Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Δράστε..


ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ.....


ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.
ΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟΥΣ Η ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ

68 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας θεός δεν ενδιαφέρεται για τις μαλακίες που κάνουμε σχετικά με το αν αφήνουμε ή όχι να μας διοικούν ξεπουλημένοι εβραιομασώνοι.

Ο Θεός ενδιαφέρεται για άλλα, πιο σημαντικά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

O ΘΕΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ".

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και περιμένουμε "θεική παρέμβαση" μπορώ να εγγυηθώ ότι άυριο θα πληρώνουμε γερμανικό ΦΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

458 σχέδιο αντίδρασης στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου...

"Ίσως αν φωνάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 'ξουτ, μαλάκες, ξουτ' να σηκωθούν να φύγουν..."

Ανώνυμος είπε...

459 σχέδιο αντίδρασης στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου...

"με ειρηνικά, νόμιμα και προπάντων ευγενικά μέσα θα διαδηλώσουμε απ' έξω για καμιά 30αριά μέρες -μέχρι να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο δηλ. Δεν μπορεί να είναι τόσο ΑΓΕΝΕΙΣ και να μας αφήνουν να διαδηλώνουμε έξω στον ήλιο..."

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 1΄11 αν δεν σπασουνε μυτες δεν θα γινει τιποτα,με φωνες,βρισιες και τα συναφη δεν αλλαζει η κατασταση και παρτε το χαμπαρι παλλικαρια του γλυκου νερου....
ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 1:36...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το σχόλιο μου όπως είδες, είναι ειρωνικό... "459 σχέδιο...".

Ισως αυτό το καταλάβουν και οι υπόλοιποι οι οποίοι κρύβονται πίσω απο "αγανακτισμένους" ή "άμεση δημοκρατία" ή άλλες οργανώσεις. Δεν χρειάζομαι κάποιον να μιλήσει για μένα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος οτι αυτό το άρθρο γράφτηκε από το νέος μέλος που δεν είναι Ορθόδοξος και αρέσκεται σε τέτοιου είδους διατυπώσεις. Όπως και 'να χει ο θεός ενδιαφέρεται για όλα όσα γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σε μάρανε εσένα... το αν είναι ορθόδοξος ή όχι. Εγώ πιστέυω ότι εμείς είμαστε υπέυθυνοι για τις επιλογές μας -όπως και τις μη-επιλογές μας- και όχι Ο Θεός.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξανακατεβενω, με φωνες κ μουντζες δεν γινετε τιποτε, πρεπει να μπουμε μεσα, ολα ειναι στημενα

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 1΄11 ειμαι ο 1΄36 και καταλαβα τι λες πολυ καλα,τα ειπα οπως και εσυ γι αυτους τους υπεραισιοδοξους που νομιζουν οτι με τη φωνη τους θα φοβισουν το θεριο και θα το βαλει στα ποδια,ηθελα να ηξερα απο τις τοσες χιλιαδες που θα κατεβουν ποσοι εχουν τα κοτσια;ΠΟΣΟΙ;
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ φιλε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα πόσοι... είναι θέμα ΟΣΟΙ (αυτοι που θα σταματήσουν να περιμένουν λύση απο τους αγανακτισμένους, απο τις κάλπες του λαικου δημοψηφίσματος απο το μαγκανοπηγαδο της επόμενης παπαριάς της οποίας θα μας φορτώσουν για να ΜΗΝ κανουμε ΚΑΤΙ!).

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ!!!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

Για μια φορά στη ζωή σας φερθείτε σαν ενήλικες, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σασ, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας και θα δειτε ΠΟΣΟΣ κόσμος κατεβαίνει στο Σύνταγμα! Οχι σαν Αγανακτισμένοι ή σαν Άμεση Δημοκρατία, που δεν χρειαζόμαστε, αλλά σαν ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια, αν δεν σας αρέσει να σας λένε ΠΡΟΒΑΤΑ σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν ΠΡΟΒΑΤΑ με ανασφάλειες και έλλειμα βοσκού!!!

Ανώνυμος είπε...

Με ολο το σεβασμο στον διαχειριστη της ιστοσελιδας!
Ο τιτλος του αρθρου θα μπορουσε να ηταν και ετσι''Η ΔΡΑΣΤΕ Η ΚΛΑΣΤΕ''γιατι απο ΚΟΥΦΙΕΣ πανε καλα τα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ.
Το επομενο ραντεβου τους και συντομα μαλιστα απο οτι φαινεται θα ειναι στα ALU FUN PARKS.
NA EΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3:57...

