Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!!


Δείτε το βίντεο!


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί δεν έχουν ασφυξιογόνα...

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται για άσκηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να μπούμε στη βουλή με την βία από την στιγμή που μπορούμε να τους αφαιρέσουμε την εξουσία μέσω της ψήφου. Αυτές οι απόψεις είναι επικίνδυνες και δεν συμφωνούν με την λογική των Ελλήνων. Λυπάμαι γιατί με τόσους προβοκάτορες δεν ξέρεις πλέον τι να πρωτοπιστέψεις. Εύχομαι κάποια από αυτά που λέτε να έχουν δόση humor και να μην μιλάτε κυριολεκτικά. Δεν είμαστε Λιβύη είμαστε Ελλάδα και Έλληνες, είμαστε πολιτισμένοι. Το πολύ πολύ άντε μόνο με μια κλωτσιά στον κώλο για το γαμώτο (+ εξοστρακισμό) . Γιατί μας έχουν σπάσει τα @@ βρε αδερφέ.
Χ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να τους ρίξεις!!!Δεν τους πληρώνεις!!Η Βουλή τι φταίει που όλοι θέλουν να μπούν μέσα!Λέγανε να καεί το μπ....λο η βουλή!!!Να κάψετε τα γραφεία τους όχι τη βουλή η τα κανάλια που τους υπηρετούν!!Το θέμα όμως είναι να μην φτάσουμε ως εκεί!!Πρέπει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να διασώσουμε την ανθρωπιά μας και όσο Θεό κουβαλάμε μέσα μας!!Τώρα περνάμε εξετάσεις!!Στην δυσκολία φαίνεται τι είναι ο άνθρωπος!!Μπορούμε να αντισταθούμε χωρίς να γίνουμε ζώα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ..ΚΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

τους γαμησες την μανα...σου λυθηκε τωρα η απορια?

Ανώνυμος είπε...

Η βία φέρνει βία.
Η Βουλή είναι πλέον τόπος δολοφόνων,κλεφτών,απατεώνων και ανθελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ουστ πτοβοκατωρες, ενα κκε σας χρειαζεται

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνεις μεσα τους κρεμάς μεσα στην βουλη οσους δεν προλαβαίνεις τους εκτελείς.
Καμια αλλη απορία 5,07?

Ανώνυμος είπε...

Τωρα πραγματικα ολα τα 12 χρονα μιλανε στο blog αυτο;ειστε κατευθυνομενα προβατα,αντε και μπηκες,αντε κ την εκαναν τα ματ,θα ερθει ο στρατος,κ μετα ξενες δυναμεις γιατι καταλυεις το συνταγμα,αυτη την στιγμη ειναι στην εξουσια μια κυβερνηση που καλως η κακως η πλειοψηφια την ψηφησε..ειναι ΝΟΜΙΜΑ εκει που ειναι.τωρα τουμπεκι κακομαθημενε αθηναιε,περιμενε τις εκλογες να μας δειξεις το ποσο ελληνας εισαι.γιατι οταν εγω πηγαινα να ψηφισω,εσεις με λεγατε μαλακα αλλα με 40% αποχη,τα μεγαλα κομματα χαιρονται,αφου μειωνεται ο ανταγωνισμος,δηλαδη τι,αν δεν ψηφισουμε κ εμεις ολοι θα σωθουμε;λαθος,θα βγουν παλι οι ιδιοι,αρα σκαστε τωρα,να τα φαμε κ στις εκλογες να δουμε αν παλι θα γεμισετε τις παραλιες να χαζευετε κωλαρακια...
ενας αγανακτησμενος με τους ψευτο-αγανακτησμενους που ολο το καλοκαιρι καναν μπανακια ελληνας

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανόητε, σιγα μην ασχοληθει ο στρατος για να τους σώσει.

Σε λίγο θα τους βαρανε και οι χωροφυλακες, που ήδη δεν μπορουν να πληρωσουν τα δανεια για τα σπίτια τους.

Η λύση δεν είναι να κανεις ντου στη βουλή, αλλα να καταλάβεις τα πάντα και παντού, ο καθενας στην περιοχή του, να μην πληρώσεις τίποτε και να κάνεις με την ανυπακοή σου την χώρα αδύνατο να κυβερνηθεί από την κυβέρνηση.
Να το κάνεις παντού, αποκεντρωμένα, ωσπου να μην ξέρουν που να πρωτοστείλουν και ποιόν.

Στο κάτω κάτω δεν μπορούν να δικάσουν και να φυλακίσουν απεριοριστο αριθμό ατόμων, δεν χωρανε ρε αδελφε, στο τέλος θα γονατίσουν.

Η μόνη τους σωτηρία είναι αν βάλουν το λαό να φαγωθεί μεταξύ του, στα γνωστά τριπάκια, αριστερός-δεξιός, ωστε να μπάσουν ξένες δυνάμεις στο παιχνίδι.