Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε!



Γεννιέται επιτέλους η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε το τερατόμορφο σύστημα που απειλεί οτιδήποτε σημαίνει Ελλάδα, οτιδήποτε είναι δεμένο με μία πολύπαθη πατρίδα.

Αυτή η ευκαιρία είναι ένα Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα στον πολιτικό χώρο που έρχεται να.... γκρεμίσει την σαπίλα, την διαφθορά και να επιβάλει (επιτέλους) την Δικαιοσύνη που αρμόζει σε όσους έφτασαν την πατρίδα μας, την Ελλάδα, σε αυτό το σημείο του διεθνούς ευτελισμού.

Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον (φυσικά και κανένα παρόν) με την υπάρχουσα πολιτική σκηνή, και αντικρίζοντας το αδιεξοδο εδώ και πάρα πολύ καιρό, ένα πλήθος πολιτών, επώνυμων και ανώνυμων, με κοινό παρανομαστή την μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, άνθρωποι που νιώθουν βαριά την επιταγή του δικαίου και της ελευθερίας, αποφάσισαν να τολμήσουν να σπάσουν το "σύστημα" και αγκαλιασμένοι να δώσουν έναν μεγάλο και ιερό αγώνα.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα δεν ήρθε για να παίξει ούτε με χρηματοδοτήσεις (δεν έχουμε πάρει ούτε σκοπεύουμε να πάρουμε) ούτε με τα όνειρα, την ελπίδα και το αύριο των Ελλήνων. Ήρθε για να γίνει καταλύτης θετικών εξελίξεων, για να δώσει στον Έλληνα αυτά που του πρέπουν. Και θα τα δώσει όταν οι Έλληνες πολίτες την πλαισιώσουν και την καταστήσουν αναγκαία και καθαρτήρια παρουσία

Μόνο δυνάμεις που θα πηγάσουν από τον λαό, από ανθρώπους που ξέρουν τι είναι μεροκάματο, τι είναι αγωνία για το αύριο, τι είναι να ματώνεις για να μπορείς να έχεις ελπίδα, δυνάμεις γνήσιες, ηθικές, έντιμες και πάνω από όλα Ελληνικές, μπορούν να παράξουν έργο πραγματικό, έργο που θα ανορθώσει την χώρα, που θα επιστρέψει την χαμένη τιμή που διασύρθηκε στα πέρατα της οικουμένης από τους άθλιους παρόντες επαγγελματίες πολιτικούς.

Είμαστε άνθρωποι που ξέρουμε τι σημαίνει μεροκάματο. Ξέρουμε τι σημαίνει αγωνία για το αύριο. Δεν έχουμε κότερα, δεν έχουμε βίλες, δεν έχουμε τραπεζικές καταθέσεις. Το μόνο που έχουμε σε υπερβολικό βαθμό (και όποιος θέλει μπορεί να μας κατηγορήσει γι αυτό) είναι η αγάπη για την πατρίδα μας, για την ιστορία μας, για την Ελλάδα.

Τα ΜΜΕ μας εχουν κλείσει ερμητικά τις πόρτες (για την ώρα), την στιγμή που όλοι βλέπουν οτι δεν είμαστε γυρολόγοι ενώ η σοβαρότητα και η αποφασιστικότητα των επιχειρημάτων μας τους εχει αφοπλίσει! Μεγάλο μερίδιο της προβολής της κίνησης επομένως έχουν επομιστεί οι Έλληνες ιστολόγοι/bloggers, που σε καθημερινή βάση δίνουν την δική τους μάχη για την ελευθερία της έκφρασης και την διακίνηση των πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Γι αυτό καλούμε καθημερινά όσους Έλληνες έχουν κατανοήσει την πολύχρονη απάτη που έγινε εις βάρος τους, να πλαισιώσουν τις τάξεις μας. Να δυναμώσουν την φωνή μας. Να διαδώσουν τις προτάσεις μας. Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. 

Εμείς θα δώσουμε την ύστατη μάχη μας. 

Πρώτος σκοπός να βγει η χώρα άμεσα από το έντεχνο αδιέξοδο στο οποίο την τοποθέτησαν.

Ύστερος σκοπός η ελπίδα, το χαμόγελο, τα όνειρα και η αυτοπεποίθηση να ξαναμπούνε σε κάθε σπιτικό (πλην των εφιαλτών της Ελλάδας)...

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και όλοι μαζί μπορούμε και θα δώσουμε τον υπερ παντων αγωνα! 

