Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Bίντεο: Ο Δ.Καζάκης στο anti-ntp.net (αποκαλυπτική συνέντευξη)


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του (που θα ακούσετε παρακάτω) ο Δ.Καζάκης αποκαλύπτει,τι πραγματικά συνέβη με το psi,πόσο κερδισμένες βγήκαν οι τράπεζες,το αν βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Π.Καμμένο για την κάθοδο στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο,το γιατί και πως κόπηκε η φωνή του απο τα κανάλια και αν έπαιξε ρόλο η παρέμβαση Μιχελάκη για την εξαφάνισή του απο τα ΜΜΕ.Γνωρίζατε οτι ο Μιχελάκης τον πλησίασε με 2 φουσκωτούς;
Όλη η αλήθεια για τον Δ.Κοντομηνά και την εκπομπή Α.Ε.Η φράση δεπου μας έκανε εντύπωση ήταν:"Κάντε λίγο υπομονή και το καλοκαίρι θα έχουμε ξεμπερδέψει με αυτούς!"


παρτε και το τελευταίο μέρος που κόπηκε καταλάθος

92 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γιαγιά στο 40ο λεπτό είναι όλα τα λεφτά...

Polemistirios είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!!!
Παρά τις διαφορές η Ελλάδα μας ενώνει.

Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα μετά απο 2,5 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

θα χει και συνεχεια η συνεντευξη?

yiannis είπε...

υπαρχει συνεχεια?

Ανώνυμος είπε...

DEN EINAI OLOKLHRH?

Ανώνυμος είπε...

Στο τελος κοβεται αποτομα. Αν ειναι μπορουμε με καποιο τροπο να εχουμε και το υπόλοιπο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ;

Στάθης είπε...

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους τους Έλληνες ότι οι ώρες που διανύουμε είναι κρισιμότατες και αυτό το οποίο προέχει είναι η σωτηρία μας. Κάθε κίνηση συνασπισμού δύο ή παραπάνω άφθαρτων πολιτικών συνδυασμών, των οποίων οι εκφραστές είναι έντιμοι, ηθικοί και ικανοί θα πρέπει να δημιουργεί ελπίδα για συσπείρωση. Οι συγκεκριμένοι δύο είναι οι πλέον ανερχόμενοι στον πολιτικό στίβο και τα μηνύματα τους φαίνονται έντιμα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

διαχειριστή, από τη συνέντευξη λείπει το τέλος (κόβεται απότομα). Έχω κάνει και ερωτήσεις προς Καζάκη και θέλω να ακούσω τις απαντήσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ανθρωπος πρεπει να κυβερνησει την χωρα.. Ειναι ο μονος αξιος!! Το κακο ειναι οτι δεν τον προβαλουν καθολου τα ΜΜΕ και ο κοσμος δεν τον ξερει... Οσοι γνωριζουν τον Καζακη και το ΕΠΑΜ τον γνωριζουν απ τις δημοσιευσεις στα blogs και απο το youtube. Αυτο ειναι το κωλο συστημα και ετσι λειτουργει... δεν τον προβαλουν γιατι τον φοβουνται...

Comedia Finita είπε...

Πολύ ενδιαφέρον έχει.

Comedia Finita είπε...

Πολύ ενδιαφέρον. Μπράβο παίδες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΟΣΟ ΠΛΑΝΑΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΛΑΝΑΤΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΛΙΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΧΤΕΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝ ΟΨΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ;





Με "δεύτερο μέτωπο" απειλούν το Ισραήλ οι Ιρανοί - Πάει για γενική ανάφλεξη η Μ.Ανατολή

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=36854&Itemid=139


Πλησιάζει η ώρα της επίθεσης στη Συρία...

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/blog-post_443.html

Ανώνυμος είπε...

mpravo dhmhthtrh eimaste mazi.......oloi mazi

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/metopo to epam sto facebook uposthrixteto

Ανώνυμος είπε...

Τις απόψεις του Καζάκη θέλω πλην οικονομικών θεμάτων.

Σαν οικονομολόγος όπως και να έχει σίγουρα έχει μια άποψη πάνω στην οικονομία, εμένα με ενδιαφέρουν οι απόψεις του -γιατί αν είχε γνώσεις θα τις είχε προβάλει- πάνω σε άλλα θέματα, να δω πως σκέφτεται σαν άνθρωπος, γιατί μου δημιουργήσατε την εντύπωση ότι είναι καλός μόνο στα έτοιμα, τον θέλω στον μεγάλο "στίβο", αν είναι να τρέξουμε με "γαϊδούρι" να μην το ψάχνω το θέμα.

Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το οικονομικό και αυτό το γνωρίζετε όλοι...

Η συνέντευξη είανι μια από τα ίδια, εκεί που θα μαθαίναμε και τίποτα καινούργιο το κόψατε.

boskizas είπε...

Ο Καζάκης τα είπε πολύ ωραία. Και τα λέει πολύ ωραία γιατί δεν είναι πολιτικός. Δεν λέει πράγματα για να τα ακούσει ο πολίτης και να ευχαριστηθεί, όπως λένε όλοι οι πολιτικοί (συμπεριλαμβανομένου και του Καμμένου).

Τελικά οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται. Δεν έχει καμία σημασία οι απόψεις του περί άλλων θεμάτων, πιστέψτε με. Στο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα προσχωρήσουν ΕΠΑΜ, Δημαράς, Θεοδωράκης, και πολλοί άλλοι συνδιασμοί. Στόχος θα είναι ένας και μοναδικός. Απόκτηση της εξουσίας με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Η Ελλάδα πλέον έχει χωριστεί σε δοσίλογους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Δη.Συ) και Έλληνες (πατριωτική συμμαχία Ανεξαρτητων Ελλήνων, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ). Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Το ΚΚΕ που το άκουσα χθες στην ΕΤ3 επιμένει να μη θέλει σε καμια περιπτωση κυβέρνηση. Οπότε όσο προδότες είναι της ΝΤΠ τα κομματα, άλλο τόσο είναι και το ΚΚΕ, γιατί δεν ενδιαφέρεται να σώσει την Ελλάδα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη δηλώνει παντού και πάντα ότι θεωρεί τους αντιμνημονιακούς (Καμμένος, Καζάκης, Δημαράς, Θεοδωράκης, Νότης κτλ) παρακλάδι των μνημονιακών κομμάτων και οτι θα συγκυβερνησουν με τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

Μία είναι η λύση για κάθε Έλληνα. Να στηρίξει την προσπάθεια αυτή όσο πιο πολύ μπορεί.

