Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Θέμα εθνικής κυριαρχίας θέτει ο Σκανδαλίδης



Ακόμη και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες θα πρέπει να σκεφθεί ο πρωθυπουργός, σε περίπτωση που οι αποφάσεις της Τετάρτης στη Σύνοδο Κορυφής περιορίζουν την εθνική κυριαρχία της χώρας, σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε ότι εάν ο Πρωθυπουργός την Τετάρτη βρεθεί ενώπιον διλημμάτων που αφορούν την εθνική ....
κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας, τότε θα πρέπει να φέρει την όποια συμφωνία στη Βουλή, ζητώντας αυξημένη πλειοψηφία για την επικύρωσή της και εάν χρειαστεί να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.
«Μέχρι που έχουμε την εξουσιοδότηση να παίρνουμε εμείς τέτοιες αποφάσεις;» διερωτήθηκε ο κ. Σκανδαλίδης, τονίζοντας, μάλιστα, πως το θέμα της εθνικής κυριαρχίας είναι πιο σημαντικό ακόμη και από το ερώτημα εάν η λύση των προβλημάτων μας θα γίνει εντός ή εκτός ευρώ.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξη, μιλώντας στον «Realfm» επανέλαβε τη δήλωσή τού ότι δεν πρόκειται να δεχθεί κανέναν «μπάστακα» στο υπουργείο του, αναφερόμενος, έτσι στα σενάρια περί μόνιμων επιτρόπων στα χαρτοφυλάκια, υπό την καθοδήγηση Ράιχενμπαχ.
Ο κ. Σκανδαλίδης έστειλε ένα μήνυμα προς το εσωτερικό της κυβέρνησης, λέγοντας πως οι διαχωρισμοί περί μεταρρυθμιστών ή μη είναι κινήσεις που έχουν… κοντά ποδάρια.
(πηγη newsbeast.gr)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αει σιχτιρ λαμόγιο

Ανώνυμος είπε...

fnous fnous δεν με ενδιαφέρει που εσύ κι αυτός που έγραψε το άρθρο ήσασταν αγέννητοι όταν ο Γλέζος κατέβαζε τη σημαία των Ναζί από την Ακρόπολη. Μου φτάνει που τον είδα εγώ με τα μάτια μου.

Modestus είπε...

Ρε ανώνυμε 12:11μ.μ. τον είδες με τα μάτια σου ρε μεγάλε να την κατεβάζει; Ποιος είσαι ο Highlander και ζεις αιώνες. Μήπως είδες και την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Ο Γλέζος και κάθε Γλέζος εκμεταλλεύεται την ευπιστία των περισσοτέρων κοτόπουλων σαν κι εσένα και αποδεικνύει περίτρανα το ρητό που ισχύει στην χώρα μας "ότι δηλώσεις είσαι". Αυτός δήλωσε αντιστασιακός, υποστολέας της σβάστικας και το εξαργύρωσε, όπως έκαναν με τους δήθεν αγώνες του Πολυτεχνείου τα λαμόγια που σε κυβερνούν τώρα.

Ανώνυμος είπε...

modestus και fnus fnus μαζι σας. Και εγω εχω αμφιβολιεσ για το "επιτευγμα" του γλεζου μεσα στο φρουριο της ακροπολης με ολη τη φρουρα των γερμανων παρουσα, δεδομενης της αυστηροτητας των ναζι. απλα μια ακομη μπαρουφα των αριστερων που επιασε τοπο. και εξαργυρωθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Modestus, πριν αποκαλέσεις κοτόπουλο, έναν άνθρωπο που πιθανώς δεν έχεις ούτε τα μισά του χρόνια, βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου και αν σου έχει απομείνει λίγος σεβασμός, μη σχολιάζεις. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να δεχθείς αυτό που σου λέει ο άλλος. Απλά αναγνώρισε το δικαίωμα στον άλλον να το λέει.
Άντε παλικάρι μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε, τι σας έπιασε με τον Γλέζο; Λύσατε όλα τα άλλα προβλήματά σας;
Πέταξε ένας μια μπαρούφα και όλοι ακολουθήσατε σαν τα σκυλάκια

Ανώνυμος είπε...

8:58 κανεις λαθος σχολιο. Για την εθνικη κυριαρχια μιλαμε εδω.