Οι αρχές και αξίες της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχοντας επίγνωση της πνευματικής και ηθικής κληρονομιάς μας, εδράζονται στην αδιαιρετότητα, οικουμενικότητα και διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού. Θεμέλιο αυτού του πολιτισμού υπήρξαν ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ισότητας των πολιτών, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας, του σεβασμού στα δικαιώματα του πολίτη, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Η στήριξη στις αρχές και αξίες της ελληνικής φιλοσοφίας και του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, είναι το δικό μας δημιουργικό πεδίο. Είναι ο ‘τόπος’ ο ασφαλής για την δημιουργία της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, πάνω στις διαχρονικές αξίες και αρχές:
  • ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη και θα είναι σεβαστή και θα προστατεύεται από την πολιτεία. Το κράτος θα σέβεται τον πολίτη και θα τον προστατεύει, όπως εξάλλου οφείλει δια του Συντάγματος να πράττει. 
  • ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην ελευθερία και στην ασφάλεια και η πολιτεία έχει υποχρέωση να του την εξασφαλίζει. Κάθε πολίτης επιλέγει ελεύθερα την θρησκεία και έχει δικαίωμα απεριόριστης ελευθερίας στην σκέψη και την συνείδηση. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει την ελεύθερη επιλογή των πολιτών, είτε αυτή εκδηλώνεται ατομικά ή συλλογικά όταν ασκούν νομίμως τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Αυτό θα επιτευχθεί με την συνεργασία όλων των πολιτών με το κράτος και τις υπηρεσίες που εντέλλονται να τον προστατεύουν. 
  • ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι στην πράξη και όχι στην θεωρία έναντι του νόμου. Η πολιτεία αντιμετωπίζει τους πολίτες με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα της οικονομικής, της πνευματικής ή κοινωνικής τους θέσης. Τα θεσμικά όργανα που είναι υπεύθυνα να επιβλέπουν και να διατηρούν την ισότητα των πολιτών, θα αποκτήσουν το χαμένο κύρος τους και θα αναλάβουν την βαρύτατη ευθύνη που τους αναλογεί. 
  • ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η δημοκρατία για μας δεν είναι ούτε ριζοσπαστική, ούτε φιλελεύθερη, ούτε μικτή, ούτε κρατικοποιημένη. Δημοκρατία για μας είναι το απεριόριστο δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν ελεύθερα, να συλλογιούνται ελεύθερα, να οραματίζονται ελεύθερα, να δημιουργούν ελεύθερα, να αποφασίζουν ελεύθερα και όλα αυτά χωρίς περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις για το συμφέρον του λαού και της πατρίδας. Γιατί πιστεύουμε ότι: «πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστίν η πατρίς». 
  • ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Όλοι οι πολίτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένης κοινωνικής προστασίας. Η οικογένεια κάθε μορφής θα στηρίζεται και θα προστατεύεται από την πολιτεία. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα δημιουργίας οικογένειας, ενθαρρύνεται και στηρίζεται από την πολιτεία με πράξεις και μόνιμες πολιτικές. Αναγνωρίζουμε το δημογραφικό ως το πρώτης προτεραιότητας εθνικό πρόβλημα. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε το δικαίωμα πρόσβασης του κάθε πολίτη στις παροχές κοινωνικής ασφάλειας και στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Η μητρότητα, η ασθένεια, το εργατικό ατύχημα, τα γηρατειά, η απώλεια της εργασίας, θα τυγχάνουν ειδικής προστασίας από την πολιτεία. Αξιοπρεπής διαβίωση σε όλους. Πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, ιατρικής, φαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης στους πολίτες δωρεάν. Εργασία για όλους, κανείς άνεργος. Η πολιτεία υποχρεούται να εξασφαλίζει με δέσμη πολιτικών εργασία στους πολίτες. Η ανεργία για μας είναι η πιο ακραία και άγρια μορφή κοινωνικής αδικίας.  
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ο οποίος είναι ελεύθερος να συλλογάται ελεύθερα και να επιλέγει ελεύθερα πώς θα ζήσει. Εμείς τοποθετούμε τον άνθρωπο στην καρδιά του προγράμματός μας και της δράσης μας. Η διαφορετικότητα των επιλογών είναι η βάση της Δημοκρατίας, με βασικό δεδομένο όμως πως αυτή η διαφορετικότητα δεν θα δημιουργεί προβλήματα στους υπολοίπους
  • ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Στο χτίσιμο και τον σχεδιασμό της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο θα έχουν οι ΝΕΟΙ. Τα όνειρα, τα οράματα και οι προσδοκίες πολλών γενεών θα γίνουν πράξη. Επενδύουμε στους ΝΕΟΥΣ με συνέπεια και ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Οι Έλληνες νέοι θα είναι οι πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, της κοινωνικής, της οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας της πολιτείας.
                  Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ εκπροσωπεί και εκφράζει το όραμα της δημιουργίας μιας ισχυρής και σύγχρονης Ελλάδας που να ανήκει στους Έλληνες και να ελέγχεται από τους πολίτες της, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τις αξίες και αρχές της, έχοντας επίγνωση της πνευματικής, πολιτιστικής και ηθικής μας κληρονομιάς που εδράζεται στην αδιαιρετότητα, οικουμενικότητα και διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού.

                  Οι νέοι είναι η άνοιξη και η ελπίδα αυτού του οράματος.

                  Στριμωγμένοι σήμερα στη γωνία απο το σύστημα οι νέοι είναι από αυτούς που δεν καταπίνουν τα ψέματα της κυβέρνησης.

                  Είναι οι πολίτες που σκέπτονται λίγο παραπάνω. Που διαφωνούν ανοιχτά. Αντιστέκονται, αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο το δικό τους και της πατρίδας. Βρίσκονται σε μια διαρκή μάχη, με τις κυβερνήσεις να τους κρατούν στο περιθώριο και να ενοχοποιούν πάντα τους αγώνες τους.

                  Είμαστε εδώ για να παρέχουμε στους νέους ελπίδα και όραμα (Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ)Γιατί οι νέοι πρώτοι γνωρίζουν ότι η οικονομική κρίση είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι οι πρώτοι που έχουν ξεπεράσει τα παλιά κόμματα και δείχνουν το δρόμο και στους άλλους πολίτες να τα ξεπεράσουν και αυτοί δίνοντας το μήνυμα της αλλαγής.

                  Είμαστε εδώ γιατί δεσμευόμαστε στην ανάπτυξη συγκροτημένης πολιτικής επί παντός θέµατος.

                  Αναγνωρίζουμε το δημογραφικό ως πρώτης προτεραιότητας εθνικό πρόβλημα και το μεταναστευτικό ως τον πρώτο εθνικό εφιάλτη.(Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ)

