Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Νίκη της Δημοκρατίας


Το θετικό με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι πως δόθηκε επιτέλους η δυνατότητα σε κάποια αδικημένα τμήματα του ελληνικού λαού -όπως οι ναζιστές- να εκφραστούν πολιτικά, αφού τόσα χρόνια ήταν κι αυτοί παγιδευμένοι στα πλοκάμια του δικομματισμού. Λογικά, στις επόμενες εκλογές θα μπουν στη Βουλή και οι ανθρωποφάγοι...




Το όμορφο Ελληνόπουλο της φωτογραφίας ονομάζεται Γιώργος Γερμενής και είναι από χτες βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.

Την ημέρα της ορκωμοσίας των βουλευτών, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα του κάνει εξορκισμό, για να βγάλει από μέσα του το Σατανά.

Απεταξάμην.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
πηγη

6 σχόλια:

hellenic wings είπε...

χαλαρωστε βρε, τοσο πολυ σας ετσουξε το 7% της Χ.Α;

Ανώνυμος είπε...

Να σημειωθεί ότι αν κοιτάξει κανείς τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων, θα διαπιστώσει ότι οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, ανέδειξαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Πάντα Μ@λ@κες δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

Πφφφφφφ.. καλα έ; τι μας λές τωρα ρε, μου θύμισες πρίν απο 20 χρόνια που άκουγα Iron maiden και όταν πήγαινα στο χωριό περνούσαν οι γιαγιάδες και κουτσομπολέβαν οτι ακούμε μουσική του σατάνά.. καλά πολύ γέλούσα.. τώρα μια απο τα ίδια, γελάω ΔΥΝΑΤΑ.

Κοιτκαχτε να δείτε όλοι σας προιοντα της προπαγάνδας και του ξεφτιλισμένου σήμερα, δέν λέω οτι η Χ.Α είναι άγιοι άλλα όταν μου προβάλετε μόνο τα αρνητικά με τρόπο που καταδεικνύει ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ περιεχόμενα.. και καλά... και καλά λέω γιατι όταν ανέχοντε τουσ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τουσ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και δέν μιλάνε τα κωλόπαιδα, όλοι τα φάγανε (ξέρει για ποιούς μιλούσε ο πάγκαλος), και τώρα τουσ χάλασε που θα μπούνε οι φσίστες... και καλά φασίστες... λές και σήμερα έχουμε δημοκρατία, με το λαό να φωνάζει κάθε μέρα και στο ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ οι άλλοι να περνάνε νόμουσ και διατάγματα και να μας έχουν όλουσ γραμμένους εκεί που δε πιάνει μελάνι..
ΛΟΙΠΟΝ ΧΑ και πάλι ΧΑ και ΚΑΜΜΕΝΟ και πάλι ΚΑΜΜΕΝΟ, για τρείς και μόνο λόγους 1) Πατρίδα, 2) Οικογένεια, 3) Ελευθερία - Ισότιτα (πραγματική ελευθερία, όχι όπως σήμερα που νομίζεις οτι είσαι ελευθερος.. μέχρι να μπλέξεις και να μη βρτισκείς το δίκιο σου...


ΥΓ: και μήν ακούσω τίποτα του τύπου "αυτοί δέρνουν" γιατί είδαμε και τα ΜΑΤ στο σύνταγμα τι κάνανε.. προσωπικά εγω τις έφαγα απο 2 "καλόπαιδα" Ασφαλίτες στη στάση Τραμ του Συντάγματος επειδή ΑΠΛΑ στεκόμουν και κούναγα το κεφάλι όταν αυτοί κάνανε προπαγάνδα..

