Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζει κίνηση – ματ ο Πάνος Καμμένος. Βολιδοσκοπεί τον Βασίλειο Μαρκεζίνη για ηγέτη των Ανεξαρτήτων Ελλήνω


Αρκετά σοβαρότερο απ’ ότι περίμενε ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τη «Λαϊκή Δεξιά» και τον βασικό της εκφραστή Πάνο Καμμένο. Το ποσοστό 5% που... δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου», καθώς για τον Πάνο Καμμένο και τους συνεργάτες του τα πραγματικά τους ποσοστά «κρύβονται» στους ψηφοφόρους εκείνους της Νέας Δημοκρατίας που αρνούνται να τοποθετηθούν ακόμη στις δημοσκοπήσεις.
Το ζητούμενο για το νέο κόμμα είναι ο ηγέτης που θα προσελκύσει αυτό το ποσοστό, αφού ούτε ο σημερινός επικεφαλής Πάνος Καμμένος, ούτε και οι 8-10 βουλευτές που τον ακολουθούν έχουν εμβέλεια. Ένα τέτοιο πρόσωπο το οποίο ταυτίζεται απόλυτα με το προφίλ των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» θεωρείται ο (Σερ) Βασίλειος Μαρκεζίνης, οικονομολόγος, διανοούμενος, συγγραφέας και νομικός, με ισχυρές απόψεις και στα εθνικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν γίνει οι πρώτες τηλεφωνικές επαφές μεταξύ του κ. Καμμένου και του κ. Μαρκεζίνη, ενός συνεργάτης του επικεφαλής του νέου κόμματος ταξίδεψε στο Λονδίνο και συναντήθηκε μαζί του.
Η εικόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.





ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Στο μεταξύ συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι διαβουλεύσεις μεταξύ των διαγραμμένων από τη ΝΔ, προκειμένου να συγκροτήσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα, με βάση τις πρόνοιες του Κανονισμού της Βουλής που απαιτεί τη συμφωνία δέκα βουλευτών. Το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη στο γραφείο που τους έχει παραχωρηθεί στη Βουλή, αλλά δεν υπήρξε κατάληξη και, κατά πληροφορίες η σύσκεψη επρόκειτο να επαναληφθεί το βράδυ.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οκτώ εν ενεργεία βουλευτές: οι Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Μίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσων,) Μαρία Κόλια -Τσαρουχά (Σέρρες), Έλενα Κουντουρά (Α΄Αθήνας), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Παναγιώτης Μελάς (Α΄ Πειραιά), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας), οι οποίοι ήταν σε «ανοικτή γραμμή» με τον επικεφαλής της κίνησης «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνο Καμμένο.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης, που συμμετείχε στην ιδρυτική εκδήλωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενώ, κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο κ. Καμμένος είχε από το πρωί προσωπικές αλλά και τηλεφωνικές διαβουλεύσεις και με άλλα πολιτικά στελέχη που προτίθενται να προσχωρήσουν στο κόμμα του.
Εξάλλου, ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον κ. Καμένο, αναμενόταν να φθάσει στην Αθήνα το βράδυ, ενώ ένας ακόμα βουλευτής, ο Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής) φέρεται πρόθυμος να προσχωρήσει.
Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη εκτιμούσαν ότι μέχρι το βράδυ θα υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός των 10 εν ενεργεία βουλευτών, προκειμένου να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα και να έχουν έτσι τα προνόμια που προβλέπονται από τον Κανονισμό της Βουλής.
πηγη

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ Α Κ Α Ρ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,άν τό κάνει αύτό τούς πήρε τά σώβρακα.Ό Μαρκεζίνης είναι ΑΡΙΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

εδω στο μπλοκ ειχατε γραψει οτι ενας απο τους επομενους υποψηφιους για πρωθυπουργος ηταν και ο μαρκεζινης.
τοτε θεωρειτο ανθρωπος του συστηματος.
εαν ο καμμενος του ζητησει να συνεργαστει μαζι του νομιζω οτι θα εχει κανει το πρωτο λαθος. καποιοι θα τον αφησουν αμεσως.
Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ο πατερας του δεν ηταν το δεξι αρχιδι της Δικτακτοριας.......οι αποψεις του δεν ηταν ακροδεξιες? Τι μορφωμενος και κουρφεξαλα μου τσαμπουνατε για αντιμνημονιακος και κολοκυθια......αυτον δεν προτεινε ο Κρατζαφερης προτου τελικα προταθει ο Παπαδημιος ε?...
Μυριζομαι κολοτουμπα και θα ειναι και θεαματικη.....ακους ο Μαρκεζινης εχει εμβελεια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΒΟ ΕΧΕΙ Η ΛΑΚΚΑ...
(ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ, ΑΠΟ ΛΑΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΒΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ΞΥΠΝΗΣΤΕ καί διαβάστε ποιός είναι,καί κυρίως άκούστέ τον,είναι ό μόνος άπό τούς γνωστούς πού μπορεί νά κονιορτοποιήσει τόν τούρκο,ξέρει άπό διεθνή σκηνή καί είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.θέλουμε κάποιον πούνά μπορεί νά σταθεί άπέναντι στήν Μέρκελ-Σαρκοζί-Μπαρόζο.....Σκεφτείτε ξύχραιμα

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει τα σενάρια περί Μαρκεζίνη..
http://wp.me/pbW97-zhU
Προσωπικά θα πω, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο καμένος είναι ο εκφραστής της λαϊκης δεξιάς,
τότε την βάψαμε.
Αν συνεχίσουμε να χωριζόμαστε σε δεξιά και αριστερά τότε δεν καταφέραμε τίποτα, να το κλείσουμε το μαγαζί να πάμε σπίτια μας.
(ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ.ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδία , νομίζετε ότι "SIR" χρεισμένος απο την βασσιλησα της Αγγλίας μπορεί να είναι κάποιος που δεν είναι ανήκει στο Σιωνιστικό μπλόκ του στέματος ??????

