Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Φυσικά και δεν είναι προδότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά...


Anti-ntp:Δεν ειναι προδότης. Προσκηνυμενος ειναι. Αν δεν ήταν θα είχε παραιτηθεί μήνες τώρα ο υποτιθέμενος εκφραστής της Λαϊκής Βούλησης.Που έχει καταντήσει εκφραστής της Βούλησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δεν είναι προδότης. Και δεν μπορεί να είναι προδότης για έναν πρακτικό λόγο, εκτός των αντικειμενικών: Γιατί δεν έχει καμία εκτελεστική αρμοδιότητα. Άλλοι είναι οι προδότες. 
Ευθύνες, με την έννοια των ευθυνών που προκύπτουν από πράξεις και ενέργειες για την εξέλιξη της τραγωδίας που βιώνει η χώρα, δεν έχει.
Αλλά όταν υποφέρει το 80% των ανθρώπων αυτής της....
χώρας από πράξεις και παραλείψεις των πολιτικών του ηγετών, θέλει να νιώσει ότι ο ανώτατος άρχοντας είναι κοντά του. Αυτό σημαίνει και "Πρόεδρος της Δημοκρατίας". Δημοκρατία είναι η βούληση του λαού και ο επικεφαλής της οργανωμένης κρατικής οντότητας μιας Δημοκρατίας είναι ο Πρόεδρός της.
Οι πολίτες το μόνο που ήθελαν από τον Κάρολο Παπούλια ήταν μία δήλωση συμπαράστασης. Την οποία δεν έκανε ποτέ. Και μέχρι εκεί.
Με αυτή την έννοια, ας συγχωρήσει αυτούς που τον εξύβρισαν με τόσο βαριά έκφραση. Είναι απλά απελπισμένοι και νιώθουν ότι και αυτός δεν βρίσκεται τόσο κοντά τους όσο θα μπορούσε.
Και θα πρέπει να θυμάται ότι δεν μπορεί η Iστορία να καταδικάζει μόνο βασιλείς και να αθωώνει μονίμως τους Προέδρους Δημοκρατίας. Βέβαια αυτό δεν αφορά μόνο τον Κάρολο Παπούλια. Απλά πράγματα...
Αλλά ο Πρόεδρος Της Δημοκρατίας με το να φύγει, "έριξε νερό στο μύλο" της κυβέρνησης. Η οποία δια του υπουργείου Προ.Πο., έχει τεράστιες ευθύνες για την εξέλιξη της κατάστασης και την ματαίωση των παρελάσεων. Το χάος ευνοεί τα κυβερνητικά σχέδια, γιατί φοβίζει...
Ας δούμε την δήλωσή του Προέδρου της Δημοκρατίας ολόκληρη:
"Λυπάμαι για τους υβριστές. Διάλεξαν μια μέρα που είναι ντροπή τους και είναι και νέοι άνθρωποι
εμείς πολεμήσαμε για την Ελλάδα 15 χρονών ήμουν αντάρτης και πολεμούσα το ναζισμό και τους γερμανούς μην μου λένε τώρα "Παπούλια προδότη" ποιος είναι ο Παπούλιας προδότης να ντρεπουνται, να ντρέπουνται τιμάω την πόλη την τιμούσα χρόνια, έρχομαι εδώ για να τιμήσω αυτή την ημέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη σ' αυτή την ιστορική πόλη δεν φοβάμαι γιατί αυτη είναι μια μικρή απαράδεκτη μειοψηφία 
ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει που πάει, γι' αυτό και δέχεται όλες αυτές τις πιέσεις και όλα αυτά τα μέτρα που είναι σε βάρος των ασθενέστερων και των αδύνατων πιστεύει ότι μια μέρα θα ξημερώσει καλύτερη γι αυτό πιστεύουμε όλοι γι αυτό και είμαστε εδώ και λυπάμαι παρα πολύ που αμαυρώνουν αυτή την μέρα, μια ιστορική μέρα που ανήκει στον ελληνικό λαό, δεν ανήκει σ' αυτούς".


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που βγηκες μωρη μαριονετα απτην γυαλα πουσεχουν τωρα καταλαβες τι εστι βερυκοκο ρε ουυυυυυυυυυυυυυυ ρε.

Ανώνυμος είπε...

Ουστ από δω αληταρά!!Λυπάσαι!!!Τόσα χρόνια στο προδωτικό Πασόκ που διέλυσε τη χώρα και λυπάσαι που σε καταλάβαν!!Ηρθε η ώρα σας προδότες!!!

Modestus είπε...

Πάντρεψε τις κόρες του με Γερμανούς για μένα είναι προδότης με περικεφαλαία, σαν να κατουράει στους τάφους των αντιστασιακών που υποτίθεται ήταν μαζί τους.

fnous fnous είπε...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΠAPOYΣIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ ΔHMOKPATIAΣ KAPOΛOY ΠAΠOYΛIA, ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΤΗΝ 8-2-2005:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη,

τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων

και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."

fnous fnous είπε...

