Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ!!


ΕΙΝΑΙ 100% ΑΚΡΙΒΗ, ΠΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΗΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ:

ΝΔ 24%
ΔΗΜΑΡ....
13%
ΣΥΡΙΖΑ 11,5%
ΠΑΣΟΚ 11%
ΚΚΕ 11%


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 6,5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 4%
ΛΑΟΣ 3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3%

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ, ΦΙΔΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ
πηγή

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο το ΛΑΟΣ
στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..............

Ανώνυμος είπε...

Αν 35 στουσ 100 έλληνες ακόμα ψηφίζουν ΝΔ και ΜΠΑΤΣΟΚ τότε είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας ,κρίμα και πάλι κρίμα

MacGyver © είπε...

το Ε.Πα.Μ., που είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ , Ε?

Ανώνυμος είπε...

Μα τόσο ταί΄σμένο στρατό έχουν? Είναι δυνατόν!

Δημήτρης είπε...

ΤΡΑΓΙΚΟ μετά από όλα αυτά... Ραγιάδες...

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον οι οικολογοι να ειναι πανω απο Καρατζαφερη και Χρυση Αυγη?? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. Και το ΠΑΣΟΚ γινεται να ειναι ισα με το ΚΚΕ και τον Συριζα ? Τι να πω?? Εκτος αν ειναι ΤΟΣΟ μαλακες οι Ελληνες και μαζοχες και θα ξανα ψηφισουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...

ChrisPaoki είπε...

Ολος ο ελληνικος λαος απαιτει να μην ξανα δωσουν εκλογικη συμμετοχη, να μην ξανα μπουν στην Βουλη και να εξαφανισουν απο παντου αυτοι που ψηφισαν τα μνημονια (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Καρατζαφερης και Μπακογιαννη) και να μπουνε νεα κομματα στην βουλη (Καμμενος, Καζακης, Χρυση Αυγη κ.τ.λ.) με νεα παιδια.

Αν νοιαζεστε για το καλο της Ελλαδος εξαφανιστειτε απο μπροστα μας... Η πολιτικη θελει νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις... ουτε δεξιοι, ουτε κεντρόοι, ουτε αριστεροι δεν υπαρχουν πλεον...
Απ την μια πλευρα υπαρχουν οι κλεφτες, οι προδοτες οι μνημονιακοι, αυτοι δηλαδη που ειναι υπερ της Ε.Ε. και του ευρω και απ την αλλη πλευρα αυτοι που ειναι αντι-μνημονιακοι, κατα της Ε.Ε. και του ευρω...

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι τοσο μαλακες οι ελληνες και ξανα βγαλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τοτε το προβλημα της χωρας δεν ηταν οι πολιτικοι αλλά οι ελληνες πολιτες... Αν ξανα ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τοτε να αναλαβει ο στρατος την χωρα και να μας βαλει σε μια ταξη ολους... Αλλη λυση δεν υπαρχει... Χουντα θελει ο Ελληνας για να στρωσει...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΕΠΑΜ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ.....ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ !!!!!!!!ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστιχως την τελευτεα φορα το πληροσαμε με 400 χρονια σκλαβιας,τωρα θα πληροσουμε με πολλα περισοτερα,και ειποτιθαιτε οτι τωρα αποφασιζουμε ΕΜΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρήκαμε αυτά τα αποτελέσματα;
Τους τα πήραμε ή μας τα άφησαν για να τους τα πάρουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα πιστευω σιγα ειπαμε αλλα οχι και ετσι.Ζωα υπαρχουν αλλα οχι και τοσα.Το ΕΠΑΜ δεν το βλεπω πουθενα.

Anonymos είπε...

''Μα τόσο ταί΄σμένο στρατό έχουν? Είναι δυνατόν! ''

Εννοείτε οτι είναι καλοταισμένοι και είναι αρκετοι!Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η ΚΥΑ για αύξηση μισθών στους υπαλλήλους των πολιτικών τους γραφείων!(http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_5699.html)Άν βάλετε και τις οικογένειές όλων αυτών που τους παραμυθιάζουν.....

Ανώνυμος είπε...

Δε πιστεύω αυτή τη "δημοσκόπηση". Ο,τι να'ναι. Συμφέροντα εξυπηρετεί.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οταν ψηφιζουν σε ηλικιες ανω των 40 χρονων αυτα ειναι τα αποτελεσματα των δημοσκοπησεων... Αν βαλετε ομως δημοσκοπησεις απο νεα παιδια μονο, τα αποτελεσματα θα ειναι: 1) Καμμενος, 2)Συριζα, 4)ΚΚΕ 5)Χρυση αυγη 6)Κουβελης 7)Οικολογοι 8)ΝΔ 9)Καζακης 10) Καρατζαφερης

Παντα θα το λεω οτι το προβλημα της χωρας ειναι οι μεγαλες ηλικιες, οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας που ενημερονονται απο την τηλεοραση κι απ τις εφημεριδες....τρωνε ψεματα και προπαγανδα και δεν ξερουν τι τους γινεται..

Η καλυτερη ενημερωση (για ολα τα θεματα) ειναι το ιντερνετ και κυριως τα blogs...

Ανώνυμος είπε...

