Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Καρατζαφέρης: «Σκέφτομαι να αποσύρω το ΛΑΟΣ από την Βουλή»



Απογοητευμένος από το «πτωχευμένο» πολιτικό σύστημα, όπως το χαρακτήρισε, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι σκέφτεται να αποσύρει το ΛΑΟΣ από την Βουλή «για να λειτουργήσει ως χαστούκι στο λιποθυμισμένο πολιτικό σύστημα».
Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε επίσης ότι το σύστημα οδηγείτε προς αυτοκατάργηση, οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει καθώς ενεργοποιήθηκαν ανενεργοί πολίτες ενώ δεν παρέλειψε να .....
σημειώσει ότι φοβάται για προβοκάτσια στις εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων».
«Οδηγούμαστε δυστυχώς στην Ελλάδα της Μεγάλης Ξεφτίλας» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα πτώχευσε, αλλά όχι ευτυχώς ακόμα η κοινωνία.
Με την απόσυρση - υποχώρηση από τα επίχειρα της υπογραφής του παράνομου μνημονίου, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε κύριε Καρατζαφέρη. Η ευθύνη σας είναι στην Βουλή, όπου πρέπει όχι μόνο να παραμείνετε, αλλά και να κατακεραυνώσετε το τσίρκο που μας κυβερνά, αφού πρώτα αποδεχθείτε με πάσα ειλικρίνεια το λάθος που κάνατε συνυπογράφοντας την υποθήκευση της χώρας για τουλάχιστον πενήντα χρόνια (κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα αυξηθεί χρονικά η κατοχή...).
Οφείλετε, κύριε Καρατζαφέρη ως αρχηγός κόμματος να διαφοροποιηθείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια για το πως σας έπεισε ο υπάλληλος των τραπεζιτών (Γ. Παπανδρέου) να τον στηριξετε για να κρεμάσει στην χώρα την ταμπέλα "ξεπούλημα". Οι μεγάλοι άνδρες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: παραδεχόντουσαν τα σφαλματά τους...

6 σχόλια:

manos2626 είπε...

αρχισε παλι τις τουμπες

Adonios είπε...

Βλεπει οτι δεν του βγαινει το παιχνιδι και μπορει να μην μπει στην εποκμενη Βουλη, συνεποώς σε συνενοηση με τον ΓΑΠ θα πάμε σε εκλογες, θα γινει συγκυβερνηση με το Σαμαρά, θα τελειωσει οΣαμαράς και μετα αρπαζουμε οτι κομματια από τη ΝΔ μαζι με τη Ντορα....Καλό ε? Αυτό σημαινει να μεγαλωσεις στο πεζοδρομιο .

Anergos είπε...

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΓΑΠ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ; ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΙΕΣ....ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΡΩΜΕ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ Η ΩΡΑ ΣΑΣ..

melidonis_antonis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τους προηγούμενους συμπολίτες μου. Ότι δηλαδή θα πρέπει έστω και τώρα να παραδεχτεί το λάθος του, να πολεμήσει τη κυβέρνηση και να ενωθεί με τους Έλληνες. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. Παρ' όλα αυτά προτιμάει τη "στημένη" φυγή έτσι ώστε απλώς να δείξει ότι πάει να κάνει κάτι. Ίσως, αν το έκανε από τη πρώτη στιγμή να τον βλέπαμε όλοι από διαφορετική οπτική και πολιτική γωνία. Δηλαδή, να έκανε αυτή τη κίνηση πριν ζητήσει οικουμενική κυβέρνηση με συνεταίρους τους άλλους δύο μεγάλους απατεώνες.

mike_tsifo είπε...

χαρη στον αλλο με το ενσωματομενο μεγαφωνο τρωμε...χαχαχα ρεε δεν υπαρχουν αυτοι...πρεπει να φυγουν ολοι...10 ατομα ειναι που αξιζουν και πολλα λεω

ΑΧΙΛΕΥΣ είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ.