Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Συγκροτείται μυστικός «απελευθερωτικός στρατός» στην Ελλάδα!


 Στη σύσταση ενός ιδιότυπου χριστιανικού στρατού ταχείας κρούσης και προσβολής του εχθρού με την καθοδήγηση γνωστού γέροντα ασκητή έχουν προχωρήσει τα τελευταία χρόνια με άκρα μυστικότητα ορθόδοξοι χριστιανοί σ’ όλη την Ελλάδα.
Απώτερος στόχος τους είναι να θωρακίσουν την ευλογημένη αυτή χώρα και να αμυνθούν στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγουν εναντίον της με την... χρήση αθόρυβων όπλων, αλλότριες δυνάμεις συνεργαζόμενες, όπως έχει διαπιστωθεί με μια κάστα νέων δοσίλογων της πατρίδας μας. Δοσίλογοι που λειτουργούν ως τυφλά όργανα συγκεκριμένων λεσχών και κέντρων του μυστηρίου της ανομίας. Αναλαμβάνουν να εκπληρώνουν και να εφαρμόζουν τις εντολές τους ξεπουλώντας ιερά και όσια της φυλής μας και βγάζοντας στο σφυρί ανεκτίμητους θησαυρούς μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν εφήμερες θέσεις εξουσίας.
Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες στις τρεις πρώτες σκληρές μάχες που έδωσαν μέχρι τώρα οι ορθόδοξοι αυτοί μαχητές στέφθηκαν νικητές. Κατατρόπωσαν τον εχθρό εξαναγκάζοντάς τον σε άτακτη υποχώρηση!
Μπορεί λοιπόν ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας, 89 χρονος σήμερα Χέρνι Κίσσιγκερ να καυχιέται με δηλώσεις του που φέρεται να έχει κάνει ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν νέα οπλικά συστήματα με τα οποία μπορούν τάχιστα να επιβάλλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση στον πλανήτη (βλ. http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089) αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο! Τι σημαίνει αυτό; Ξενοδόχος καλοί μου Χριστιανοί, όπως αναφέρει ο ψαλμός που στην αρχή του κειμένου μας παραθέσαμε είναι ο Θεός, ο οποίος αθετεί βουλάς (πονηρών) αρχόντων…
Μέσα στο πλαίσιο αυτό ο Κύριος μας κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιστράτευσε τον προφήτη και βασιλιά Δαυίδ για να πολεμήσει τον γίγαντα Γολιάθ γαλουχεί, εκπαιδεύει και ετοιμάζει το σύνταγμα της αντίστασης των Ορθοδόξων. Σύνταγμα το οποίο σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα αόρατα μάχιμα στρατεύματα που ήδη, όπως λέγει ο γέροντας ασκητής βρίσκονται προ των πυλών της Βασιλεύουσας.
Σύμφωνα μάλιστα με γέροντα ασκητή του Παγγαίου Όρους τα αόρατα και ορατά χριστιανικά στρατεύματα θα τελούν, όπως λέγει με νόημα υπό την ευλογημένη καθοδήγηση του ήδη αναστημένου μαρμαρωμένου και ελεήμονος αυτοκράτορα, του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη. Το γεγονός ότι βρίσκονται έξω από τη Βασιλεύουσα, όπως λέγει ο ίδιος γέροντας ασκητής σηματοδοτεί μια σειρά εξαίσιων γεγονότων περιλαμβανομένων και της απελευθέρωση της, από το θηρίο της Ανατολής.
Αναμένουν λοιπόν να συγκροτηθεί το εκστρατευτικό ορατό «σύνταγμα» του ιδιότυπου χριστιανικού στρατού, το οποίο θα φέρει βάσει του σχεδιασμού και το πρώτο χτύπημα στο συγκεκριμένο θηρίο της ανατολής. Θηρίο που περιγράφει με σαφήνεια ο Άγιος Αναστάσιος ο Γόρδιος, ο ιατρός και φιλόσοφος των Αγράφων στα συγγράμματά του.
Με τον αέρα λοιπόν του νικητή Ορθόδοξοι Χριστιανοί εκπαιδεύονται καθημερινά στο άτρωτο πανίσχυρο μυστικό όπλο. Μαθαίνουν να αυξάνουν την εμβέλεια της ισχύος του, την οποία θα γνωρίσουν και θα γευτούν πολύ σύντομα τα απανταχού κέντρα της ανομίας και οι Κασσάνδρες που χρησιμοποιούν για να εκφοβίζουν τους λαούς. Μια μικρή γεύση της ισχύος αυτής πήρε πριν από λίγα χρόνια ο γνωστός μάγος Ντέϊβιντ Κόππερφιλντ, ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα. Συγκεκριμένα την τελευταία ημέρα των παραστάσεων του δέχθηκε βαρύτατο πλήγμα που τον έκανε να μιλά μόλις επέστρεψε στις ΗΠΑ περί δήθεν αρνητικών μαγνητικών πεδίων και μια πλειάδα άλλων ασυνάρτητων ανοησιών που τον εμπόδιζαν να προβάλει τις δυνατότητες του και τη δύναμη του!!!
Και να φανταστείτε ότι μόλις τότε είχε αρχίσει να συγκροτείται σε σώμα το αυτό ιδιότυπο στράτευμα. εκείνο τον καιρό αριθμούσε καμιά δεκαριά συντονισμένους με τον ουρανό στρατιώτες του Χριστού. Στρατιώτες που δεν γνώριζαν καν την χρήση και τις δυνατότητες του πανίσχυρου αυτού όπλου που με τις οδηγίες του γέροντα κρατούσαν στα χέρια τους.
Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Τώρα μιλάμε για μερικές εκατοντάδες πιστών που έχουν εντρυφήσει στον τρόπο λειτουργίας του οπλικού αυτού συστήματος, το οποίο σχεδιάστηκε εκ Θεού! Με γεωμετρικό μάλιστα τρόπο αυξάνονται οι χριστιανοί που εκπαιδεύονται σ’ αυτό σε καθημερινή βάση… Σε λίγους μήνες μάλιστα θα συγκροτούν ολάκερο στρατό αφού συμμετέχουν και άνδρες και γυναίκες!
Ως εκ τούτου το πανίσχυρο αυτό όπλο, το οποίο δοκιμάστηκε και πριν από δύο χρόνια αναμένεται να προκαλέσει ευχάριστες και μη προβλεπόμενες από το υπάρχον σύστημα της σήψης και της διαφθοράς ανατροπές στο κοινωνικό σκηνικό της απογοήτευσης και της θλίψης, της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας. Κοινωνικό σκηνικό που κυριαρχεί όχι μόνο στην ευλογημένη χώρα μας αλλά και σ’ όλον τον κόσμο! Και στις ανατροπές αυτές που θα ξεκινήσουν σύντομα από τα ποτισμένα με αίμα χώματα περιλαμβάνεται κατά κύριο λόγο, όπως λέγει ο ίδιος γέροντας ασκητής η εξουδετέρωση των δύο φοβερών θηρίων του εχθρού που στέκονται ένα στην ανατολική και ένα στη δυτική πλευρά της Ελλάδας, εκτοξεύοντας προς αυτήν εδώ και αιώνες ολάκερους θανατηφόρα βέλη. Η προσπάθεια άλωσης φέρνει στο νου μας το διδαχτικό μύθο της όμορφης Ευρώπης και του Δία των αρχαίων Ελλήνων αλλά και την έξυπνη πολιτική του Αγίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου στο να μεταφέρει την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας…
Η εξουδετέρωση των δύο αυτών θηρίων -συνεχίζει ο ταπεινός αυτός ασκητής- θα επιτευχθεί μέσω του επέκτασης του γενικού χαλασμού από το πνευματικό επίπεδο που είναι σήμερα στο υλικό. Και ο γενικός χαλασμός επιφέρει δεινά και περιλαμβάνει, λ.χ. έλλειψη τροφών, πολεμικές συρράξεις κ.ο.κ. Όλα αυτά θα σηματοδοτήσουν την ημέρα που με σαφήνεια περιγράφει στις προφητείες του ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. «Αυτοί που θα επιζήσουν του γενικού χαλασμού θα τρώνε με χρυσά κουτάλια»…
Και ποιοί καλοί μου άνθρωποι θα επιζήσουν; Θα επιζήσουν αυτοί που τολμούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες να προβάλλουν το θυσιαστικό εκείνο πνεύμα που περιγράφει ο προφήτης Δαυίδ στις προσευχές του. Το πνεύμα εκείνο που έκανε τους Τούρκους να σκιάζονται το 1821, όταν συναντούσαν στο διάβα τους Έλληνα χριστιανό. Και ο φόβος τους αυτός τους ακολουθεί μέχρι σήμερα που ήδη γεύονται τα κόλλυβα που για καιρό κουβαλούσαν, όπως έλεγε ο γέροντας Παϊσιος στο ζωνάρι τους. Το θυσιαστικό εκείνο πνεύμα που μετέτρεψε τους Ιταλούς στρατιώτες σε λαγούς που έτρεχαν να κρυφτούν σε κάθε λογής λαγούμια για να μην αντικρύσουν τον Έλληνα μαχητή και ακούσουν να διαπερνά στα αυτιά τους η ιστορική ιαχή «αέρα»! Το ίδιο θυσιαστικό πνεύμα ήδη μεταφέρουν με τη μορφή της βοής άγγελοι, οι οποίοι επαναλαμβάνουν το στίχο συγκεκριμένου ψαλμού «εταράχθησαν έθνη, έκλιναν βασιλείαι, έδωκε φωνήν αυτού ο ύψιστος, εσαλεύθη η γη»!
Μπορεί λοιπόν η ανασύσταση με μικρές διαφοροποιήσεις του πάλαι ποτέ γνωστού Άξονα με επικεφαλής για τρίτη συνεχή φορά την πάντα πρόθυμη στις λεηλασίες και καταστροφές Γερμανία να επιχειρεί να επαναλάβει δια άλλης οδού το ίδιο εγχείρημα που επεδίωξε στον Α’ και το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο’ μπορεί οι σύγχρονοι, καλυπτόμενοι γνήσιοι εκφραστές του σχιζοφρενούς Αδόλφου Χίτλερ άρχοντες να επιδιώκουν αυτή τη φορά μέσω των αθόρυβων όπλων τους (βλ. λ.χ. οικονομικά μέτρα) να επιβάλλουν καθεστώτα υποτέλειας τύπου κυβέρνησης Τσολάκογλου’ μπορεί να φαίνεται πως επιβάλλουν εκ νέου κατοχικές νοοτροπίες και να προκαλούν δυστυχία και φτώχεια’ μπορεί τα νέα αθόρυβα οπλικά συστήματα και οι οικονομικές συστοιχείες πυραύλων, νοούμενες ως αναγκαίες μεταρρυθμίσεις να αποσκοπούν σε μια νέα καλοσχεδιασμένη ληστρική επιδρομή στους ανεκτίμητους ελληνικούς πολιτιστικούς και όχι μόνο θησαυρούς’ μπορεί να μεθοδεύουν και να εκτελούν σε συνεργασία με τα κάθε λογής πιόνια τους, φανερά και αφανή που συγκροτούν το μηχανισμό άλωσης της Ελλάδας, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας’
Οφείλουν όμως να ξέρουν ότι και πάλι θα υποστούν πανωλεθρία χειρότερη απ’ αυτές του Α’ και Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Η διαφορά θα είναι, όπως λέγει ο γέροντας ασκητής, ότι το πλήγμα γι’ αυτούς θα είναι περισσότερο βαρύ τώρα, κάτι που επί του παρόντος δεν μπορούν καν να φανταστούν. Και αυτό γιατί θα επέλθει εξ ουρανού: «ήχησαν και εταράχθησαν τα ύδατα αυτών, εταράχθησαν τα όρη εν τη κραταιότητι αυτού»… Έτσι αυτή τη φορά δεν θα καταφέρει να περισώσει τα συντρίμμια, ο σιωνιστικός γνωστός δάκτυλος, όπως έγινε λ.χ. αμέσως μετά το Α’και το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!
«Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους» λένε σήμερα οι θιασώτες της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης και τα πιόνια που διαθέτουν στην πολιτική εξουσία. Οι ταλαίπωροι φαίνεται να αγνοούν το πως λειτουργεί ο Θεός! Ας παραδειγματιστούν λοιπόν από την πορεία του παλαιού Ισραήλ στην έρημο, από το μάννα εξ ουρανού και από την πτώση των τειχών της Ιεριχούς! Ας αφουγκραστούν τη δύναμη του σταυρού του Κυρίου που εξολοθρεύει τη δύναμη του εχθρού φέρνοντας πάντα την πολυπόθητη Ανάσταση και τα χαρμόσυνα νέα της νίκης.
Ο διεθνής άλλωστε προσχεδιασμένος εξευτελισμός της Ελλάδας συνέβαλε έτσι ώστε πολλοί Έλληνες να ανακαλύψουν την ταπείνωση, που ως πνευματική «βενζίνη» οδηγεί τον άνθρωπο στην ευεργετική προσέγγιση του Θεού! Η μεθοδευμένη εδώ και δεκαετίες πνευματική και οικονομική κρίση έκανε πλέον πολλούς Έλληνες να αναρωτηθούν για το που βαδίζουμε ως Έθνος. Και είναι αλήθεια ότι τους βοήθησε να ανακαλύψουν τη δύναμη του πανίσχυρου και ανίκητου όπλου που ονομάζεται ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ.
Με την ειλικρινή μετάνοια ως οδηγό έχουν ήδη αρχίσει να θωρακίζουν τα σπίτια τους, ενώ με τους ψαλμούς του βασιλιά Δαυίδ ξεκίνησαν να εκδιώκουν και να εξολοθρεύουν τα κάθε λογής δαιμόνια που είχαν φωλιάσει ακόμη και μέσα στις χριστιανικές οικογένειες και κατ’επέκταση στην ευλογημένη πατρίδα μας. Πλήθος λοιπόν τώρα χριστιανών συντονίζουν καθημερινά τη φωνή τους μ’ αυτή του βασιλιά Δαυίδ αναφωνώντας και ψάλλοντας «ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις, ημείς δε εν ονόματι Κυρίου Θεού ημών μεγαλυνθησόμεθα. αυτοί συνεποδίσθησαν και έπεσαν, ημείς δε ανέστημεν και ανωρθώθημεν» (Ψαλμ. 19, 8-9)! Και με το όπλο του Ψαλτηρίου τρέπουν σε άτακτη φυγή τον εχθρό και αλλάζουν το κλίμα.
Πολλοί εξ αυτών έλεγαν στον γέροντα ασκητή πως δυσκολεύονται να το χρησιμοποιήσουν γιατί δεν το καταλαβαίνουν. Και εκείνος χαμογελώντας τους απαντούσε «δεν πειράζει το καταλαβαίνει ο εχθρός και αυτό μας αρκεί» και τους συνιστούσε να καθαρίζουν και να επουλώνουν με τη μετάνοια τις πληγές της αμαρτίας που προκάλεσε η συνειδητή η ασυνείδητη συναναστροφή με τα φοβερά δαιμόνια… Ο ίδιος γέροντας ασκητής υποστηρίζει πως αν το 10% των Ελλήνων συντονιστεί και διαβάζει το Ψαλτήριο για σαράντα ημέρες συνεχώς η Ελλάδα θα ξεπεράσει τα προβλήματα και τις κρίσεις που την ταλανίζουν.Εμπρός λοιπόν χριστιανοί μου βάλτε το ισχυρό όπλο στην καθημερινότητά σας και επιστρατευθείτε συνειδητά στον υπό συγκρότηση μυστικό απελευθερωτικό χριστιανικό ελληνικό ορθόδοξο στρατό. Γένοιτο!
Ένας δούλος Κυρίου

Η δύναμη του Ψαλτηρίου απέναντι στην κρίση που ταλανίζει τον ευλογημένο τόπο…
Κύριος διασκεδάζει βουλάς εθνών, αθετεί δε λογισμούς λαών και αθετεί βουλάς αρχόντων (Ψαλμ. 32, 10)!
Εξεζήτησα τον Κύριον, και επήκουσέ μου και εκ πασών των θλίψεών μου ερρύσατό μου… Ούτος ο πτωχός εκέκραξε, και ο Κύριος εισήκουσεν αυτού και εκ πασών των θλίψεων αυτού έσωσεν αυτόν (ψαλμ. 33, 5, 7)!
Συντάκτης: ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
  lawgap

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτι νάναι...Αχταρμάς...
Τι σχέση έχει ο Θεός με το μίσος;
Τί σχέση έχει ο πόλεμος με τον Θεό;
Που είναι τα τρία βασικά συστατικά της Ορθοδοξίας;
Που διδάσκουν όλοι οι Αγιοι Πατέρες ,Γέροντες και ο Χριστός.
ΠΙΣΤΗ,ΑΓΑΠΗ,ΕΛΠΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα,
γι'αυτό μ'αρέσετε και σας διαβάζω... Βγάζει τρελό γέλιο το blog σας...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ...Ο ΕΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ....ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΧΑΙΒΑΝΙΑ.
ΔΑΝΑΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!
ΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλακιες. Δεν συγκροτητειται τιποτα, 5 ψαλταδες και 5 διακονοι μαζευτηκανε σε μια ταβερνα και φτιαξανε "στρατο". Ε ρε χαζος κοσμος που υπαρχει. Βγαινει ο καθε ονειροπαρμενος και γραφει απο μια χαζομαρα και μετα το blog το βγαζει σαν ειδηση. Ετσι γινονται ρε αχρηστοι οι αγωνες και οι επαναστασεις;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις πολλη Λιακοπουλο διαβαζετε ποιοι ειναι οι πολεμιστες της ειμαρμένης οεο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

