Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Tι προσπαθεί να κάνει ο Π.Καμμένος;



anti-ntp.net
Τις τελευταίες μέρες ακούμε και βλέπουμε μεταγραφές πρώην βουλευτών της Ν.Δ. στους ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι.. για να έχουν σοβαρές ελπίδες να εισέλθουν στην βουλή με υψηλό ποσοστό, οι ανεξάρτητοι Έλληνες θα πρέπει να έχουν κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση στην βουλή (πριν τις εκλογές) αλλά και ....τηλεοπτική παρουσία. Αυτό το πετυχαίνες τοποθετώντας βουλευτές γνωστούς, μάχιμους που φυσικά δεν ψήφισαν το μνημόνιο. Δεν συμβιβάστηκε ο Καμμένος... θα το διαπιστώσετε τις επόμενες μέρες με μια συνεργασία ΒΟΜΒΑ!

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι που ειστε μεσα στα πραγματα! Κι εγω παρακολουθω απο κοντα την κινηση αυτη, μιας και την θεωρω την τελευταια λυση πριν τα οπλα.
Ειδωμεν!

Ανώνυμος είπε...

Βομβες δεν θελουμε αληθειες θελουμε.....
Περιμενουμε να βγει και να κανει οτι λεει...
Ευχομε να μη μας προδοσει και να παραμεινει ετσι οπως ειναι....

Ανώνυμος είπε...

Η βόμβα μολότωφ-ναπάλμ που λέτε είναι ο Χρήστος Ζώης. Μακάρι να συνεργαστεί.

Ανώνυμος είπε...

KAMMENO...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...! ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΙ ΕΣΥ...Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ!!!
ΠΡΟΣΕΞΕ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΜ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΓΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΠ!!! ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΥΓ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ...ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....???
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Άμα μας προδώσει και αυτός επιτέλους θα ξυπνήσουν και οι τελευταίοι κοιμισμένοι....μακάρι να μην είναι μέσα στο σχέδιο της "δράσης αντίδρασης" που εφαρμόζετε σε όλο τον κόσμο από τις κυβερνήσεις...άμα μετά από αυτό πάλι δεν κάνουμε κάτι...θα το φωνάζω μέχρι να πεθάνω ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ματια και αυτια ανοιχτα δεν εχουμε περιθωρια λαθους.Τα αποτελεσματα των εκλογων θα κρινουν τις ζωες μας και των παιδιων μας και φυσικα της Πατριδας.Προσπαθηστε να κρινεται με την λογικη και οχι το συναισθημα...

Ανώνυμος είπε...

η τελευταια μας ελπιδα ..ανεξαρτητοι ελληνες...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ''ΑΥΤΟΣ''....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΑΛΛΟΣ'' ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι περισσοτεροι ελληνες δεν εχουν ακουσει τιποτα για τον καμμενο. και αν τους μιλησεις για τους ανεξαρτητους ελληνες και οτι το μνημονιο και η χρεωκοπια της χωρας ειναι μια ψευτικη πραγματικοτητα που προσπαθουν να την κανουν αληθινη σε κοιτουν με απορια.

Ανώνυμος είπε...

πραγματι παιδια το εχω αντιμετωπισει μιλω για τον καμμενο σε γνωστους και φιλους και με κοιτουν σαν χαμενοι,ποιος ειναι αυτος ; μου λενε.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσκόπηση Pulse: Σαρώνουν "Έλληνες" και "Χρυσή Αυγή"
14-03-2012 19:47:07

17

Οκτακομματική Bουλή βλέπει η τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα το «Ποντίκι» και η οποία θα δημοσιευτεί αύριο, τα αποτελέσματα της οποίας βέβαια είναι χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων, άρα δεν πρέπει να τα συγκρίνουμε με αυτά π.χ. της Public Issue ή της VPRC.

Πάντως εντυπωσιάζει η παρουσία των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" του Π.Καμμένου, οι οποίοι μπορεί να φτάσουν και το 8 ή και 10% αφού χωρίς τους αναποφάσιστους έχουν εκλογική επιρροή που φτάνει το 5%!

Εξαιρετική η δημοσκοπική συμπεριφορά και του εθνικού κόμματος της "Χρυσής Αυγής" και κατά τα λοιπά το ΠΑΣΟΚ κερδίζει σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας μία μονάδα και φτάνει το εντυπωσιακό 10% (!), ενώ συνεχίζεται η κατάρρευση της ΝΔ, η οποία χάνει σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση 2 μονάδες και πέφτει στο 17%. Υπολογίζεται ότι με αναγωγή των αναποφάσιστων και τα δύο κόμματα δύσκολα θα έφταναν βάσει αυτών των αποτελεσμάτων στο 40%

