Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τόσο δούλεμα;




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21.

Ανώνυμος είπε...

SIMFONO ME TON 2:46M.M.
GIAS TO STOMASOU OPOIOS KAI NA SE .
H POLITIKOI MAGIA TIS KOROIDIAS.
OI GRAMATIS KAI OI FARISEOI POU STAURONOUN TA ONOIRA TOU KOSMAKOI.
ME TA EPIKINONIAKA TOUS PAIXNIDIA MESO TON MME.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

DEN PAI NA PEI OTI OTAN MILANE POLITIKOI ANDIPALOI MAS DOULEVOUN OPOS DIPOTE TI PREPEI NA KANOUN MESA STHN VOULI NA FTINODE TOTE TEMEIS OI IDIOI THA TOUS LEME ALITES!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε ή χαριεντίζονται;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα στο blog σας. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον κ. Τσίπρα, είναι τουλάχιστον αφελές να αναρτά κανείς φωτογραφίες (στιγμιότυπα) και να τους δίνει τίτλους κατά το δοκούν. Όλοι έχουμε πλέον εμπειρία από φωτο που πλέουν στο διαδίκτυο και από μια στιγμή και μια λήψη βγαίνουν άλλα αντ' άλλων συμπεράσματα...Απλό παράδειγμα τα παραπλανητικά "φιλιά στο στόμα" μεταξύ πολιτικών και λοιπών επωνύμων.
Στη συγκεκριμένη τώρα...
-Μπορεί πράγματι να χαριεντίζονται
-Μπορεί ο κ. Τσίπρας να κάνει μια καυστική παρατήρηση, με ειρωνικό χιούμορ...(θα δικαιολογούσε τα χαμόγελα)
-Μπορεί κάποιος να διηγείται ένα ανέκδοτο
-Μπορεί, μπορεί...
Εν τέλει, ας κρίνουμε τον καθένα από το πολιτικό του έργο και την πολιτική του συμπεριφορά (πεδίο δόξης λαμπρό!)
Ας μη "ποινικοποιούμε", έστω στη συνείδησή μας, τις ανθρώπινες σχέσεις σε επίπεδο καλημεροκαλησπέρας, γιατί τότε ο φασισμός είναι μια ανάσα δρόμος...