Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί


Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ.
Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα....
χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.


Όμως χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.

Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει την Αμερική, και είχαν εγκατασταθεί εκεί, με πολιτισμό και τεχνολογία υψίστης σημασίας και τελειότητος, π.χ. σε βιβλία, εικόνες, και πίνακες ζωγραφικής θα δείτε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να ίπταται καθήμενος επάνω σε ανάκλιντρο, επίσης θα δείτε πλοία που ίπταντο σε περίπτωση φουρτούνας και κακοκαιρίας, για να υπερκεράσουν τη μανία των κυμάτων, και άλλα πολλά.

Αυτό σημαίνει ότι οι ΕΛ κατείχαν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία της αντιβαρύτητος.
Αποδείξεις της ύπαρξης των ΕΛ στην Αμερική έχουμε πολλές, ενδεικτικώς αναφέρω τις κάτωθι περιπτώσεις.

1. Οι πρόγονοί μας ΕΛ έχτισαν στην Αμερική, αρχαία Ελληνικά θέατρα, που σώζονται σαν μνημεία-ερείπια μέχρι της σήμερον.

2. Πολλές πόλεις σε όλη την Αμερικανική ήπειρο έχουν Ελληνικά ονόματα. Οι Έλληνες προϋπήρχον των ιθαγενών ερυθροδέρμων, ή συνυπήρξαν, αυτό η ιστορία δεν το διευκρινίζει.

3. Ευρέθησαν κοσμοδρόμια στην οροσειρά των Άνδεων, και στο Περού, για διαστημικές πτήσεις, που φέρουν αρχαία σύμβολα των ΕΛ.

4. Στο Μεξικό ευρέθησαν Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ, όπως Μαίανδροι, το κεφαλαίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου Λ, το δελφικό Ε , και άλλα μνημεία. Αυτά τα σύμβολα κοσμούσαν τις πυραμίδες και τα παλάτια.

5. Στη χερσόνησο YUCATAN, (Είσοδος στο Κόλπο του Μεξικού), ευρέθησαν αρχαίες Ελληνικές πυραμίδες, με σύμβολα των ΕΛ.

6. Τα χάλκινα βιβλία που ευρέθησαν στο ΘΙΒΕΤ και ΙΝΔΙΑ είναι γεμάτα από τέτοιες αποκαλύψεις.

7. Ο Αρχαίος Έλλην Ήρωας ΗΡΑΚΛΗΣ, (ένας από τους αρχηγούς των ΕΛ, ο άλλος ήταν ο ΔΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,) διέβη τα στενά του Γιβραλτάρ, εξ ου και οι περίφημες στήλες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ, μνημείο αθάνατο που σώζεται μέχρι της σήμερον. (Ο γράφων έχει δεί τις μαρμάρινες κολώνες του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ με ναυτικά κιάλια, όταν πέρασα τα στενά του Γιβραλτάρ προς Ατλαντικό και προς Μεσόγειο, πέρα-δώθε).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διασχίζοντας τα στενά του Γιβραλτάρ, μετέβη στην Αμερική ιπτάμενος με πλοία που ίπταντο, (αλλά πιθανόν και διά θαλάσσης), σύμφωνα με τις γραφές,(χάλκινα βιβλία, παπύρους, κλπ.) την οποία και αποίκησε με πλήθος Ελλήνων της εποχής εκείνης.

8. Πολλοί ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες, με διάφορες πολυτελείς εκδόσεις, αλλά και διαλέξεις σε ανώτατα πνευματικά ιδρύματα, και σε τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρουν τα γεγονότα αυτά της ανακάλυψης και αποίκισης της Αμερικανικής Ηπείρου, από τους ΕΛ, χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, πιθανολογείται στην εποχή του Δευκαλίωνα.