                  Γνωρίζουμε καλά πως έχουμε τις δυνατότητες να καταστίσουμε τη χώρα  γεωστρατηγικά ισχυρή δύναμη και θα το κάνουμε (Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ) με ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό:
                  • Δημιουργία μόνιμου συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής και άμυνας που θα διασφαλίζει την συνέχεια και συνέπεια των στόχων της εξωτερικής μας πολιτικής. Στο συμβούλιο αυτό θα συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες και αναλυτές, οι αρχηγοί στρατού, ναυτικού και αεροπορίας και ειδικός επιστήμονας που θα ορίζεται από τον απόδημο ελληνισμό. 
                  • Χάραξη πολυδύναμης και δυναμικής εξωτερικής πολιτικής με προτεραιότητα τις σχέσεις στρατηγικής σημασίας, όχι μόνο με τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου είναι η θέση μας, αλλά και με τις αναδυόμενες παγκόσμιες δυνάμεις που θα εξυπηρετούν τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους εθνικούς στόχους μας. 
                  • Όλες οι παραγωγικές στρατιωτικές σχολές θα μεταφερθούν στην Θράκη, του ναυτικού στα νησιά, εκτός της ΣΣΑΣ που θα παραμείνει για ακαδημαϊκούς λόγους στην Θεσσαλονίκη. 
                  • Χάραξη της ΑΟΖ και επέκταση των χωρικών μας υδάτων όπως προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο. 
                  • Αναβάθμιση ποιοτική, ποσοτική, αλλά και του ρόλου των ενόπλων δυνάμεων στα πλαίσια της εθνικής ασφάλειας και άμυνας σε κάθε απειλή, αποτελώντας ακρογωνιαίο λίθο στις νέες ιστορικές εξελίξεις που έρχονται για τον Ελληνισμό.   
                  • Αξιοποίηση της Οικουμενικότητας του Ελληνισμού σε στενή συνεργασία με τους απόδημους Έλληνες, που αποτελούν ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα της εξωτερικής μας πολιτικής. Η διατήρηση στενότατων σχέσεων και δεσμών με ιδιαίτερη στοργή και αγάπη θα αποτελεί εθνική προτεραιότητα και υποχρέωση της μητέρας πατρίδας. Οι απόδημοι Έλληνες σε όλη τη γη θα έχουν τη θέση που τους πρέπει στην αγκαλιά της και θα έχουν λόγο στις αποφάσεις της. Για μας στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αποτελούν εθνικό κεφάλαιο. 
                  • Σαφής προειδοποίηση σε Τσάμηδες και Αλβανούς που εποφθαλμιούν την Ήπειρο   
                  • Άμεση διακοπή πάσης φύσεως (πολιτικής και οικονομικής) με τα Σκόπια, έως ότου αποσύρουν την λέξη Μακεδονία και τον Ήλιο της Βεργίνας. 
                  • Σαφής τοποθέτηση στην Άγκυρα να σταματήσει τις προκλήσεις.  
                  • Άμεση απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής και εφαρμογή πολιτικής ίσων μέτρων για όσους δηλώνουν Τούρκοι παραβιάζοντας την Συνθήκη της Λοζάνης (η πολιτική των ίσων μέτρων αφορά την πολιτική της Τουρκίας για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης) 
                  • Κατάθεση αίτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κα στον ΟΗΕ περί αναγνώρισης γενοκτονίας από την Τουρκία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
                      Για να γίνει πράξη αυτή η ιστορική δυνατότητα οφείλουμε να απαλλαγούμε από τη δήθεν μεταπολίτευση και τα πολιτικά κόμματα που την υπηρέτησαν, που απεδείχθησαν εστίες διαφθοράς και λεηλασίας του δημοσίου χρήματος και που κινήθηκαν στα όρια της εθνικής προδοσίας από τους δήθεν πολιτικούς της μίζας και της αρπαχτής.

                      Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης και να κατανοήσουν τις στημένες προ-επιλογές που το σάπιο υπάρχον πολιτικό σύστημα διαθέτει και προβάλει, προκειμένου να εξασφαλίσει την επιβίωσή του εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

                      Η δημοσιονομική και πολιτική κρίση μεταφέρθηκε στους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν τα κλεμμένα. Και όποιος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν κλεμμένα, είναι ένας από αυτούς που φρόντισαν να αγορασθούν πανάκριβα αεροπλάνα με σημαντικότατες ελλείψεις, πανάκριβα άρματα μάχης με προβλήματα στην θωράκιση, πανάκριβα πρωτότυπα υποβρύχια που γέρνουν, πανάκριβες γέφυρες και δρόμους που θα έπρεπε να μην έχουν άσφαλτο, αλλά χρυσάφι.

                      Το άρρωστο υπάρχον πολιτικό σύστημα προσπαθεί να δημιουργήσει εκ νέου εκβιαστικά διλήμματα προς τους πολίτες, αναφέροντας συγκυβερνήσεις. Αποφεύγουν να αφήσουν τον Ελληνικό λαό να τοποθετηθεί μέσα από εκλογές. Αυτοπροτάσσονται ως λύση εκείνοι που επί 35ετία εναλλασσόμενοι στην εξουσία έχουν εξευτελίσει επανειλημμένως την χώρα! Αποτελεί ύστατο θράσος ο κλέφτης και ο ψεύτης, ο υπεύθυνος των δεινών σου, να σου ζητάει να του επιτρέψεις να γίνει δήμιός σου!

                      Η λογική προτάσσει να τους αρνηθούμε την εκτέλεσή μας.

                      Αρκετά μας στέρησε από τις βρύσες της ζωής, αρκετά πηγάδια ζωής επιχωμάτωσε ή βοθροποίησε.

                      Καμιά σωτηρία δεν μπορεί να προσφέρει αυτό το σύστημα. Είναι ανίκανο για οποιαδήποτε ευφυή επινόηση. Στερείται κάθε ταλέντου. Καμιά αξιοθρήνητη εξιδανίκευση των μέτρων εξόδου από την κρίση δεν μπορεί να ανασκευάσει την βαθιά ψυχική παραμόρφωση του. Γι’ αυτό και τα όποια μέτρα λαμβάνει είναι αναποτελεσματικά. Διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν στόχο τη σωτηρία της πατρίδας αλλά τη σωτηρία των ατομικών και ταξικών συμφερόντων τους.

