Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ξύλο από μπάτσους και σινιάλα με μαύρες σημαίες (βίντεο)



Χημικά και δακρυγόνα από μπάτσους

Ξύλο, βία, τραμπουκισμός και προβοκάτσια

Σπάσιμο βιτρινών

Φωτιές και «ανθρωποκυνηγητό»

Σινιάλα με.....


μαύρες σημαίες

Αυτή είναι η Αθήνα σήμερα…

πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

se ligo tha vgw me thn karabina kai tha katharisw merikous koukouloforous.
Enai h monh lysh.
Kai tha mathoume poioi einai kai tha teleiwnoume me afta ta junkies.
Se mish wra katebainw kentro.....

Ανώνυμος είπε...

κυριοι δεν ολοι αναρχικοι πλεον,αλλα και απλη νεολαια που δεν αντεχει αλλο τις μαλακιες και δεν ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ αλλο τις δηθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασιες αυτες μπορουν να συνεχιστουν ομως μπας και γινει κατι και φυγουν οι προδοτες που μας κυβερνουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ!!!!!!!!!!
(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΣΟΜΑΛΟΥΣ, ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΚΛΠ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΟΥΝ;;; ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!! ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ!!!!