Οι ΕΛ είναι εκείνοι οι οποίοι έχτισαν όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά τα οποία ανακαλύπτονται σήμερα στην Αμερικανική ήπειρο.
Κατόπιν όλων αυτών, οι σύγχρονοι Αμερικανοί, οφείλουν χάριτας στον Ελληνισμό, και τους Έλληνες, οι οποίοι τους έδωσαν το πολιτισμό.
Διά όλα αυτά οφείλει η Ουάσινγκτον να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια, ώστε να απονεμηθούν , έστω και αργά, τα του Καίσαρος των Καίσαρι…

Πρέπει οι σύγχρονοι Αμερικανοί να σέβονται τον Ελληνισμό, και όχι να πολεμούν την Ελλάδα με τέτοιο μίσος στο διεθνές διπλωματικό, οικονομικό, και πολιτικό σκηνικό, σε θέματα Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.
Ίσως η Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών, να θελήσει να αποκαταστήσει την ιστορική πραγματικότητα, για τη πραγματική αλήθεια της ανακάλυψης της Αμερικής, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Ο τέως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, είπε, εάν οι Έλληνες εκμεταλλευθούν την Ιστορία τους, και το πολιτισμό τους, τότε θα γίνουν διεθνώς σεβαστοί, και θα κερδίσουν σε όλα τα διεθνή μέτωπα, τα εθνικά τους δίκαια.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣΔιεθνολόγος

http://ofis66.blogspot.com/

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το άρθρο σου αλλά να ξέρεις ότι την Ελλάδα δεν τη πολεμούν οι Αμερικάνοι,αλλά αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτούς και είναι οι απόγονοι του Αυνάν και του Μαλαχία.

Ανώνυμος είπε...

προτείνω τον ΙΔΕΟΚΗΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Είστε με τα καλά σας ρε Λιακόπουλοι ; Αυτά βλέπουν οι κυβερνώντες και γελούν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

kala einai ta logia alla stin praksi miden. Me frapedaki, paralia kai araksopoulo ton mpoulo tha paroume......

Ανώνυμος είπε...

οι ελληνες ηταν αυτοι που ηταν.οι νεοελληνες τι ειναι; εκει ειναι το θεμα.ειμαστεπλεον ενα ματσο χαραμοφαιδες αλλιως δεν θα ανεχομασταν ολα αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κολομβος πριν ξεκινησει το ταξιδι του είχε παει για μαθηματα στη Χιο να διαβάσει έλληνες συγγραφείς!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ Ν' ΑΠΟΚΑΤΑΣΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ(ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ), Κ Ν' ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΠΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΛ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ) ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ-ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΗ Η ΛΕΥΚΗ Κ ΗΜΙΛΕΥΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΤΑΓΩΝΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ-ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ-ΓΡΕΚΟΥΣ(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ''ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ'' )-ΕΛΛΗΝΕΣ. Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΤΟ 1500 ΠΧ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΩΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΑΤΟΝ(ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ),ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ(ΑΤΟΝ= ΑΝΤΩΝΑΙ=Ο ΩΝ= ΙΕΡΑ ΜΟΝΑΣ Η ΑΡΧΗ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΥΜΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ ΤΟ 5000ΠΧ) ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΗ Κ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. 72 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΙΩΣΗΠΟΣ ΚΟΥΡΑΔΙΝΟΣ ΚΛΠ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ,ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΝ( ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕ) ΑΦΟΥ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΣ είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΣ είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΑΝΑΙ ΟΙ ΕΛ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
<>

Ανώνυμος είπε...

Τι Ελ και μαλακίες ρε. Άντε σοβαρευτείτε ρε. Σας έχει χαζέψει ο Λιακόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ...?ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕ ΣΤΗΛΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΝΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

apodixi pou petousane oi el....exoume, deste ton gap...einai axios sunexistis ton ufo......

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΛΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΠΩΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ, ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΑΜΗΚΟΥΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΜΑΛΑΚΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ. Ο ΔΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ 40000 ΠΧ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ
ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΊΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΊΑ ΣΟΥ
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ
ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο παλι με τα χαλκινα βιβλια εχει μεγαλη πλακα.
Ειπε και καλα οτι καποιος καπου καποτε του εστειλε σε φωτοτυπιες τις πληροφοριες και φυσικα πηγη δεν υπαρχει για αυτα που λεει ο λαοπλανος.

Τωρα τελευτια που δεν του βγηκαν οι ημερομηνιες αρχισε να τα μασαει για παραταση στο σχεδιο και αλλες παπαριες. Η πλακα ειναι οτι τα σουργελα στο σαιτ συνεχιζουν να τον κανουν πλουσιο.

Λάμπρος Καλλένος είπε...

Η βλακεία είναι αήττητη. Ναι, αλλά η βλακεία μαζί με την ασχετοσύνη παράγει αριστουργήματα ...βλακείας.

Έγραψε ο άσχετος και αμαθής πως μαθαίνουμε, λέει για τον "Λατίνο Κολόμβο...". Μπα; ήτανε Λατίνος ο Κολόμβος;

Λέει ύστερα για "τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή". Ε, τώρα..., τι να του πεις.....

"Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ." Περίεργο, διότι εγώ που τα ξέρω όλα, δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Εγώ, ξέρω πως ο Κολόμβος έφτασε στην Αμερική το 1492.

Σε δυο-τρεις γραμμές, κατάφερε να γράψει τρεις χοντροκοτσάνες. Άντε τώρα να του πεις το πολύ απλό: "για όλα αυτά που λες, δείξε μας τις αποδείξεις"........

Φοβούμαι, φοβούμαι το συνδυασμό βλακείας και συμπλέγματος κατωτερώτητας.
-.

Παναγιώτης Τσαλίδης είπε...

Σας παρακαλω παρα μα παρα πολυ οσοι διαφωνειτε με οσο ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΑ γραφει ο αρθρογραφος(το αν εκανε ενα λαθος σχετικα με τον Κολομβο ε ενταξει)μην βιαζεστε να χλευασετε ουτε αυτον ουτε το Λιακοπουλο ουτε κανεναν.Δειτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ).Διαβαστε ,ερευνηστε, μαθετε!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ!ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε παιδεία και μάλιστα εντατική για να μπορέσουμε να καταλάβουμε πέντε πράγματα για μας και την ιστορία μας. Ο Χριστιανισμός στις διδαχές του έχει νομίζω αρκετά κοινά με του κυνικούς έλληνες φιλόσοφους. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να προσπαθούμε να ενώνουμε τις ιστορικές μας πληροφορίες γιατί μας τα είπαν ελάχιστα και αποσπασματικά με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να έχουμε αίσθηση της συνέχειάς μας. Κι αυτό με την εγκαθίδρυση του Χριστιανισμού και τον τρόπο που μας επιβλήθηκε έχει μπερδέψει αρκετά τα πράγματα. Πρέπει επίσης πάντα να θυμόμαστε ότι η ιεραρχία των θρησκειών λειτουργεί όπως η πολιτική και δεν είναι εύκολο να δει κανείς την πίστη πίσω από το σύστημα.Εμείς βέβαια αντί να μελετάμε και να ερευνούμε, αρπαζόμαστε από τις πρώτες πληροφορίες που μας αρέσουν και μετά βριζόμαστε. "Τα παιδία παίζει", αλλά ένα παιχνίδι πολύ άσχημο που μας καταστρέφει.

Ανώνυμος είπε...

Ο δαιμονοφαντασιόπληκτος αλλά συμπαθής κατά τα άλλα Λιακόπουλος έκανε μια σούπα απο χριστιανισμό και δωδεκάθεο έβαλε και δικά του μέσα και τα πουλάει στους αφελείς για να ζήσει τα 4 παιδάκια του.Αφού υπάρχουν αφελείς αυτός φταίει???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί διαρρυγνύετε τα ενδύματα σας για τα θέματα αυτά; Ερωτώ: Αν αυτά που γράφει το άρθρο είναι αλήθεια, εμάς τους Νεοέλληνες σε τι θα μας ωφελήσει;Σε τι θα μας βοηθήσει;Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε σε θέματα που έχει ουσία να ασχολείσαι;Μήπως τελικά έχουμε γίνει τελείως ηλίθιοι;

Ανώνυμος είπε...