                      Οι λύσεις υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν μόνο από ανθρώπους (και όχι επαγγελματίες πολιτικούς) που και θέλουν και μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί με ένα εναλλακτικό πολιτικό όραμα για μια καλύτερη δημοκρατία όπου στους κακούς δεν θα επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν θα επιτρέπεται ν’ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. (Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ)

                      Στη «Νέα Ελλάδα» αναγνωρίζουμε ότι το κύριο πρόβλημα της χώρας δεν είναι μόνο οικονομικό. Το πρόβλημα της χώρας είναι πρωτίστως πολιτικό. Η αναξιοπιστία των πολιτικών, η ανεπάρκεια πολιτικής βούλησης και ταυτόχρονα οι παράξενες σχέσεις και διαδρομές πολιτικών με συμφέροντα ξένων χωρών, τραπεζών ή οργανώσεων, δηλαδή η τοποθέτηση σε δεύτερη μοίρα της προώθησης των συμφερόντων της χώρας, κατόρθωσε να απαξιώσει τους «ταγούς» και να ξεγυμνώσει την ανεπάρκειά τους.

                      Με άλλα λόγια είναι παράλογο και αντιφατικό να περιμένουμε από τα κόμματα την ανάκαμψη της οικονομίας, την επανίδρυση του κράτους, την ανασύνταξη της ελληνικής κοινωνίας.

                      Εχουμε αναρίθμητα τεκμήρια, αναμφίβολες αποδείξεις, ότι δεν μπορούν να το κάνουν.

                      Τα υπάρχοντα κόμματα έχουν ιστορικά τελειώσει, το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι οριστικά φθαρμένο, ντροπιαστικά εκφαυλισμένο, γελοιωδώς ανίκανο, εγκληματικά ένοχο και όταν κάποιοι κατάλαβαν πως οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας είναι μειωμένης ικανότητας, τότε αποφάσισαν να κερδοσκοπήσουν με κάθε τρόπο και στον μέγιστο βαθμό εις βάρος της Ελλάδας. 
                      • Γιατί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ δεν θέλουν να γίνει έρευνα για το χρέος;
                      • Γιατί το ΚΚΕ αρκείται σε περιπατητικές εκδρομούλες και δεν βγάζει τους ψηφοφόρους του στους δρόμους;
                      • Γιατί ο Τσίπρας έχει καταπιεί τη γλώσσα του σχετικά με το τι σκοπεύει να κάνει με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;
                      • Γιατί Κουβέλης και Μπακογιάννη στηρίζουν την μνημονιακή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;
                      • Γιατί όλοι τους προσπαθούν να κρατηθούν στην πολιτική σκηνή, θυμίζοντας πως εκτελούν μία καλοσχεδιασμένη χορογραφία;
                      Η Νέα Ελλάδα δεν ήρθε για να χαϊδέψει αυτιά, ούτε για να λειτουργήσει ως βαλβίδα εκτόνωσης των πολιτών και να ενισχύσει το «διαίρει και βασίλευε» που λατρεύει να εφαρμόζει η εκάστοτε εξουσία.

                      Υπάρχει χρέος; Αν ναι, ποιο είναι; Σε ποιους χρωστάμε, πόσα χρωστάμε, γιατί και από πότε τα χρωστάμε.

                      Εμείς λοιπόν, θέτουμε ως πρώτο όρο να ξεκαθαριστεί ποιο είναι το ΝΟΜΙΜΟ χρέος της χώρας μας.

                      Στη συνέχεια, αφού βεβαιωθεί ότι χρωστάμε, θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Δηλαδή, θα καλέσουμε όσους χρωστάνε στην Ελλάδα, να πληρώσουν άμεσα το χρέος τους. Θα υπολογίσουμε δε, αυτό το χρέος, με τους «φιλικούς» τόκους που σήμερα μας δανείζουν οι «φίλοι» δανειστές μας.

                      Σε περίπτωση που αρνηθούν, τότε θα φέρουν την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Δεν σκοπεύουμε, να μπούμε σε παράλογη διαδικασία πληρωμής χρέους. Ίσως οι δανειστές μας, θα έπρεπε να σκεφθούν σοβαρά την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν μία πολύ σκληρή πραγματικότητα για τους ίδιους.

                      Είτε, δηλαδή, πως δημιούργησαν το χρέος με παράνομες συμβάσεις – συμφωνίες, είτε πως τελικά χρωστάνε οι ίδιοι στην χώρα μας και όχι η Ελλάδα σε αυτούς.

                      Δεν ανεχόμαστε και ούτε πρόκειται να ανεχτούμε παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας.

                      Κυρίως, δε, από ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζουν την πατρίδα τους, είτε δεν αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως πατρίδα τους, είτε πιστεύουν στο ηλιθιώδες «όπου γης πατρίς»…

                      Η «Νέα Ελλάδα» καταθέτει την σαφή πρόταση. Η οικονομία της χώρας διαχειρίζεται από Έλληνες για Έλληνες. Η ανάπτυξη δεν είναι απλά εφικτή, αλλά μπορεί να ξεκινήσει άμεσα.
                      • Δήμευση περιουσιών όλων των πολιτικών από το 1974 και μετά
                      • Απαγόρευση εξόδου τους από τη χώρα έως ότου ερευνηθούν όλες οι υποθέσεις που τους αφορούν
                      • Στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σε όλους όσους ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και όσα ακολούθησαν
                      • Έρευνα για το μέγεθος και τη νομιμότητα του χρέους
                      • Άμεση δημιουργία κρατικής εταιρείας (που θα ελέγχεται από κληρωτούς πολίτες) διαχείρισης του ορυκτού πλούτου και στη συνέχεια κλήση ενδιαφερομένων για συζητήσεις αγοράς αυτού του πλούτου. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα θα διεκδικήσει το μέγιστο ποσοστό από τα έσοδα που σε καμία περίπτωση δεν θα βρεθεί κάτω από το 50%(Διαβάστε περισσότερα για τον ορυκτό και τονυποθαλάσσιο πλούτο)
                      • Άμεσες επενδύσεις στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας με ειδικό βάρος στις ναυπηγήσεις.
                      • Ποιοτική Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας
                      Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα. Ο Θεός μας έδωσε σαν πατρίδα το πιο όμορφο και πλούσιο «οικόπεδο» του πλανήτη. Το ότι κάποιοι τελευταία άρχισαν να «βλέπουν» πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ορυκτό πλούτο γενικότερα, δεν μας παραξενεύει. Απλά, απορούμε γιατί δεν τα «έβλεπαν» νωρίτερα.