Δείτε και κάτι απείρως πιο ενδιαφέρον για τα "μέλλοντα" που έρχονται:

Διαβάστε μια ιστορία που έχει να κάνει με τις προφητείες και την εποχή μας.
Πριν πολλά χρόνια μια παρέα στρατιωτικών είχε πάει στον Γέροντα Παίσιο.
Εκεί ο ένας στρατιωτικός, μικρός σε ηλικία, είπε στον Γέροντα:

"- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα…

Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:

- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…"

Τα χρόνια πέρασαν. Ο γέροντας κοιμήθηκε. Ο νεαρός στρατιωτικός προόδευσε και έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παίσιος. Είναι ο Στρατηγός Γράψας.

Όμως η προφητεία δεν ολοκληρώθηκε. Ο Βαρβιτσιώτης έδιωξε τον πανάξιο στρατιωτικό γιατί απείλησε να βυθίσει Τούρκικο πλοίο.

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι για πρώτη φορά, μια προφητεία του Γέροντα δε βγήκε. Καθώς ο απόστρατος πανάξιος στρατηγός μας είναι εκτός σκηνής.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο. Μαθαίνουμε ότι υπάρχει πρόταση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το αρχηγείο του Στρατού και πάλι. Αν τον δεχθεί, πάει να πει ότι στις εκλογές οι Ελεύθεροι Έλληνες θα νικήσουν. Και συνάμα μετά από τη σύγκρουση Ελλάδας - ΔΝΤ ΕΕ θα δωθεί το Ο.Κ. για να ανοίξει τον πόλεμο η Τουρκία στην Ελλάδα όπως όλοι οι προφήτες έχουν προφητεύσει. Και μετά θα εμπλακεί η Ρωσία, και θα έχουμε το ξεκίνημα του 3ου ΠΠ. Τα σημάδια έχουν έρθει. Το πάζλ έχει ολοκληρωθεί.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΜΙΧΕΛΑΚΗΔΕΣ Κ ΑΔΩΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. ΒΑΡΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΓΡΑΒΒΑΤΕΣ Κ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΡΣΙ "ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ" ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ή ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει...
Όποιο μαύρο φασιστάκι, ψάχνει σαχλαμάρες για να διαφωνήσει, χωρίς καν να έχει ακούσει τις απόψεις του Καζάκη, είναι άξιο της μοίρας του ή άξιο του μισθού του.

Ανώνυμος είπε...

To ΕΠΑΜ είμαστε εμείς που με αυτοθυσία στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και από το υστέρημα μας προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό το κίνημα που δεν είναι του Καζάκη.Αυτός άνοιξε τον δρόμο,μας άνοιξε τα μάτια,μας έμαθε ιστορία που τα αφεντικά σου θέλησαν να εξαφανίσουν μαζί με την ικανότητα της σκέψης.Το κίνημα αυτό δεν θα χαθεί γιατί αποτελεί την ενσάρκωση του ονείρου κάθε πολίτη που νοιώθει ότι εξαπατήθηκε και δεν θέλει πια να ξαναγίνει θύμα.Θέλει να ακουστεί η φωνή του,να ξανακερδίσει την χαμένη του αξιοπρέπεια να μην μπορεί κανείς να τον ξαναπροδώσει και νά πάρει την ικανοποίηση ότι θα δικαστούν οι προδότες από τον λαό που καταδίκασαν εις θάνατον.Μέσα στην αντάρα των ίδιων χιλιοειπωμένων συνθημάτων το ΕΠΑΜ ξεχωρίζει γιατί είναι το μόνο που προτείνει τέλος στην ασυδοσία και διαφθορά του πολιτικού κόσμου και αναγέννηση του τόπου με την αξιοποίηση των δικών του πόρων και δεν επιτρέπει σε κανέναν πολιτικό να αποφασίζει ερήμην του και χωρίς απολογία,προτείνοντας την τριμηνιαία απόδοση λόγου των εκπροσώπων και εαν υπάρχει αναντιστοιχία με την θέληση του λαού,αυτοδίκαιη ανάκληση.Το ΕΠΑΜ κερδίζει γιατί δεν προτάσσει σωτήρες,αλλά αυτοοργάνωση και αυτοάμυνα του λαού ενάντια στην αυθαιρεσία του κράτους που καταπατά τα δικαιώματα του πόλίτη και δεν τον σέβεται

MacGyver © είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=an1KNoHBqvE&feature=player_embedded
anti-ntp.net-ΚΑΖΑΚΗΣ
Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!!!
Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fMAJZSZHnrs&context=C45fe49bADvjVQa1PpcFP9J6SBX0djEfnfgOG9ajRYYVMtVOWAatQ=
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΕΛΗ, ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ.
Η εκπομπή ΑΕ του Μ. Κακλαμάνου και του Δ. Καζάκη εκπέμπει και πάλι!
Καθημερινά 12:30 - 14:30
http://www.epam-hellas.gr/webtv JOIN THE REVOLUTION

http://www.toxwni.gr/
Έρχεται και η εφημερίδα 25/3

Ανώνυμος είπε...

Πεταει και κατι μαργαριταρια ο Καζακης...το παιζει πολυ πονηρα, αλλα του ξεφευγουν. Για την ανταγωνιστικοτητα ας πουμε το μονο που ειπε ειναι για τους παμφτωχουσ λαους της Αφρικης. Το οτι η Κινα εχει κατακτησει το κοσμο, τα Βαλκανια προσελκυουν παρα πολλες επενδυσεις, η Τουρκια το ιδιο, καιτοσες αλλες χωρες που εχουν χαμηλο εργατικο κοστος, δε το καταλαβαινει ο Καζακης ο περισπουδαστος? Αντε απο κει, μια απ τα ιδια ειναι....Επιτελους καποιος να θεσει τα θεματα σωστα και χωρις υστερια.

Ανώνυμος είπε...

Για τις θέσεις Λεβέντη κάνεις blogger δεν έχει να πει τίποτα έτσι μουγκά στην στρούγκα ??

Ας απαντήσουν όσοι ξέρουν για το που ήταν ο Καζακης, ο Βαρουφακης, ο Καμμενος, ο Δημαρας και τι έλεγαν πριν 20 χρόνια!!!

Εκτός από τα προδοτικά ΜΜΕ της χώρας τα όποια προωθούν οποίους τους τα ακουμπάμε... έχουμε φαινομενικά τουλάχιστον και τα προδοτικά blogs που δεν αναφέρονται ποτέ στον Λεβέντη.

Αυτό σας το αναφέρω όχι επειδή έχω κάποιο ερώτα με τον λεβέντη αλλά απλος ως παρατήρηση και ως τροφή για σκέψη στο ξεπλυμένο μυαλό των νεοελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

11:30
Εχεις αναρωτηθεί ποσο μεγάλος βλάκας είσαι;Ξαναδιάβασε αυτά που λες.Για ποιές χώρες μιλάς για την Τουρκία με τον βασικό μισθό στα 150 Ευρώ ή την Ρουμανία με 170 Ευρώ;.

Ανώνυμος είπε...

18 Μαρτίου 2012 12:01 π.μ.ΕΙΣΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

11:30
Έχεις επισκεφθεί ποτέ την Κίνα, έχεις πάει στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία; Έχεις ρωτήσει να μάθεις τι μισθό παίρνουν; Θα μπορούσες να ζήσεις με 2 ευρώ την ημέρα; (αυτός είναι ο μέσος μισθός τους). Ή μήπως θεωρείς ότι οι Τούρκοι ζουν μέσα στη χλιδή; Έχεις χαζέψει μου φαίνεται από τα πολλά τούρκικα σήριαλ στα οποία παρουσιάζεται μία εικόνα που δεν υπάρχει ούτε στην Αμερική. Πρέπει λοιπόν να πάψεις να παρακολουθείς τα κανάλια, να ανοίξεις τα στραβά σου και να δεις ποια είναι η πραγματικότητα και πού θέλουν να μας πάνε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, με το υπόλοιπο της συνέντευξης, τι γίνεται;

Προσέξτε τον ψυχοπαθή το reis, γιατί έχει βγει έξω και βαράει όποιον δεν γουστάρει ο άντρακλας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή,όπως λέει ο Καζάκης στα επόμενα 10 έτη,όπως ανακοίνωσε και ο Πανελ.Ιατρ.Συλλ., θα μειωθεί το προσδόκιμο ζωής 7-8 έτη και αυτό με την παράλληλη αύξηση των ορίων ηλικίας στα 70,σημαίνει ότι θα δουλεύουμε ως θανάτου παρά 6-7 έτη !!
Κι ακόμα καθόμαστε σπίτι μας οι νεότεροι...!!

Η συνέντευξη είναι πολύ σημαντική κ πρέπει να διαδοθεί τάχιστα παντού.Χρειάζεται φυσικά και 2ο άκουσμα ξανά κ ξανά.
Ο Καζάκης μιλάει με τα περισσότερα επιχειρήματα, απευθύνεται στη λογική και όχι τόσο στο συναίσθημα όπως π.χ. ο Καμένος, και μιλά αρκετά εκλαϊκευμένα για να γίνεται κατανοητός από μας που δε σκαμπάζουμε οικονομικά.Φαίνεται να είναι ο πιο αξιόπιστος.

Κατάλαβε κάποιος τι εννοεί ότι "πάνε να καταργήσουνε τις εργοδοτικές εισφορές" και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό....;
Αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει ας εξηγήσει σε μας.

Ανώνυμος 30+

Ανώνυμος είπε...

Προς κάθε μπίχλα βλέπε reis ....Αγόρι μου είσαι βαλτός ;; Άνοιξε τα στραβά σου και διάβασε, άκου τι λέει το ΕΠΑΜ και ο Καζάκης....[[[για το συνολο της πολιτικης του ! εξωτερικη πολιτικη παιδεια , μεταναστες κτλ !]]]

ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΧΕΙ 5 ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ

Υ.Γ Αν τα διαβάσεις αυτά Ξαναέλα

Orys Fantakis είπε...

Reis αγορακι μας βαλτος εισαι το φωναζεις ετσι και αλλιως . Εχουμε κατοχη αν δεν το εχεις καταλαβει αν και φαινετε σου αρεσει αυτο . Πρωτιστη εθνικη υποχρεωση καθε ελληνα ειναι να ελευθερωσει την πατριδα μας και εσενα ξαφνικα σε επιασε πρεμουρα με την παιδεια και την υγεια λες και τωρα εχουμε . Δεν θα σε βρισω οσω και αν το θελω μιας και εκπαιδευομαι στην αυτοσυγκρατηση τωρα τελευταια .

Ανώνυμος είπε...

καλά μιλάμε μεγάλη επιτυχία ο Καζάκης, έχει μαζέψει κάργα "πλέμπα", ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, αλλά όπως λέει και μια παροιμία "Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις".

Σαν διψασμένα κοράκια είστε που σας πέταξαν ένα ξεροκόμματο και νομίζετε ότι είναι η ευκαιρία σας να κόψετε τις "νεκρές σάρκες"

innocentBOMB είπε...

KAMMENE PARE KAI TON KOMMOYNISTH ΑΘΕΟ KAZAKH STO KOMMA SOY NA GINOUME PAKISTAN.
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ στο innocentbomb.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Λοιπών, θα τον ψήφιζα μέχρι που άκουσα αυτή τη συνέντευξη...ο γέροντας Παίσιος απάντησε σε ερώτηση κάποιου για τον ποιον πρέπει να ψηφίσει στις εκλογές και του είπε να κοιτάξουμε να πιστεύει πρώτα απ'όλα στο Θεό, ο κ.Καζάκης δήλωσε άθεος και όχι μόνο δήλωσε άθεος αλλά δεν τον ενοχλούν και οι Μασονικές στοές ούτε και αυτοί που πιστεύουν στον Σατανά...από προτάσεις...όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει...με απογοήτευσε...ο Θεός να μας λυπηθεί σε αυτές τις εκλογές....

