Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΖΕΝΤΑ 21-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ


agendaΑnti-ntp:Για το συγκεκριμένο θέμα για τους κλιματικούς μετανάστες το ακούσαμε στο ΣΚΑΙ στο Eco News την τριτη που μας πέρασε... Κατά το οποιο η δημοσιογράφος ανέφερε τις λέξεις παγκόσμια διακυβέρνηση.


Στις 14 Ιουνίου 1992, στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν την Ατζέντα 21, που θεωρητικά επιθυμούσε εφαρμοζόμενη να σώσει το περιβάλλον, το οποίο όμως δεν κινδύνευε και όλο το σενάριο είχε άλλους σκοπούς, εφιαλτικούς κατά πολλούς ερευνητές, μεταξύ των οποίων και ο Λιακόπουλος.
Με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, εξ αιτίας των.....
δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την πράσινη υπερφορολόγηση, προωθείται η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο σε όλο τον πλανήτη, για να μην κινδυνεύε, λένε, το περιβάλλον.
Έτσι αρχίσαμε να ακούμε για τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπορεί να φθάσουν το ένα δισεκατομμύριο, εγκαταλείποντας ολόκληρες περιοχές της υπαίθρου και μετακομίζοντας στις πόλεις που θα γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Σύμφωνα με το "οικολογικό" αυτό σχέδιο, οι άνθωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέππονται μόνο τα ποδήλατα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιωτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον. Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων.
Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONE) στις οποίες η φύση θα..... απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους κακούς. Στην φωτογραφία, με κόκκινο και κίτρινο είναι οι περιοχές χωρίς ανθρώπους και στα ελάχιστα μαύρα στίγματα θα βρίσκονται οι τερατουπόλεις όπου οι ένοχοι άνθρωποι που κόντεψαν να καταστρέψουν την καϋμένη τη φύση θα ζουν στα κρατικά σπίτια τους, που ουσιαστικά θα ανήκουν στις τρτάπεζες, δύο δύο ή και τρεις τρεις οικογένειες μαζί, αφού η ιδιοκτησία θα απαγορεύεται και λόγω υψηλής φορολογίας θα είναι αδύνατη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι,αλλά δυστυχώς λίγοι σκέφτονται τι πραγματικά μπορεί να κρύβεται πίσω από μεγαλεπίβολα προγράμματα όπως αυτό της Ατζέντας 21 (και των τοπικών Ατζέντων) και τον Διατροφικό Κώδικα Codex Alimentarius.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί εκ πρώτης όψεως η Ατζέντα 21 φαίνεται ένα σχέδιο με ευγενής σκοπούς,όμως θα πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτό το πρόγραμμα υπογράφηκε από 178 αρχηγούς κρατών στον Ο.Η.Ε επομένως δεν μπορεί παρά να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό που φαίνεται μπροστά.

Στην πραγματικότητα όμως η Ατζέντα 21 και ο Διατροφικός Κώδικας είναι σχέδια που έχουν σαν σκοπό να πετύχουν με ειρινικό τρόπο ότι θα πετύχαιναν οι παγκόσμιοι συνωμότες με την χρησιμοποίηση του πολέμου,γιατί καθώς θα γνωρίζεται κάποιοι,οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι έγιναν με παρέμβαση των παγκόσμιων συνωμοτών για να καταστραφεί η οικονομία των μεγάλων κρατών και εν συνεχεία να εμφανιστεί η Παγκόσμια τράπεζα με το ΔΝΤ ώστε να δανείσουν όλα τα κράτη και τα τελευταία να υποδουλωθούν στην παγκόσμια τράπεζα,καθώς όλα τα ομολόγα όλων των κρατών βρίσκονται στην παγκόσμια τράπεζα,η οποία όποια στιγμή θελήσει μπορεί να ζητήσει τα δανεικά που έδωσε,τα οποία δεν είναι τίποτε άλλο από φούσκα,καθώς τα δάνεια που διατίθενται στα κράτη από την παγκόσμια τράπεζα είναι ουσιαστικά τα λεφτά που πήραν οι διεθνής τραπεζίτες από τα ίδια τα κράτη,δηλαδή μας δανείζουν τα λεφτά μας.

Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι επομένως όπως καταλαβαίνουμε έγιναν για να υπερχρεωθούν τα κράτη και να τα χειραγωγεί,μέσω των χρεών τους,η διεθνής τραπεζική ελίτ των Δυναστειών Ροκφέλλερ,Ρότσιλντ και Μόργκαν.Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και έπειτα έγινε αγώνας δρόμου και η πυρηνική τεχνολογία έφτασε σε υψηλά επίπεδα,τα πυρηνικά όπλα όπως είναι αυτονόητο συνεπάγονται κίνδυνο πυρηνικού ολοκαυτώματος σε έναν πιαθνό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο,κάτι το οποίο αντελήφθησε η παγκόσμια Ε.Π.Ε των συνωμοτών,τότε αποφάσιαν ότι δεν μπορούν να κάνουν ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο,αλλά έπρεπε να συνεχίσουν να τα παίρνουν χοντρά από τα κράτη,έτσι πήραν την απόφαση να τρέξουν ένα πρόγραμμα εν ονόματι Σιδερένιο Βουνό (λόγω της ομόνυμης τοποθεσίας στην Νέα Υόρκη όπου και σχεδιάστηκε) κατά το οποίο θα πετύχαιναν τους δύο κύριους σκοπούς τους,που είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και η υπερχρέωση των κρατών,μέσω μιας ειρινικής μεθόδου,τότε αποφασίστηκε η δήθεν επερχόμενη κλιματολογική καταστροφή λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη,έτσι οι άνθρωποι θα πλήρωναν (και πληρώνουν) πράσινους φόρους για να σωθεί ο πλανήτης ο οποίος στην πραγματικότητα δεν κινδυνεύει.Σύμφωνα με ανεξάρτητους επιστήμονες ο πλανήτης μας βρίσκεται στη φάση που ψύχεται,καθώς όλοι οι πλανήτες λειτουργούν σε δύο mode,είτε θερμαίνονται ανα περιόδους,είτε ψύχονται ανά άλλες περιόδους,η Γη λοιπόν είναι στο στάδιο που ψύχεται.

