Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

"ΝΑΪΤΕΣ" ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BLOGS


Κάθε μέρα ο Κίτσος, υπάρχει δεν υπάρχει είδηση - όπως σήμερα που δεν υπάρχει- κάνει... θέμα στο δελτίο "του" MEGA, την κίνηση Παπαϊωάννου κατά των blogs. Κίτσος και Μίλτος γιναν ξαφνικά οι... Ναΐτες ιππότες του πολιτικοδημοσιογραφικού κατεστημένου με ξίφος - εδώ γελάνε και τα νήπια - την "ελευθερία γνώμης και έκφρασης" .
Τα blogs πρέπει πάση θυσία να τεθούν υπό την αποτελεσματική εποπτεία - και κηδεμονία- των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Διαφορετικά, δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Το δικαίωμα στην ανωνυμία του blogger - που δεν παραβιάζει κανένα νόμο- ούτε που το 'χουν ακουστά.
Η - με τους δικούς τους όρους, οριζόμενη - "συκοφαντική δυσφήμιση", τους καίει.
Εκεί δίνουν εξετάσεις οι νομομαθείς του συστήματος. Εκεί, όπου πρέπει να τσουβαλιάσουν και να πνίξουν την κριτική που τους ενοχλεί.
"Ντόπερμαν της ενημέρωσης" και "χωνιά της κατοχής" χαρακτήρισε τους πυλώνες του δελτίου "του" - Τρέμη και Ντερμπεντέρη - ο Στάθης .
Τι πιο οξύ αλήθεια έγραψε ο Παπαγιάννης, τον οποίο αμφότεροι μήνυσαν, από τον Στάθη?
Ούτε επιστολή διαμαρτυρίας δεν απετόλμησαν να του στείλουν.
Αντίθετα, σε μια ωδή στον ολοκληρωτισμό - Μίλτο θαύμασε την Δημοκρατία σας!- εξανάγκασαν άλλους να - αλήθεια ποιος θα τολμούσε στο MEGA να τους πει όχι- υπογράψουν κείμενο διαμαρτυρίας κατά Στάθη.
Ένα άλλο εφεύρημα είναι η "απειλή κατά ζωής".
Το οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο υποστεί ακόμη και μια εξ απαλών ονύχων κριτική, μπορεί - και το κάνουν αβέρτα κουβέρτα - να ισχυριστεί ότι "απειλείται η ζωή του".
Αλλά σε ποιο δικαστήριο μπορεί να τεκμηριωθεί και υπό το βάρος ποιων αποδείξεων μια τέτοια κατηγορία? Που συνήθως προκύπτει από τεχνάσματα ή συνάγεται από ανώνυμα e-mail - γραμμένα σε κοινόχρηστους διαδικτυακούς τόπους - σε συνδυασμό και - κατ' υπόθεση - συμψηφισμό, με κάποιο κείμενο του blogger?
Είναι μέγα θέμα. Και θα επανέλθουμε...Ν-Ν
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!

ΟΣΟΙ ΠΙΝΕΤΕ ΜΠΑΦΟΥΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΩΣ Η ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ Η ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ…
ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΜΕ 1-2 ΤΣΙΓΑΡΑ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΤΛ.)

ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΠΙΝΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ?
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΗ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΕΝΤΑΝΙ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ,Η ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ(ΑΣΧΕΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ)….

ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝΕ ΑΠΟ

1)ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ (ΟΥΙΣΚΙ,ΒΟΤΚΑ,ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕ ΛΑΛΑΤΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ)

2)ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ,ΟΤΙ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ CAMEL.ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ….ΜΑΓΚΑ ΧΑΣΙΚΛΗ,Η ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΑΥΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ Η ΠΑΣ ΜΕΣΑ….ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!

3)ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ(ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 68 ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ,ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΤΛ)ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩς ΕΣΥ.

4)ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΓΚΕΥ …

5,6,7,8,9,10,11,12,13………………………

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΔΕ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ,ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΩς ΠΡΕΠΕΙ,ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ…..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ….ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΝΝΒΗΣ….

ΜΑΛΑΚΕΣ….ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ 9.50 . ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ). ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ". ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΕΚΤΡΟΠΗ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

AN KAI ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ...
ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω ,όχι από θέση προκατάληψης και ταμπού ή ότι άλλο θέλεις να προσάψεις,αλλά μόνο γιατί η εν λόγω νομιμοποίηση ανοίγει την κερκόπορτα για σωρεία εγκλημάτων που σχετίζονται με αυτήν.
Ανέκαθεν η Ελληνική εφευρετικότητα μπορούσε να επιχειρηματολογεί το ίδιο αποτελεσματικά σε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.Και στα πλαίσια αυτά,δεν αμφιβάλλω ότι ότι η κυβέρνηση διαθέτει ικανούς να υπηρετήσουν τα σχέδια της.
δηλαδή εσένα δεν σε πείραξε ότι ο χρήστης μπορεί να ληστεύει ανενόχλητος,αφού αυτή η συνήθεια του σχτίζεται με την διάπραξη αυτού του εγκλήματος?
Επί πλέον η επιδιωκώμενη κάμψη της ηθικής και πνευματικής αντίστασης ,μείωση της αντίληψης και της ετοιμότητος,που επιτυγχάνεται με την χρήση,πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο που απαιτούν οι στιγμές που βιώνουμε σαν χώρα.
Η συσκότιση του πνεύματος είναι η εκ των έσω υποταγή σε όσα επιβάλλονται από τον εχθρό του έθνους που κρατάει το τιμόνιτης χώρας και που καθοδηγεί και εμπνέει ανθρώπους σαν και εσένα.
Γιατί τα καράβια έτσι βουλιάζουν.
Εκ των έσω

Ανώνυμος είπε...

Και όσον αφορά τα blogs είναι η τελευταία κίνηση check στην παρτίδα που αριστοτεχνικά έστησαν,προβλέποντας την κάθε μας κίνηση και μελετώντας την επόμενη δική τους,βρισκόμενοι πάντα ένα βήμα μπροστά αποφασισμένοι να μας γονατίσουν σε όλα τα επίπεδα,όπως ακριβώς εδιδάχθησαν από τα think tank (όπου εκεί ακριβώς αυτά επεξεργάζονται) όπως χαριτωμένα τα απεκάλεσε η υπουργός τους Διαμαντοπούλου.

Ανώνυμος είπε...

ολα τα σοβαρά βλοκ ειναι επώνυμα κατι λαμογια σαν αυτο φοβουντε και κρυβοντε στην ανωνυμία

lagoleon! είπε...

Και εγώ θα σηφονησο με τους προλαλήσαντες..μπορούν να τα πάρουν ολλα αλλά δεν μπορούν αυτό που είμαι και αυτό που είμαι αυτοί είναι ανίκανοι μπροστά μου και όχι μόνο μπροστά μου είναι γενικά ανίκανοι για αυτό το τόπο ...

Ανώνυμος είπε...

ειστε στην 20 θεση στο SYNC ANTE KAI STHN 100 SIGA SIGA.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ !!!!!!
ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ , ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!