Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η συνέντευξη του Δ. Καζάκη στο monoplio.gr (25-6-2011)


22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε.ΠΑ.Μ. ε;;;

Ανώνυμος είπε...

pioi alloi einai pisw apo to epam??

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιος ο παρουσιαστης που πηγε για συνεντευξη τον Καζάκη σε καφετερια. Ακουγονται συζητήσεις αλλων ατομων με αποτέλεσμα να ειναι φοβερα ενοχλητικο και αποτρεπτικο να ακους.
Μονόπλοιο άλλη φορα οχι σε καφετερια, αλλα σε τοπο εντελώς ήσυχο. Δεν σας "κόβει" λιγο το νιονιό σας?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.....

Αύριο θα περάσει πάνω από τη Γη ο αστεροειδής 2011MD
Ο αστεροειδής 2011 MD, που έχει διάμετρο 9 - 45 μέτρα και εντοπίστηκε από ένα ρομποτικό τηλεσκόπιο στο Νέο Μεξικό, θα πλησιάσει τη Γη σε απόσταση 17.700 km πιθανόν αύριο, Δευτέρα.

Η απόσταση αυτή είναι περίπου 22 φορές μικρότερη από τη μέση απόσταση της Γης - Σελήνης.

Το κοντινότερο πέρασμά του από τη Γη θα γίνει πάνω από το Νότιο Ημισφαίριο του πλανήτη.

www.zougla.gr

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ! ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη, μαζί σου ως το τέλος!!!

Ανώνυμος είπε...

OXI AΛΛΟ ΚΑΖΑΚΗΗΗΗΗ!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτο το video, ακους μωρα, φωνες, τον αέρα εκτος απο τον καζακι...

ride είπε...

prepi pistevo na kanete ena full check ston Kazaki , na doume to viografiko tou kai an ontos skopevi na kani afta pou theli na ton ipostiriksoume , den vlepo alles enalaktikes simera

Ανώνυμος είπε...

Οπως εχει πει ο ιδιος, του χει κανει φουλ τσεκ η σπιθα οταν εφυγε απο αυτους.Αν ειχανε βρει τιποτε κακο θα το ειχανε βγαλει στην φορα για να τον σπιλωσουν.

Ανώνυμος είπε...

Οπως εχει πει ο ιδιος, του χει κανει φουλ τσεκ η σπιθα οταν εφυγε απο αυτους.Αν ειχανε βρει τιποτε κακο θα το ειχανε βγαλει στην φορα για να τον σπιλωσουν. Pes ta re exei maliasei h glwssa mou

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που πιστεύει στον κομμουνισμό, στο πιο απανθρωπο συστημα που γνωρισε η ανθρωπότητα, δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο... (ακόμη και αν αυτά που λέει είναι σωστά).

Ανώνυμος είπε...

Αν πιστευει στο κουμουνισμο του ΚΚΕ, ναι. Ο Καζακης ομως εχει φυγει απο το 1996.
Αν πρεσβευεις, αυτα που λεει ο Μαρξ, ειναι διαφορετικο.
Αλλωστε ο Καζακης μιλα για δημοκρατια απο το φυσικο του φορεα, απο το λαο, μιλαει για καπιταλισμο απο το λαο για το λαο.
Τι στραβο εχει η λαικη κυριαρχια;
Και γιατι να μην τον παρω σοβαρα;
Ελεγε πολυ πριν το ευρω, οτι το ευρω θα ειναι η καταστροφη μας.
Και ποιους να πιστεψω, αυτους που δεν ειδαν τη κριση, αυτους που μας εβαλαν στη κριση, αυτους, που ενω ηταν στα πραματα, δεν εκαναν τιποτα να την αποτρεωουν και μετα επισης απετυχαν, συνεχισαν να αποτυγχανουν και καυε φορα ερχονται με νεα σχεδια-μνημονια και λενε οτι τωρα υα μας σωσουνε; Οτι εχουν κανει, εχουν αποδειχθει λαθος;

tatoo you είπε...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΛΟΙΜΑΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ-ΚΟΥΒΑ-ΤΑΝΖΑΝΙΑ-BELARUS-BΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ...ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΩΝΕΩΝ...ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΠΑΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΥ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ....ΟΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ ΣΦΑΚΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣΤΙΚΩΣ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ?????

Ανώνυμος είπε...

Στο 38:00 δηλώνει καθαρά: "Είμαι ΑΘΕΟΣ"
Κανείς δεν το άκουσε;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι επόμενοι πολιτικοί πρέπει να βγουν από τις πλατείες Εμείς να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον του τόπου και του Ελληνισμού Να μην αφήσουμε για άλλη μια φορά να κατευθύνουν την οργή μας και να μαλώνουμε μεταξύ μας Θέλουμε Έλληνες μπροστάρηδες ανιδιοτελείς
Για άλλη μια φορά καλά τα λες Καζάκη

Ανώνυμος είπε...

Καλα, εδω μεσα μερικοι ειναι...

Ακουστε την ουσια των λογων του και μην ασχολειστε, αν ειναι κουμουνιστης ή αθεος.
Δεν ειπε, οτι θελει κουμουνισμο, ουτε αθεισμο για μας. Αυτα ειναι οι προσωπικες του επιλογες.

Εχει πει πολλες φορες, και σε αλλα βιντεο, οτι η οικονομια που εφαρμοζεται πρεπει να απειχεί τις αναγκες της χωρας και οχι να τηρεις αυστηρα ενα μοντελο.
Επισης, εχει δηλωσει απειρες φορες, οτι θελει να ασκηται δημοκρατια, απο το φυσικο φορεα της, δηλ το λαο.
Αυτα δεν ειναι κουμουνιστικα.

Ανώνυμος είπε...

ta nea lamogia tha mas apalaxoun apo ta palia lamogia... eleos xypnate re...

Ανώνυμος είπε...

TO NA EINAI KAPOIOS ILIKRINIS SIMERA,DIMIOURGI PROBLIMA.ETSI EXETE MATHI NA ZITE MESA STO PSEMA KAI TO PARAMITHI.anikste to mialo sas kai tin kardia sas gia na gini pali h elada mas mia xwra opos tis armozi na einai.

Ανώνυμος είπε...

Να ανοίξουμε την καρδιά μας για μια νέα Ελλάδα με greeklish...!!! Χά! Χά! και μπόλικη αθεία...!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ....ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ....ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ....ΟΙ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΕΣ....ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ''ΕΚΦΡΑΖΕΙ'' ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΙΟ ΔΕΙΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ...ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ..!ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ...ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ..!
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΜΑΤΩΝΕ,ΦΥΛΑΚΙΖΟΤΑΝ,ΥΠΕΦΕΡΕ,ΠΕΘΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΠΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΝΕ ΑΡΧΙΔΙΑ,ΝΑ ΜΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΥΗΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 3Ο ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ....ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα κουμμούνια να φύγουν από την Ελλάδα. Δεν θέλουμε κομμουνισμό στην Ελλάδα. Η ιστορία του κομμουνισμού είναι γραμμένη με ποταμια αίματος. Είναι δικαίωμά μας. Ο Καζάκης αν θέλει να τον υποστηρίξουμε, να αλλάξει ιδεολογία. Τελεία και παύλα. Δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορείς να λες οτι θα κάνεις εθνικό νόμισμα και από την αλλη να μην πιστευεις στα Εθνη. Φτάνει πια η κοροιδία του κυρίου Καζάκη. Αντε στον διάολο επιτέλους.