                      Μήπως, επειδή ήθελαν να τα δώσουν «κοψοχρονιά» σε ξένα συμφέροντα; Ε, λοιπόν, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους πούμε πως η Ελλάδα δεν χαρίζει, δεν πουλάει, δεν συμφωνεί οτιδήποτε με όσους νομίζουν πως μπορούν να εμπαίζουν μία χώρα χιλιάδων χρόνων και έναν λαό που ποτέ δεν έζησε εις βάρος άλλων λαών.

                      Όποιος νομίζει ότι στη χώρα μας βρήκε την ευκαιρία να αυγατίσει τα πλούτη του, γελιέται. Και όποιος νομίζει πως εκβιάζοντας έναν λαό θα του πάρει την πατρίδα, τότε θα του πούμε πως οι «εφιάλτες» μας τελείωσαν.

                      Η Νέα Ελλάδα ήρθε για να προτείνει λύσεις από τους πολίτες για τους πολίτες, λύσεις που αποφεύγει να συζητήσει το υπάρχον πολιτικό καθεστώς. Γι αυτό και καλούμε τους Έλληνες να συνδράμουν στον αγώνα μας, που είναι και αγώνας επιβίωσης της πατρίδας μας. Εάν δεν αντισταθούμε οργανωμένα κα συντεταγμένα σήμερα, τότε αύριο δεν θα έχουμε τίποτε να υπερασπιστούμε, αφού θα μας έχουν πάρει τα πάντα και δεν θα μας έχει απομείνει ούτε πατρίδα!

                      Όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε!

                      Δεν μπορουν να μας λυγισουν αν ειμαστε ενωμενοι! Και το ξερουν καλα αυτο!

                      Αυτη τη φορα θα δουν το αληθινο προσωπο του Ελληνα, ενα προσωπο που φροντιζαν χρονια ολοκληρα να το εξαφανισουν!

                      Όλοι μια γροθιά για την Ελλαδα, την πατρίδα, για την Πίστη στο Θεό, για τα χώματα μας τα ιερά, για τα παιδιά μας!

                      Γνωρίζουμε τι έχουμε.

                      Γνωρίζουμε τι φοβούνται αυτοί που μας τρομοκρατούν. 


                      Γνωρίζουμε πως η χώρα μας αποτελεί χρυσορυχείο και δεν θα ανεχτούμε σε κανέναν να πτωχεύσει τους Έλληνες, να μειώσει την πατρίδα μας για να πλουτίσουν κάποιοι τραπεζίτες ή για να μας κατακτήσουν κάποιες εταιρείες.

                      Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε. 

                      Λύσεις για συμμαχίες πέραν των ήδη υφιστάμενων που μας οδηγούν στην εξαθλίωση, υπάρχουν.

                      Άνθρωποι που θα σηκώσουν το φορτίο αυτής της ευθύνης υπάρχουν.

                      Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να μην επιτρέψουμε να αφεθεί η πατρίδα μας στα χέρια των εκτελεστών της.

                      Η Ιστορία επιφύλαξε σε εμάς αυτό το προνόμιο και την ευθύνη να ενσαρκώσουμε σε πράξη αυτη την  ευκαιρία!

                      Εσύ θα μείνεις αμέτοχος;

                      Επικοινώνησε μαζί μας
                      ΤΗΛ. +30 2106457566
                      FAX: +30 2106457561
                      email: neaellada.gr@gmail.com
                      email: info@neaellada.org.gr

                      20 σχόλια:

                      Ανώνυμος είπε...

                      ΜΑΣΟΝΙΣΤΑΝ.

                      Ανώνυμος είπε...