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, μας δουλεύετε; Που είναι οι απαντήσεις στις υπόλοιπες ερωτήσεις που κάναμε; Εγώ έκανα 3 ερωτήσεις και δεν άκουσα να τις κάνεις. Επίσης δεν άκουσα ερωτήσεις για άλλα θέματα που έθεσαν άλλοι αναγνώστες του blog, για παράδειγμα ποιά είναι η θέση του για το Κ.Ι.Σ..
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης δεν λέει τίποτα για τα πιο κάτω ζητήματα:
1) για τις αντιδράσεις από ΕΕ-ΔΝΤ που θα συναντήσει η Ελλάδα, αν αποστεί από τις συμφωνίες που έχει υπογράψει. Πώς θα τις αντιμετωπίσει;
Ή φαντάζεται ο Καζάκης, ότι οι ξένοι θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια;
2) Οι προτάσεις του Καζάκη πώς μεταφράζονται μέσα σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία; Καλώς ή κακώς δεν είμαστε στο 1960...

Ανώνυμος είπε...

5:40 τέτοιες απορίες στο ιερέα της ενορίας σου.

6:32 (που μάλλον είσαι ο ίδιος εξυπνάκιας με τον 5:40) αν περίμενες σε μια ώρα συνέντευξη, να μάθεις τα πάντα, συγχαρητήρια για το μυαλό σου. Αν όντως θέλεις να μάθεις τι λέει ο Καζάκης, υπάρχουν τρόποι. Διάβασε στο μπλογκ του τις απόψεις του, μπες στο σάιτ του ΕΠΑΜ και μάθε. Έχει μια χαρά απαντήσεις για αυτά που ρωτάς.

Ανώνυμος είπε...

Για να ξεστραβωνόμαστε σιγά σιγα...

http://constitutionalism.gr/html/ent/286/ent.2286.asp#.T2YMSI1EvcU.twitter

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που κρατάω από την συνέντευξη και το τόνισε πολλές φορές, είναι η ανάγκη ενότητας ώστε να ρίξουμε το σαθρό σύστημα, να τιμωρήσουμε τους ενόχους και να μπούμε σε υγειή ρότα. Ανάφερε ότι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαμόρφωση πολιτικής εξυγίανσης, είναι η επανακυκλοφορία εθνικού νομίσματος, και συμφωνώ απολύτως, και απάντησε σε ερωτήσεις που μας έχουν καρφώσει τρομοκρατικά στο μυαλό, μέλη του συστήματος μέσω των ΜΜΕ.
Δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος (εγώ είμαι και θα ήταν ένα συν για μένα να ήταν), αν είναι αδερφή, αν τρώει πολλές τυρόπιτες ή οτιδήποτε άλλο του προσάψουν.
Με ενδιαφέρει η ουσία που αναφέρει περί ενότητας, η αγωνιστικότητα του, οι προταιρεότητές του και οι θέσεις του γενικότερα, με τις οποίες συμβαδίζουν και οι δικές μου. Με ενδιαφέρουν δηλαδή οι ομοιότητές μας.
Προσωπικά αγωνίζομαι με το Πατριωτικό Μέτωπο, αλλά θεωρώ αδέλφια μου στον κοινό αγώνα και τον Καζάκη και το Ε.ΠΑ.Μ. και τον Καμμένο και τους Ελεύθερους Έλληνες και όλες τις αντιμνημονιακές ομάδες και προσωπικότητες. Είθε να έχουν όλοι την φώτιση και να απαλλαγούν από τυχόν εγωισμούς ώστε ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι, να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΠΑΜ ΦΕΤΟΣ ΔΑΓΚΟΤΟ.........

Ανώνυμος είπε...

FETOS EINAI H XRONIA TOU EPAM..KAI TOU DHMHTRH KAZAKH KAZAKH EIMASTE MAZI SOU

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Μ.
είμαι ΕΠΑΜίτης και θέλω να σου πω ένα μπράβο φίλε. Μπορεί οι ιδεολογίες μας να είναι εντελώς διαφορετικές μπορεί και όχι, αλλά αυτή τη στιγμή, όλοι έχουμε ένα κοινό εχθρό, τους κατακτητές και τους ντόπιους λακέδες τους. Ενωμένοι λοιπόν να τους διώξουμε από τη χώρα και μετά αποφασίζουμε τι δρόμο θα τραβήξουμε. Όμως πρώτα να ελευθερωθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα ψηφίσω ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή ΛΑΟΣ , είναι πιστοί χριστιανοί δεν είναι μασόνοι και δεν έχουν σχέση με τη γνωστή λέσχη. Θα βάλουν και πρωθυπουργό τον Παπαδήμο που είναι καλός χριστιανός (άλλωστε το λέει και ο όνομα του ΠΑΠΑ- δήμος) και μεγάλος πατριώτης και έτσι θα με πηδάνε για ακόμα 4 χρόνια χριστιανικά και πατριωτικά !!! Έχει άλλη χάρη να σε πηδάει ένας πιστός χριστιανός . Μπορεί βέβαια να ψηφίσω και Χρυσή Αυγή και να με πηδάνε ενώ ταυτόχρονα θα μου κάνουν και φάλαγγα !!! Άλλη αίσθηση σου λέω !!!

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO RE MHTSARA...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Κώστα Μ.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ;ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.ΔΙΟΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 1940,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ '41 ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΑΜ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 92%.ΕΤΣΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ
ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΑΜ ΔΕ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ 1940.ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ.
ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ '41
ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ.ΘΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΡΕ ΒΟΙΔΟΜΟΣΧΑΡΟΓΙΔΟ Κώστα Μ.

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/metopo UPOSTHIRXTE TO EPAM KAI TON KAZAKH STO FACEBOOK..

ΒΑΣΟΥΛΑ είπε...

Κώστα Μ.
οπότε κώστα, δεν έχεις άλλη επιλογή, πρέπει να υποστηρίξεις τους απόγονους του ράλλη και του κάθε γερμανοτσολιά, για να δώσουν αυτοί την ΕΛλάδα στα κολητάρια τους τους ναζί. χρυθή αυγή για λευτεριά...

ΥΓ. φασιστόμουτρο 9:50, και εκλογές θα κάνουμε, και τα όπλα θα πάρουμε αν χρειαστεί. Αρκεί να ξυπνήσει ο κοσμάκης. Εσύ βέβαια τότε, ξέρουμε σε ποια πλευρά θα είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:50μ.μ.

Εμ δεν άκουσες την συνέντευξη.
Εμ δε διάβασες το σχόλιο.
Εμ δεν έχεις διαβάσει τις ιδρυτικές διακυρήξεις και θέσεις όσων έχουν διατυπωθεί από Ανεξάρτητους Έλληνες, Πατριωτικό Μέτωπο και Ε.ΠΑ.Μ.
Εμ λες και ασυναρτησίες.
Εμ βρίζεις και από πάνω.
Εμ και γαμώ το μουνί της μάνας σου της εβραίας όσο πιο ευγενικά μπορώ να σου το πω.

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ*
ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ!
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ,ΑΥΤΟ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

O Καζάκης μεγάλε λασπώνετε και μόνος τους δεν έχει ανάγκη, μόλις αναφέρεται στο μακεδονικό ζήτημα, η για την ελληνική ιθαγένεια, η για οτιδήποτε ελληνικό εκεί τον στοιχειώνουν τα κομμουνιστικά, δεν τον αδικώ αυτά μάθαινε πολλά χρόνια.

Κάνει παρέα και με ανθέλληνες όπως ο Τατσόπουλος, χαχαχα, τη λάσπη να ρίξεις το γουρούνι κυλιέται μόνο του.

Ιδού συνομιλητής του Καζάκη να τον χαίρεστε.

http://www.fimes.gr/2011/02/1821-kolokotronis-gay/

Ανώνυμος είπε...

οι χωρες που εχουν εθνικο νομισμα αναπτυσονται, εχουν παραγωγικοτητα, μειωνουν την ανεργια και αυξανουν τους μισθους με το καιρο... Αυτες που ανηκουν στο ευρω λημοκτονουν και χαροπαλευουν προς την χρεοκοπεια... η ανεργια τους αυξανεται και οι μισθοι πεφτουν... Η Γερμανια και η Γαλλια θα χρεοκοπουσαν με το ευρω αλλά τι κανουν και κερδοφορουν? εκμετελευονται τις αλλες πιο αδυναμες χωρες, δηλαδη τους δανειζουν με επιτοκιο και ελεγχουν ολες τις τραπεζες ολων των χωρων και τις αγορες...). για να μην πω και τις κυβερνησεις και φανω ακραιος...

Ανώνυμος είπε...

Φίλη βασούλα,

Ζητώ κατ' αρχήν συγγνώμη για τα πιο πάνω γαλλικά μου τόσο από εσένα όσο και από όποια άλλη φίλη ανώνυμα παρακολουθεί τα σχόλια. Όχι βεβαίως από τον 9:50.

Αν έχεις κάτι μεμπτό για Καμμένο ή Καζάκη, (κάποιος από τους δύο είναι απόγονος του Ράλλη, ή κάποιου γερμανοτσολιά) σε παρακαλώ κοινοποίησέ το, τυχόν και του Πατριωτικού Μετώπου επίσης (δεν πιστεύω καθώς το έχω ξεσκονίσει) καθώς και την πηγή σου.

Όσο για τη χρυσή αυγή, τους παραδέχομαι μεν, αυτούς που αγνά πολεμούν σε ένα μέτωπο (της αθρόας έλευσης λαθρομεταναστών) του πολύπλευρου πολέμου που έχουμε, από την άλλη όμως έχω διαβάσει ένα σατανιστικό ποίημα του αρχηγού τους Νίκου Μιχαλολιάκου που δε συνάδει με την καθαρότητα του Ελληνικού, δίκαιου αγώνα μας.

Ελπίζω να είμαι εποικοδομητικός τόσο μεταξύ εμένα και εσένα αλλά και όσων παρακολουθούν το θέμα και τα σχόλια.

Χαιρετώ,

Κώστας Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΡΕΕΕΕ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει το κόπο να γράφεις τίποτα το μόνο που καταφέρνεις είναι να μπαίνεις σε μια άσκοπη αντιπαράθεση με ανθρώπους πιο κουτούς κι απ τα μαρούλια.

Επαγγελματίες λασπολόγοι ή παραπληροφορημένοι. Για τους πρώτους δεν έχω να πω κάτι τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Στους δεύτερους θα προτείνω να αφιερώσουν το χρόνο τους για να ακούσουν αυτά που λέει ο Καζάκης από τον ίδιο μέσω εκπομπών και ομιλιών του. Αντί να σπαταλούν το χρόνο τους με το να γράφουν γελοιότητες καλύτερα να τον σπαταλήσουν για να μάθουν χρήσιμα πράγματα άσχετα αν συμφωνούν ή όχι.

Οι υποστηρικτές του Καζάκη προφανώς έχουν ασχοληθεί, τον έχουν ακούσει και νοιώθουν την ανάγκη να αντικρούσουν τις γελοιότητες. Γιατί ρε παιδιά να το κάνετε αυτό και προς όφελος ποιού. Εσείς γνωρίζεται άρα δεν ωφελείστε και οι άλλοι δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να μάθουν. Μπορεί βέβαια να δει και κάποιος περαστικός οπότε κάποιος πρέπει να του πει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως κάποιοι ανεγκέφαλοι τα παρουσιάζουν. Μόνο που αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοι είναι οι ανεγκέφαλοι. Όποιος περιμένει να διαμορφώσει άποψη από την άποψη του άλλου είναι άξιος της μοίρας του.

Με μια δεύτερη σκέψη αντιλαμβάνομαι ότι αυτά που γράφω είναι χαζά και ζητώ συγνώμη. Όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και όλοι πρέπει να σχολιάζουν. Από αυτά τα σχόλια άλλωστε έμαθα πράγματα φοβερά.

Έμαθα ότι το σύστημα πολέμησε τον αντιμνημονιακό Καρατζαφέρη με τον αντιμνοιμονιακό Καζάκη. Δεν έμαθα πότε ακριβώς βέβαια αφού στον ένα χρόνο που έκανε εκπομπή ο Καζάκης ο Καρατζαφέρης ήταν ενάντια στο μνημόνιο μετά στήριξε και μετά εναντιώθηκε πάλι. Χρησιμοποίησε το σύστημα τον Καζάκη για να πολεμήσει αυτόν που πολεμάει μόνος του τον εαυτό του. Έτσι εξηγούνται οι μαζικές αποχωρήσεις από το απόκομμα, κάποιοι φοβήθηκαν τα πυρά.

