Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Γιατί η Καμπάλα είναι σατανική



από τον Henry Makow Ph.D
To Καμπαλικο Δόγμα της καταστροφής παρέχει ένα κλειδί για την κατανόηση στα παγκόσμια γεγονότα.

Σύμφωνα με την Καμπάλα, το οποίο είναι το μυστικό δόγμα του....
Ιουδαϊσμού και του Τεκτονισμού, "κακό και καταστροφή [είναι] ενδημικά παράγοντες στη διαδικασία της δημιουργίας. Χωρίς το κακό θα μπορούσε να υπάρχει καλό, χωρίς καταστροφή, η δημιουργία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ". (Καμπάλα:. Εισαγωγή στην ιουδαϊκού μυστικισμού, από τον Βύρωνα Ν. Sherwin, σ. 72)
Καβαλιστές πιστεύουν ότι το παλαιό (Χριστιανικό Δόγμα)  πρέπει να καταστραφή ανελέητα πριν από τη Nεα (σατανική) Τάξη Πραγμάτων, με βάση την Καμπάλα, μπορεί να οικοδομηθεί.

Το σύνθημα των Illuminati: «τάξη από το χάος." Ως εκ τούτου, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο υποστηρίζει την καταστροφή του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας και τη μεταφορά όλου του ιδιωτικού πλούτου προς όφελος των Illuminati τραπεζίτων, με το πρόσχημα του κράτους.
Το Δόγμα της καταστροφής εξηγεί γιατί ο πόλεμος και η επανάσταση έχει χαρακτηριστεί σαν όργιο της γενοκτονίας, τρόμου και καταστροφής.

Εξηγεί την εξορία του Θεού από το δημόσιο λόγο και την ευρεία αποδοχή στην βωμολοχία, πορνογραφία και τον αποκρυφισμό. Εξηγεί την επίθεση κατά των δύο φύλων και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε ετεροφυλόφιλους.
Αυτό εξηγεί το γιατί η ανθρωπότητα φαίνεται καταραμένοι από ατελείωτες κρίσεις και καταστροφές - οικονομική, πολιτική και φυσική. Πιστεύω ότι έχουν κατασκευαστεί από τους Illuminati για  να επιτεθεί και να καταστρέψει κάτι που δίνει την αίσθηση του υγιούς θείας τάξης - πνευματική ή φυσική.



Η σημερινοί Illuminati αναπτύχθηκαν από την σατανική "Sabbatean-Frankist" εβραϊκή αίρεση κατά τον 17ο και 18ο αιώνα. Οι τραπεζίτες και το ήμισυ των Εβραίων της Ευρώπης ενέκρινε την παρούσα επιδημία να εξαπλωθεί και στην ελίτ  μέσω Τεκτονισμού( Μασονία)

Έτσι, οι Illuminati Εβραίοι χαρακτηρίζουν το «εβραϊκό» ρόλο όσον αφορά την καταστροφή του πολιτισμού.

Για παράδειγμα, στο βιβλίο "You Gentiles» (1924) Maurice Samuel γράφει:

«Σε όλα είμαστε καταστροφείς-ακόμη και στα μέσα της καταστροφής που χρησιμοποιούμε για  ανακούφιση ... Εμείς, οι Εβραίοι, εμείς, οι καταστροφείς, θα παραμείνουμε οι καταστροφείς για πάντα. Τίποτα απο που κάνετε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας. Θα καταστρέφουμε για πάντα γιατί θέλουμε έναν κόσμο δικό μας. "(Σελ. 155)

Το 1928, ο Marcus Ravage, ένα εβραιός  βιογράφος των Rothschild έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο, "Η αληθινή υπόθεση εναντίον των Εβραίων."

«Δεν έχετε αρχίσει να εκτιμειται το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Είμαστε εισβολείς. . Είμαστε υπονομευτές. Έχουμε  καταλάβει  τοφυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, το πεπρωμένο σας, και παίξαμε ολεθρια μαζί τους. Είμαστε υποκίνητες όλων τών μεγάλων πολέμων, όχι μόνο του ρωσικού, αλλά κάθε μεγάλης επανάστασης στην ιστορία σας. Έχουμε φερει την  διχόνοια και τη σύγχυση και απογοήτευση στη προσωπική και δημόσια ζωή σας. Το κάνουμε ακόμα. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. "

(Το περιοδικό CENTURY 1928, τόμ. 115, τεύχος 3, σελ. 346-350.)