                      ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ
                      ΕΛΛΗΝΕΣ,…Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ……..!
                      Πρέπει να προσέξετε πολύ! πάρα πολύ! μη πέσετε στις ΠΑΓΙΔΕΣ τους..
                      Υπάρχει σχέδιο στα νεώτερα «πρωτόκολλα των χαζοσοφών» τους που αναδιαμορφώνεται στις λεπτομέρειες αναλόγως των εξελίξεων που επιτυγχάνουν.
                      Προχωρούν» αργά» ή «γρήγορα» αναλόγως συνθηκών αλλά πάντοτε μεθοδικά και με «βαριά» προπαγάνδα εξαιρετικά μελετημένη.
                      Ότι κινήσεις γίνονται από το πλήρους υποτέλειας τεχνητό γειτονικό σας κρατίδιο επί του «Μακεδονικού»,είναι όλες βάσει μεθοδευμένου σχεδίου και κατά διαταγή.
                      Καμία πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται στόν πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, ΝίκολαΓκρούεφσκι επί του Μακεδονικού και του Ελληνικού θέματος γενικότερα, αλλά ενεργεί πάντοτε και μόνο ύστερα από οδηγία-διαταγή της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης».
                      Θεωρούμε χρήσιμο( για όσους δεν γνωρίζουν, αλλά και για να φρεσκαριστεί η μνήμη όσων γνωρίζουν) να σας ενημερώσουμε συνοπτικότατα ότι:
                      1η επιλογή, των από του 70 μ.Χ., και υπό του Ρωμαίου Στρατηγού Τίτο, διασκορπισθέντων ανά την Υφήλιο Ιουδαίων, για την επανασύσταση του Εβραϊκού κράτους, ήταν η Μακεδονία και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη την οποία και ονόμαζαν «πόλη-μήτρα» λόγω της φιλοξενίας, προστασίας και συμπάθειας που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στην πλέον ακμάζουσα και από τις πολυπληθέστερες έως το 1940μ.Χ. Ισραηλιτικές Κοινότητες της Υφηλίου..
                      Οι Εβραίοι είναι χωρισμένοι( «πολύ χονδρικά» )σε 2 βασικές μεγάλες κατηγορίες φαινομενικά «συγγενείς» μεταξύ τους αλλά στη πραγματικότητα εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πολύς λαός που είναι του Τορά δηλαδή «χονδρικά» πιστεύει στη Παλαιά Διαθήκη, (αναμένει ακόμη το Μεσσία και είναι χλιαροί και αδιάφοροι τη πίστη σαν και εσάς) και οι σιωνιστές του ταλμούδ (αδέλφια των καμπαλιστών σατανιστών), οι οποίοι είναι οι ολίγοι και ισχυροί και λατρεύουν και προσκυνούν «κρυφά» ως θεό τους, τον πεπτωκώτα και επαναστάτη κατά του Θεού και Δημιουργού του, ΑΧΑΡΙΣΤΟ, Πρώην Αρχιστράτηγο των Ουρανίων Αγίων Ασωμάτων Δυνάμεων, Αρχάγγελο Σαμαήλ, νυν σατανά ή αλλιώς διάβολο,εωσφόρο,βεελζεβούλ, μπαθωμέτ,βάαλ,λούσιφερ,όσιρις,σατούρν κ.α..)
                      Ο Χίτλερ(εβραϊκής καταγωγής από τη μητέρα του) και οι ναζί , ήταν και είναι αποκρυφιστές-σατανιστές της CABBALA του Θιβέτ,και ενεργούσαν και ενεργούν βάσει εντολών των Σκοτεινών Δυνάμεων που εδράζουν εκεί(Θιβέτ) ελέγχοντας φυσικά και τη σημερινή «Κρυφή Παγκόσμια Κυβέρνηση».
                      (σημ.οι εβραίοι είναι ο μόνος λαός που θεωρούν ότι το γένος προέρχεται από τη μητέρα)
                      Οι ναζί,των οποίων ο «πυρήνας» μετά την ήττα τους, διαμοιράστηκε στην Αμερική(Βόρεια και Νότια), στην Αγγλία και στις Βρυξέλλες του Βελγίου,δεν πρόκειται ξεχάσουν ποτέ το πόσο πολύ συνέβαλλαν στην καταστροφή τους στην «παγωμένη» Ρωσία, οι Έλληνες, συντρίβοντας πρώτα την αλαζονεία του «δολοφόνου των Ιταλών», Μπενίτο Μουσολίνι και κατόπιν καθυστερώντας,με την εκπληκτικά ηρωική και πεισματώδη άμυνα τους τους ναζί, κάνοντας τους να απολέσουν καθοριστικά πολύτιμο χρόνο για την επιχείρηση Μπάρμπα-Ρόσα που ήταν στρατιωτικά και ο ΚΥΡΙΟΣ τους στόχος.
                      Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια γενική πρόβα, με «πιθανότητες » όμως και επιτυχίας επιβολής «Παγκόσμιου Ηγέτη» και Παγκόσμιας «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούσε :
                      1ον τα σχέδια τους για τη κατάλληλη διαμόρφωση της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης («καίγοντας»τους απλούς Ιουδαίους) και προπαγανδίζοντας το έγκλημα αυτό με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ γεγονός άκρας σημασίας για αυτούς,διότι εκεί θέλουν να χρισθεί,να ενθρονιστεί και να εγκατασταθεί ο τελικός Παγκόσμιος ηγέτης τους, ο Τρισκατάρατος Αντίχριστος .
                      2ον ήταν μια τεράστια ευκαιρία να «τσακίσουν» το μεγαλύτερο τους εμπόδιο έως και σήμερα, για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, δηλαδή τους Ορθοδόξους λαούς και κυρίως την Πηγή της Ορθοδοξίας την Ελλάδα (ανατέθηκε στο Μουσολίνι ως μη ιδιαιτέρως υπολογίσιμη) και τη Ρωσία(το ισχυρότερο στρατιωτικά Ορθόδοξο έθνος του πλανήτη).

                      Ανώνυμος είπε...