Έμαθα επίσης ότι δεν υπάρχει μόνο η κλασική Ιατρική, υπάρχει και η ομοιοπαθητική. Έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι τους Έλληνες θα τους σώσουν από τους Γερμανούς δυνάστες οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίστε παιδιά μας προσφέρεται πολύτιμες γνώσεις και τρελό γέλιο.
Όσο κι αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν τις δύσκολες τούτες μέρες επιτελείτε κοινωνικό έργο.

Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν εμείς οι σκεπτόμενοι Έλληνες θα μείνουμε πιστοί στις παραδόσεις. Δεν θα ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ γιατί δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ποιος και δεν μπορούμε ψηφίσουμε και τον φυσικό αντιπρόσωπό τους γιατί πολιτεύεται στη Γερμανία αλλά έχουμε άλλες επιλογές.

Μπορούμε να ψηφίσουμε ΚΚΕ για να ενωθούν όλοι οι Έλληνες μέσα σε ένα μαντρί. Θα φωνάζουμε όλοι μαζί αλλά προς Θεού, μεγάλη προσοχή μην γίνει κανένα λάθος και κυβερνήσουμε γιατί τότε θα δώσουμε την ευκαιρία στο αστικό κατεστημένο να ανασυναχθεί.

Μπορούμε να ψηφίσουμε τον αντιμνοιμονιακό Τσίπρα που δεν μπορεί να φύγει από το ευρό αφού του το απαγορεύει το μνημόνιο.

Μπορούμε να ψηφίσουμε τον Έλληνα Κουβέλη με τους αλλοδαπούς ανθέλληνες υποψηφίους.

Μπορούμε να ψηφίσουμε Κατσέλη γιατί μας έταξε ζεστό ψωμί με γεύση scandal.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε Μπακογιάννη. Αυτή ούτε ο Μητσοτάκης δεν θα την ψηφίσει. Την ψήφισε την προηγούμενη φορά και πιστεύει ότι την γκαντέμιασε και έπιασε πάτο.

Εμείς οι σκεπτόμενοι Έλληνες λέμε όχι στον Καζάκη. Μπορεί να είναι προδότης, μπορεί όμως και να μην είναι. Προτιμούμε να πάμε στα σίγουρα. Η συνήθεια άλλωστε είναι μεγάλο πράγμα. Ως Έλληνες μεγαλώσαμε προδομένοι κι αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε.

Όλοι μαζί μήνυση στο Καζάκη και όλους τους ομοίους του για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Προτιμήστε τα δικαστήρια του Λουξεμβούργου, οι αποφάσεις που βγαίνουν εκεί είναι τελεσίδικες και άμεσα εκτελεστέες στο Ελληνικό προτεκτοράτο.

innocentBOMB είπε...

Ολα για το πετρέλαιο μας γίνονται ξυπνάτε. Χρέος είχαμε πάντα.
Τώρα αποφάσισαν για ανακατατάξεις...
Δείτε στην περιοχή μας (Αίγυπτο, Λιβίη, Ιταλία, Τούρκία, ) έναν έναν τους Αλλάζουν ...

Αυτούς που πολεμάει το Σύστημα για τα Πετρέλαια αυτούς θα στηρίζω. όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Πλέον στο ίντερνετ δε ξέρεις ποιος είναι παπαγαλάκι και ποιος Έχει γίνει ακούσια παπαγαλάκι. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΝΑ ΜΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΕ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΔΕΣ? Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ.ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ.

Με εμάς επενδύουν στο χάος και τη χρεοκοπία για να έρθουν ως σωτήρες να μας τα πάρουν ως "ειρηνευτική" Δύναμη.

Είναι τυχαίο που στη τελευταία πορεία που κάψανε τον κέντρο πιάσανε αλλοδαπούς με ασυρμάτους και στουπιά;; ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΞΥΠΝΑΤΕ... ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ. (ΚΟΜΜΑΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ)
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ._

Ανώνυμος είπε...

1:34
Πάθατε την πλάκα σας μόλις ακούσατε για μέτωπο αντιμνημονιακών δυνάμεων.Οτι και μαλακίες να λέτε το μέτωπο τις επόμενες μέρες θα μεγαλώσει και θα πιάσει νταβάνι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έστειλα mail στον Παπαδάκη να τοποθετηθεί στις καταγγελίες του Καζάκη, για παρεμβάσεις Μιχελάκη και Κυριακού.
Ακόμη δεν έχει απαντήσει και αμφιβάλλω αν θα απαντήσει.
Στείλτε του όλοι την ερώτηση. Ή είναι αντιμνημονιακός, ή το παίζει. Και έχει πει ότι δεν δέχεται παρεμβάσεις άνωθεν.

Το mail του είναι: papadakis@antenna.gr

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάστε τον Καρατζαφέρη Νο2 σε χειρότερη μορφή.Παλιοκαραγκιόζιδες.

Όσο και να κοπανιέστε η Χρυσή Αυγή θα είναι στην επόμενη βουλή και τότε θα γελάσει και κάθε πικραμένος.Ανθελληνικά σκουπίδια.

Ανώνυμος είπε...

διαβάστε και τα παρακάτω, εχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6352

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η Χ.Α δε θα μπει στη βουλή για δύο λόγους:α)είναι πολύ πιο χρήσιμη για το σύστημα εκτός βουλής(επιθέσεις σε μετανάστες,συνεργασία με παρακράτος.προβοκάτσιες,τρομοκράτηση εργαζομένων κ.α)Ενα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει τέτοια πράγματα.β)Ο Καρατζαφιόζης είναι πιο εύκολα συνεργάσιμος με το σύστημα και σίγουρα θα τον ξαναχρειαστούν μετά τις εκλογές να βοηθήσει στη συγκυβέρνηση.Οπότε κάποιοι φασίστες που χαίρονται ας κρατάνε μικρό καλάθι

αλλος είπε...

δυστυχως ο καζακης με απογοητευσε στην τελευταια του ερωτηση. εμμεσως ειπε οτι ειναι υποκινουμενος απ τη μασονια. αυτο ακομα το δηλωνουν τα 3 χαρακτηριστικα συμβολα στο σημα του. οποιος γνωριζει την αληθινη ιστορια της γαλλικης επαναστασης και αλλων εκεινη την εποχη, μπορει να αντιληφθει το λογο που υπαρχει αυτο το κινημα. αυτη ειναι η οπτικη μου. καλα ειναι να ακους μια οικονομικη αναλυση . οχι ομως να λεει και τα μισα. οτι τον συμφερει. ελα ομως που υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν 5 πραγματα περισσοτερα και μπορουν ευκολα να αποκαλυφθει μια απατη.