Δυστηχώς, πιστέυω ότι οι Αγανακτισμένοι είναι απλά ένας ακόμα τρόπος να μας έχουν όλους "στο περίμενε" απο κάποιον άλλο. Αν δεν ενεργήσουμε απο μόνοι μας ο καθένας, θα δημιουργούν συνέχεια φρούδες ελπίδες στις οποίες θα κρεμόμαστε όσο εκείνοι μας ξεπουλάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Σας δίνω τα δεδομένα βγάλτε απο μόνοι σας τα συμπεράσματα σας...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!

Εκτός αυτού, ποιούς άλλους συμφέρει η μη-βια; Τους πολιτικούς μας πρώτα, πρώτα.

Επίλογος:

Δεν θέλω να το πιστέψω, όμως δυστηχώς ΠΙΣΤΕΥΩ το εξής... Θα έρθει η ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και θα υπερψηφιστεί... Και οι αγανακτισμένοι -με δόγμα τη μη-βία- θα συνεχίσουν και την επόμενη μέρα να φωνάζουν ειρηνικά συνθήματα στους τοίχους της Βουλής (συνήθως 18:00 οι βολευταράδες την έχουν κάνει για το σπίτι ή την πισίνα τους).

ΔΕΝ πιστέυω ότι χωρίς βια, ιδρώτα, αίμα μπορούμε να επιτύχουμε οτίδηποτε (απόδειξη αποτελει η ψήφιση του μνημονίου ως συνταγματικό και η ψήφος εμπιστοσύνης στην ανασχηματισμενη κυβέρνηση). Τέλος λυπάμαι πολύ που 800.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι στην Αττική ΜΟΝΟ δεν συμμετέχουν στην -έστω και υποκινούμενη κατα την άποψη μου- συγκέντρωση των Αγανακτισμένων.

Προσωπικά δεν θα ξαναπάω σε διαδήλωση των Αγανακτισμένων πλην της ημέρας ψήφισης του μεσοπρόθεσμου. Αν εκείνη την ημέρα υπερψηφιστεί και δεν γίνει κατάληψη της βουλής, όλοι οι φόβοι μου θα έχουν επιβεβαιωθεί. Δηλ. ότι οι Αγανακτισμένοι είναι μια ελεγχόμενη αντίδραση για να αποφύγουν οι 298 μια ανεξέλεγκτη αντίδραση.

Πιστέυω ότι θα μας κρατήσουν ζωντανούς με δάνεια συντήρησης (οι διεθνείς τοκογλυφοι) μέχρι να μας πάρουν τους φυσικούς μας πόρους και μόλις συμβεί αυτό (οπότε και δεν θα υπάρχει δυνατότητα να έχουμε οποιαδήποτε βιομηχανία) θα μας κλείσουν την "κανουλα". Πιστέυω ότι δεν θα κουνηθεί κανένας μέχρι εκείνη την ημέρα και επίσης πιστέυω ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΟΚΝΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ!!! Λυπάμαι αν έθιξα ευαίσθητα αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 3.40 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που ξερω εγω Ξεσπαθωνουν και παιρνουν κεφαλια,δεν καθονται να φωναζουν μπε μπεεεε στις πλατειες οπως τα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ,
ΕΣΥ ΜΑΛΛΟN ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ [PLAY STATION]...Αντε στην καλυτερη να φαγες κανα δακρυγονο η δεν ειναι ετσι;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χρονών είσαι και είδες τελευταία φορά Έλληνα να ξεσπαθώνει"; Αλλα ας δεχτώ ότι πράγματι το έχεις δει. Αν όντως πιστευεις και εσύ ότι τα αγανακτισμένα είναι άλλος ένας "βοσκός" για τα προβατάκια, τότε συμφωνεις -έστω και άθελα- μαζί μου. Οπότε μου μένει μόνο μια απορία. Για ποιό λόγω σχολίασες... Αν πιστέυεις ότι τις επαναστάσεις μου τις κάνω στο playstation για ποιό λόγω να κάνω τον κόπο να γράψω εδω μέσα; Και στην τελική, γιατί ακριβώς ενοχλήθηκες;

Αγγελική είπε...

Την ώρα που οι αγανακτισμένοι πολίτες είμαστε έξω απο την Βουλή και φωνάζουμε την ίδια ακριβώς ώρα σε παρακείμενα ξενοδοχεία κατοικοέδρευαν αρπαχτικά της διεθνούς τοκογλυφίας,που κάνουν συμφωνίες προσοδοφόρες για αγορά φιλέτων της δικής μας Ελληνικής περιουσίας.
Αυτά καταγγέλει ο φιλέλληνας Max Keiser που σαν ανταποκριτής στην Αθήνα, τους συνάντησε στην Αθήνα στην μεγάλη συγκέντρωση των περασμένων ημερών και οι ίδιοι του αποκάλυψαν.
Ωρα για δράση γιατί εδώ που φτάσαν τα πράγματα δεν υπάρχει πισωγύρισμα.
Αλλιώς ας βάλουμε την ουρά στα σκέλια κι ας σωπάσουμε ταπεινωμένοι και νηστικοί..

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε Μαίρη να συμφωνήσω μαζί σου. Όμως πιστέυεις ότι και ο Max Keiser ΔΕΝ είναι δικός τους; Λες να θέλουν την δημοσιότητα; Πως γίνεται να αποκάλυψαν ΜΟΝΟ σε αυτόν;

Μην πιστέυεις τίποτα. Γιατι όπως βλέπεις το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολή και οι "Αγανακτισμένοι" και τα παρακείμενα μαγαζάκια θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα, θα παίζουν με ΚΑΛΤΣΕΣ και δημοψηφίσματα, μπορεί και να κάνουν κωλοτούμπες για να σε κρατήσουν απασχολημένη!

Σκέψου μόνη σου, αποφάσισε μόνη σου, μην υπολογίζεις σε βοήθεια ή εκπροσώπηση κανενός και θα δεις πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα μαζευτούμε στο Σύνταγμα...!

Αγγελική είπε...

Οσο του συστήματος κι αν είναι κι αυτός απ΄την στιγμή που ξεσκεπάζει το ΔΝΤ και τον βρώμικο ρόλο του ΓΑΠ και των κολλητών του τραπεζιτών, εγώ θα δίνω σημασία στα λεγομενά του.
Αν είναι του συστήματος είτε γιατί λειτουργεί σαν αμορτισέρ, είτε γιατί έτσι κερδίζουν χρόνο, μας δείχνει ότι ο δρόμος της ανοχής πρέπει να πάρει τέλος.
Πρέπει να κινηθούμε όλοι μαζί δραστικά, ο καθένας μόνος του δεν πάει πουθενά.
Κι εγώ τους βρίζω απ΄το σπίτι μου και στην πλατεία του συντάγματος ε! και τι μ΄αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Απλά ότι οι βρισιές, το μούτζωμα, το δημοψήφισμα, τις φωνές ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ Α...... ΤΟΥΣ! Και το κάνουν αυτό επειδή δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ κόστος γι αυτούς.

Τα πράγματα αλλάζουν αν αρχίσεις και γίνεσαι βίαιη! Αν αποφασίσεις να αγωνιστείς για σένα ή τα παιδίά σου. Τα υπόλοιπα, είναι τζάμπα ορθοστασία!

Ανώνυμος είπε...

ολοι που παμε πλατεια εχουμε διαφορετικα ΠΙΣΤΕΥΩ αυτο ομως ειναι δημοκρατια αν δεν σπασεις αβγα ομελετα δεν γινεται το μνημονιο 2 θα μας σαρωσει δεν επρεπε διαδιλωση επρεπε εδω και καιρο αφου ξεραμε τι θα γινει να γινουν καταληψεις να μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαδι συνεχεια να μας βρισκουν μπροστα τους

Ανώνυμος είπε...

Αν πιστέυετε ότι με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα θα βγεί τίποτα δικαίωμα σας. Εγω θα κλαίω πάντως όταν το ΔΝΤ υψώσει την σημαία του στην Ακρόπολη και απο κάτω οι "Αγανακτισμένοι" ακόμα διαδηλώνουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

εχετε ιδεα τι θα γινουμε οταν ψηφιστει το μνημονιο θα βρεθουμε 50 χρονια πισω πρεπει να κατεβει ολη η ελλαδα να αποκλισουν τους δρομους νταλικες λεωφορεια του ΟΑΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Kοτες λυρατες.δεν θα μπουν ποτε στην βουλη,και θα τρωμε απο τα σκουπιδια,καποτε κοροιδευαμε της ρωσιδες που λογω πεινας και φτωχειας ηρθαν και εγιναν πορνες.τωρα εχουν σειρα η δικες μας γυναικες και αδερφες μανες .
παιδια δεν θα αντεξω να δω την αδερφη μου σε αυτο το χαλι ειλικρινα η θα τους καθαρισω η θα αυτοκτονησω ,μαλλον το δευτερο βλεπω να γινετε γιατι οπως ειπα σιγα μην μπουνε μεσα οι κοτες

Ανώνυμος είπε...

Σταμάτα να λες "μπούνε" και άρχισε να λες "μπούμε"!!!

Που μένεις;

Ανώνυμος είπε...

προς 8.38 κοτες λυρατες η καθοδηγουμενοι για σκεψου

Ανώνυμος είπε...

επαρχια και δεν θα την παλεψουμε για πολυ 8.39 αμα ψηφισουν και το δευτερο

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε ότι είναι "ελέυθερη επιλογή" σας να σας εκπροσωπήσουν οι "Αγανακτισμένοι" ή οι "Αμεση Δημοκρατία" ή οποιοσδήποτε άλλος; Το μόνο που προσφέρουν αυτά τα μαγαζάκια είναι "ελπίδα" -και μάλιστα κούφια- ότι μπορεί κάποτε να αλλάξουν τα πράγματα. Απόδειξη αυτού η ψήφιση του μνημονίου ως συνταγματικού και η ψήφος εμπιστοσύνης στην ανασχηματισμενη "κυβέρνηση".

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στην πλατεία Συντάγματος!

Με αέρα κοπανιστό, δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

8.38 και 8.39 που να φανταζοταν οι σκουπιδιαρηδες οτι θα γινοταν μια μερα το νουμερο ενα επαγγελμα στην ελλαδα.
χωρις καμια δωση ειρωνιας το λεω απλα και μονον λογω της πεινας που ερχετε

Ανώνυμος είπε...

8:43 να λες "Δόξα Τω Θεό" που -ελπίζω- έχεις κήπο και ίσως κάνα περιβολάκι. Στη μεγαλούπολη που δεν έχει καλλιέργειες θα πεινάσουνε ΠΟΛΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

στους ελληνες δεν ταιριαζει η μιζερια πρεπει να ΞΕΣΙΚΩΘΟΥΜΕ ΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

αδερφε μου 8.48 ειμαι φτωχος και καταστραμενος
αδικα απο την διαφθορα δεν εχω ουτε ενα χωραφακι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι φόβος αυτό που τους έχει πιάσει. Είναι ότι 1ον μεταθέτουν τις ατομικές τους ευθύνες σε οργανώσεις (π.χ. "αγανακτισμένοι" ή "άμεση δημοκρατία") γιατι φοβούνται να πουν ότι απέτυχα. Το ότι απέτυχαν όμως -όπως και το ότι πέτυχαν- σημαίνει ότι ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ! Και 2ον, όσο υπάρχει η "ελπίδα" -έστω και κούφια- δεν υπάρχει λόγος να ενεργήσουν αφού "ίσως ολα πανε καλα". Όπως όμως είδατε με τους "αγανακτισμένους" το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό και η "κυβερνηση" έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης. Με άλλα λόγια, "με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα" δεν γίνεται τίποτα απολύτως. Πιο πολλές πιθανότητες έχετε να σκοτώσετε γαιδαρο με φρέσκα σύκα παρά να ιδρώσει το αυτί του GAP. Αν καταλαβαίνουν απο κάτι αυτό είναι απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ όπως μετά απο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναικού!!!

Ανώνυμος είπε...

8:48 μην απελπίζεσαι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ζήσεις τίμια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΑΦΑΚΙ!

Ανώνυμος είπε...

αδερφε μου 9.03 κατι πρεπει να κανουμε ,να ξερεις
οτι ο θεος δεν αγαπα και δεν βοηθα τους ανθρωπους που περιμενουν τα παντα απο τον ουρανο πεσε πιτα να σε φαω,ειναι νομος του συμπαντος οταν το εφτιαξε ο χριστος

Ανώνυμος είπε...

θα τρωμε απο τα σκουπιδια θα εχουμε πεθανει εμεις και τα παιδια μας και ακομη θα καθομαστε
ειρηνικα εξω απο το μπουρδελο νομιζωντας οτι ειμαστε ζωντανοι μιλωντας ακομα για λυσεις ειστε τρελοι η μηπως τους παριστανετε .δεν μιλω για ολους

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9:16...

ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες είναι αν συνεχίσουμε έτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

o 9.16 ειμαι παλι πειτε μου εναν σοβαρο λογο που επρεπε να καταντησουμε ετσι

Ανώνυμος είπε...

τι γινετε ρε παιδια εδω χανομαστε, και σε αλλα δυο θεματα το ενα για την μασονια και το αλλο για εναν παπα δεν θυμαμαι τον τιτλο πλακωθηκαν
παλι χριστιανοι και δωδεκαθειστες ελεος φτανει πια

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9:16...

Επειδή ΣΥΜΦΕΡΕΙ, τους 298, το στενότερο και ευρύτερο δημόσιο, τους μεγαλοεπιχειρηματίες εντός/εκτός Ελλάδας, τους μεγαλοκεφαλαιούχους τοκογλυφους και πολλά άλλα συμφέροντα.

ΟΛΑ γίνονται για τα λεφτά.

Το θέμα είναι ότι ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΟΥΜΕ θα τα κάνουνε. Γιατί αν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ μόνο ανοιχτό πόλεμο μπορούν να μας κάνουν και τίποτα άλλο. Και αυτό ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσουν, γιατί αν είσαι αποφασισμένος να τους στείλεις στο διάολο -ακόμα και με κόστος της δικής σου ζωής- τότε τα πράγματα μάλλον γέρνουν υπέρ μας!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 6΄01 οταν ειπα οτι ξεσπαθωνουν οι Ελληνες ενοω τα γεγονοτα της ιστορια μας οπου το δενδρο της λευτεριας ποτιστηκε με το αιμα ηρωων,ισως πηρα λαθος το σχολιο σου και ισως και εσυ ενοουσες τα ιδια αλλα με αλλα λογια ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..Επειδη πιστευω ομως οτι παντα θα υπαρχουν ηρωες οσο υπαρχει Ελλαδα, που ισως και εσυ να εισαι καποιος απο αυτους,θελω και επιδιωκω με τον δικο μου τροπο να βαλω εστω και ενα πετραδακι για να εχω την συνειδηση μου καθαρη οσο μπορω..

Ανώνυμος είπε...

απο τον χαρυ κλυν απο παλιο του δισκο αφιερωμενο.
κολπα μυστηρια δεν τα σηκωνο εγω σκοτωνο,
οποιος τολμησει να με πειραξει θα αναστεναξει μα για να κλεισω κανα δυο τρυπες κανω και πιπες.
γιατι εγω ειμαι ελληνας και μου τη δινει το συνθημα μαγκια κλανια κι ο κολος φιλιστρινι
στηνω και κωλο για να τα παιρνω γ..ω και δερνω ............και συνεχιζει
απο τον δισκο του κορυφαιου ολων των εποχων
χαρυ κλυν κατα κοσμον βασιλη τριανταφυλλιδη
με τιτλο του δισκου αποκαλυψη χρονια 1990

Ανώνυμος είπε...

Οι "Λαικοι Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο σήμερα έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και να τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

αν ενεργησω μονη μου δεν θα προλαβω να κανω 10 βηματα θα με ριμαξουν στο ξυλο

Ανώνυμος είπε...

Αν ενεργήσουμε ΟΛΟΙ μόνοι μας, δεν θα είσαι μόνη σου... Θα είμαστε τόσοι πολλοί που δεν θα ξέρουν απο πού να φύγουν ... ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

9.57 σωστος σε ολα ,εκτος του οτι λεσ σε μια κοπελα να ενεργησει μονη της εαν καταλαβα καλα
εκει εισαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζεις ότι έχουν αρκετή αστυνομία ή και στρατό ακόμα για να περιφρουρήσουν 1.000.000 διαδηλωτών; Η Αττική έχει σχεδόν 6.000.000 κόσμο. Μόνο οι δηλωμένοι άνεργοι είναι 800.000. Πιστέυεις ότι δεν θα ξεπεράσουμε το 1.000.000; Δεν έχουμε δεί ΚΑΝ 500.000 διαδηλωτών σε συγκέντρωση... και αυτό σήμαινε κλείσιμο των πάντων από Ομόνοια έως Σύνταγμα! Μπορείς να βάλεις με το νου σου το διπλάσιο;

Αρκεί να σκεφτόμαστε σαν άτομα και όχι πίσω απο "ετικέτες" οργανώσεων...

