Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Με την ψήφο τους διαλύουν την Ελλάδα και το κύτταρό της. Την Ελληνική οικογένεια.



Τα όνειρα πλέον στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόϊκας απαγορεύονται.

Η Ελλάς, η χώρα με την τρισχιλιετή υπέρλαμπρη ιστορία, η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, η χώρα όπου ακόμη ακούγονται οι μεγάλοι φιλόσοφοι της αρχαιότητος να διασπείρουν τις ιδέες τους στην ανθρωπότητα, η χώρα που όπου και να πατήσεις ξεπηδά ιστορία, σήμερα, αυτή τη χώρα, διατεταγμένα ανδρείκελα της πολιτικής μας απάτης, μίσθαρνα όργανα των παγκόσμιων εκβιαστών, θα την.....
καταστήσουν με την ψήφο τους, χώρα υποτεταγμένη, χώρα υπό κατοχή, χώρα χωρίς ανεξαρτησία, φωνή και μέλλον.
Οι «παράνομοι» πλειοψηφιστές, καθοδηγούμενοι από ξένα συμφέροντα, θα βάλουν την Ελλάδα από αύριο σε μία νέα φάση της ιστορίας της. Ξένοι θα διαφεντεύουν την πνοή της, την δύναμή της, τον πλούτο της, τις τύχες της, τις προοπτικές της.
Αφεντάδες από τα άκρη του κόσμου, θα διατάζουν μη αφουγκραζόμενοι τους πόθους του Ελληνισμού.
Την ξεπουλούν την Ελλάδα μας καθ’ ολοκληρία και καθιστούν τους υπερήφανους Έλληνες πατριώτες παρίες της Ευρώπης, φτωχούς στην πτωχευμένη χώρα, μοιραίους απολογητές του Ελληνικού δράματος, γραμμένου από κομπάρσους τελευταίας ποιότητος πολιτικούς ψεύτες, ατάλαντους και ξεπουλημένους.
Ανίκανοι αριβίστες, μέντορες της διαπλοκής, μας κορόιδεψαν και μας κυβέρνησαν με την ανοχή μας.
Και ιδού τα αποτελέσματα.
Οι νέοι, το μέλλον αυτής της χώρας, παίρνουν και θα πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς κατά χιλιάδες, για να βρούν την τύχη τους. Όσοι απομείνουν με την φτώχια υπό μάλης και την μιζέρια της κατοχής, θα αδυνατούν λόγω ανέχειας να κάνουν οικογένειες παραδοσιακές, το κύτταρο της χώρας, να γεννήσουν παιδιά, να τα μεγαλώσουν, να γεμίσουν τη χώρα, να ξαναζωντανέψουν τον τόπο, να κάνουν όνειρα γι’ αυτά. Τα όνειρα πλέον στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόϊκας απαγορεύονται.
Αυτό θα το κάνουν οι παράνομοι λαθρομετανάστες, μέγα κατόρθωμα και αυτό των εξουσιαστών. Δεν θα δυσκολευτούν να γεμίσουν τη χώρα με νέα παιδιά, ΟΧΙ όμως Ελληνόπουλα, που θα έλθουν δυναμικά και γεμίσουν τα κενά που δεν μπορεί ο Έλληνας πλέον να τα γεμίσει. Και μετά από χρόνια συρρίκνωσης και όσο θα διαρκεί το μνημόνιο που σήμερα θα εφαρμόσουν οι παγκοσμιοποιητές δια των εδώ αντιπροσώπων τους, ο Έλληνας θα είναι μειονότητα στον τόπο του. Θα γεράσει. Θα αφανιστεί.
Το σενάριο το είχαν δεί, πολύ πιο πρίν, άλλοι πονηροί και όταν είδαν πως το έδαφος είναι καλλιεργημένο και βατό, ο κόκκοράς τους λάλησε το «λεφτά υπάρχουν» για να πέσουν στην παγίδα της αιχμαλωσίας οι αφελείς. Μόνο που δεν τους αποκάλυψε ποιοι τα είχαν τα λεφτά και από ποιους θα τα βούταγε.
Ο Θεός της Ελλάδος να βάλει το χέρι Του. 

πηγή

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

5. Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν έκληση στους βολευτες "να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο". Επίσης τους έστειλαν και εξώδικο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε.

