Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ


Η πολιτική τους δικτατορία είναι ήδη υπό κατάρρευση. Και το ξέρουν. Και γι αυτό είναι επικίνδυνοι...
Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Το Σεπτέμβριο θα δώσουμε την πιο σημαντική ίσως μάχη. Ο αριθμός μας είναι η δύναμη μας. Είναι λίγοι και είμαστε πολλοί.


Δείξτε το βίντεο αυτό σε όλους σας τους γνωστούς. Δείξτε τους το βίντεο με την Αννα Ψαρούδα Μπενάκη στην ορκωμοσία του Παπούλια. Ξυπνήστε τους. Όλοι μαζί μπορούμε.

Καλή δύναμη.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα,
μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του Εικοσιένα!... Κωστής Παλαμάς

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά το σήμα της 21ης Απρ 1967 τι δουλειά έχει με το video των προδοτών;
Κρίμα να ζούμε στη δεύτερη δεκαετία του 2000 και ακόμα κάποιοι να είναι τόσο ανενημέρωτοι που καταντάνε κακομοίρηδες στην καλύτερη περίπτωση.
Το πόσο σημαντικός ήταν ο Παπαδόπουλος φαίνεται από το φόβο των προδοτών της Ελλάδας,ενώ έχει περάσει μισός αιώνας περίπου από την διακυβέρνησή του.
Με αυτουνού τα έργα ζούμε μέχρι σήμερα και η τελευταία βιομηχανία που έμεινε στην Ελλάδα,η τουριστική, από αυτόν ξεκίνησε.

Ζούμε στο 2011 και όμως η κακομοιριά βασιλεύει!!!

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Απονομή δικαιοσύνης με κάθε τρόπο.Αυτό είναι το σύνθημα.

AROTRIS είπε...

Γενική Απεργία.....
Ε Χ Θ Ε Σ !!!!!!!!

Ε Ρ Ρ Ω Σ Ο !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Απολυτα σωστος ο Ετεος! Εζησα τα χρονια της "δικτατοριας" στην Ελλαδα πριν φυγω στο εξωτερικο και γνωριζω πρωτο χερι οτι, αυτη ηταν η πιο δημιουργικη περιοδος που περασε η Πατριδα μας μετα τον πολεμο.. αλλα, οι αθλιοι πολιτικαντηδες, καταφεραν με την τρομερη προπαγανδα τους μεσω των ΜΜΕ (με λιγες εξαιρεσεις..), να κανουν το μαυρο ασπρο και να παρουσιαζουν στους νεωτερους αυτην την εποχη σαν μια καταρα για την Ελλαδα.. Καλω τους νεωτερους στην ηλικια να ψαξουν να βρουν τους αριθμους, για το ποσα χρωσταγε η Ελλαδα τοτε, τον ρυθμο αναπτυξης, για τις υποδομες που εγιναν σε ολη την Ελλαδα, και ειδικα στην παραμελημενη επαρχια.

Τα ιδια εκαναν και με τον Μεταξα, που ηταν ο μονος που ενδιαφερθηκε για τον λαο, δημιουργησε το 8ωρο, και τις κοινωνικες ασφαλισεις και τωρα με την συστηματικη διαστρεβλωση των γεγονοτων τον παρουσιαζουν σαν... τερας! Ποιοι? Αυτοι που βυθισαν την Πατριδα μας στο χρεος και στην υποτελεια!

Ξυπνατε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

θ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 5΄40 μμ

Ανώνυμος είπε...

Προδοτες πολιτικοι μαζι με τους ρουφιανους τους δημοσιογραφους θα ερθη η ωρα ολων τους που θα λογοδοτησουν.