Ανώνυμος είπε...

για τον 10:12...

Της εξηγώ ότι αν ενεργήσουμε ΌΛΟΙ μόνοι μας, εκείνη δεν θα είναι μόνη της σε καμία ενέργεια της. Οι στόχοι ΌΛΩΝ ΜΑΣ είναι οι ίδιοι... να απαλαγούμε απο την βρωμιά της Βουλής Α.Ε. Θα σταθούμε δίπλα ο ένας στον άλλο. Κανείς και καμία δεν θα είναι μόνος του/μόνη της!

Ανώνυμος είπε...

Eυχομαι σε ολους σας στη νεα συγκεντρωση να πετυχετε κατι καλυτερο για αυτο τον τοπο.
Απο εσας εξαρταται ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 5'44 εχεις απολυτο δικιο ταυτιζομαι απολυτα μ αυτο που λες κι επειδη τα φωναζω κι εγω και κανεις δεν ακουει,μετα το μεσοπροθεσμο αν ψηφιστει τοτε κι εγω θα αρχισω να κανω τα καλοκαιρινα μου μπανακια και θα γελαω μ αυτους που τωρα δεν βλεπουν περα απ την μυτη τους,και μαλιστα αυτη τη φορα απ τον καναπε μου γιατι ακριβως οπως ειπες ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Η λύση δεν είναι να πάμε για καλοκαιρινά μπανάκια... αλλά να κάνουμε την Βουλή Α.Ε. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ!!!

Πολύ το θέλουν να μην ασχολείσαι. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα οχι μονος μου εχουμε 800.000 ανεργους που ειναι αυτοι? πες τε μου ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση σου 11:16...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

όσο σκέφτεστε "πίσω" απο ταμπέλες, θα έχετε την ψευδάισθηση της "ελευθερης επιλογής" ενω στην ουσία διαλέγετε μια απο τις Χ καλοστημένες παγίδες τους...

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά,... όσο βλέπει ο κόσμος ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλάει για τον εαυτό του, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ξέρουν ότι η σιχαμένη πολιτική σκηνή βρίσκεται πίσω απο όλα αυτά!

Ο μόνος τρόπος να δεις κάτι καινούργιο στον ορίζοντα, είναι να κάτσεις κάτω και να σκεφτείς ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!! Ούτε καν με τους φίλους σου. Αν πιστέυεις ότι τα αιτήματα του κόσμου είναι τόσο διαφορετικά... θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ όταν δεις πόσος κόσμος θέλει να δει τον GAP και τους άλλους 299 φυλακή!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μαζι σας ειμαι αλλα απλα λεω πρακτικα που ειναι οι 800.000 ανεργοι?? εγω ειμαι καθε μερα πλατεια και ομολογω οτι και δουλεια εχω και λεφτα βγαζω αυτο ομως δεν με σταματησε απ το να ειμαι καθε μερα πλατεια.και ξαναρωταω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ? ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι πολλοί ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! (τους Αγανακτισμένους; την Αμεση Δημοκρατια; την Λαικη Συντακτική Εθνοσυνέλευση; την Δευτέρα Παρουσία να κάνει ΚΑΤΙ αντί να ξεκινήσουν και να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να το κανουν οι ίδιοι!!!

Με νεροπίστολα όμως δεν αλλαζεις τίποτα. Εδω ΘΕΛΕΙ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκαν και οι 800.000 άνεργοι που δεν συμμετέχουν!

Απο τις 800.000 ανέργων που ΔΕΝ έρχονται στο Σύνταγμα, η πλειοψηφία είναι αλλοδαποί (πακιστανοι, ινδοί, αλβανοί κλπ). Και λογικό είναι να μην τους ενδιαφέρει η κατάσταση στην Ελλάδα και αν θα αλλάξει. Και εγώ αν έφευγα έξω, θα με ένοιαζε ΚΥΡΙΩΣ να βγαλω λεφτά και πολύ λίγο η τοπική κοινωνία!