Σοβαρό πρόβλημα δείχνει να έχει το ΛΑΟΣ. Η "Χρυσή Αυγή" για πρώτη φορά το περνά στις δημοσκοπήσεις και αν είχαμε εκλογές βάσεις ατών των αποτελεσμάτων με αναγωγή αναποφάσιστων θα μπορούσε να φτάσει και το 5% το συνεπές με τις αρχές του εθνικό κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα μετά την ίδρυση του κόμματος των Ανεξάρτητων Πολιτών η πρόθεση ψήφου των ατόμων που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse κατανέμεται ως εξής : η ΝΔ είναι πρώτη
συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 10 %, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ισοψηφούν με 9,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 8 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5 % , η Χρυσή Αυγή 3,5% ,το ΛΑΟΣ 3% ενώ Οικολόγοι Πράσινοι, ΔΗΣΥ και το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνουν από 2%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

nai re αδερφε 9:49. ακριβος ετσι.
λεω στον κοσμο για τον καμμενο και την κηνηση του και με ρωτανε ποιος ειναι αυτος.
θα θελα να χα τροπο να τους περασω τις ομιλιες του στη βουλη στο μυαλο τους. :(

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

-ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ
ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
-ΤΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΜΕΝΕ.
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Καμμένος και πράσινα άλογα...ψηφίστε πάλι τους ίδιους...Την Κουντουρά(χαχα),τον Μανώλη(μπουχαχαχα)και τους άλλους διαγραμμένους της ΝΔ...πότε θα ξυπνήσεις Ελλάδα?Μια είναι η λύση.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!
ΠΟΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ...
ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
Ο ΚΥΡΙΟΣ ¨ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ¨
Ο ΚΥΡΙΟΣ ¨ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ¨¨ΗΡΩΑ¨¨ ΓΛΕΖΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΟΦΑΓΟ ΧΟΝΤΖΑ??
Ο ΚΥΡΙΟΣ ¨ΨΗΦΙΖΩ KAI ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2¨
Ο ΚΥΡΙΟΣ ¨ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΙΝΤΑ¨
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

????????????
TI ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????
Ε ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 30 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΝΔ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....
ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ,Η ΠΡΟΣΧΟΡΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.
ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ....

FIRE FOX είπε...

ΔΥΟ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΑΙ.

Globalsol είπε...

Καταλάβετε το...και Χρυσαύγιτες και όλοι. Δεν υπάρχουν κόμματα πλέον... έχουμε πόλεμο! Όλοι μαζί για την απελευθέρωση!!

Υ.Γ Η χρυση αύγη άνοιξε πόλεμο στον Καμμένο και όχι το αντίθετο. Αν είσαστε τόσο πατριώτες πρέπει να παραταχθείτε στον αγώνα και όχι να ρίχνετε λάσπη!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι παραπληροφορειτε το κοσμο? ο Καμμενος τιποτα απολυτως δεν θα κανει απο αυτα που λετε... Δεν προκειται να τους διωξει αυτους που πηρε... μαζεψε ολα τα πρωην λαμογια της ΝΔ στο κομμα του... και το παιζει ανεξερτητος... Και το ξερετε ολοι σας οτι ειναι υπερ της Ε.Ε. και του ευρω... μετα σου λεει ανεξαρτητος...καληνυχτα κομματοσκυλα...

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρειτε ρε παιδια συμφωνειται με τον Καμμενο που λεει ναι στην ΕΕ και το ευρω. Ημαρτον!! Δεν μας δίδαξε τιποτα η ΙΣΛΑΝΔΙΑ αυτα που επαθαν οι ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΟΙ και τοσες αλλες χωρες που τις παιρνει και αυτες η κατρακυλα που βρισκονται εντος της ΕΕ και το ευρω. Δεν ακουτε τους Ελληνες οικονομολογους αλλά και πολλους ξενους οι οποιοι διατυμπανιζουν οτι η μονη μας σωτηρια ειναι να γυρισουμε σε ΕΘΝΙΚΟ νομισμα και να αποχωρισουμε απο την ΕΕ. Οι ανθρωποι το βρωντοφωναζουν δεν υπαρχει αλλη διεξοδος >ΠΡΕΠΕΙ σαν χωρα να σταθουμε μονοι μας στα ποδια μας. Ετσι κι αλλιως σ ολη μας την ιστορια ΠΟΤΕ καμια χωρα δεν μας βοηθησε.. Κοιτουσαν να μας εξοντωσουν και να μας παρουν τα πλουτη μας... Παρτε το χαμπαρι Παντα ημασταν μονοι...Και ΠΑΝΤΑ τα καταφερναμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ!ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΨΕΓΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ!ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΠΕΔΑ!

koursaros είπε...

ΟΠΟΥ ΝΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ..................ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..............ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

EGW DEN PISTEVW KAMENO KAI THA SPIFHSW KAZAKH FETOS..KATHAROS..KAI KOMMA APO TO LAO...

Ανώνυμος είπε...

kazakh me to epam..einai o kaluteros

Ανώνυμος είπε...

ANEΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΜ ΜΑΖΙ .... ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ!!

reis είπε...

1 ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΜ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ( Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ 10 ΔΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ )

2 ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ !
15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ! ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ! ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ . .

ΤΕΛΟΣ ,

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,
ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ?

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

ΕΙΣΤΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΡΕΙ ΤΟ ΤΥΠΟΣ ?
Η ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ Ν.Δ. ?

Ανώνυμος είπε...