να σου ζήσει η δημοκρατία της Προπαγάνδας τησ ξεφτίλας της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και Ατιμωρισίας κυρίως..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο καπετάν Γιώτης που κατέσφαξε Έλληνες δεν σε πείραξε, οι «ποδίτσες» της βουλής και τα κιπά ή τα σφυροδρέπανα και οι μουσουλμάνοι που κανείς τους δεν είναι Χριστιανός ορθόδοξος δεν σε πείραξε και σε πείραξε ο Γ.Γερμενής.
Εμπάθεια; Βλακεία; Αποχαύνωση;
Κολλάτε όλοι στα λόγια και όχι στις πράξεις του πολιτικού συστήματος τα τελευταία 38 χρόνια. Τα πολιτικά κόμματα ευθύνονται για τις αυτοκτονίες ελλήνων και τις δολοφονίες ελλήνων από αλλοδαπούς αλλά τα χώνουμε μόνο στην Χ.Α. τώρα.
Για τον Καζάκη και τον φιλοσκοπιανό πρόλογο σε βιβλίο-έκτρωμα τίποτα, για τους αναρχολαθρολάγνους Σύριζα, Ανταρσύα πάλι τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ φοβάμαι ότι όπως ακριβώς κάποιοι στο διστωμο ξέχασαν τους παππούδες τους και ψήφισαν τους σφαγεις τους έτσι ακριβώς κάποιοι Ελληνες θα ξεχάσουν ότι ειναι χριστιανοί και θα βοηθήσουν δώσουν την ψήφο τους σε πραγματικούς σατανιστές σαν τον κ. Εγερθητι. Ο μόνος τρόπος ειναι να παμε σε άμεση δημοκρατία πριν αναλάβουν την εξουσία οι ναζί και οδηγήσουν την πατρίδα μας σε άλλη μια εθνική τραγωδία.... ΚΚΕ και χρυση αυγη ειναι παρασιτικα κόμματα που περιμένουν την κατάλληλη στιγμη για να κάνουν το μεγαλύτερο δυνατο κακο στην πατρίδα μας. ΥΓ. Ο πραγματικός ρόλος της ΧΑ ειναι να προετοιμαστεί ώστε να αναλάβει την εξουσία της Ελλάδας ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αμέσως μετα την έξοδο της χώρας μας απο το Euro ώστε να μην μπορέσει ποτε να βρει τον δρόμο της όπως τον βρήκαν η Αργεντινή και η Ισλανδια με αλλα λόγια τρέμουν τους Ελληνες και τους έφεραν αυτούς του φασιστές για μπαμπούλες. Όσο για τον περιβόητο πόλεμο που δέχεται και καλα η ΧΑ απο τα ΜΜΕ όλα δείχνουν ότι ειναι μια καλοστημένη ιστορία για να τους προστατέψουν απο τη στοιχειώδη μας νοημοσύνη, Προσωπικά εμένα αυτο που πραγματικα με έπεισε να μην τους ψηφίσω ειναι οι γνώμη των προην μελών της οργάνωσης τους για την οργάνωση. - Μονο ο προηγούμενος ενοικιαστης μπορει να σου πει αν το σπίτι που ετοιμαζεσαι να νοικιασεις μπάζει απ´ τα θεμέλια συνιστώ σε όλους τους φίλους να μάθουν τι ακριβώς ειναι αυτη η οργάνωση που ετοιμάζονται να ψηφίσουν μαζικά και για ποιο λόγω τα μέλη της που ξεφεύγουν απο αυτη γίνονται οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της ;;;

Ανώνυμος είπε...

Νικη της Δημοκρατίας;;;
Εαν παραιτηθουν οι βουλευτες της Χ.Α οπως λεγεται και οπως ακουγεται οτι ηταν προσχεδιασμενο τοτε ουσιαστικα πετανε την ψηφο του Ελληνικου Λαου στα μουτρα τους με τον χειροτερο δυνατο τρόπο.
Προδοσια καθαρη!

Και ο Λαος τα βλεπει αυτα...

Το μονο που μπορει να σωσει την Χ.Α και να της εξασφαλισει το βημα και στις επομενες εκλογες ειναι να απαλαγει απο τον ναζιστικο της χαρακτηρα και να προβαλλει τον εθνικιστικο της.

Αν πιστευετε οτι ο Λαος σας ψηφισε για το ναζιστικο σας προφιλ ειστε γελασμενοι..
Σας ψηφισε για να σηκωσετε μεσα στην βουλη τις αρχες του Εθνικισμου.

Η Χ.Α χρειαζεται αμεσα αλλαγη ηγεσιας γιατι ο Μιχαλολιακος θα σας οδηγησει και παλι στην αφανεια...
Εξαλλου ειναι σαφες οτι η νικη αυτη δεν ειναι του Μιχαλολιακου αλλα των στρατιωτων του...
Ας αποδειξουν αυτοι οι στρατιωτες οτι ειναι στρατιωτες της ιδεας και οχι στρατιωτακια του ματαιοδοξου Μιχαλολιακου...

Επιχειρηση `Βαλκυρια` τωρα και ειμαι σιγουρος οτι οι χρυσαυγιτες ξερουν τι θα πει αυτο...

Να ξερετε οτι ο Λαος ειναι ετοιμος να ψηφισει αυτους που θα ορθωσουν το Εθνικιστικο τους αναστημα...
Το πως θα ονομαζεται αυτη η παράταξη καθολου δεν απασχολει τον Λαο...

Ετσι για να μην νομιζουν καποιοι οτι 400.000 Ελληνες ειναι ταγμενοι στην Χ.Α