Σκασμός ρε...όλοι σας. Τα ζώα μίλησαν και αποφάσισαν...πάλι μια από τα ίδια. Οπότε μην ακούω τίποτε. Κάτω τα κεφάλια και πλήρης υποταγή. Εκτός και αν αποφασίσαμε να πάρουμε κανα όπλο και να διορθώσουμε την κατάσταση αλλά αποκλείεται. Μπορεί να ξυπνήσαμε λίγο αλλά ακόμη είμαστε με την τσίμπλα στο μάτι.
Που είναι ρε η κοινωνική έκρηξη? Που είναι ρε η αντίδραση? Μέχρι και η Χρυσή Αυγή να μπει στην βουλή περιμένει. Πάρτε το χαμπάρι, μόνον ο Θεός μας σώσει διότι τέτοια ρεζιλίκια δεν έχουν ξαναυπάρξει.
Αλλά έως τότε καλό μας ύπνο.. συμπατριώτες.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως, αυτα ειναι τα ποσοστα ,εγω τα βλεπω απο τους γυρω μου,θα πεσει λιγο ο χοντρος και ο κουβελης λογω κατσελη ισως και λιγο η νδ.Δεν ειναι τυχαιο που ο σαμαρας ειναι μεσ' τα χαμογελα,ξερει τον φανατισμο και την βλακεια των Ελληνων.Γιαυτο πρεπει να γινει προεκλογικη συνεργασια ,μετα θα ειναι αργα, θα εχουμε συγκυβερνηση νδ-πασοκ και θα ειναι και δημοκρατικα εκλεγμενοι και γιαυτο θα ειναι αργα και για τον στρατο.Στο μονο που πονταρω ειναι οτι αυτοι που τους ψηφιζουν, ειναι συντηρητικοι και γενικα κοτες αβουλες,δηλαδη αν επεμβει ο στρατος δεν θα κανουν τιποτε (πλην της παπαρηγα η οποια θα αντιδρασει οπως και με τις πατατες).Μιλαω για τον στρατο , γιατι δεν πιστευω οτι τελικα οι αντιμνημονιακες δυναμεις θα ενωθουν ,το DNA μας δεν αλλαζει και μπορει να χασουμε στον ποντο η και με διαφορα.

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως εαν ισχυουν αυτα τα ποσοστα θα βγω ανταρτης στα βουνα και τα λαγκαδια να μην βλεπω μροστα μου τους ραγιαδες υποτελεις του νεοταξικου - φασιστικου πολιτικου διδυμου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον πουτσο καβαλα ειναι η δημοσκοπηση.

Ανώνυμος είπε...

μαγγες οι γεροι θα μας την κανουνε την στραβη.νομιζουνε οτι θα χασουνε την συνταξη,αμα δεν βγει Ν.Δ η ΠΑΣΟΚ.τους εχουνε φλομοση τα κολοκαναλα στην τηλεοραση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβασα ολους!κ απορω!προς τι τοση εκπληξη;δεν συζητατε εκτος με κανεναν;Εγω που το κανω κοντευω να τρελαθω!ναι!εχουν φαει τετοια προπαγανδα τους πιστευουν και θα τους ψηφισουν!ναι!εμαι κ'εγω πρωην κομματοσκυλο και;απο τα κομματοσκυλα νομιζετε γινεται η ζημια;και απο εκει βεβαια!αφου τρεμουν για τις καρεκλες τους που καποιοι παλαβοι σαν και μενα ετρεχαν χρονια και τους τις προσφεραν
αλλα βλεπω τον περιγυρο τους θεωρουν και τους πιστευουν ως πατριωτες κ εθνοσωτηρες!ναι θα μας καταδικασουν με την ψηφο τους ειναι πολλοι οι ασχετοι δεν εχετε παρα να κανετε μια κουβεντουλα μ το οικειο η φιλικο σας περιβαλλον κ τοτε θα διαπιστωσετε την τραγικη πραγματικοτητα κ το αποτελεσμα των εκλογων δυστυχως!!!!! εκτος εαν
βρεθουν ηρωες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα το μπατσοκ 11% ??!?!?! Πως γινεται αυτο ?? Τοσοι πολλοι βολεμενοι υπαρχουν ακομη??Το λάος οχι 3% αλλα 0,3% πρεπει να παρει.Το ιδιο και οι ρομπες της νδουλας....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ Η ΝΔ ΠΑΝΩ ΑΠΟ20 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ,,,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ....ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΛΠ ΣΥΜΑΖΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΟΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δε χανουν ρε ελληναραδες παρτε το χαμπαρι. ο στρατος τους ειναι πολυ δυνατος.
Καλα μας κανουν ετσι αφου ειμαστε μαλακες.
θα σας τα πω απλα:

ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(καλοταισμενα χρονια τωρα)ΑΜΕΤΡΗΤΑ.

ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ οι οποιοι θα ψιφησουν αυτους τους προδοτες με ανταλαγμα καμια καρτα νομιμοποιησης και οχι μονο.

ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ δηλαδη αποπροσανατολισμενος κοσμος με ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ τα οποια δειχνουν υποσχομενα αλλα ειναι τα ιδια σκατα με αυτους τα οποια θα ενωθουν μετα.

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που θα λειτουργισει με αυτο το σκεπτικο ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ?
ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ 2 ΑΝΤΕ 3 Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΓΙΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ <> ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

FIRE FOX είπε...

ΗΓΕΤΗ..... ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ.......ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

me mathimatiki akribeia ''tou kolou einai''...
an athrisoume ta apotelesmata pianoume 87%...
pou einai to ipoloipo 13% gia na exoume to 100%????
apo pou irthe auto pali???
o mpoumpoukos to anartise auto re paidia???