Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τυχαίο; ….Δεν νομίζω! Για αυτούς που επιμένουν να κλείνουν τα μάτια στην μεγάλη ληστεία…


Από την Σοφία

Στην Αργεντινή το 1991 όταν θεσπίστηκε ο νόμος της μετατρεψιμότητας δηλαδή η ισοτιμία πέσος και δολαρίου ήταν Πρόεδρος της Αργεντινής ο Μένεμ και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Ντομίνγκο Καβάλλιο (μέλος της Τριμερούς Επιτροπής {trilalteral comittee})
Στην Ελλάδα το 2001 όταν κλείδωσε η....
ένταξη στην Ε.Ε. και η ισοτιμία δραχμής και ευρώ Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Λουκάς Παπαδήμος, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής “trilalteral comittee”
Δέκα χρόνια μετά, λίγο πριν χρεωκοπήσει η Αργεντινή, έγινε Υπουργός Οικονομικών ο Καβάλλιο, ο οποίος διαπραγματεύτηκε το Αργεντίνικο PSI και τα νέα δάνεια του ΔΝΤ.
Δέκα χρόνια μετά στην Ελλάδα γίνεται Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος ο οποίος διαπραγματεύεται το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση…
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ
Ο ΘΕΟΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα δεν γραφετε τη συνεχεια.... Στη συνεχεια αναλαμβανει ο ετερος προδοτης της Αργεντινης, Ντε Λα Ρουα ( Σαμαρας ) , ο οποιος μετα την εντολη στις τραπεζες να σταματησουν να δεινουν χρηματα στο κοσμο και τη γενικη εξεγερση αναγκαστηκε και τη κοπανησε με το ελικοπτερο. Μονο που εδω δεν θα προλαβει να φυγει....!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια συνταγή, δύο χώρες....

Το Εγχειρίδιο του ΔΝΤ γράφει τι να κάνουν και στις δύο περιπτώσεις...