Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου



Αποτίουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον Μεγάλο φαγάνα, στον χαρισματικό εθνικό και προδοτικό Ηγέτη με την ανεπανάληπτη ανηθικότητα, στον Πρόεδρό μας, τον Πολιτικό, το Δάσκαλο, τον Επιστήμονα και τον απΆνθρωπο, που...



...οδήγησε τη Δημοκτατορική, φασιστική Παράταξη σε μια ανεπανάληπτη ελπιδοφόρα και νικηφόρα μάσα και έδωσε με το ΠΑΣΟΚ νέες θυρίδες, σιγουριά και νέες κονόμες στην Ελλάδα και τα κομματόσκυλα.
Ενας Μεγάλος Απών με διαρκή παρουσία γιατί ως Προδότης, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ως υπόδουλος Πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει αφήσει τα θετικά περιττώματα του και τη σφραγίδα του στην κομματική και πασοκική εξέλιξη της χώρας μας, της μάσας και της Δημοκτατορίας μας σε μια μεγάλη και κρίσιμη ιστορική περίοδο που λίγδωσε το άντερό μας.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ένας κλέφτης μεγάλου διαμετρήματος, ένας μεθύστακας με μεγάλη συμβολή στη διαμόρφωση της κομματοσκυλικής σκέψης και της ριζοσπαστικής κονόμας. Συγχρόνως υπήρξε ένας μεγάλος δάσκαλος της κλεψιάς με διεθνή αναγνώριση στην μαφία.
Η φιλοαμερικάνικη δράση του αναδεικνύει την πίστη του στη δύναμη των ιδεών και των οραμάτων για τον εξανδραποδισμό της κοινωνίας και την υποδούλωση της Ελλάδας. Κάνοντας πράξη τις ρηξικέλευθες κονόμες  του, προχωρεί με τόλμη και αποφασιστικότητα στην ίδρυση του Πανελλήνιου ΣοσιαλιστΡικού Κινήματος. Κατ' αυτό τον τρόπο, επιχειρεί τη βαθιά τομή και ρήξη με ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Υπάρχει παντού, σε θυρίδες, κομματοσκυλικές οργανώσεις και όλο το παρακράτος γιατί με τις πολιτικές του μείωσε δραστικά τις κοινωνικές και τις περιφερειακές ισότητες.

Γιατί προχώρησε στην συσσώρευση  του πλούτου για πάρτη του.
Γιατί έφερε τους προνομιούχους, τους δυνατούς, τους ανήθικους και τους εκτός των νόμων Έλληνες στο προσκήνιο, ως συνδημιουργούς μιας νέας εποχής.
Γιατί έφερε στο προσκήνιο τα κομματόσκυλα της Περιφέρειας,  τους τραπεζίτες και τους διαπλεκόμενους, τους τεμπέληδες, τους ανήθικους, τους ανθρώπους του παρακράτους και της διάλυσης.
Ομως Ζει και θα Ζει για πάντα με όλα όσα επαγγέλθηκε, συμβόλισε και δημιούργησε στις σκέψεις, στην καρδιά, στις μνήμες, στα όνειρα, στις αφηγήσεις, στις αξιολογήσεις και στα γαμοσταυρίδια του Ελληνικού λαού .
 Ο Κάθε Έλληνας έχει τα δικά του βιώματα, τη δική του θύμηση για τον δικό του ΑΝΔΡΕΑ, για τον κλέφτη, το λαμόγιο, τον εβραιοθρεμένο, τον κονομημένο και αναίσθητο Μεγάλο Πολιτικό, με την κλεψιά του, με την έμφυτη ανιθηκότητά  του, με τις προδοτικές του εκφράσεις.
Στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Ανδρέα Παπανδρέου στηρίχθηκε η θριαμβευτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ και η αλλαγή του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου στη χώρα μας. Μια αλλαγή που έβαλε τα θεμέλια μιας άλλης πολιτικής πρακτικής, με κύριο χαρακτηριστικό την εδραίωση της κοινωνικής ανισότητας, της μονομερούς ανάπτυξης κέντρου-περιφέρειας και την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
Στο ΠΑΣΟΚ όλοι μας έχουμε χρέος μέσα σε έναν κόσμο ΚΛΕΙΣΤΩΝ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑλλαγών, να αποσαφηνίσουμε την ταυτότητα και τον προορισμό μας.