                      3ον τη πρόκληση αβάσταχτου πόνου και δυστυχίας στο ανθρώπινο γένος, πράγμα το οποίο είναι, (μέχρι να πάνε ΑΙΩΝΙΩΣ στη Κόλαση), η μοναδική αληθινή τροφή και διασκέδαση τους.
                      Οι παγκόσμιες όμως εξελίξεις όπως ήδη γνωρίζουμε δεν ευνόησαν κάτι τέτοιο.(εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης).
                      2η επιλογή για την ίδρυση του κράτους τους ήταν η Κύπρος η οποία και αυτή ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ δεν πραγματοποιήθηκε.
                      3η επιλογή ήταν τα « πατρογονικά εδάφη τους» στη περιοχή της Παλαιστίνης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας και το 1948 μ.Χ. το Ισραήλ μετά από 1878 χρόνια εξορίας ανά τα Έθνη, ξαναδημιουργήθηκε (Η ΣΥΚΉ ΈΒΓΑΛΕ ΦΎΛΛΑ…)..
                      Από εκεί και έπειτα τα σχέδια της «Κρυφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης» για τη Μακεδονία τροποποιούνται.
                      Ξεκινάει λοιπόν βαρύτατη προπαγάνδα που τα αποτελέσματα της τα βιώνετε για τα καλά σήμερα.
                      Στόχος τώρα είναι να γίνει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ηπειρωτών,Μακεδόνων,Θρακών και Νησιωτών («ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ»!» αν είναι εφικτό) αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων «εν καταλλήλω χρόνω» και να «κοπεί» η Μακεδονία από την υπόλοιπη Ελλάδα ώστε να εγκατασταθεί το « μεγάλο κράτος μαριονέττα» που σχεδιάζουν εδώ και 60 περίπου χρόνια.
                      Έχουν υποσχεθεί και προπαγανδίσει επιτυχέστατα στους εκ δυτικών γείτονες σας ,τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» την οποία οι Αλβανοί Εθνικιστές αναμένουν
                      «ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ»!!!...
                      Το ίδιο ακριβώς έχουν προπαγανδίσει αρκετά καλά αν και πιο «συγκεκαλυμμένα»
                      και στους εθνικιστές Βούλγαρους για τη δημιουργία της «Μεγάλης Βουλγαρίας» με «έξοδο» στο Αιγαίο…
                      Έχουν «εξυφάνει» ένα αριστοτεχνικά Σατανικό σχέδιο για την πλήρη εξόντωση των μεγαλυτέρων Εχθρών τους και Μέγα εμπόδιο για τη έλευση της Παγκόσμιας Βασιλείας του Αντίχριστου,
                      ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και φυσικά και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ.
                      Αυτό το Σατανικό σχέδιο λοιπόν για την Ελλάδα αποτελείται από 2 μεγάλα σκέλη ,το ένα μακροπρόθεσμο και το άλλο ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ !!!
                      Για να επιτύχει προϋποθέτει Μασώνους-Δοσίλογους –Προδότες «Έλληνες» Αξιωματούχους και είναι:
                      Εκκλησιαστική διάσπαση(το πέτυχαν το 1924 και έσχισαν τον ΑΡΑΦΟ χιτώνα του Κυρίου σε Παλαιό και Νέο Εορτολόγιο)
                      Οικονομικός «στραγγαλισμός-ληστεία» με αυξανόμενη πίεση
                      Πολιτική καταδυνάστευση
                      Ψυχολογική κατάπτωση μαρασμός και πλήρης εξασθένηση των διανοητικών και σωματικών δυνάμεων των Ελλήνων μέσω σκληρής φτώχειας, ανεργίας, πείνας, αναρχικών βίαιων επεισοδίων, «οργανωμένων» καθημερινών ληστειών, βιασμών, πυρκαγιών δασών(όλα σχεδόν από πράκτορες), σε συνδυασμό με γενετικά τροποποιημένες τροφές και αεροψεκασμούς με ειδικά δηλητήρια.
                      Κατακερματισμό και αποσύνθεση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων…
                      Απίστευτη σε όγκο εισροή μουσουλμάνων (εκ των οποίων πάρα πολλοί πράκτορες)
                      Σταδιακή συγκέντρωση τεράστιου αριθμού κρυμμένου στρατιωτικού υλικού και όπλων
                      Δημιουργία πολεμικού σκηνικού από το οποιοδήποτε πρόσφορο στην χρονικά ευνοϊκή συγκυρία κράτος
                      Γενικό Χάος λόγω όλων των παραπάνω και
                      «ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ» αιφνιδιαστική επίθεση από ΜΕΣΑ και από ΕΞΩ για ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ των Βορειοελλαδιτών Ελλήνων και υποδούλωση των υπολοίπων…
                      Θέλουν οπωσδήποτε να φτάσουν στη τελική πράξη του Σατανικού αυτού σχεδίου τους και γι’ αυτό τώρα «τρέχουν αγωνιωδώς» διότι καθυστέρησαν πολύ, εκπληττόμενοι από τις «Ηράκλειες» αντοχές των Ελλήνων, και κινδυνεύουν να αποτύχουν.
                      Το σχέδιο αυτό λοιπόν λέγεται :
                      «Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ» ή αλλιώς
                      «ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ»!!!...

                      ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!
                      Έλληνες , παιδιά του Θεού δεν είστε μόνοι!
                      Να έχετε Εμπιστοσύνη στις Δυνάμεις του Ουρανού οι οποίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ να Αντεπιτεθούν για να σας προστατέψουν .
                      ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ!
                      Έλληνες αδέλφια μη φοβάστε!
                      ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΔΟΞΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!
                      +ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ+

                      +Μιχαήλ**** +Γαβριήλ****
                      +Γεώργιος**** +Δημήτριος****
                      +Ραφαήλ*** +Ουριήλ ***


                      +δούλος +Κυρίου Παντοκράτορος+

                      Ανώνυμος είπε...

                      Lucis Trust(Lucifer Trust) puts out the book Externalization of the Hierarchy by Alice Bailey which spells out The Plan for the Satanists and New Agers on how the spiritual Hierarchy (actually the demonic hierarchy) is to externalize their rule of the planet. The book gives quite a few of the details of the plan, and is used as a textbook for New Agers at the Arcane Schools in NY, London, and Europe on how the New Age/One World Religion/One-World- Government will be brought in. If anyone doubts the Rockefeller's commitment to Satan, read page 107 of Externalization of the Hierarchy. On page 107 Alice Bailey, President of the Theosophical Society and part of Lucis (formerly Lucifer) Trust, tells us who will rule when the New Age (New World Order) takes over. On the Earthly level--Humanity so to speak, the Ruler is given on page 107 as Lucifer. On the Spiritual level--called "Shamballa - the Holy City" the coming ruler is given as "the Lord of the World" which we Christians know as Satan. Lucis Trust knows it is Satan too, but for public consumption they say that the "ruler of the world" is Sanat (a scrambling of Satan) Kumara. They also predict there will be a Christ Consciousness and the Christ (actually the Anti5 Christ) The book Externalization of the Hierarchy teaches repeatedly (see pages 511-512, 514) that the 3 vehicles to bring in the New Age will be the Masonic Lodges, (obviously not everyone attends Lodges), next the Churches (this is clearly revealing to us that men like the Rockefellers are using the churches for the Luciferian plan of Lucis Trust), and finally Education (Well, of course education. Not everyone attends churches. They need a safety net to catch everyone in their brainwashing to make us all want to be happy slaves under the Light-bearer.) From Springmeier book:Bloodlines of the Illuminati

                      Ανώνυμος είπε...

                      Δύο μικρές ερωτήσεις μόνο

                      1.Τι εννοείτε έρευνα για το μέγεθος και την νομιμότητα του χρέους.Μήπως εννοείτε αλισβερίσι με τους τοκογλύφους κάτι ανάλογο που λέει και ο Τσίπρας?

                      2.Αυτές ολες οι ωραίες πρωτοποριακές αλλαγές που προτείνετε θα γίνουν μέσα στον ζουρλομανδύα του Ευρω?

