κύπρος η οποία και αυτή ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ δεν πραγματοποιήθηκε.
3η επιλογή ήταν τα « πατρογονικά εδάφη τους» στη περιοχή της Παλαιστίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας και το 1948 μ.Χ. το Ισραήλ μετά από 1878 χρόνια εξορίας ανά τα Έθνη, ξαναδημιουργήθηκε (Η ΣΥΚΉ ΈΒΓΑΛΕ ΦΎΛΛΑ…)..
Από εκεί και έπειτα τα σχέδια της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης» για τη Μακεδονία τροποποιούνται.
Ξεκινάει λοιπόν βαρύτατη προπαγάνδα που τα αποτελέσματα της τα βιώνετε για τα καλά σήμερα.
Στόχος τώρα είναι να γίνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ηπειρωτών,Μακεδόνων,Θρακών και Νησιωτών («ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ»!» αν είναι εφικτό) αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων «εν καταλλήλω χρόνω» και να «κοπεί» η Μακεδονία από την υπόλοιπη Ελλάδα ώστε να εγκατασταθεί το « μεγάλο κράτος μαριονέττα» που σχεδιάζουν εδώ και 60 περίπου χρόνια.
Έχουν υποσχεθεί και προπαγανδίσει επιτυχέστατα στους εκ δυτικών γείτονες σας ,τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» την οποία οι Αλβανοί Εθνικιστές αναμένουν
«ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ»!!!...
Το ίδιο ακριβώς έχουν προπαγανδίσει αρκετά καλά αν και πιο «συγκεκαλυμμένα»
και στους εθνικιστές Βούλγαρους για τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας» με «έξοδο» στο Αιγαίο…
Έχουν «εξυφάνει» ένα αριστοτεχνικά Σατανικό σχέδιο για την πλήρη εξόντωση των μεγαλυτέρων Εχθρών τους και Μέγα εμπόδιο για τη έλευση της Παγκόσμιας Βασιλείας του Αντίχριστου,
ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ.
Αυτό το Σατανικό σχέδιο λοιπόν για την Ελλάδα αποτελείται από 2 μεγάλα σκέλη ,το ένα μακροπρόθεσμο και το άλλο ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ !!!
Για να επιτύχει προϋποθέτει Μασώνους-Δοσίλογους –Προδότες «Έλληνες» Αξιωματούχους και είναι:
Εκκλησιαστική διάσπαση(το πέτυχαν το 1924 και έσχισαν τον ΑΡΑΦΟ χιτώνα του Κυρίου σε Παλαιό και Νέο Εορτολόγιο)
Οικονομικός «στραγγαλισμός-ληστεία» με αυξανόμενη πίεση
Πολιτική καταδυνάστευση
Ψυχολογική κατάπτωση μαρασμός και πλήρης εξασθένηση των διανοητικών και σωματικών δυνάμεων των Ελλήνων μέσω σκληρής φτώχειας, ανεργίας, πείνας, αναρχικών βίαιων επεισοδίων, «οργανωμένων» καθημερινών ληστειών, βιασμών, πυρκαγιών δασών(όλα σχεδόν από πράκτορες), σε συνδυασμό με γενετικά τροποποιημένες τροφές και αεροψεκασμούς με ειδικά δηλητήρια.
Κατακερματισμό και αποσύνθεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων…
Απίστευτη σε όγκο εισροή μουσουλμάνων (εκ των οποίων πάρα πολλοί πράκτορες)
Σταδιακή συγκέντρωση τεράστιου αριθμού κρυμμένου στρατιωτικού υλικού και όπλων
Δημιουργία πολεμικού σκηνικού από το οποιοδήποτε πρόσφορο στην χρονικά ευνοϊκή συγκυρία κράτος
Γενικό Χάος λόγω όλων των παραπάνω και
«ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ» αιφνιδιαστική επίθεση από ΜΕΣΑ και από ΕΞΩ για ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Βορειοελλαδιτών Ελλήνων και υποδούλωση των υπολοίπων…
Θέλουν οπωσδήποτε να φτάσουν στη τελική πράξη του Σατανικού αυτού σχεδίου τους και γι’ αυτό τώρα «τρέχουν αγωνιωδώς» διότι καθυστέρησαν πολύ, εκπληττόμενοι από τις «Ηράκλειες» αντοχές των Ελλήνων, και κινδυνεύουν να αποτύχουν.
Το σχέδιο αυτό λοιπόν λέγεται :
«Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ή αλλιώς
«ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ»!!!...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!
Έλληνες , παιδιά του Θεού δεν είστε μόνοι!
Να έχετε Εμπιστοσύνη στις Δυνάμεις του Ουρανού οι οποίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ να Αντεπιτεθούν για να σας προστατέψουν .
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!
Έλληνες αδέλφια μη φοβάστε!
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΔΟΞΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
+ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ+

+Μιχαήλ**** +Γαβριήλ****
+Γεώργιος**** +Δημήτριος****
+Ραφαήλ*** +Ουριήλ ***


+δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΘΕ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ.........