Χένρυ, ξέρουμε πάρα πολύ καλά την Ιστορία μας. Νάσαι σίγουρος. Ξέρουμε και το μέλλον μας.
Εσύ δεν ξέρεις τι σε περιμένει και όλους τους αποστάτες του είδους σου μετά τον Αρμαγεδώνα κατά τις γραφές σας.
Θα περάσετε τον Αχέρωντα ποταμό μόνοι και στην άλλη όχθη σας περιμένει η ολοκληρωτική τελική και οριστική καταστροφή σας μαζί με τον αρχιαποστάτη σας.
11750 χρόνια περιμέναμε αυτη την περίοδο.
Τα γνωρίζεις.... κοιτάζεις αλλά δεν μπορείς να δείς γιατί είσαι τυφλωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Η Εβραική φιλοσοφία (αν μπορούμε να την πούμε φιλοσοφία) είναι καταδικασμένη να καταστραφεί από την Ελληνική φιλοσοφία. Κανείς δεν τολμά να τα βάλει με την Ελλάδα (σαν έννοια).

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ...
(Επιστολή από την πρώτη Ταϊβανέζα Ιεραπόστολο Πελαγία Υu)
"...Έλληνες, νομίζετε ότι είστε φτωχοί με την κρίση που διέρχεστε αλλά δεν ξέρετε πόσο πλούσιοι είστε...".
Είμαι Κινέζα, γεννήθηκα στην Ταϊβάν και το χριστιανικό μου όνομα είναι Πελαγία. Ήμουν προτεστάντισσα και χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να γίνω Ορθόδοξη. Μου αρέσει να διαβάζω την Αγία Γραφή και έχω όλες τις εκδόσεις της στα κινεζικά.
Έχω επισκεφθεί την Ελλάδα και διαπίστωσα ότι είναι μια πολύ ξεχωριστή χώρα. Ταξιδεύοντας στην πατρίδα σας, πριν φθάσω ακόμα, μέσα στο αεροπλάνο διαπίστωσα πόσο διαφορετικοί είναι οι Έλληνες, πόσο ξένοιαστα μιλούσαν, πώς γελούσαν και πώς χειροκροτούσαν τον πιλότο κατά την προσγείωση, πράγμα απίστευτο για μας τους Ασιάτες που είμαστε συντηρητικοί και δεν εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας. Τώρα πια ξέρω ότι η ελευθερία έχει μέσα της λίγο πάθος και λίγο ένταση φωνής.
Στην Ελλάδα επισκέφθηκα πολλές εκκλησίες, συμμετείχα στη Θεία Λειτουργία και όταν κοινωνούσα τα Άχραντα Μυστήρια έκλαιγα, παρόλο που δεν καταλάβαινα την ελληνική γλώσσα γιατί η Ορθόδοξη πίστη είναι ίδια.
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα, να είχα γεννηθεί Ορθόδοξη να μεταλάβαινα τη Θεία Κοινωνία και να φιλούσα τις Άγιες Εικόνες από τα βρεφικά μου χρόνια μέχρι τον θάνατό μου.
Κλαίω για μένα και για τους συμπατριώτες μου, γιατί αντί της Θείας Κοινωνίας τρώμε και πίνουμε τα φαγητά των ειδώλων.
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα, για να γεμίζουν τα αυτιά μου από Άγιους Ύμνους.
Κλαίω για μένα και για τους συμπατριώτες μου, που τα αυτιά μας είναι γεμάτα με ήχους από τις σούτρες και τα ουρλιαχτά των ειδώλων.
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα, για να οσφραίνομαι τη γλυκιά ευωδία του λιβανιού.
Κλαίω για μένα και για τους συμπατριώτες μου, που η όσφρησή μας είναι γεμάτη από καπνούς από τις θυσίες στα είδωλα.
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα, ώστε τα χέρια μου να αγγίζουν τις εικόνες, τα Άγια Λείψανα και να αγκαλιάζουν την αγάπη του Χριστού.
Κλαίω για μένα και για τους συμπατριώτες μου, που τα χέρια μας αγγίζουνε είδωλα, ειδωλόθυτα και αγκαλιάζουν το τίποτα.
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα, να ανάβω λαμπάδες στον Χριστό και όχι όπως εδώ που καίμε χρήματα για τα φαντάσματα.

