Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αίμα Ελληνικό στα χέρια των προδοτών της Χούντας του ΠΑΣΟΚ!


ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Καμαρώστε τους:








 
Μαυροφορεμένες γιαγιάδες πνίγονται μέσα στα δακρυγόνα!

ΚΑΙ τα 3 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ μαζί δεν φτάνουν την ηλικία του παππου
λες και ο γεροντας δεν διαδηλώνει για το μελλον και των κωλόπαιδων αυτών…
ΝΤΡΟΠΗ!
Πηγη 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ;
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.

Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!

Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:"Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο" (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25).

Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα: Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση "η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας (σας θυμίζει κάτι;). Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους!

Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο ΔΝΤ!

gtpwiz είπε...

Ντροπή και αίσχος να παραλληλίζουμε το γαπ με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο
ο Παπαδόπουλος ήταν ενας απο τους μεγαλήτερους Έλληνες ο οποίος μαρτύρησε, πεθαίνοντας στη φυλακή (ενω είχε λήξη η ποινή του) και μάλιστα για λάθη άλλων τα οποία κατηγόρησε ο ίδιος τον εαυτό του
ήταν ΗΡΩΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΝΕΚΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΗΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΡΑΓΩΔΙΑ" ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ!!!
ΖΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΗΡΩΩΝ!!
ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ!!!
ΜΑΜΑ ΤΖΙΖ...ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΤΑ ΜΩΒ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

telika esis den vazete mialo etsi????
sinexizete na prospathite na mas kanete plisi egefalou, oxi re den ine to idio, o kosmos den pinage den xrostage oste na boresi na zisi, ekane periousies, ftiaxame ta spitia mas oli ke ixame doulia.
oust kolo adi nea taxi malakon

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 7.05
ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
ante gamisou allou!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΑΠΛΑ ΥΒΡΙΖΕΙ...
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΧΩΜΑ ΜΑΣ!!!
ΞΕΝΕ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΒΑΡΑΙΟ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΔΕΔΑ ΑΠΟ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΑΡΑΓΕ Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΔΩ!!!!ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!!ΑΓΡΟΤΙΑ ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΞΑΝΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

pros 7.48 .........................................................................................................................................................................................

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ.ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ 4.50 , 10.00, 10,15 , ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ . ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ . ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ '74 ΤΟΤΕ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ? ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΑ ΚΩΛΟΨΕΜΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ, Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΌ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, (ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ)ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ,ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΣ "ΗΡΩΑΣ" ΑΒΕΡΩΦ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΥΡΙΧΗΣ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΡΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΔΩΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ , ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΤΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ¨. ΕΚΑΝΕ ΑΡΣΗ ΤΗς ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΓΚΙΖΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ '74. Ο ΓΚΙΖΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΌ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΟΔΟ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΗΘΙΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...

CenotapheR είπε...

Κάποιοι εδώ πέρα τείνουν να ξεχνούν πως παρότι ο Παπαδόπουλος μπορεί να πληρώνονταν από Αμερικάνικο χέρι για να κάνει τα ίδια και χειρότερα με αυτά που έκαναν ο Γκορμπατσοφ και Γέλτσιν μαζί στην Ρωσία, προτίμησε να τους σηκώσει το μεσαίο δάχτυλο, να τους γράψει στα @@ του και να τα επενδύσει όλα στην Ελλάδα.

Για τους αναζητητές, για ρίξτε μια μάτια με τι ΑΕΠ βγήκε από την χούντα η Ελλάδα και τι ΑΕΠ απέκτησε με τον "αείμνηστο". Ααα και τελευταίο! Αν έχετε συγγενή Αθηναίο στα 60 του σήμερα, ρωτήστε τον ποια ΜΙΑ ΜΟΝΟ μειονότητα δεν περνούσε καλά...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΟΜΗΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ? ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΩΧΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΥΔΟ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ.ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑ.ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ...ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΟΣ ΛΟΙΖΟΣ-ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ... NO PASARAN

Ανώνυμος είπε...

fisika kamia shesi.stin 7etia imastan mia hara.kai ilthan autoi oi poulimenoi kai rimaxan tin hora.telios astohi i sygkrisi.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!!!ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΣΦΑΖΑΝ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ!!!ΣΦΑΖΑΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ!!!!!ΣΦΑΖΑΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ!!!!ΕΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!!!ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ 11:11!!!!ΑΓΡΟΤΙΑ ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΞΑΝΑ!!!!ΣΥΝΙΣΤΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΕΘΝΑΡΧΗ!!60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΕ Μ???ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!!!Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.....