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει 'ολα αυτά φίλε, που υπογράφεις ως δούλος κάποιου θεού, αλλά αυτά τα μιχαήλ, γαβριήλ κλπ δεν έχουν καμία σχέση με εμένα που είμαι έλληνας και η μόνη μου λατρεία είναι αυτή προς τους προγόνους μου και τις αληθινές μου παραδόσεις.
και υπογράφω ως Έλλην, ελεύθερος, δούλος κανενός καριόλη θεού ή θνητού.

Ανώνυμος είπε...

8:37 μ.μ.
Δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα!Οι πρόγονοι μας δεν λάτρευαν τους δικούς τους προγόνους, αλλά ήταν βαθιά θρησκευόμενοι σεβόμενοι το Θείο που εσύ αποκαλείς "καριόλη θεό"...Είσαι σε πλήρη ανακολουθία και σύγχυση και με την ύβρη που διαπράττεις εξυπηρετείς τους εχθρούς της Ελλάδας που επικαλείσαι για Πατρίδα σου!Οι πρόγονοί μας και οι παραδόσεις ΤΙΜΩΝΤΑΙ δεν λατρεύονται!Μάθε Ελληνικά εάν θέλεις να λέγεσαι και να υπογράφεις ως Ελλην...

Ανώνυμος είπε...

6 Οκτωβρίου 2011 8:37 μ.μ.
Δελφικά Παραγγέλματα:Θεούς σέβου!
Εσύ τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Φιλικά ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Στον φίλο με το μακροσκελές πόστ:

Τι μας προτείνεις να κάνουμε λοιπόν? αδυνατώ να σε παρακαλουθήσω από ένα σημείο και μετά...

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΚΛΕΧΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΑΓΙΟΥΣ,ΤΡΙΣΑΓΙΟΥΣ,ΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ,ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 1915 ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 1.700.000, ΤΟ 1919 ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 400.000, ΚΑΙ ΤΟ 1922 ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 300.000, ΣΥΝΟΛΟ 2.400.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΧΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΟΙ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ. ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ...
ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΥΙΟΙ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ,ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ,ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ..
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ..

ΣΟΦΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ...
ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ....!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ...ΗΡΘΕ...

ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ!!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ...ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ..ΑΣ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ... ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ...

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ...

ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΜΑ ΜΕ ΘΕΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ..
ΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ...
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!
ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ!!!

ΤΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑ...

ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..
ΔΟΞΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ..

ΥΓ.ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΥΘΟΣ....
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...


ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτον με τα μεγαλα γραμματα.
Δεν θα σε πω ΡΕ, αλλα εχεις μεινει νηστικος για μια εβδομαδα?
Η εχεις κοιμηθει στο μπακακι γιατι σου εχουν παρει οι τραπεζες το σπιτι? Ε.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτον με τα μεγαλα γραμματα.
Δεν θα σε πω ΡΕ, αλλα εχεις μεινει νηστικος για μια εβδομαδα?
Η εχεις κοιμηθει στο μπακακι γιατι σου εχουν παρει οι τραπεζες το σπιτι? Ε.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτον με τα μεγαλα γραμματα.
Δεν θα σε πω ΡΕ, αλλα εχεις μεινει νηστικος για μια εβδομαδα?
Η εχεις κοιμηθει στο μπακακι γιατι σου εχουν παρει οι τραπεζες το σπιτι? Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Γεώργιος Ζ είπε...

Εχετε χασει την μπαλα ολοι σας.Καθηστε να ξυνεστε σπιτι σας και περιμενετε τον θεο να σας σωσει γιατι ειμαστε οι πιο γαματοι.Και αυτοι που αναφερονται στους προγονους μας να τους θυμησω οτι τους θριαμβους τους κερδισαν με αγωνες και θυσιες και οχι με προσευχες.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑ¨.
ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θελω να σ γνωρισω 8:21