Οι περισσότεροι εβραίοι (και οι φιλελεύθεροι / αριστεροί γενικά) δεν το γνωρίζουν αυτό Καμπαλιστικό οικόπεδο σχέδιο. Έχουν εξαπατηθεί και χειραγωγούνται από ψευδή  ιδανικά της «κοινωνικής δικαιοσύνης» και «ισότητας».

ΓΙΑΤΙ Η Καμπάλα είναι σατανική

θρησκεία σημαίνει «να γνωρίσουν και να υπακούσουν" το Θεό. Σε κάθε αληθινή θρησκεία, ο Θεός αποτελεί απόλυτα πνευματικά ιδεώδη - την αγάπη, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, την καλοσύνη, την ομορφιά, την αρμονία - καθαρό και μη κεκραμένο. 
Το κακό είναι η απουσία του Θεού, ακριβώς όπως το σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός.
Η καμπάλα είναι σατανικη επειδή λέει το κακό είναι μέρος του Θεού: δηλαδή «Ο Θεός έχει δύο πλευρές? και στην ουσια ένα πράγμα? Ό, τι βιώνουμε ως κακό είναι τόσο Θείο όπως αυτό που βιώνουμε ως καλό."
Εξ ου και η έκφραση που χρησιμοποιείται ευρέως σημερα: «Είναι όλα καλά." “It’s all good.”

Η εξήγηση της Καμπαλα συνεχίζει:

"Πολλά κείμενα στην Καμπάλα, συμπεριλαμβανομένου του Zohar, λένε ότι ο σκοπός δεν είναι να καταστραφει το κακό, αλλά να το επιστρέψει στην πηγή του . Σε Hasidism Χαμπάντ, αναφέρεται ότι το κακό υπάρχει ως μέρος της Θείας Αποκάλυψης. Πράγματι, για να πιστεύουν ότι το κακό είναι πραγματικά ξεχωριστό από τον Θεό είναι, η ίδια, η ουσία του κακού, που είναι ακριβώς η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. "
"Να αφεθει  η πραγματικότητα του ξεχωριστου κακου, και να αποδοχτούμε ότι η Sitra achra [ακαθαρσία, απόκρυφη, το κακό] είναι μια πλευρά της Θεότητας, είναι εύκολο σε χαρτί και πολύ δύσκολο στην πραγματικότητα. ... Παρόλα αυτά, στο βαθμό που είναι δυνατό να το πράξει, η έννοια είναι πράγματικά αλλάζει τη ζωή μας. Όλα είναι μια γεύση της Θεότητας. "
Οι Καμπαλιστές, επίσης, πιστεύουν σε "λύτρωση μέσω της αμαρτίας», δηλαδή σκόπιμα εκθειάζουν το Παλιο νόμο κάνοντας κακό (μοιχεία, αιμομιξία, παιδοφιλία.) Η καταστροφή του πολιτισμού (δηλαδή το χάος) θα προκαλέσει την επιστροφή του Μεσσία (ο αντι-Χριστός) που θα ανοικοδομήσει τον κόσμο σύμφωνα με τις Καμπαλιστηκές προδιαγραφές, και με τους Illuminati τραπεζίτες να παριστάνουν τον Θεό.
Στην αληθινή θρησκεία,  δεν υπακούς τον Θεό κάνοντας το κακό.

Οι Καβαλιστές, επίσης, πιστεύουν ότι ο Θεός είναι άγνωστος και δεν έχει καμία μορφή. Αντίθετα, η αληθινή θρησκεία διδάσκει οτι ο  Θεός είναι παρών στην ανθρώπινη ψυχή. Υπακούοντας αυτή τη φωνή, (συνείδηση​​) είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους.



Οπώς και να το αποκαλέσουμε ,πεφωτισμό , εκκοσμίκευση,σατανισμό, ή παγανισμο Είναι όλα Καμπάλα.

Στο σύγχρονο δυτικό πολιτισμό δεν έχει καμία ηθική νομιμοποίηση (και χωρίς μέλλον), επειδή βασίζεται σε μια εξέγερση ενάντια στο Θεό, ο οποίος εκπροσωπεί το μονοπάτι της πνευματικής μας ανάπτυξης.

Η ανθρωπότητα είναι υπό την κατοχή εκ πρόθεσεως ψυχοπαθών που θέλουν να καταστρέψουν την «παλιά τάξη» και να κτίσουν μια παράξενη,  βίαιη, διεφθαρμένη δυστοπία στη θέση του.

Οι ψυχοπαθείς αυτοί ελέγχουν της κυβέρνησής μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έτσι, είναι σε θέση να αγοράσουν τους  ηγέτες μας και να εξαπατήσουν την κοινωνία ώστε να αγκαλιάζει την ίδια της την πτώση.