                      Δεν ταφήνετε αυτά ρε παλιοκαραγκιόζηδες αυτόκλητοι σωτήρες εδώ χανόμαστε και σεις φτιάχνετε κόμματα.Αυτή την στιγμή ο τόπος χρειάζεται ένα αρραγές λαικό μέτωπο από αριστερούς δεξιούς κεντρώουςι δεν μας περισσεύει κανείς Έλληνας προικειμένου να διώξουμε τον Γερμανό εισβολέα. Εχεις ακούσει για το Ε.ΠΑ.Μ και τις ομιλίες του Δημήτρη Καζάκη ανα την Ελλάδα?Ακούς την εκπομπή ΑΕ στο Ράδιο Εννιά΄12.30-1400 ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ-ΚΑΖΑΚΗΣ που παίρνει καθημερινα 3000 emails?Εσύ που ζεις στο φεγγάρι?
                      Εμαθες τι συνέβη την Δευτέρα 3/10 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.?
                      Μάθε λοιπόν ουρανοκατέβατε Μεσσία ότι αυτή την στιγμή
                      έχουμε εκπλαγεί από την μεγάλη αντασπόκριση του λαού στις θεσεις του Ε.ΠΑ.Μ που είναι αυτή τη στιγμή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Θα το διαπιστώσεις πάραυτα στην επομένη μας συγκέντρωση,Θα διαπιστώσεις επίσης οτι ο λάός δεν μασάει πιά

                      Ανώνυμος είπε...

                      9.04-9.05
                      Για συνέλθετε λιγάκι Πέραν των όσων γράφετε τι πρέπει να κάνουμε ?να καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια?Φυσικά και δεν καθόμαστε..Αυό πρέπει να κάνουμε.Να αυτοοργανωθούμε όλοι μαζί όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

                      Ανώνυμος είπε...

                      9.07
                      ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ

                      Ανώνυμος είπε...

                      ο καζακης που ειναιυπερ των λαθρομεταναστων???σε ολα καλα τα λεει αν δεν απεβαλε καιτις διεθνιστικες του τασεις ισως να τον πιστευα,παραμενει κομμουνι και απο τα παλια ισχυριστηκε δε ο ανιστορητος πραγμα που δεν το πιστευω ξερει πολυ καλα τι λεει οτι το συνταγμα της τροιζηνας ξεκαθαριζε τα παντα περι θρησκειας μονο που τοτε ολοι ηταν ορθοδοξοι!!αυτονοητο!!!και θα πρεπει να το μιμηθουμε κλαι οτι ελληνας ειναι οποιος νοιωθει...ασε που με το σκουφακι των ιακωβ ιννων δεν πειθει κανεναν τοσα συμβολα ειχε να χρησιμ οποιησει ελληνικοτατα χρησιμοποιησε μασονικης σεχτας~~~ουστ..

                      Ανώνυμος είπε...

                      9.46
                      Μάθε πρώτον να χειρίζεσαι τουλάχιστον ανεκτά την Ελληνική γλώσσα και να έχουν έναν λογικό ειρμό αυτά που λες και μέτά να μιλάς για εναν πατριώτη που προσπαθεί με το λόγου του συνενώσει τούς Ελληνες απέναντι στο 4ο Ράιχ.

                      Ανώνυμος είπε...

                      ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΛΥΣΙΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!
                      ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ...ΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ....ΜΠΟΡΕΙΣ....ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

                      ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

                      Ανώνυμος είπε...

                      Μόνο ο βασιλιάς θα δώσει αξιόπιστη λύση, σε σενεργασσία με τους Ρώσους.

                      Ανώνυμος είπε...

                      Μόνο ο βασιλιάς θα δώσει αξιόπιστη λύση, σε σενεργασσία με τους Ρώσους.

                      Ανώνυμος είπε...

                      Αντε για και όνειρα γλυκά.

                      Ανώνυμος είπε...

                      Ο καθενας το χαβα του τη να πω.

                      Ανώνυμος είπε...

                      ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΙ ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.,ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

                      Ανώνυμος είπε...

                      ελάτε με τον ΚΑΖΑΚΗ να ελευθερώσουμε την πατρίδα και μετά θα αποφασίσετε τι θα κάνετε δεν έχετε την πολυτέλεια να λετε οτι δεν σας αρέσει βαλτε το στο μυαλό σας εναν εχθρο εχουμε τους Γερμανους.
                      Ο Καζάκης δεν ειναι εχθρος σου ο εχθρός παει να σου παρει το σπιτι ο Καζακης σε ενημερώνει εσυ ποια ενημέρωση εφερες τελευταια .
                      Να μισήσουμε ο ενας τον αλλο μηπως κανεις λάθος αδελφέ
                      Δεν υπαρχουν σωτήρες εμεις θα βοηθησουμε ο ενας τον αλλο να φυγει αυτη η μαστιγα. Και εγω Ελληνας ειμαι αδελφε δεν ειμαι εθνικοσοσιαλιστης ειμαι σκετο Ελληνας εχω γεννηθει στην Ελλαδα ο πατερας μου πολέμησε τους Ιταλους και Γερμανους η Μανα μου στην αντισταση.
                      Δηλαδη επειδη δεν πιστευω αυτα που λετε θα με κανετε κιμά μηπως κανετε λάθος;
                      Λαομισητα τσιτατα δεν τα καταλαβαινει ο λαος αντε τωρα ξυπνηστε και αφηστε τις παπαριες και παμε για να ελευθερώσουμε την πατρίδα απο τον ξενο ζυγο

                      Ανώνυμος είπε...

                      http://dai.ly/nFzbZU

                      Ανώνυμος είπε...

                      σωτηρες απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι.νουνου ομως ενα. ρε για κοιταξτε να κρεμασουμε αυτους που υπαρχουν και βλεπουμε μετα.

                      Ανώνυμος είπε...

                      Καζακης αρχηγός, βασιλιάς υπαρχηγός, Ρώσοι τη βρώμικη δουλειά, και κρεμάλα στα 300 τα σκυλιά και βλέπουμε μετά για όλα τ' άλλα τα καλά παιδιά.

                      Ανώνυμος είπε...

                      Σωστός ο 2.32 μ.μ.!