Συνεπώς, μην περιμένετε απο αυτούς ΚΑΜΙΑ συμμετοχή!

Συμμετοχή θα δείτε -ελπίζω- μόνο απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα δηλαδη ειναι αλλοδαποι ολοι οι ανεργοι...
δεν εεχουμε ανεργους ελληνες κι αν εχουμε ειναι λιγοι μου λες... ενταξει φιλε μου ζεις σε αλλο πλανητη εσυ.σημερα δευτερα το μεσημερι πηγα βολτα με το ποδηλατο παραλια απο φαληρο μεχρι γλυφαδα κι αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειμαστε ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ απλα και ωραια.κι οπως ειπα και πιο πριν ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Απλά βλέπεις αυτό το ποσοστό ανέργων πίσω απο αγανακτισμένους, αμεση δημοκρατία, λαική συντακτικη εθνοσυνελευση κλπ.

Αυτό είναι όλο. Αλλα δεν είναι ΜΟΝΟ αυτοί που είναι δυσαρεστημένοι απο την κατάσταση. Απλά εκείνοι είναι σε τέτοια θέση που έχουν αποφασίσει να κάνουν "κάτι" (έστω και λάθος).

Στα σχεδόν 6.000.000 της Αττικής πρέπει να βοηθήσουμε όσους πιο πολλούς μπορούμε να σκεφτούν για την πάρτη τους. Γιατί αν περιμένουν απο καποιον ΑΛΛΟ εκτός απο τον εαυτό τους, θα περιμένουν μέχρι την Δευτέρα Παρουσία!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 8:18...

Ελα μια βόλτα απο Πραξιτέλους ή Πατησίων την επόμενη φορά να δεις τα μαγαζιά να βαράνε μύγες και το ΚΛΕΙΣΤΟΝ να πάει σύννεφο! Μάλλον διάλεξες λάθος περιοχή σαν παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

ωραια πορεια ρε μπραβο ε ρε παρτυ θα κανουν οι βουλευτες απ την χαρα τους.Καλα μπανια μαγκες και καλα ξεμπερδεματα.Ειμαστε για τον π_ _ _ _ο μας αξιζει.Να μπουν τωρα ολοι οι ξενοι μεσα πουληστε τα ολα να τελειωνουμε γιατι ειμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Αν θες να πιστέυεις έτσι για τον εαυτό σου,... δικαίωμα σου! Ευτυχώς δεν εκφράζεις την άποψη που έχω εγώ για τον δικό μου!

Ανώνυμος είπε...

Αφού οι κρατικοι λειτουργοι δημιουργησαν τα κινηματα "μη-βιας" "αγανακτισμενους, "λαικη συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" οι οποίοι περιφρουρούν την πλατεία Συντάγματος και αποτρέπουν απο το να γινουν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ που επιθυμούν να κάνουν την ΒΟΥΛΗ Α.Ε. ίσωμα και ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ, λυπάμαι που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο αλλά χαίρομαι που οι "αγανακτισμένες" θα υποφέρουν μαζί μας. ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι όσοι θίγονται ή πρόκειται να θιγούν έβγαιναν στους δρόμους, τότε δύο πράγματα ήταν πιθανόν να συμβούν. 1. Να παραιτηθούν κυβέρνηση και βουλευτές, αλλά αυτό προϋποθέτει τσίπα και φιλότιμο, άρα είναι μόνο θεωρητική προοπτική και 2. Να κάνουν τα γνωστά τους (προβοκάτσιες, γκεμπελισμοί, ΜΑΤ κλπ)οπότε θα έχαναν τα προσχήματα και δεν θα έλεγαν όπως ένας βουλευτής από αυτούς που του ήρθε εξώδικο για τις επιπτώσεις στην εκλογική του περιφέρεια στην περίπτωση που θα υποστηρίξει με την ψήφο του το μνημόνιο, ότι εμένα με ψήφισαν τόσες (ακολουθεί το νούμερο)χιλιάδες ψηφοφόροι δεν ακούω τις δεκάδες ή λίγες εκαντοντάδες της πλατείας. ΚΑΙ ο κόσμος επιτέλους θα καταλάβαινε ότι άλλο πρέπει να κάνει αν θέλει να σωθεί ο λαός μας!!!!!