πηγή: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ... ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. Ο "ΦΑΓΑΝΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΕΞΙΣΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΠΗΡΕ 2 ΜΕΤΡΑ (ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ)... ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΎΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Χιλιοι σκυλοι να χεζουν και να κατουρουν στον ταφο του του παναχρηστου μισελληνα.Γαμιεται η φαρα Μινεικο και ολο το Ισραηλ.Ζητω η Ελλας.Ζητω ο αντισημιτισμος ψοφος κακος και ασχημος στους εβραιους μισελληνες

Ανώνυμος είπε...

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, μάλλον καλύτερα έπεσε!

Ανώνυμος είπε...

Φύσαγε όταν γαμιόταν η μάνα του... αλλά δεν νομίζω ότι έπεσε καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

φιλε υπαρχουν καποιοι που ακομα λενε "με τον ανδρεα φαγαμε ψωμι.." δε πρεπει να μαθουν αυτοι τι ακριβως εγινε με τον ανδρεα?

το γιωτγο τον βγαλανε φωναζοντας σηκω ανδρεα για να δεις το παιδι της αλλαγης...

και τους ζωντανους θα φτυνουμε αλλα και στους ταφουν των νεκρων θα φτυνουμε

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΗΣΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΛΗΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΓΝΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ,ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ.ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.ΠΟΥ ΜΟΥΡΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΚΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ,ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΜΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΦΑΓΑΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΚΡΗΤΙΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΖΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΤΡΩΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

...και τελειωμό δεν έχει

Ανώνυμος είπε...

Όλον τον ελληνισμό πλάνεψαν οι απατεώνες!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ ισούται με Πανελλήνιο ΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

και μόνο που βγαίνεις επώνυμα συνελληνα αδελφέ και αναγνωρίζεις το λάθος σου είσαι συγχωρητέος 9:29

Ανώνυμος είπε...

9.29 δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη αδερφε!δεν υπαρχει ελληνας που να μην εφαγε παραμυθι..ολοι φαγαμε!αλλοι απο πρασινους , αλλοι απο μπλε και αλλοι απο πατριδοκαπηλους!

το καλο ειναι οτι ολοι ξυπναμε σιγα σιγα και αυτο χαρη στο ιντερνετ...εσυ τουλαχιστον το καταλαβες καποιοι αλλοι ακομα να το καταλαβουν κα ικαποιοι(το χειροτερο) το ξερουνε εδω και καιρο αλλα κανουν τη παπια γιατι τους συμφερει..

orestis είπε...

"ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ"

Φίλε Χάρη, θέλει κουράγιο να παραδεχτείς αυτά που δηλώνεις.
Δουλειά μας όλων τώρα, είναι να ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους. Βλέπεις δέν έχουν όλοι internet για να ενημερώνονται αλλά και αρκετοί απο αυτούς που έχουν, ξέρουν μόνο το Facebook.
Αν λοιπόν εκτιμάς την αφύπνηση που σου προσέφερε το διαδίκτυο, καλό θα είναι αυτές τις γνώσεις να τις μεταφέρεις και σε άλλους.
Και σχετικά με αυτά τα κοπρόσκυλα διαβάστε και τα παρακάτω:
"Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου" στην παρακάτω δ/νση:
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

Γεωργιος Παπανδρεου 1964=Αναγνωρισε στο ακεραιο και με τοκους υπερημεριας τα προπολεμικα χρεη της χωρας για τα οποια ειχαμε χρεοκοπησει αισιως δυο φορες και ξεκινησε την φιλοαμερικανικη δραση------>Ανδρεας παπανδρεου 1981=αποβιομηχανοποιησε το κρατος και αποσαθρωσε την γεωργια.μεταβιβασε ολο το εργατικο δυναμικο στο δημοσιο και τους μετετρεψε σε δικα του κομματοσκυλα.Γιγαντωσε το κρατος και το δημοσιο χρεος---------->Γεωργιος τζεφρυ Παπανδρεου=εμμισθος μπροκερ σιωνιστων κερδοσκοπων και βαθυτατα μισελληνας και λειαν επικινδυνος