27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"... το Κομμουνιστικό Μανιφέστο υποστηρίζει την καταστροφή του έθνους, της θρησκείας και της οικογένειας και τη μεταφορά όλου του ιδιωτικού πλούτου προς όφελος των Illuminati τραπεζίτων, με το πρόσχημα του κράτους."

Ενω τωρα που δεν εχουμε κουμουνισμο, ο ιδιωτικος πλουτος μενει στην οικογενεια (τσεπωνει και το μερισμα της η θρησκεια με τα απειρα παγκαρια της) και οι καψεροι illuminati τραπεζιτες εχουν μεινει αφραγκοι.

Ανώνυμος είπε...

Γέμισε η Πλατεία Κοραή του Πειραιά από ανθρώπους της Χρυσής Αυγής στις 17 Ιουνίου, και μετά τις ομιλίες έγινε πορεία. Περισσότεροι από 1000 Εθνικιστές έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους κοντά στην έκθεση βιβλίου (Δευτέρας Μεραρχίας, Βασ. Κωνσταντίνου κτλ) !!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

παντα σχετικα με το αρθρο τα σχολια των ασπονδυλων (10:56 κλπ).Που μυαλο για να καταλαβουν τι διαβαζουν.Μονο για copy-paste αυτα που τους δινουνε ειναι ικανοι.

Ανώνυμος είπε...

11.05 ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.. FUCK OFF!!AND DIE!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω γιατι ξερω οτι η καμπαλα ειναι βουδιστικη?και κατα καποιο τροπο μιλαει οτι ο θανατος ειναι γεννηση ζωης..

για παραδειγμα πεθαινεις γινεσαι λιπασμα και φυτρωνουν φυτα, στην ουσια δημιουργηται ζωη απο το θανατο σου..

αλλα καποιοι τα βλεπουν ολα σατανικα..οτι να ναι, εγω δε πιστευω σε τιποτα, αλλα γελαω οταν διαβαζω τετοια αρθρα...αν υπηρχε ο σατανας, τοτε σιγουρα οργανωσε τις σταυροφοριες και τη καταστροφη των αρχαιων ελληνικων μνημειων χτιζοντας πανω τους χριστιανικες εκκλησιες

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ 11:05, εντός θέματος τα σχόλια... τέλος πάντων τι να πει κανείς..είμαστε γενικά για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

ZHTO O GEORGIOS PAPADOPOULOS
ZHTO H 21 APRILIOU
ZHTO TO ETHNOS
ZHTO H ELLAS

Ανώνυμος είπε...

εσύ από πάνω θέλεις πολλές μπούφλες μπας και κουνηθεί το μυαλό σου, α ρε κατακαημένη Ρούμελη, πολύ ξύλο.

Ανώνυμος είπε...

γεια σας ειμαι ο βαγγελης αλλα με φωναζουν ροζαλια

καλε ζητω η αριστερα και η προοδος!!!!

ολες εμεις οι αριστεριστριες ειμαστε απελευθερωμενες και μας αρεσει να τον παιρνουμε απο τον κωλο καλε....

ο τσιπρας ο στρατουλης και τα αλλα αγορια δεν εχουν κομπλεξ να κανουμε αλλαξοκολιες μεταξυ μας...

φασιστες ρατσιστες ελληναραδες ποτε θα ξυπνησετε επιτελους καλε!

δεν υπαρχουν πατριδες δεν υπαρχουν φυλες υπαρχει μονο η κολοτρυπιδα μας!!!

το αγορι μου ο μουσταφα μου σκιζει καθε μερα το κωλο μου και γω του γλυφω τον που.τσο και ταρχι.δια του και μαρεσει...
ααααχχχχχα καλε ποσο πολυ μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

ζητω η αριστερα καλε!!!!!

ροζαλια
(βαγγελας)

Ανώνυμος είπε...

11:17 κοψε λιγο την μαλακια εχουν περασει 37 χρονια

Ανώνυμος είπε...

ego vlepo oti malonete san vlakes... afto einai o satanas, den eine theos, einai i apousia sinhronismou ke sintonismou me ton pantheo mixanismo pou sigkrati ta panta sti zoi ke pera ap ti zoi

Ανώνυμος είπε...

++++ ΑΝΤΙΘΕΟΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ +++++ $ΤΟΙΧΗΜΑΤΟΦΑ$Ι$ΤΑΝ ΛΑΘΡΟΚΟΝΟΜΗ$ΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ +++++ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ++++ ΚΑΛΑ ΧΡΙ$ΤΟΥΓΕΝΝΑ ++++ ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ-ΧΟΝΚΑ 2-2 ++++ ΑΜΗΝ +

FILIO

Ανώνυμος είπε...

καλέ ροζαλία εσύ είσαι; έλα βρε ομιλείτε ελληνικά πα πα πα πα

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροί(NEW AGERS)είναι πρακτοράκια των θεοσοφιστών εωσφοριστών σατανιστών.
Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html
1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.
2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.
3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

11:24.Μαλιστα.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου γιατι ειχα τυψεις.Τοσο καιρο νομιζα πως φταιω εγω ο μαλακας που τους ψηφιζα 37 χρονια για τα κακα που μου συμβαινουν.Αλλα ειμαι αθωος.Ο σατανας με εβαζε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, έχετε σκεφτεί κάτι? Τα τελευταία χρόνια ας πούμε πως βγαίνει αλήθεια στο φως. Κατακλυζόμαστε από "γνώση". Ιλουμιννάτι, τέκτονες, παγκόσμια κυριαρχία, μας παρακολουθούν, μας δηλητηριάζουν, μας σκοτώνουν, είμαστε χαμένοι, ο εξαποδώ είναι παντού κλπ.. Ασχολείται κανείς με την αγάπη και τα λόγια του Χριστού (προσοχή δεν σας κατηγορώ και αρχίσουμε πάλι τους τσακωμούς). Δηλαδή τελικά, όλη αυτη η "διαρροή" κάνει καλό ή κακό? Περισσότερο μας κινούν την περιέργια αυτά παρά ένας βαρετός λόγος περί αγάπης..Ας παν να κάνουν ότι θέλουν, δεν με αφορά το θέατρό τους. Ας γίνουμε καλύτεροι εμείς οι ίδιοι

Ανώνυμος είπε...

pros 11:21 kai 11:24 apo oti katalaba den sas arese to ZHTO H ELLAS kai ZHTO TO ETHNOS mou dinete to dikeoma na sas apokaleso LAMOGIA kai PRODOTES
KAI KSANA
ZHTO O GEORGIOS PAPADOPOULOS
ZHTO H 21 APRILIOU
ZHTO TO ETHNOS
ZHTO H ELLAS
to ksero den sas aresi gith eisaste enoxh apenanth sthn patrhda, oso gia thn 11:21 den tha mporesis filemou na me diris giath exo 4 ntan se polemhki texnh nasastai kala ZHTO O GEORGIOS PAPADOPOULOS

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΊΟ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ" ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝ-ΣΙΟΝ-ΖΙΟΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΊ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΤΩΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΛΙΤ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΟΝ-ΖΙΟΝ-ΤΖΟΥΝΤ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΊ ΝΑ ΦΑΕΙ

tatoo you είπε...

ΠΙΑ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ....ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ...Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΩΝΟΙ.....ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε μαγκες οι αριστεροι ειναι σατανιστες? μηπως καποιοι τα εχετε κανει ολα αχταρμα μεσα στο κεφαλι σας?

Ανώνυμος είπε...

1124 ΕΛΛΗΝΙΚΑ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ? ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

γιαννης είπε...