Ανώνυμος είπε...

Έψαχνα την αλήθεια, χρησιμοποιώντας περισσότερες από 30 διαφορετικές εκδόσεις της Αγίας Γραφής, οι οποίες δυστυχώς όλες τους είναι γεμάτες λάθη (μεταφρασμένες από ετεροδόξους).
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα, ώστε να μπορώ να διαβάζω την Καινή Διαθήκη στο πρωτότυπο!
Κλαίω για μένα και για τους συμπατριώτες μου, γιατί έχουμε μάτια κι όμως είμαστε τυφλοί.
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα, για να μπορώ να βλέπω παντού τη χάρη του Θεού.
Κλαίω για μένα και για τους συμπατριώτες μου, γιατί βλέπουμε παντού ναούς ειδώλων.
Ναι, είμαι Ορθόδοξη, αλλά ως Ταϊβανέζα, τα Ορθόδοξα βιώματά μου είναι φτωχά.
Κλαίω για μένα γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να δείξω στους συμπατριώτες μου το μεγαλείο της πίστης μας ...; Οι άνθρωποι εδώ θέλουν να δουν σημεία και θαύματα ...;
Κλαίω για μένα και για τους συμπατριώτες μου, γιατί δεν έχουμε τη χάρη να βλέπουμε και να ακούμε τόσα θαύματα, τόσα άγια λόγια που έχετε δει και ακούσει 2000 χρόνια στην Ελλάδα και που ακόμα βλέπετε ...; Η Ταϊβάν δεν είναι ορθόδοξη χώρα, οι γιορτές μας δεν μοιάζουν καθόλου με τις δικές σας.
Λυπάμαι που στην Ελλάδα έχετε τόσο όμορφα βουνά, που τα καίτε και δεν τα φροντίζετε, αλλά θαυμάζω που σχεδόν κάθε βουνό έχει κι ένα μοναστήρι. Εμείς έχουμε τόσο όμορφα βουνά, αλλά γεμάτα από ναούς, μοναστήρια και είδωλα βουδιστικά.
Θα ήθελα να ήμουν Ελληνίδα ώστε να μπορώ να πάω να προσευχηθώ σε κάποιο μοναστήρι εύκολα.
Κλαίω για μένα και τους συμπατριώτες μου. Πρώτη φορά πήγα σε Μοναστήρι, στην Ιερά Μονή Τίμιου Πρόδρομου, στο Πήλιο. Ταξίδεψα από την Ταϊβάν στην Ελλάδα 16 ώρες με το αεροπλάνο, μερικές ώρες με το τραίνο ως τη Λάρισα και άλλη μία ώρα, με το αυτοκίνητο της Μονής, που το οδηγούσε μια αδελφή ...;
Είδα τα παλιά ερείπια της Ιεράς Μονής, είδα τόσα αλλά μέρη στην Ελλάδα εγκαταλελειμμένα και μάτωσε η καρδιά μου. Στην Ταιβάν δεν έχουμε τόσο αρχαία Άγια και όμορφα μέρη, αλλά εσείς δεν τα εκτιμάτε.
Κλαίω που δεν έχουμε εδώ όμορφες εικόνες. Κλαίω γιατί νοιώθω τον Χριστό αδύναμο, γυμνό.
Έλληνες, νομίζετε ότι είστε φτωχοί με την κρίση που διέρχεστε αλλά δεν ξέρετε πόσο πλούσιοι είστε.
Η Ταιβάν είναι χώρα με μεγάλη ανάπτυξη αλλά βρίσκεται στο σκοτάδι του σατανά και η πνευματική μας ζωή είναι κενή.
Στην Ελλάδα είδα πολλούς Έλληνες, ιδίως τις Κυριακές, να γλεντάνε να πίνουν και να μην πηγαίνουν στην εκκλησία. Εδώ όμως στην Ταϊβάν οι συμπολίτες μου αλλά κυρίως οι νέοι, ακόμα και να ήθελαν να έρθουν στην εκκλησία μας είναι σχεδόν