Η εύλογη ερώτηση που δικαιούται κάποιος να κάνει είναι γιατί αφού ο πλανήτης ψύχεται εμείς καταλαβαίνουμε να θερμαίνεται;; ο πλανήτης θεραμαίνεται γιατί απλούστατα τα αεροπλάνα ψεκάζουν ειδικές ουσίες οι οποίες περιέχουν σωματίδια που δημιουργούν στον αέρα ένα αδιαπέραστο για την θερμότητα κάλυμα και αυτό οδηγεί στην αύξηση της θερμοκρασίας,είναι δηλαδή η άυξηση της θερμοκρασίας τεχνητή,ώστε να παραχθούν αληθοφανείς καταστάσεις υπερθέρμανσεις του πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι άλλο που επίσης ερεύνησαν και βρήκαν ανεξάρτητοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο είναι ότι το ενοχοποιημένο διοξείδιο του άνθρακα στην πραγματικότητα δεν προκαλέι κανένα απόλύτως κακό στην ατμόσφαιρα,αλλά και να προκαλούσε στην πραγματικόττηα και πάλι δεν θα ήταν πρόβλημα,καθώς όλες οι μηχανές και τα εργοστάσια του κόσμου παράγουν το 1 της χιλίης (1/1000) των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα,το υπόλοιπο 999 παράγεται από τους ωκεανούς και τα δάση του κόσμου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ρωτήσω καλοπροαίρετα και κάτι τους επιστήμονες διεθνούς κύρους: αφού η τρύπυα του όζοντος δημιουργήθηκε εξ'αιτίας των καυσαερίων και των αεροζόλ γιατί βρίσκεται στην ανταρκτική και δεν υπάρχει από μία τρύπα πάνω από κάθε μεγάλο αστικό κέντρο? δηλαδή θέλω να πω ότι αφού η τρύπα του όζοντος έγινε από τα καυσαέρια των κινητήρων,είτε αυτοκινήτων,είτε αεροπλάνων και από τα αεροζόλ και τα φρέον γιατί δεν υπάρχει μια τρύπα πάνω από κάθε μεγάλο "ρυπογόνο" αστικό κέντρο,αλλά βρίσκεται στην ανταρκτική??? ποιοί χησιμοποιούν εκεί αεροπλάνα,αεροζόλ και φρέον? μήπως οι πιγκουίνοι και οι φώκιες???

Για να επανέλθω λοιπόν στην απάτη της Ατζέντας 21 να πω ότι αυτή περιλαμβάνει ένα σύνολο διατάξεων που προβλέπουν συγκεκαλυμένα την υποδούλωση όλων των ανθρώπων μέσω της παράδοσης όλων των περιουσιακών τους στοιχείων στην λεγόμενη Μητρική Εταιρεία που σχεδιάζουν να είναι η παγκόσμια εταιρεία η οποία θα αγοράσει όλο τον πλανήτη για λογαριασμό μερικών ανθρώπων της διθνούς ελίτ αλλά και του παγκόσμιου δικτάτορα που ετοιμάζουν.

Το συμπληρωματικό της Ατζέντας 21 είναι ο Codex Alimentarius,γιατί είπαμε ότι η Ατζέντα 21 αντικαθιστά τα λεφτά που θα πετιούνταν για τα εξοπλιστικά προγράμματα των πολέμων,έπρεπε όμως να βρεθεί και μια ειρινική μέθοδος που θα σκότωνε ανθρώπους,αφού πλέον οι πόλεμοι θα σταματούσαν,έτσι αποφασίστηκε ο Λεγόμενος διατροφικός κώδικας να κάνει την βρώμικη δουλειά που θα έκαναν οι βόμβες και οι πύραυλοι.Έτσι ο Διατροφικός κώδικας προβλέπει την απαγόρευση των βιταμινών και των συμπληρωμάτων διατροφής ώστε ο οργανισμός να εξασθενεί και να πεθαίνει,σαν ένα είδος ευθανασίας.Ετοιμάζονται επίσης και οι κρεατόμαζες,δηλαδή κρέας του σωλήνα μέσα στο οποίο θα μπορούν να βάζουν ότι θέλουν από τα χιλιάδες δηλητήρια που έχουν στη διάθεσή τους.

Το καλό για αυτούς που εκπονούν όλα αυτά τα ανίερα προγράμματα είναι ότι μέσω της ειρήνης προκύπτουν προβλήματα πολύ ευκολότερα διαχειρίσιμα σε σχέση με τον πόλεμο ο οποίος θα μπορούσε πολύ εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχο των Δυναστειών του σκότους.

Πολύ προσοχή λοιπόν όταν ακούτε τα ονόματα Ατζέντα 21 και Codex Alimentarius,και πολύ προσοχή στους όρους κλιματολογική αλλαγή και έλεγχος των τροφών.