6. Οι "αγανακτισμένοι" δήλωναν στις 27/06/11 ότι θα έκλειναν τους δρόμους γύρω απο τη βουλή για να μην μπορούν οι βουλευτες να εισελθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν το μεσοπροθεσμο (όριστε και το σχετικό άρθρο: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045). Σήμερα στις 29/06/11 όταν βρήκαν την Λιάνα Κανέλλη την άφησαν να περάσει επειδή τους έταξε ότι θα το καταψηφίσει (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9775.html).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

7. Η "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" ξέκινησε δημοψήφισμα την Κυριακή το οποίο πλέον θα τελειώσει -αν δεν έχουν ήδη βαρεθεί και παέι σπίτια τους στο μεταξυ διάστημα- ΤΟ ΝΩΡΊΤΕΡΟ την επόμενη Κυριακή. Εν τω μεταξύ το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε. Καληνύχτα σας!

Για την "άμεση δημοκρατία" δεν έχω να πω πολλά άλλα αυτό είναι ίσως επειδή όλα τα προηγούμενα γεγονότα και τα αποτελέσματα τους μιλάνε μόνα τους.

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι", "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

Όσο ο GAP ανησυχεί ΜΟΝΟ μην τον καθαρίσουν τα αφέντικά του ΚΑΙ ΟΧΙ μηπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα συνεχίζει να κάνει τα όσα κάνει!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε ποσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!

STYLIANOS είπε...

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΚΕΔΕΣ,ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ,ΤΟ "ΕΙΡΗΝΙΚΟ",ΒΟΛΕΥΕΙ,ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΒΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,(ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΙΣ)ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΔΩ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ,ΟΛΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΛΑΝΩΝΤΕ,ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ,ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ,ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ.
ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΘΑ ΕΞΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ(ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ) ΑΔΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΙΩ ΤΡΟΠΟ,ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ,ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ.
ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΞΕΝΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.
ΚΡΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΛΟΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

Γειά στο στόμα σου 7:24...

Άλλος ένας τρόπος να χειραγωγηθουν χιλιάδες Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η κατοχική κυβέρνηση (Κουίσλινγκ) έδωσε εντολή στα ΤΆΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ της να διαλύσουν φασιστικά και αδιαφορώντας για τις συνέπειες τους πολίτες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταγγελθεί, και να εκτεθούν συστηματικά τα γεγονότα. όλο το πρωί γύριζαν τρομοκρατώντας τον κόσμο στα στενά (βουκουρεστίου-Αμερικής- Ακαδημίας-Πανεπιστημίου). Έψαχναν αφορμή για να ρίξουν χημικά και κατάφεραν, να κάνουν τους μεγαλύτερους να λένε πως δεν θα ξανάρθουν. Αυτό που έκανε σήμερα η αστυνομία στην στρατιωτική ορολογία λέγεται (απαγόρευση πεδίου).
Όπερ και σημαίνει, οι ενέργειες αυτές που εκτελούνται προκειμένου ο αντίπαλος να μην δύναται να καταλάβει εναν συγκεκριμένο χώρο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία η τακτική τους ήταν ξεκάθαρη για όσους παρακολουθήσαμε απο κοντά τις κινήσεις τους.
Ποιά καργιόλα λοιπόν έδωσε την εντολή να ΠΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;;;;;;;
------------------------------------------------
Οργάνωση κινήματος Ελλήνων τώρα, θα σήμαινε εμφύλιο πόλεμο με αντιπάλους των Ελλήνων όλους τους μετανάστες και την αριστερά της παγκοσμιοποίησης. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος πάντως να κυκλοφοράμε και να μας σέβονται...

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΚΗΣ

Ωραια ολα αυτα που γραφει το αρθρο ΑΛΛΑ

Θα επιχειρησω μια αυτοκριτικη που εμπεριεχει και τον εαυτο μου και δε θα μπορουσε να ειναι αλλιως. Αυτοκριτικη με τοπικ Ελληνικη Οικογενεια.

Παμε λοιπον!

1)ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .... ΥΠΟΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η γιαγια μου εχει 3 αδερφια .
Εκανε 6 παιδια. Η γιαγια μου απο το αλλο σοι εκανε 7.

Αυτο το συνολο των 13 παιδιων εδωσε στην Ελλαδα 10 παιδια ....

δηλαδη ουτε 1 απογονο κατα μεσο ορο...

Οι δικαιολογιες πολλες. Οι περισσοτερες εξ αυτων ομως δειχνουν και τη κατασταση.

Νο1 δικαιολογια: Δε θελω να κανω αλλο παιδι δε μου φτανουν τα λεφτα.
Νο2 δικαιολογια: Δε θελω να κανω αλλο παιδι κουραστηκα.
Υπαρχουν και αλλες φυσικα αλλα θελω να επικεντρωθω σε αυτες.

Λεφτα : Σεβαστο , βεβαιως καθε αντρογυνο θελει να εχει μια οικονομικη ασφαλεια για να μπορει να δωσει στο παιδι του τα απαραιτητα.

Εδω ομως ειναι και το προβλημα. Γιναμε υπερκαταναλωτες και ξεχασαμε ποια ειναι τα απαραιτητα...

Κουραση: Η γιαγια μου γενουσε καθε 2 χρονια ... για 15 χρονια ... Ποτε δε παραπονεθηκε ομως. Αρα η κουραση μου φαινεται τελειως εγωιστικο.

Να δουμε κι αλλα φαινομενα ; Η απελευθερωση της γυναικας ... Μονο που η γυναικα δεν απελευθερωσε τον εαυτο της ... εγινε αντρας κι αυτη. Δουλευει για να μην εχει κανενα πανω απο το κεφαλι της . Αποτελεσμα - Η ΜΑΝΑ εφυγε απο το σπιτι.

ΓΥΝΑΙΚΑ: Η γυναικα το συχγρονο θυμα του καπιταλισμου. ( Θα φτασω και στους αντρες κυριες μου μην οριεστε )Η γυναικα που πλεον εχει ολες τις δυνατοτητες και ολες τις επιλογες.
Μονο που χανεται μεσα σε αυτες γιατι τελικα δε μπορει να βρει το ρολο της. Μιας και ο ρολος της πλεον δε συναδει με τη φυση. Και οπως και να το κανουμε η φυση ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ. Ειτε καταλαβαινεις τους κανονισμους ειτε δεχεσαι τις αμειλικτες συνεπειες. Και εδω πλεον μου ερχεται το μεγαλο ερωτημα . Ποιος ειναι πλεον ο ρολος της γυναικας ;

Και με ολα αυτα δεν εννοω οτι δεν παιρνανε πολλα αρκετες γυναικες. Προς θεου. Επισης την Αργεντινη την εσωσαν οι γυναικες. Ελπιζω σε αυτες αρκει να δουν την αληθεια. Και η αληθεια ειναι οτι εχουν ξεφυγει σε ενα συστημα που αυτο ακριβως επιδιωξε.

ΑΝΤΡΑΣ: εδω (μιας και ανηκω και εγω σε αυτο το φυλο) μιλαμε για την απολυτη διαλυση. Που εχει καταντησει ο αντρας σε ολη αυτη τη κατασταση ;
Ωριμοτητα ειναι αγνωστη λεξη και ισως καποιοι απο μας τη συνανταμε μετα τα 50. Ο αντρας που για να αισθανεται τη σημερω ημερα αντρας χρειαζεται ψυχιατρο. Ο αντρας που εχει αλλαξει πολλες εννοιες σε πολλες λεξεις . Ξεχασε τι σημαινει ΜΑΓΚΑΣ στην αληθεια και το εχει αλλαξει με διαφορες ηλιθιες συμπεριφορες. Ξεχασε τι σημαινει ΚΥΡΙΟΣ και νομιζει οτι μια γραβατα φτανει. Ξεχασε τι σημαινει ΘΑΡΡΟΣ αρκει να ριξετε μια ματια στη βουλη. Πολλα ακομα μπορω να πω για το που εχει καταντησει ο αντρας στη σημερινη κοινωνια. Ενας νεος αντρας 20 χρονων στο μυαλο του ειναι 5-6 πραγματα τα ιδανικα : Η ΟΜΑΔΑ, ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΦΘΟΝΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ και ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ

με ολα αυτα θα δικαιολογησω και τους αντρες βεβαια. Το συστημα ευκολα μας κατηντησε ετσι. Αγορακια 18 χρονων που πανε διακοπες στο στρατο και μυξοκλαινε αν φυλαξουν 2-3 ωρες σκοπια. Ο ελληνας ξεχασε πια τι ειναι το χωραφι, η οικοδομη , και γενικα χειρωνακτικη εργασια. Ο ελληνας του ΦΡΑΠΠΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΞΑΙΡΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΦΤΩ ΜΕΣΑ.

ΥΠΟΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΑΝΤΡΑΣ...

εκει καταντησαμε... γαμοι που κρατανε 4-5 χρονια.

τα ζευγαρια αντι να κανουν ερωτα τη νυχτα του γαμου μετρανε τα φακελακια με τα λεφτα....

το κερατο παει συννεφο... μα τα ταμπου καλα κρατουν...

απορειτε γιατι εχει φτασει εδω η ελλαδιτσα μας ;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο -ελπίζω- να δηλωθούμε ως gay και να γαμάμε όλοι τον GAP μέχρι να μείνει έγκυος!

STYLIANOS είπε...

7.49.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ .ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ.ΟΤΑΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΟΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΧΥΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΡΑΤΟΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗΣ ΑΤΑΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ,ΚΛΠ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΤΕ-ΑΝΤΕ.ΘΕΛΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΟ ΕΞΕΛΗΓΜΕΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕ,ΕΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ 2 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ."ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ".ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΚΝΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΕΖΩΝΤΑΙ,ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ,ΦΑΓΑΝΕ 6000 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΣΤΗΤΕΣ,ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ,ΤΟΤΕ ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ.ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ,ΣΤΕΙΛΑΝ ΜΟΝΟΝ 30.ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ.ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΟΙ,ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΜΑΣ ΑΡΚΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ,ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.
"ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ,ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ".(ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΙ).
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ;
ΒΩΜΟΣ=ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.
ΕΣΤΙΑ=ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ.
ΟΛΑ ΜΑΖΙ=ΠΑΤΡΙΔΑ!!ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ.
ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.ΣΔ

STYLIANOS είπε...

8:25.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ.ΕΥΓΕ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΕΥΓΕ,ΕΥΓΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΑΞΙΖΕΙ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΥΓΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΤΗΣ.ΥΠΕΡΕΤΟΥΣΕ ΩΣ ΝΥΦΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,&9ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ ΤΗΣ,ΗΤΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 90 ΧΡ,(ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ,ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ),ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΕΙ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΡΗΓΜΑ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΙΡΙΖΕΤΕ Η ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.
ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.

STYLIANOS είπε...

7:53.ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ .ΤΟΝ 8:25.ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.-STYLDAN.

Ανώνυμος είπε...

Οι "αγανακτισμένοι" έκτος απο το να αποτρέπουν τις πραγματικές διαδηλώσεις περιφρουρόντας το Σύνταγμα, γιατί περιφρουρησαν και τον Αθανασιάδη; Οέο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ 8.25 , 7,53 ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ . ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΜΩΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΕΑ, ΑΡΧΕΣ, ΗΘΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ , ΤΗ ΓΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΔΕ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ - ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΜΑΘΑ ΑΚΟΜΑ- Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ " ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

STYLIANOS είπε...

9:23.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΗΣΑ.ΟΕΟ.ΑΦΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.ΠΛΗΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΙ ΤΑΧΕΙΣ.ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑΙ .ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΘΥΣΙΑΣ.ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ,ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΛΑ.....ΑΕΕΕΡΑΑ.ΤΟ 40 ΚΑΙ ΤΟ 21 ΜΑΖΙ.

STYLIANOS είπε...

11:45.ΧΑΙΡΩΜΕΘΑ,ΠΛΗΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ,ΧΑΘΗΚΑΜΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ 4 ΡΑΙΧ.Η ΚΡΗΤΗ ΤΙ ΛΕΕΙ;
ΒΟΥΒΗ ΒΛΕΠΕΙ;
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ(ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ) ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ-(ΞΕΣΗΚΩΜΟ);ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΕΑ;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑΡΩ.
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ,ΟΙ ΠΙΟ ΗΡΩΙΚΟΙ,ΤΟ 40 ΕΛΑΜΨΕ Η ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΣ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ,ΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ,ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΥΠΟΥΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ,ΠΗΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΟ,ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.Η ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ.ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΜΙΛΗΣΤΕ,ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ,ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.