Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


Εντάξει αδέλφια! Χρόνια τώρα φωνάζουμε, τσακωνόμαστε, τρώμε τα δακρυγόνα μεταξύ μας, βγάζουμε τα απωθημένα μας σε άλλους φιλάθλους και ματώνουμε τις καρδιές χωρίς λόγο. Ένα παιγνίδι ήταν! Άντε ένα ντέρμπι των αιωνίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Και τι έγινε? Απολύτως τίποτα! Από την επόμενη μέρα δεν άλλαξε τίποτα! Ξανά το κεφάλι κάτω... ξανά στην μιζέρια μας!... Ας το...
δούμε αλλιώς! Η αρχή έγινε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με το...... πανό που είχαν το θάρρος να αναρτήσουν: σηκώθηκε πανό που έγραφε « Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» Στην Κρήτη, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ άργησαν αλλά ξύπνησαν με το πανό Τους και τα συνθήματα: «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτην τρόικα και εμπρός!» Λοιπόν αδέλφια! Προτείνω, σε κάθε αγώνα που γίνεται σε οποιοδήποτε άθλημα αντί να τα βάζουμε με τους παίκτες και τους διαιτητές, να τα βάζουμε με τους επίορκους βολευτές μας που ξεπουλάνε ‘αντί πινακίου φακής’ την Ελλάδα μας! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, μέχρι να ξεκουμπιστούν και φύγουν και ξεβρομίσει ο τόπο από την πολιτική τους σαπίλα! Τουλάχιστον, θα προσφέρουμε μια νότα αντίστασης και αισιοδοξίας στον δοκιμαζόμενο λαό μας! Ένας Έλληνας Φίλαθλος, πολιτικά εξαγριωμένος!
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai poly kalo

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε την καταπληκτική ανακοίνωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ πριν ένα μήνα περίπου.
Ένα απόσπασμα: "Δεν θέλουμε η μάνα του πρωθυπουργού να εξομοιώνετε με τις ιερόδουλες, αφού οι τελευταίες βγάζουν τίμια το ψωμί τους και δεν μας φορτώθηκε στο σβέρκο κάποιο καθυστερημένο μούλικο τους."
Όλη η ανακοίνωση στο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/09/blog-post_1381.html

Ανώνυμος είπε...

μονο οι παοκτζηδες αντιδρουν,μπραβο ρε μαγκες,,,εθνικος πειραια πινεζες

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ (ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ) ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο ολυμπιακος το αρχισε αλλα δεν εχει σημασια σημασια εχει οτι τον κανουμε ολοι