Ο Πρόεδρος της... δημοπρασίας

Ο πρόεδρος ξύπνησε και “εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για τη βία στα γήπεδα“.

Ούτε η βία της χούντας στην Κερατέα τον πείραξε,
ούτε η βία στους συνταξιούχους και τους μεροκα- ματιάρηδες, ούτε η λεκτική βία του παχύδερμου Πάγκαλου.

Το ξεπούλημα της Ελλάδας ούτε που την αγγίζει την προεδράρα μας!

Άλλα τον απασχολούν.

Η βία στα γήπεδα τον έκανε να “προβεί σε σοβαρές δηλώσεις”.

Τί μπορείς να περιμένεις από κάποιον που αυτο-ξεφτιλίστηκε μπαίνοντας μπροστά για να καλύψει τα καραγκιοζιλίκια του “σιδερένιου”;

Τέτοιος ήταν και τέτοιος παραμένει.

Ένας “ νάνος” πολιτικάντης της πλάκας ήταν, είναι και θα είναι.--

Ανώνυμος είπε...

Εβραιάκια έρχεται η ώρα σας. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΚΑΘ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ (ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Θίχτηκαν οι "θεσμοί"....
Ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας"....

Είδαμε την "Δημοκρατία" τους....
ΣΙΧΑΜΕΝΗ, ΔΟΣΙΛΟΓΗ, ΛΑΔΙΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....

Ο πρώτος "πολίτης" της χώρας....
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑΣ....

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ?????
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ??????
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ????
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ?????
ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ??????
ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ?????
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ??????
ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ?????


ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?????
ΣΙΩΠΗ.....ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ?????
ΝΑ ΠΕΙ "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.....

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ......

ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ......ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ....

-------------------------------------------------------------------------------
Στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ...
Συνεπώς "κατανοούμε" γιατί βρίσκει θετική την παράδοση της χώρας…

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εχει εκτελεστική εξουσία.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ....

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΡΟΛΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ? ΤΙΜΑΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ? ΤΙΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ε? ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ? ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΗΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΣΤΡΩΣΥΜΟΡΙΑΣ . ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΑΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ Η ΑΠΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΞΑΜΕ Ε? ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΩΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΘΕΟΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ .ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνει χρόνια η χώρα να βγάλει τέτοια προεδάρα σαν τα μούτρα του. Ουστ προσκυνημένοι γλύφτες που βλέπουνε γαλανόλευκο και τους πιάνει λύσα...ουστττττττ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???? ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...

Ανώνυμος είπε...

Η αναισθησία και η απομάκρυνσή τους από το λαό θυμίζει την απορία της Αντουαννέτας για τον δυσαρεστημένο λαό της. Τελικώς της λύθηκε η απορία στο κεφάλι της όταν εκείνο αποχώρησε από το σώμα της. Πρόεδρε, προδότης δεν είναι μόνο ο πράττων το έγκλημα αλλά και ο σιωπηρός συνεργός. Τίποτα δεν δημοσιεύεται στο ΦΕΚ χωρίς την υπογραφή σου γεγονός που σε καθιστά σε καλλιτέχνη που υπογράφει με περιφάνια τα έργα του. Διάλεξες πως θέλεις να σε θυμάται η ιστορία με τη σιωπή σου. Οι πρόγονοί μας επιδίωκαν την υστεροφημία τους μέσα από τον βίο που διήγαν. Καλύερα να γίνεις ο αμερικάνος Αι-Βασίλης σε εμπορικό κέντρο να βγαίνεις φωτογραφίες.

Ανώνυμος είπε...

Παπούλια αν και όταν κάποτε σου έσφιξα το χέρι και το γλυκό σου μειδίαμα με έκανε να πιστέψω πως έχω να κάνω με σοβαρή προσωπικότητα σύντομα διαπίστωσα πως είσαι απλά ένας γεροξεκούτης με πολλές υπόγειες γνώσεις - γεμάτος ματαιοδοξία και φασιστική κουλτούρα.
Μπορεί να έκανες πολλά για την πατρίδα (όπως χιλιάδες άλλοι που δεν εξαργύρωσαν το αντάρτικο με πολιτική θέση αλλά γυρίσανε στα χωράφια τους) αλλά δεν λέει τίποτα διότι τα έσβυσες μονοκοντυλιά με την σιωπηρή σου στάση τα τελευταία χρόνια...
Κλείνω με το να αναφέρω πως οι μεγαλύτερα ελληνικά μυαλά απ'την αρχή του ελληνισμού έως σήμερα είτε εξορίστηκαν / εξοστρακίστηκαν, είτε ήπιαν δηλητήριο ή εκτελεστήκαν ή λοιδορηθήκαν κ.α.
Θα κρατήσω μικρό καλάθι Παπούλια - προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να παραιτηθείς και να κυρήξεις την χώρα σε εκλογές. Σήμερα τα γάμησες όλα με το να χάσεις την ψυχραιμία σου μιας και δεν δηλώνει σοφό άντρα η στάση αυτή.
Σοφία στην εξουσία Παπούλιαααα...

fnous είπε...

ΗΤΑΝ 11 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη", γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών..

Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν....

θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών..

Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!!