Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κ. Μαρκόπουλος: «Εκτιμώ ότι θα κάνουμε κοινοβουλευτική ομάδα»


«Μπορώ να εκτιμήσω ότι θα κάνουμε κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό δικαιούμαι να το εκτιμήσω. Πεποίθηση των περισσότερων που έχουμε μιλήσει μεταξύ μας είναι να αποφύγουμε τα κλισέ: ο αρχηγός μπροστά, οι άλλοι από πίσω, μια ωραία φωτογραφία οικογενειακή, ο παππούς, ο εγγονός και τα λοιπά» είπε πριν από λίγο ο Κωνσταντίνος...
Μαρκόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Ερωτηθείς για το αν θα υπάρχει επικεφαλής στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε: «Ασφαλώς θα υπάρχει επικεφαλής. Ο Πάνος Καμμένος έχει δημιουργήσει αυτό το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο οποίο θα πάμε όσοι αποφασίσουμε να ενώσουμε δυνάμεις».
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μπουρδελο εχουν γινει ολα τα κομματα...
Απ την ΝΔ φευγουν βουλευτες και πηγαινουν στο κομμα του Καμμενου και στην Μπακογιαννη.
Απ το ΛΑΟΣ φευγουν και πηγαινουν στην ΝΔ.
Απ το ΠΑΣΟΚ φευγουν και πηγαινουν στο κομμα του Κουβελη.

Τελικα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Καμμενος,Μπακογιαννη και Κουβελης ειναι τα ιδια σκατα... οι ιδιοι και οι ιδιοι πολιτικοι...

Ποτε δεν θα δουμε στην πολιτικη νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις οπως φαινεται...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κανένας σας δεν παίρνει χαμπάρι ότι κάνει επανεκκίνηση την ΝΔ ? θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβετε? ανεξαρτητοι έλληνες στην Ε.Ε. και στο euro? με παλιούς βουλευτές κοράκια τύπου μανωλη και γκιουλέκα,και από κάτω τα ζώα φωνάζουν ΖΗΤΩ!!! άντε καληνύχτα σας κομματόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Ολος ο ελληνικος λαος απαιτει να μην ξανα δωσουν εκλογικη συμμετοχη, να μην ξανα μπουν στην Βουλη και να εξαφανισουν απο παντου αυτοι που ψηφισαν τα μνημονια (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Καρατζαφερης και Μπακογιαννη) και να μπουνε νεα κομματα στην βουλη (Καμμενος, Καζακης, Χρυση Αυγη κ.τ.λ.) με νεα παιδια.

Αν νοιαζεστε για το καλο της Ελλαδος εξαφανιστειτε απο μπροστα μας... Η πολιτικη θελει νεα παιδια ανεξαρτητα απο κομματα και παραταξεις... ουτε δεξιοι, ουτε κεντρόοι, ουτε αριστεροι δεν υπαρχουν πλεον...
Απ την μια πλευρα υπαρχουν οι κλεφτες, οι προδοτες οι μνημονιακοι, αυτοι δηλαδη που ειναι υπερ της Ε.Ε. και του ευρω και απ την αλλη πλευρα αυτοι που ειναι αντι-μνημονιακοι, κατα της Ε.Ε. και του ευρω...

Ανώνυμος είπε...

στις εκλογες δεν ψηφιζουμε τα κομματα του μνημονιου πασοκ νδ λαος μπακογιαννη .μονο νεα κομματα ανεξαρτητοι ελληνες

Unknown είπε...

Σκεφτείτε όλοι σας και μία φορά σοβαρά ΠΕΤΑΞΤΕ τις παροπίδες που σας φόρεσαν οι γονείς σας !!! Δείτε επιτέλους ποιοί φορούν ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και ποιοί κάνουν κωλοτούμπες και φαίνονται οι Ζαρτιέρες !!!
Δώστε στους εαυτούς σας και στα παιδιά σας την ευκαιρία να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!!! ζούμε σε μία χώρα που ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΑΙΜΑ για αυτό ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ !!!!