ΒΑΣΟΥΛΑ είπε...

Κώστα Μ.
Δεν απαντούσα σε σένα φίλε, αλλά στο απολειφάδι τον 9:50 που σε έβρισε.
Φυσικά και δεν υποστηρίζω χρυθή αυγή.

Από Καμμένο μέχρι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλοι ένα σκοπό έχουμε αυτή τη στιγμή. Την απελευθέρωση της χώρας. Όποιος μπαίνει εμπόδιο, θα το πληρώσει για τα καλά.

Στάθης είπε...

Φίλε μου 19 Μαρτίου 2012 4:40 π.μ. από τον τρόπο που εκφράζεσαι συμπεραίνω πως είσαι ένας άνθρωπος πνευματώδης και δημοκρατικός. Δυστυχώς όμως πρέπει να είμαστε πιο ενεργοί από ποτέ και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη του έτσι ώστε να αφυπνίσουμε όσο περισσότερους Έλληνες μπορούμε. Εμείς έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο άρα και σαφώς καλύτερη ενημέρωση από αυτούς που είναι – λόγω ηλικίας ή ακόμα λόγω κακής σχέσης με την τεχνολογία – εγκλωβισμένοι στα νέα και τις ειδήσεις που λανσάρουν τα καθοδηγούμενα μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Αν μη τι άλλο η τύχη δεν μας βοήθησε ως τώρα – γιατί να το κάνει τώρα? – και είναι κρίμα να χάσουμε μια λαμπρή και ταυτόχρονα ύστατη ευκαιρία να αναγεννήσουμε τον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

O DHMHTRH EIMASTE MAZI SOU...KAI THA STO APODHXOUME...

Ανώνυμος είπε...

ENAS APO TOUS PIO EPETUXHMENOYS OIKONOMOLOGOUS..POU AXIZEI TON SPIFO MAS STATHERES APOSPEIS..KAI SE OLA EINAI MESA..GIA AUTO EINAI MEGALOS..KAI AXIZEI..

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/metopo ΥΠΟΣΤΗΡΙΡΙΧΤΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΣΤΟ FACEBOOK..

Ανώνυμος είπε...

Στον boskizas 0842

φίλε ο πατέρας Παϊσιος δεν είπε ποτέ κάποια τέτοια προφητεία που αφορούσε τον Γράψα, άμα μου βρεις συγκεκριμένα και με στοιχεία σε ποιο βιβλίο αναφέρεται υπαναχωρώ. Η όλη προφητεία ήταν μία ατυχής προσπάθεια από τον Γράψα και τους λακέδες του- αυλικούς να τον καταστήσουν στρατηλάτη. όσοι έχουν υπηρετήσει με τον Γράψα ξέρουν ότι ήταν ανεπαρκέστατος, συνέβαλε στο ξήλωμα αρκετών άξιων αξιωματικών και τα γραφειοκρατικά μέτρα του ταλαιπωρούν τον ΕΣ μέχρι σήμερα. Επίσης δεν τον έδιωξε ο Βαρβιτσιώτης αλλά ο Μεϊμαράκης οπότε μάθε τα δεδομένα πριν γράψεις. Από την άλλη μεριά για να μην με χαρακτηρίσεις εγκάθετο ΑΝ βγουν οι ανεξάρτητοι Έλληνες, ΑΝ τον ορίσουν υπουργό άμυνας και ΑΝ μας επιτεθούν οι Τούρκοι γιατί μέχρι στιγμής δεν χρειάζεται, τους τα δίνουν οι πολιτικοί μας άκοπα και κάτω από το τραπέζι, εγώ προσωπικά θα εκτελέσω τις διαταγές του μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου όπως θα έκαμα και με όποιον ήταν υπουργός για να υπερασπίσω την πατρίδα μου. Σε τελική ανάλυση σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε επί ματαίω το όνομα του Άγιου Γέροντος διαιωνίζοντας έναν ανύπαρκτο αστικό μύθο και δίνοντας με αυτό τον τρόπο λαβή σε ορισμένους ότι ο Γέροντας ήταν ψευδοπροφήτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο 9:50 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ(ΚΩΣΤΑ Μ.)

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΙΛΑΩ,ΔΙΟΤΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΟ,ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ
ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ(ΚΑΖΑΚΗΣ),ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ
ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ,ΟΥΤΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ.ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΥΛΗΣ(ΚΑΖΑΚΗΣ) ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΛΑΤΡΕΙΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΘΝΟΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΡΑΧΜΗ,ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ.ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ
ΤΑΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ,ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΡΥΔΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΒΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΟΣ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ.Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ Ο.Υ.Κ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ
ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΝΑ
ΣΕ ΣΩΣΕΙ.
ΚΑΠΟΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ 9:50 ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ.
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ(ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ).
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ!ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑΝ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ
ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο Ο.Υ.Κ.ΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Καμμενος με τον μεγαλο δασκαλο Καζακη.Τωρα ξερω σιγουρα οτι τα πραγματα θα μας εκπληξουν ευχαριστα.Μαζι σας και εγω οπως και χιλιαδες αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ενα εχω να πω .Οσοι κατηγορουν τον Καζακηβρισκονται σε απογνωση και δεν ξερουν πως να αντιδρασουν βλεποντας την μεγαλη απιχηση που εχει στον κοσμο.Γιατι φιλοι μου παρτε το αποφαση οανθρωπος ειναι τεραστια πηγη γνωσεων.Ο Θεος να τον εχει καλα που μας ενημερωνει συνεχεια και μαθαινουμε τα παντα.Χαρης αυτον ξυπνησαμε.Καζακης μαζι με Καμμενο για να ελευθερωθει η Πατριδα...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

http://www.youtube.com/watch?v=onVDy31fbk4

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
http://www.youtube.com/playlist?list=PL31598DBC1AE47587&feature=plcp

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh eimaste mazi sou...

ilias είπε...

Άκουσα αρκετές φορές κάποιους πολιτικούς να λένε: “θα συνεργαζόμουνα και με το διάβολο για το καλό της πατρίδας μου”. Μέσα όμως από αυτό το ψέμα που λένε δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι γιατί κανείς άλλος δεν θέλει την καταστροφή της Ελλάδας τόσο πολύ όσο ο διάβολος. Άρα όσοι τόσο πρόθυμα θα συνεργάζονταν με το διάβολο, συνεργάζονται ήδη μαζί του στην καταστροφή της Ελλάδας. Ο Xριστός τo δήλωσε πολύ καθαρά: “όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου”. Ούτε την ουδετερότητα δεν αναγνωρίζει. Ο Καζάκης μέσα από αυτή τη συνέντευξη του φανέρωσε καθαρά ποιος είναι και τη ρόλο ήρθε να παίξει στην Ελλάδα. Δυστυχώς στη χώρα μας όποια πέτρα και να σηκώσεις βρωμιά θα βρεις. Για τον μόνο πολιτικό που αποδεδειγμένα ξέρουμε ότι είναι “καθαρός” είναι ο Παπαθεμελής. Όποιος δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του είναι ένα σημάδι ότι είναι και αυτός “καθαρός”.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα αρκετές φορές κάποιους πολιτικούς να λένε: “θα συνεργαζόμουνα και με το διάβολο για το καλό της πατρίδας μου”. Μέσα όμως από αυτό το ψέμα που λένε δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι γιατί κανείς άλλος δεν θέλει την καταστροφή της Ελλάδας τόσο πολύ όσο ο διάβολος. Άρα όσοι τόσο πρόθυμα θα συνεργάζονταν με το διάβολο, συνεργάζονται ήδη μαζί του στην καταστροφή της Ελλάδας. Ο Xριστός τo δήλωσε πολύ καθαρά: “όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου”. Ούτε την ουδετερότητα δεν αναγνωρίζει. Ο Καζάκης μέσα από αυτή τη συνέντευξη του φανέρωσε καθαρά ποιος είναι και τη ρόλο ήρθε να παίξει στην Ελλάδα. Δυστυχώς στη χώρα μας όποια πέτρα και να σηκώσεις βρωμιά θα βρεις. Για τον μόνο πολιτικό που αποδεδειγμένα ξέρουμε ότι είναι “καθαρός” είναι ο Παπαθεμελής. Όποιος δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του είναι ένα σημάδι ότι είναι και αυτός “καθαρός”.

Ανώνυμος είπε...

προς anti-ntp.net
εχετε αρχισει την λογοκρισια η κανω λαθος;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ. ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΥΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. Ο ΝΕΥΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΩΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε "άλλος"
παίρνεις χάπια, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν ήσουν απλά έμμισθος, δεν θα έγραφες τόσο μεγάλες σαχλαμάρες. Ευτυχώς κατά τα άλλα, που εσύ καταλαβαίνεις 5 πράματα (όλα κι όλα) και ξεσκέπασες τον Καζάκη βλαμένε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ανώνυμος είπε...

DHMHTRH EISAI THA SE STHRIXOUME SE AYTES TIS EGKLOGES...

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO MHTSARA..WRAIA TA PES..KAI LIGA TOUS EIPES..

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΨΗ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ..ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Από Κώστας Μ. προς 9:50,

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.

Έχουμε τον ίδιο αρχηγό όπως αποδεικνύεται στις 3 τελευταίες σειρές του τελευταίου σχολίου σου.
Στα περισσότερα, αν όχι σε όλα συμφωνούμε.

Με δύο λόγια, να το θέσω διαφορετικά, τώρα χορεύουμε τσάμικο (εκλογές). Καλό θα είναι να συσπειρωθούμε και ενωθούμε σε ένα μέτωπο με σκοπό να νικήσουμε τους "έλληνες" εχθρούς εντός των πυλών (θα είναι και μια καλή προπόνηση για μεγαλύτερη ενότητα ως λαός που απαιτείται ιδίως αυτό τον καιρό). Αν και όταν ο χορός πάει σε τσάμικο (εισβολή τούρκων, αλβανών,εσωτερική εξέγερση μουσουλμάνων ή και τα τρία μαζί ή όποιος συνδυασμός τους), που το θεωρώ πιθανό, τότε το γυρνάμε και εμείς σε βαρύ τσάμικο τον οποίο χορεύουμε και πάρα πολύ καλά.

Τέλος, δικαιολογώ απόλυτα το ειρωνικό ύφος σου στο πρόσωπό μου στο τελευταίο σου σχόλιο μετά και από το ανεπίτρεπτο σχόλιό μου που αναφερόταν σε εσένα.

Ζητώ πάλι συγγνώμη και εύχομαι καλή δύναμη, φώτιση και καλή λευτεριά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Μ. πάλι,
Διόρθωση:
Καλαματιανός (εκλογές)
Τσάμικος (εισβολή, εξέγερση μεταναστών)

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην ξεχνάτε την Σαντορίνη. Το ηφαίστειο θα εκραγεί και μετά θα μπουκάρουν οι Τούρκοι. Όσο για το τι κάνουν οι αρχές αφήστε το ... Όμως επειδή ο Θεός μας αγαπάει την Ελλάδα και τους Έλληνες θα περάσουμε πολύ λίγα σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη. Οι προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού μία -μία εκπληρώνονται ...

Ανώνυμος είπε...

dhmhtrh eimaste mazi soy

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ...ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟ... .ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΤΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ... ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΑΝΗΣΜΟ...ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΟ.. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΣΥΓΚΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΦΤΙΑΞΑΝ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ Ο "ΑΛΛΟΣ". ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΑΝ, ΔΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καζάκη σε ποια εστιατόρια της Αμερικής σερβίρουν ανθρώπινο κρέας και πως εσείς αυτό το γνωρίζεται; Μήπως πρόκειται για σατανικές τελετές με ανθρωποθυσίες και υποχρεώνονται οι συμμετέχοντες και σε ανθρωποφαγία; Καλό είναι να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το θέμα, γιατί οι πλούσιοι για επίδειξη κάνουν άλλα πράγματα.

skool17 είπε...

Ξεκάθαρος και ειλικρινής για άλλη μια φορά!!

Ανώνυμος είπε...

ουτε λεξει για τον σωρρα για το δεδικαμενο για την αθωωσει γραψτε κατι ρε παιδια με στοιχεια ομως αδιασηστα!!!!για εμας τα 2 εκατομυρια διαπιστωμενα στο πλευρο του -να τον φουρκισουμε η να τον αμολαρουμε ??????????