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ Α.Ε.,PASOK S.A.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ,ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ . ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η σκατόφατσα της αφισας ηταν που ειχε πει "Μετ'εμου θανόντος γαια πυρι μειχθειτω".
Κατα τ'άλλα ήταν .... σοσιαλιστης, ο σκατόψυχος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕς ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στον λάκο του του αλήτη του πράκτορα, του καταστροφέα όλων των ηθικών αξιών. Κατήργησε ποδιά, αποποινικοποίησε μοιχεία, έβαλε κομματικές νεολαίες στα πανεπιστήμια, διόρισε την μισή Ελλάδα στο δημόσιο, είπε για τον Μαυράκη που έκλεψε 500.000.000 δρχ οτι είπαμε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του αλλα όχι και τόσα, νομιμοποιόντας την δημόσια κλοπή. Έκλεισε όλες τις ελληνικές βιομηχανιες (Χρωπη, Izola, Pitsos, Elinda) και έφερε τις ξένες, πχ Bayer. Κάηκαν Μινιόν, Κ. Μαρούσης και Κατράντζος Σπόρ και ήρθαν Makro, Continent (μετέπειτα Carrefour)και Praktiker. Εύχομαι ρε κερατά να υπάρχει κρίση της ψυχής, σκατόψυχε προδότη...

Anvas είπε...

ΠΑ.Σ.Ο.Κ = Πατερα Συνεχιζω Ολικη Καταστροφη

tatoo you είπε...

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Welcome Νταφοπουλε!!!Γιατι ετσι ακριβως ειναι!!Οι οικογενεια που εφερε την Ελλαδα σε αυτη την κατασταση Παπανδρεου λεγεται.Κοινοι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ που φερανε τον Ελληνικο λαο σε αυτη την κατασταση.Το μερος της ευθυνης του λαου για τις πολιτικες του επιλογες υπαρχει.Αλλα το μεγαλυτερο μερος ευθυνης το εχουν ολα τα πολιτικα κομματα..ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!Και εξ αλλου ολοι μπαρμπουτι πεξανε με τα ονειρα και τις ελπιδες μας.Υπονομευσανε και ξεπουλησανε το μελλων των παιδιων μας, το μελλων της Ελλαδας...Και μονο γι αυτο κονσερβοκουτι τους χρειαζεται και μαλιστα σκουριασμενο γιατι αν την γλυτωσουνε απο το λαρυγγι να πανε απο τετανο τα βρωμοσκυλα με πρωτους τους Χατζηπασοκους τυπου Λαλιωτη-Πρωτοπαππα-Ρεππα-Τσοχατζοπουλου-Σημιτη και αλλων γνωστωτατων καθαρματων.
Το παρακρατος τους λειτουργει και πολυ καλα μαλιστα και θα προσπαθησει να μας τελειωσει μια ωρα αρχυτερα.Δεν θα τους περασει ομως γιατι οσο ειμαστε ενωμενοι δεν μπορουν να μας κανουνε και πολλα.Εφαρμοσανε χρονια ολοκληρα το διαιρει και βασιλευε και εδω εχουν ευθηνη ολα τα πολιτικα κομματα και ιδιαιρερα τα αριστεριζωντα που ακομα και την λαικη αγανακτηση προσπαθουν να καπειλευτουν.Τα ακους Αλεκα??Που το μονο σου ονειρο ειναι να ερθει η μουμια του Λενιν για δημοσιο προσκυνημα στο Συνταγμα??
Μπορω να γραφω ατελειωτες αραδες ΣυνΕλληνες και συγνωμη αν σας κουρασα..Αλλα φτανει πια με τα λαμογια της εξουσιας.Αρκετα πια με τους πουστηδες,τις πουτανες και τους πρεζακηδες που τους αφησαμε να μας κατσουνε στο σβερκο!!Δωσε θαρρος στον "χωριατη να σου ανεβει στο κρεββατι λεγανε οι παλιοτεροι!!Και το καναμε!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!
Μάνος Σαφιολεας.