Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δολοφονούν την ελευθερία...



Ιδού λοιπόν ότι φθάνουμε πλέον στην τελευταία πράξη της τραγωδίας του ηλεκτρονικού έλεγχου. Ή ξενοκίνητη κυβέρνηση, αφού παρέκαμψε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αφού απαλ­λάχθηκε από την ενοχλητική αντίστα­ση του προέδρου της Αρχής Προστα­σίας Δεδομένων προσωπικού χαρα­κτήρα κ. Χρήστου Γεραρή, αφού χρη­σιμοποίησε απατηλά τεχνάσματα προ­κειμένου να....
υποκλέψει κάποια ανοχή της Αρχής, έρχεται τώρα και θέτει σε κυκλοφορία την περίφημη Φοροκάρτα, δηλαδή τον προσωπικό φορητό μας καταδότη, τον Ιούδα των οικονομικών μας δραστηριοτήτων. Τρομοκράτησαν την Ελλάδα οι αδίστακτοι τοκογλύφοι του παγκόσμιου τραπεζικού «καρτέλ», ώστε ή αντίσταση στο βρώμικο σχέδιο να είναι υποτονική.

Το σατανικό αυτό σχέδιο το αποκά­λυψε λίγους μήνες πριν από τον θάνα­το του από καρκίνο ό μεγάλος αγωνι­στής των ανθρωπίνων ελευθεριών Έβραιοαμερικανός σκηνοθέτης και πο­λιτικός Aaron Russo στη συγκλονιστι­κή συνέντευξη του τον Ιανουάριο του 2007 στον Alex Jones:



«Ό απώτερος σκοπός αυτών των αν­θρώπων είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, ή όποια θα ε­λέγχεται από τούς ιδιοκτήτες των τρα­πεζών. Και το κάνουν τμηματικά κατά περιοχές. Το ευρωπαϊκό νόμισμα, το ευρώ και ή Ευρωπαϊκή Κοινότητα είναι το ένα τμήμα... Ή όλη ατζέντα τους έχει στόχο να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυ­βέρνηση, όπου όλοι θα έχουν ένα RFID1) τσιπ τοποθετημένο στο σώμα τους και όλα τα χρήματα τους θα είναι μέσα σ' αυτά τα τσιπ και δεν θα υπάρχει πλέον ρευστό χρή­μα. Και αυτό μου το εκμυστηρεύτηκε ό Ίδιος ό Ροκφέλλερ... οπότε θα μπορούν να σου πάρουν ό,τι θέλουν, όποτε το θέλουν... Alex Jones: Πλήρης έλεγχος! Α. Russo: Ακριβώς! Και σε κάποιον σαν έμενα ή σαν εσένα πού διαμαρτυρόμαστε και πάμε εναντίον αυτών των σχεδίων θα απενεργοποιήσουν το τσιπ σου και δεν θα έχεις τίποτα. Δεν θα μπορείς να αγορά­σεις φαγητό, δεν θα μπορείς να κάνεις τί­ποτα. Πλήρης έλεγχος του κόσμου... όλα τα χρήματα καθενός θα είναι στο τσιπ και αυτοί θα ελέγχουν όλα τα τσιπ. Κι έτσι γί­νεσαι σκλάβος τους. Αυτός είναι ό σκοπός τους».
Αυτά ό Russo!

Μπροστά στην επερχόμενη τραγωδία, όσοι έχουν καρδιά, ας αντιτάξουν το νέο ΟΧΙ του Ελληνισμού! Και ας αρχίσει κα­ταιγισμός προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, έως ότου ματαιωθούν τα σχέ­δια των καταστροφέων του τόπου!

[1] RFID είναι τα αρχικά του όρου Radio Frequency Identification, πού σημαίνει «ταυτο­ποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων». Το RFID είναι σύστημα ασύρματης αναγνωρίσεως αντικειμέ­νων και ήρθε να αντικαταστήσει το Bar Code.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ SUPER ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΥΛΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

Μπορουν αν εχουν μεινει οι μισοι μετα απο πολεμους και ιους.....

Ανώνυμος είπε...

Ας υποθέσουμε οτι δεν την παιρνει κανεις την κάρτα. Τι θα κάνουν; Θα μας κλείσουν φυλακή; Αντε και μας κλείσαν φυλακή. Για πόσο; 10 μέρες; 30 μέρες; Παραπάνω δεν νομίζω. Σε λίγο θα είμαστε πάλι έξω. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. Αν θέλουμε να φάμε κλέβουμε. Αν κλέψει ένας μπορείς να τον τιμωρήσεις, αν κλέψουν 100.000 τι θα κάνεις; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Το σχέδιο φίλε μου (Texe Marrs)δεν είναι μόνο η κάρτα αλλά σε συνδυασμό με απαγόρευση καλλιέργειας και κτηνοτροφίας και πλήρη έλειψε ι τροφής (ξέχνα σθπερ μαρκετ) αλλά διανομή τροφής σε παγκόσμια βάση από αρμόδια διεύθυνση του ΟΗΕ που ήδη υπάρχει του παγκόσμιου επισιτισμού!
Η κατοχή τροφής θα απαγορεύεται και θα τιμωρείται με θάνατο αν γλυτώσεις το λιντσάρισμα από τον κατάλληλα με προπαγάνδα προετοιμασμένος λαός!
Με την κάρτα θα εξασφαλίζεις το καθημερινό συσσίτιο της απόλυτα ελεγχόμενης τροφής.
Και πολλά πολλά άλλα

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός θα κάτσει να τον λιτσάρουν; Εσύ θα κάτσεις; Δέν θα τουφεκίσεις κανα 2-3; Δεν θα πάρεις καμια καραμπίνα; Οσο για την τροφή δέν θα έχουν αποθήκες; Αν μπουκάρει ο κόσμος στις αποθήκες τί θα κάνουν; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.