Ανώνυμος είπε...

αδύνατο, διότι η μόνη Ορθόδοξη εκκλησία που υπάρχει είναι ένα δωμάτιο στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην άκρη της Ταϊπέι και πολλές φορές πολύς κόσμος μένει έξω από την Εκκλησία γιατί ο χώρος είναι μικρός.
Αδελφοί και αδελφές μου στην Ελλάδα, παρόλο που είμαι πνευματικά ανάπηρη, έχω ακόμα τα πόδια μου ζωντανά ώστε να γονατίσω μπροστά σας και να ζητιανέψω.
Θα παρακαλέσω να με θεωρήσετε σαν τον φτωχό Λάζαρο, να μας θρέψετε με τα απομεινάρια του πνευματικού πλούτου που έχετε, να μας ρίξετε μερικά ψίχουλα από τα αποφάγια σας, από τα αφιερώματα που χαρίζετε στις εκκλησίες σας, από τα πολλά εκκλησάκια που έχετε σε κάθε γωνιά της πατρίδος σας.
Το Ορθόδοξο ποίμνιο μας όπως γνωρίζετε είναι μικρό, λιγότερο από εκατό ψυχές. Δεν είμαστε πλούσιοι. Δεν έχουμε τη δύναμη να αγοράσουμε μια καλή αίθουσα μέσα στην πόλη για να καλύψουμε τις λατρευτικές μας ανάγκες, τις κατηχήσεις, τα μαθήματα που παραδίδει ο π. Ιωνάς και να προσελκύσουμε τους νέους κυρίως όσους θέλουν να μας γνωρίσουν από κοντά. Αυτούς που μέχρι τώρα πληροφορούνται για την ύπαρξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ταϊβάν μέσω διαδικτύου.
Δεν σας ζητώ να χτίσουμε Εκκλησία. Θα κόστιζε εκατομμύρια. Βοηθήστε μας μόνο να αγοράσουμε ένα μεγαλύτερο χώρο στο κέντρο της πρωτεύουσας τον οποίο θα μετατρέψουμε σε Εκκλησία για χάρη του έθνους μου, των αδελφών μου, που δεν άκουσαν και δεν γνώρισαν ποτέ τον Χριστό μας. Είμαστε 23.000.000 άνθρωποι! Κι όμως σας έχουμε ανάγκη ...;
Αδέλφια μου αν χρειαστεί να δουλέψω για σας, για να ξεπληρώσω λιγάκι την αγάπη σας, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά και σε όλη μου τη ζωή.
Ευχαριστώ και να με συγχωρείτε.
Πελαγία Υι

STYLIANOS είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ,
ΠΕΛΑΓΙΑ YI.ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ."ΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΕ".
ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΧΑΙΡΕ.
(ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΩΜΕΝΩΝ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΑΜΦΗΣΒΗΤΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΙ "ΣΚΛΗΡΕΣ".ΘΕΛΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΘΕ ΤΙ.)