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!! ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΤΑΡΑΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ . ΠΑΜΕ ΚΑΖΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

μη βιαζεστε να βγαζετε ολοι συμπερασματα ρε παιδια..μαθετε επιτελους να ειστε επιφυλακτικοι,το οτι γραφονται καποια πραγματα στα blogs δε σημαινει οτι ισχυουν ολα..μπορει ο καμμενος να ανεφερε απλα αυτο το ονομα χωρις να σημαινει τιποτα παραπανω..να ειστε σιγουροι πως εξεταζει καλα ολους τους υποψηφιους.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

και κατι αλλο..οσοι λετε για καζακη συνεχεια δε μπορω να πω κατι γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει πολυ,εχω ακουσει να λεει ομως καποια θεματα για την μακεδονια μας και καποια αλλα για τους λαθρομεταναστες που δε με χαροποιησαν..ειδα ακομα οτι εκανε μια ομιλια μαζι με εναν υβριστη της ελληνικης μας ιστοριας!με βαση αυτα και μονο τον εχω διαγραψει εξ αρχης τον συγκεκριμενο κυριο εκτος αν κανω λαθος..

Ανώνυμος είπε...

6:28 αυτα που ελεγε ο Καμμενος για τον Καζακη περι μακεδονιας και λαθρομεταναστων εχει απαντησει προσφατα ο Καζακης.. υπαρχει και βιντεο στο youtube απ τις εκπομπες του ΑΕ και στην εκπομπη libero που ηταν καλεσμενος.. δες τα βιντεο και μετα ξανα σχολιασε για τον καζακη.. Μιλησε ξεκαθαρα... Μαλλον ο Καμμενος δεν ξερει τι λεει και μιλαει χωρις αποδειξεις...

Ανώνυμος είπε...

σημασια οπως και να χει ειναι να δουμε πραξεις γιατι απο λογια εχουμε χορτασει..και για τους 2 αναφερομαι.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μην ειστε μικροψυχοι και χαμηλομυαλοι εδω μεσα μερικοι. Ο Μαρκεζινης μακαρι να μπορουσε να ηγηθει μιας πατριωτικης κινησης. Αφηστε την προπαγανδα της Αριστερας περι χουντας και πρασινα αλογα του ΠΑΣΟΚ.Η χωρα περναει μια καθεστωτικη περιοδο που μονο αυτης της Μεσης Ανατολης Μπααθικα κεθεστωτα ειναι συγκρίσιμη.
Αν ο κ. Μαρκεζινης δεχθει να ηγηθει αυτης της προσπαθειας ειναι σιγουρα ολο το φασιστικο συστημα θα πεσει επανω του να τον φαΐκαι μονο οτι θα κανει αυτο ειναι αρκετο να παμε κοντρα σε αυτους τους φαυλους και αγραμματους που εφεραν τη χωρα και τον λαο σε αυτο το χαλι.
Ο Dr.Μαρκεζινης ειναι βαθυτατα γνωστης της γεωπολιτικης και ευπατριδης. Ειναι Πατριωτης και σε καμια περιπτωση δεν μοιαζει με τα σημερινα μιασματα που κυβερνησαν την χωρα.
Οι βρικολακες θα τον λοιδορισουν με καθε μεσο, και μονο οτι θα τον λοιδορουν, αυτο θα σημαινει το τελος της φαυλοτητας τους.
Ας αφησουν οι διαφοροι ψευτοαριστεροι και κλεπταστοι τα διαχρονικα τους ψεύδη, αρκετα τους έχουμε χορτάσει. Ολοι εσεις που αντιδρατε εδω μεσα καντε ενα κοπο να τον ακουσετε στις διαφορες διαλεξεις που εχει δωσει και επειτα να κραζετε ανευθυνα.

Ανώνυμος είπε...

Γνωριστε κατι πριν το καταδικασεται:
http://www.youtube.com/watch?v=G8nHEnZgAng

alhimistis είπε...

gia ena xrono mas parousiazate ton ser os doto kai fitefto tora ti egine kai alakse gnomi ti blog? perimenoume apantisi!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Αυτή την Κυριακή στον Κόκκινο Μύλο μιλάει ο Καζάκης. Ελάτε όσοι έχετε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση και να είστε σίγουρη πως η απάντηση θα σας αρέσει. Προσωπικά πιστέυω πως μόνο αν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε. Όλοι μαζί παιδιά.....

Ανώνυμος είπε...

o Kammenos eksetazei kala poious bazei sto koma tou...[eipe kapoios ligo parapano]
ton Markezini prosopika den ton ksero alla auto pou ksero einai oti akoma kai an einai kalos 'enas koukos den fernei tin anoiksi'...
tha ton fane ta dithen antimnimoniaka korakia tis ND pou einai se auto to telospanton as poume koma...