Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διαψεύδει τα σενάρια ο Καμμένος


Διαβάστε πως αντέδρασε πριν απο λίγο ο Π. Καμμένος στα διάφορα σενάρια που ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, μέσα απο την προσωπική του σελίδα στο facebook…


“Τις τελευταίες ώρες αναλυτές, δημοσιολόγοι, μάντεις, μιλούν γιά διάφορα σενάρια που περιλαμβάνουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ερήμην μας.
Ξεκαθαρίζουμε:

ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΨΥΧΗΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ”
πηγη

13 σχόλια:

MacGyver © είπε...

.....ειμαστε ανωνυμοι, ειμαστε πολλοι, επρεπε να μας περιμενατε.!!!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ, ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

Η εκπομπή ΑΕ του Μ. Κακλαμάνου και του Δ. Καζάκη εκπέμπει και πάλι!
Καθημερινά 12:30 - 14:30
http://www.epam-hellas.gr/webtv JOIN THE REVOLUTION

http://www.toxwni.gr/
Έρχεται και η εφημερίδα 25/3

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΜ ΚΑΖΑΚΗΣ ......ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κλπΠρεπει ολοι να ενωθουμε για να σωθει η πατριδα και να πουμε οχι στα μνημονια.Να τα πληρωσουν αυτοι που τα εφαγαν....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ...Με οποιο κοστος και τιμημα...δεν θα σκλαβωσουμε τα παιδια μας...κρεμαλα στους προδωτες.Οταν ο λαος γινει ΟΧΛΟΣ πρεπει να αρχισεται να φοβαστε προσκυνημενοι.

Kritikos είπε...

Αποδείχτηκε ότι τον Καμμένο δεν τον ενδιαφέρει ένα αντιμνημονιακό μέτωπο αλλά να μαντρώσει κόσμο στο μαντρί που έφτιαξε. Ντροπή του...

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε για πολλες μεταγραφες...Ενα μπουρδελο εχουν γινει ολα τα κομματα...
Απ την ΝΔ φευγουν βουλευτες και πηγαινουν στο κομμα του Καμμενου και στην Μπακογιαννη.
Απ το ΛΑΟΣ φευγουν και πηγαινουν στην ΝΔ.
Απ το ΠΑΣΟΚ φευγουν και πηγαινουν στο κομμα του Κουβελη.

Τελικα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Καμμενος,Μπακογιαννη και Κουβελης ειναι τα ιδια σκατα... οι ιδιοι και οι ιδιοι πολιτικοι...

Ποτε δεν θα δουμε στην πολιτικη νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις οπως φαινεται...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κανένας σας δεν παίρνει χαμπάρι ότι κάνει επανεκκίνηση την ΝΔ ? θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβετε? ανεξαρτητοι έλληνες στην Ε.Ε. και στο euro? με παλιούς βουλευτές κοράκια τύπου μανωλη και γκιουλέκα,και από κάτω τα ζώα φωνάζουν ΖΗΤΩ!!! άντε καληνύχτα σας κομματόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρειτε ρε παιδια συμφωνειται με τον Καμμενο που λεει ναι στην ΕΕ και το ευρω. Ημαρτον!! Δεν μας δίδαξε τιποτα η ΙΣΛΑΝΔΙΑ αυτα που επαθαν οι ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΟΙ και τοσες αλλες χωρες που τις παιρνει και αυτες η κατρακυλα που βρισκονται εντος της ΕΕ και το ευρω. Δεν ακουτε τους Ελληνες οικονομολογους αλλά και πολλους ξενους οι οποιοι διατυμπανιζουν οτι η μονη μας σωτηρια ειναι να γυρισουμε σε ΕΘΝΙΚΟ νομισμα και να αποχωρισουμε απο την ΕΕ. Οι ανθρωποι το βρωντοφωναζουν δεν υπαρχει αλλη διεξοδος >ΠΡΕΠΕΙ σαν χωρα να σταθουμε μονοι μας στα ποδια μας. Ετσι κι αλλιως σ ολη μας την ιστορια ΠΟΤΕ καμια χωρα δεν μας βοηθησε.. Κοιτουσαν να μας εξοντωσουν και να μας παρουν τα πλουτη μας... Παρτε το χαμπαρι Παντα ημασταν μονοι...Και ΠΑΝΤΑ τα καταφερναμε!!!