ο Καζακης θα συνεργαζοταν με τον Καμμενο εαν δεν ειχε μαζεψει τα λαμογια της ΝΔ που πηρε στο κομμα του ο Καμμενος... και αν δεν δηλωνε οτι ειναι υπερ της Ε.Ε. και του ευρω.

Ανώνυμος είπε...

Αν συνεργαστούν Καζάκης και Καμμένος, θα τους πάρουν ολονών τα σώβρακα.
Η μεγάλη απορία μου βέβαια είναι πως ακόμα ο Καμμένος θεωρεί ταυτόσημη την πορεία της Ελλάδας με την Ε.Ε. και το Euro.
Σαν να λέμε οτι χωρίς τους Ευρωπαίους δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα.
Τι σκ... Ανεξάρτητοι Έλληνες τότε? Μου φαίνεται λίγο ύποπτο.
Περιμένω μία τεκμηριωμένη άποψη

reis είπε...

O KAMMEΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 15 - 20 ΧΡΟΝΙΑ ! ΕΨΗΦΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !

ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !

ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΥΠΟΠΤΟ ? ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργος Καμμενος, υπουργος οικονομικων Καζακης, υπουργος Αμυνας καποιος απο τους αποστρατους. Βαλτε και την Κανελη στο υπουργειο Εργασιας! Νομιζω ειμαστε κομπλε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμβιβάστηκε ο Καμμένος... θα το διαπιστώσετε τις επόμενες μέρες με μια συνεργασία ΒΟΜΒΑ!
[me to tsirko tis MPLE kolotoumpas]
/
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι.. για να έχουν σοβαρές ελπίδες να εισέλθουν στην βουλή με υψηλό ποσοστό, οι ανεξάρτητοι Έλληνες θα πρέπει να έχουν κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση στην βουλή (πριν τις εκλογές) αλλά και ....τηλεοπτική παρουσία.
[sosta min meinoun anergoi autoi oi dianooumenoi...ola gia tin karekla kai gia tin mostra stin TV]

ELEOS...
na pane sto diaolo kai oi 300 den ginete???

Ανώνυμος είπε...

με τον κουρουπλη και την σακοραφα να συνεργαστεί, αλλα και με τον καζακη ακους παναγιωτη????????

boskizas είπε...

Καμμένος + Καζάκης + Άρμα Πολιτών + ΣΠΙΘΑ + Κόμμα Αποστράτων + ΣΥΡΙΖΑ + Κι ο ΔΙΑΟΛΟΣ ο ΙΔΙΟΣ να πανε, ΟΛΟΙ μαζί μπορούν κάτι να κάνουν.

Αδέλφια, μια είναι η λύση. Είτε συστρατευονται ολοι μαζί και νικάμε, είτε χάνουμε την Ελλάδα μας κι επίσημα. Και μετά αναγκαστικά γίνεται ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ όπως έχει πει κι ο Καμμένος. Την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ δε θα την αφήσουμε να κατασταφει. Θα δώσουμε όπως μάθαμε και στο ΣΤΡΑΤΟ, μέχρι και την τελευταία ρανίδα του ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

reis, εισαι μαζί μας ή με τους άλλους? Επιτελους αποφάσισε...

Ανώνυμος είπε...

Π.ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣΟΥ ΘΑ ΕΤΡΕΜΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΤΙΝ ΘΡΑΚΗΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μου,
ακόμη και αν ήμουν ο βασιλεύς Ιωάννης
και με πίεζε ο Θεός να σας κυβερνήσω απο τώρα,
ειλικρινά θα κοιτούσα να το αποφύγω...


με αδελφική αγάπη

Ι

Ανώνυμος είπε...

monos o kazakhs axizei...katalabeteto

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ελληνες με την πέτρινη μνήμη.Τι εστί Καμμένος;Βάζουμε μπροστά την αντιμνημονιακή μας δράση και όλα τα υπόλοιπα τα πετάμε στο καλάθι των αχρήστων;Σε ποιό κόμμα ανήκει ακόμα (ιδεολογικά) ο κος Καμμένος.Με πόσους μπράβους κυκλοφορούσε ο κος Καμμένος;Σε πόσες περιπτώσεις λειτούργησε και ο ίδιος σαν μπράβος σε προσωπικές αντιπαραθέσεις του ο κος Καμμένος;Ποιούς δέχτηκε στο κόμμα του ο κος Καμμένος;Εγώ δε θα σας πω τι θα ψηφίσετε.Αλλά δοκιμάστε επιτέλους κάποιους που δεν έχουν καμμία σχέση με το πολιτικό σκηνικό( το ενεργό)τα τελευταία χρόνια.
Υ.Σ.Όσα λεφτά και να σας δώσουν πίσω,η αξιοπρέπεια δεν εξαρτάται από τα χρήματα.Και αν αύριο ξυπνήσουμε όλοι και έχουμε μισθό 1500 ευρώ πάλι τα ίδια χάλια έχουμε.Η κάθαρση ξεκινάει πρώτα από εμάς.Τόσα χρόνια είμασταν και εμείυπεύθυνοι για το χάλι μας.Ξυπνήστε.....