Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ενας Τούρκος Λοχαγός και δύο στρατιώτες νεκροί απο επίθεση Κούρδων Μαχητών του PKK


Ενας Τούρκος Λοχαγός, δύο στρατιώτες νεκροί και άλλοι τρείς τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης Κούρδων Μαχητών του PKK σε στρατιωτικό όχημα στην πόλη Elke (Beytüşşebap) της επαρχίας Σιρνάκ.Οι Τούρκοι στρατιώτες επέστρεφαν απο περιπολία και λίγο πρίν
την είσοδο τους σε γέφυρα , Κούρδοι μαχητές του PKK πυροδότησαν βόμβα και στην συνέχεια έβαλαν με πυρά κατά του οχήματος.Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση του τουρκικού στρατού βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή για τον εντοπισμό των Μαχητών του PKK.Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέστειλε συλληπτήριο τηλεγράφημα πρός τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου στρατηγό (Χημικό) Νετζντέτ Οζέλ
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΔΟΥΧΟΥΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .

AKOLK είπε...

Δυστυχώς για τους Τούρκους οι Κούρδοι είναι οι καλύτεροι αντάρτες του κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝΕ ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ,ΝΤΕΜΕΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΕΝΑΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΑΜΟΛΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΗ ΒΙΔΕΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που υπαρχουν οι Κουρδοι και φαινεται η ¨παντοδυναμια¨της ¨υπερ-δυναμης¨Τουρκιας !
Ετσι μπας και ξυπνησουν μερικοι-μερικοι που πιπιλανε την παντοδυναμια της και δηδεν ας καθησουμε καλα και να τα βρουμε ειρηνικα!
Με πολιτισμενους... ισως προς το απιθανο. Με τουρκο ομως....θα πρεπει να εισαι πολυ γιδι να μην μαθαινης απο την ιστορια (τους).
Εκτος και εισαι σπιουνος.

Η αληθεια ειναι οτι σε μερικες μερες τους ξεφτιλιζουμε!Ειναι μπουνταλαδες και βαρβαροι και επιρρεπεις στην ψυχολογια του ατακτου μπουλουκιου.
Τους ξεφτιλισαμε αλλωστε και στην τελευταια αναμετρηση στην ιρωϊκη Κυπρο, και οσοι ηταν εκει εβλεπαν κατι φοβησμενα μπουλουκια να πολεμουν μονο και μονο επειδη ειχαν ελπιδα να ζησουν! αντιμετωπιζοντας εμας, παρα τους αξιωματικους τους!!
Αυτη ειναι η αληθεια.Τα Ο.Υ.Κ στα Ιμια τα ιδια λενε.
Δημητρης
Ε.Α Λ.Ο.Κ