Ανώνυμος είπε...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

---------- Α Δ Ε Λ Φ Ι Α ---- Ε Π Α Μ !---------

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε ΠΑΝΌ..

Για το μνημόνιο; θα ζούμε με 400 ευρώ με τιμές Βρυξελλών για 39-40 χρόνια;

Θα είμαστε ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΗ για να μην χάσει το κεφαλαίο και οι τοπικοί ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Μπόμπολας, Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Κοντομηνας, Μυτιληναίος κ.τ.λ μαζι με τα ξενα αρπακτικα να εκμεταυοντε τον ΛΑΟ ΓΙΑ 400 ΕΥΡΩ;..

τα συνθήματα είμαστε πολλοί ειματε ανεξάρτητοι δεν μας λένε ΤΙΠΟΤΑ από διαπίστωσής χορτάσαμε..

Globalsol είπε...

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ..ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΏΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ..Globalsol..12.15 OΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ..

reis είπε...

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ



2 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΦΜΩΝΗΣΑΝΕ

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ

ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ

ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΝΑ ΜΗ ΠΙΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΥΤΙΑ


ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΑ CLUBS ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ
ΠΟΥ ΓΙΑ Κ@ΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠ#Σ !




ENA ΠΡΩΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΩ STAF ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ . . .

Ανώνυμος είπε...

eseis thelete kai proponiti gia tis kolotoumpes pou kanete kathe mera...

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικές προσκλήσεις του Πατριωτικού Μετώπου σε όλους τους επικεφαλείς των Φορέων και των Αντιμνημονιακών Κινημάτων για τη Διαβούλευση της 8ης Απριλίου.

Προσωπικές προσκλήσεις για συμμετοχή στη Διαβούλευση της 8ης Απριλίου και μάλιστα ιδιοχείρως, παραδίδει από σήμερα το Πατριωτικό Μέτωπο, σε όλους τους επικεφαλείς των Φορέων και των Αντιμνημονιακών Κινημάτων.

Με ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, οι προσκλήσεις θα παραδοθούν σε όλους τους Πολιτικούς και Κοινωνικούς Φορείς (κόμματα, συνδικάτα, σύλλογοι, ομάδες πρωτοβουλιών κλπ), καθώς και τα Αντιμνημονιακά Κινήματα, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση και από οποιονδήποτε ιδεολογικοπολιτικό χώρο και αν προέρχονται, πλην φυσικά αυτών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

Μέσα από αυτήν την διαδικασία και δεδομένης της θέσης του ΠΑΜ, πως δεν διεκδικεί ούτε την πατρότητα της πρότασης, ούτε καμία πρωτοκαθεδρία, επιχειρείται να ξεκαθαρισθεί το τοπίο, το σχετικό με το ποιοι πραγματικά επιθυμούν να απαλλαγούμε από τη σημερινή κατάσταση και ποιοι απλά χρησιμοποιούν αντιμνημονιακό λόγο, για κατανάλωση και άγρα ψήφων.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η πρόσκληση στη Διαβούλευση της 8ης Απριλίου, αφορά σε κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των κοινωνικών και πολιτικών αντιμνημονιακών φορέων, με στόχο την συγκρότηση Συντακτικής Βουλής και με δεδομένο το Σύνταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας το οποίο εδώ και δύο χρόνια, προετοίμασε και παρουσίασε στον ελληνικό Λαό το Πατριωτικό Μέτωπο. Μια προοπτική η οποία είναι μονόδρομος και για τον ελληνικό Λαό, βασισμένη μάλιστα στην απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή την οποία με αναίμακτο και ειρηνικό τρόπο ακολούθησε ο Ισλανδικός Λαός. Με αποτέλεσμα ως γνωστόν, να αρνηθεί την πληρωμή του επαχθούς χρέους και να βάλει στη φυλακή, πολιτικούς των προηγουμένων καθεστώτων, που οδήγησαν την Ισλανδία στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Οι στιγμές που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας είναι τραγικές και η ευθύνη όλων μας απέναντι στην ιστορία αυτού του τόπου αλλά και στις νέες γενιές, είναι τεράστια. Το πρότυπο της Συντακτικής Βουλής, με Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα και όλες τις εξουσίες περασμένες στο Λαό, είναι αδιαμφισβήτητα ο δρόμος που μας χωράει όλους. Είθε τα «όνειρα να πάρουν εκδίκηση» και να ξεμπερδεύουμε επιτέλους με αυτήν την «βασιλεία των χωροφυλάκων».

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626