ας απαγκιστρωθουμε απ την εξαρτημενη μαθηση, απ τη μνημη κι ας δουμε τα πραγματα ως εχουν πραγματικα. βλεπω τη μανια ταυτισης με ιδεολογιες και αλλες προεκτασεις κ ενισχυτες ταυτοτητας και δε μπορειτε να ριξετε μια εσωτερικη ματια. οι περισσοτεροι απο σας παραπανω βγαλατε τοση χολη που ειναι σιγουρο οτι ο οργανισμος σας καθως γραφατε αντεδρασε με ενα ασχημο αισθημα. σας εκανε περισσοτερο ευτυχισμενους?
καποιος μιλαει για αριστερα. προεδρος ο ΓΑΠ και στις ταξεις του εχει δικτακτορες (στην Ρώμη ο Mazzini σχημάτισε το Sovereign Executive Directory of High Masonry και σε συνεργασία με τους Marx και Hengels, την Πρώτη Σοσιαλιστική Διεθνή το 1864). αλλος μιλαει για παπαδοπουλο κ αδυνατει να δει οτι η αναπτυξη του 8% επεσε στο 0,6 και οτι το σημα της χουντας δεν ηταν αλλο απ το πουλι φοινιξ της μεγαλης μασονικης στοας της ελλαδος. φοβηθηκαν βλεπεις μην καταστει υπερδυναμη της μεσογειου η ελλαδα και μας εγκλωβισαν σε μια χουντα που ποτε δε φυγαμε.
θελει καποιος κατι λιγοτερο ή περισσοτερο απ τις φυσικες του ελευθεριες?
με το λογο του ιησου εχει ασχοληθει κανεις? του βουδα? του λαο τσε? μελετησε κανεις εις βαθος το λογο τους?
αλλος λεει οτι χριστιανοι κατεστρεψαν αρχαιοελληνικο πολιτισμο. αυτοι ομως δεν ειχαν ουδεμια σχεση με χριστιανισμο. με προσχημα ενα σταυρο που τον καθιερωσαν μετα το 200, και προσχημα αλλαγες που αποφασιστηκαν στις συνοδους της νικαιας το 325 και μετα, μεταλλαξαν και προσθεσαν ξενο υλικο, γραφτηκαν κειμενα προκειμεννου να δημιουργησουν ως πιστη τη χριστιανικη θρησκεια και να λατρευουν εμεσα το σατανα προβαλλοντας τον ιησου αλλα κ τα γεγονοτα της ζωης του πανω σε ηλιακα χαρακτηριστικα. ορθοδοξη και καθολικη εκκλησια ειναι πληρως δωσμενη στον ερχομενο. δεν εχουν ουδεμια σχεση με το λογο του ιησου. ισως μαζι με το βουδα κ το λαο τσε οι μεγαλυτερες πνευματικες οντοτητες.
αλλος λεει οτι ο βουδισμος ειναι η καμπαλα. καπου το διαβασε. και η ειρωνια ειναι οτι οι βουδιστες ουδεποτε συμμετειχαν σε πολεμο. ποσο μαλλον να δημιουργησουν πονο καταστροφη βια για να φερουν ενα καλυτερο κοσμο. με αυτη τη λογικη λοιπον θα λεγα να σκοτωσουμε μερικα συγγενικα μας προσωπα να κανουμε μια πιο αγαμενη και δεμενη οικογενεια.

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί ό κατακλυσμός του μίσους προς τον συνάνθρωπο, επειδή αυτός είναι διαφορετικός για να επιλέξει κάποιος αν ένα κείμενο είναι ιερό ή μιαρό.
Είναι δυνατό η Δημιουργία να λειτουργεί χωρίς Αγάπη; Ναι, μόνο στην εκδοχή της Εξαπάτησης από τους εκτροφείς της ανθρωπότητας.
Άλλωστε και τα ΄σχέδια' του Δέντρου της Ζωής είναι κουτσουρεμένα. Το αρχικό είχε 12 κέντρα που αντιστοιχούσαν στις 12 έλικες του Γενετικού Ανθρώπινου Κώδικα για τις 12 Διαστάσεις της Δημιουργίας.
Με περισσή Αγάπη για κάθε Όν του Πλανήτη!

Ανώνυμος είπε...

Μπουαααααχχαααααχαααα Ουαααχαχαχαχα Ο Σατανάς είμαι και μόλις πήρα το ECDL και αποφάσισα να γράψω δυο κουβέντες.
Ρε παιδιά και οι μαλακίες πρέπει να έχουν ένα όριο!!!!!!
Υ.Γ. Τον Ελοχήμ που μας Κυβερνά ποιός τον έφερε?

Ανώνυμος είπε...

Ενω τωρα που δεν εχουμε κουμουνισμο,
------------------------------------

Ποιός σου είπε ρε καραγκιοζοπαίχτη οτι δεν έχουμε κουμουνισμό; Ο μονοπωλιακός καπιταλισμός, ο σοσιαλισμός και ο κουμουνισμός είναι ένα και το αυτό. Είναι εβραικές εφευρέσεις. Η αριστερά εδικά είναι η αποθέωση του εβραισμού. Εγω όμως επειδη τυγχάνει να μην είμαι εβραίος στην καταγωγή θα σας πω όλους τους αριστερούς:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗθΕΙΤΕ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΑΠΛΥΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

11:50 Καλά τα λές . Δεν περίμενα τέτοιο τσίρκο κάτω απο ενα τέτοιο άρθρο.Και δεν ήξερα πως μας διαβάζουν και σαηεντολόγοι...

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΑΦΟΥ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΟ "ΝΟΗΜΟΝ" ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΣΤΟ FAR WEST ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ.Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΕΠΙΟΙΚΗ" ΚΑΙ "ΕΞΩΡΑΙΣΜΕΝΑ".Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΓΚΕΛΟ