Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Φλερτάρει με Συνταγματικό πραξικόπημα ο Γ.Παπανδρέου...


Kύκλοι του Μαξίμου φαίνεται ότι επιθυμούν να παρασύρουν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε Συνταγματικό πραξικόπημα και προσπαθούν "να τα γυρίσουν" τώρα τα περί ανάγκης για 180 βουλευτές στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης που εκχωρεί εθνική κυριαρχία στην χώρα και παίζουν με το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου. Θεωρώντας ότι οι ξένοι θα μπορέσουν να τους...
προστατέψουν. "Ισχύει ό,τι είχαμε πει και για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου" λένε τώρα. Με τη φράση αυτή («κοφτά» διατυπωμένη) συνεργάτης του πρωθυπουργού σχολίασε, αργά χθες το βράδυ, τη δήλωση Βενιζέλου για το ενδεχόμενο να ζητηθεί ευρεία πλειοψηφία 180 βουλευτών στην έγκριση της συμφωνίας για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και τους όρους που θα το συνοδεύσουν. Κατ'αρχήν ξεχνούν πως ότι και αν ψηφίσουν δεν θα ισχύσει από την στιγμή που είναι παράνομο. Και η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας (έστω ψευδεπίγραφα για την "Ευρωπϊκή ολόκλήρωση) είναι 100% παράνομη, όπως και να την φτιασιδώσουν. Οι κύκλοι του Μαξίμου, μαζί με μια ομάδα υπουργών, θεωρούν ότι θα καταφέρουν να γαντζωθούν στην εξουσία όσο το δυνατόν περισσότερο και ότι το θέμα θα ξεχαστεί και δεν θα αναζητθούν ποινικές ευθύνες από τον Γ.Παπανδρέου, ενώ οι Γερμανοί θα κένουν την δουλειά τους όπως νομίζουν καλύτερα με την τοποθέτησης επιτρόπων παντού (βασικά οι επίτροποι είναι ήδη παντού, απλά δίνουν εντολές χωρίς να έχου πλήρη εκτελεστική εξουσία). Βέβαια αυτό θα πρέπει να το περάσουν και από την Βουλή με 151. Πόσο εύκολο είναι αυτό; Για το Μεσοπρόθεσμο, τον Ιούνιο, είχε αναζητηθεί επίσης η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία για την έγκρισή του από την Βουλή, ωστόσο – και δεδομένου του «όχι» της ΝΔ – ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε τελικά την απλή πλειοψηφία των 151 ψήφων. Μα δεν έχει καμία σχέση του ένα με το άλλο. Δεν είχε τεθεί ρητά θέμα εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας όπως γίνεται τώρα. Το «κλειδί», κατά τις εκτιμήσεις κυβερνητικών παραγόντων, βρίσκεται στις λέξεις «ει δυνατόν οι 180» και «όχι νομικά αναγκαίο»! Δηλαδή μόνοι αυτοί ερνημένουν το Σύνταγμα... ανάποδα. Ίσως γιατί βιάζονται να τους ... "κρεμάσουν ανάποδα". Ποιος ξέρει; Πάντως και από την πλευρά της Ν.Δ. θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι σε περίπτωση που επιχειρήσουν κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για Συνταγματικό Πραξικόπημα, για έναν νόμο ο οποίος θα καταργηθεί με την έλευsη της Ν.Δ. στην εξουσία και με την σαφή προειδοποίηση ότι θα υπάρξουν ποινικές σνέπειες για όποιον επιχειρήσει συνταγματικό πραξικόπημα, των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ περιλαμβανομένων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΙΔΕΑ , ΚΑΤΑΣΤΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ΄ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ,Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΙΑΤΗ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ)ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ <>.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.<>.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ . 2 ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ . ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΙΤΙΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΩΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΓΑΠ). Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ(ΧΑ ΧΑ ΧΑ )ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΙΤΟ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ . ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΩ ΕΔΩ ΕΞΕΤΑΖΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΔΩ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ε ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΘΝΗΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΩΔΟΡΑΚΗ ΛΥΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΑΣΤΟ ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ? ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Ο ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.