agapiti anonimi o anthropos egrapse ena thetiko minima.den nomizo oti lei tipota kako,eisa eisa an kitaksoume apo ti dekaetia tou 80 h patridamas htan homeni sti diafthora kai oloi akoloythoysan to idio modelo. mono h mapes alazan. kai emas mas arese giati mas voleve to rousfeti kai to rahati mas mathane etsi.giati tous voleve kai mas voleve.tora mono o theos mas emine gia parigoria.alloste to gonidiomas ehei apodiksi edo kai polla hronia oti anti na eimaste enomeni me mia grothia h tha prospathoume na bgaloume to mati tou allou h tha prospathoume na ton thapsoume.as sinehisoume etsi kai tha fame kala.leo ego tora.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είπα και γω .....

Θα ελευθερωθεί η Κυψελη και οι γύρω περιοχές απο τις δυνάμεις κατοχής των Ισλαμο-Αφρικανο-πιθίκων??

Και θα ανακληθούν οι ελληνοποιήσεις των πρωτόγονων εισβολέων Μαο -Μαο ???

Όχι ε??

Κοίτα Πλάκα ... Δεξιά - Αριστερά - Παπάδες - Αναρχικοί όλοι Κτηνοβάτες Ισλαμο-Αφρικανο-λάγνοι ..

Να έρθει ο επόμενος κατακλυσμός παρακαλώ παλιο-γουρούνια ....

Ανώνυμος είπε...

ρε 1.50 αι στα τσακιδια ρατσιστικο ανδρεικελο

Ανώνυμος είπε...

Το άλογο όταν πάει με γαιδούρι βγαίνει μουλάρι!

Κατάλαβες σατανόπληκτε λακέ του πολυ-πολιτισμού,
γελείε υποκριτή!

Ο Ρατσισμός και ο εθνισμός είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ
τα υπόλοιπα ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ!

Αναρχο-φασιστο-κομμουνιστιστο-Χριστιανοταλιμπάν της απολήξεως του ορθού!

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ρε παιδια τι σας φανηκε περιεργο?εμενα τιποτα πια δε μου φαινεται τοσο απιθανο.δε μπορω να πιστεψω κατι τετοιο με σιγουρια αλλα σιγουρα δε το απολκειω κιολας.

π² είπε...

Ρε Χριστιανοταλιμπάν της συμφοράς δεν είσθε εσείς ο εκλεκτός λαός του αγαπητού σας θεούλη, άλλοι είναι. Πάνω στην καίρια στιγμή λέτε να αφήσει τον εκλεκτό λαό του και να ασχοληθεί με τους Έλληνες;;;;;;;
Με ανοιχτό το στόμα πριν την μπουκιά θα μείνετε διότι σας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Εκτός αν δεν είσθε έλληνες και είσθε ο εκλεκτός λαός του.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ας μην το πιστεψουμε αυτο,το να προσευχηθουμε ομως δεν νομιζω να βλαπτει κανενα

Ανώνυμος είπε...

Oti kai na leei kaneis, o Xristos tha nikisei sto telos, opoios kai na einai o eklektos laos tou Theou.O Theos esteile ton yio tou,pou den exei ethnikotita, giati einai apo to Agio Pnevma, ton esteile loipon na gennithei anamesa stous eklektous.Oi eklektoi tou Theou, ton xlevasan ton tapeinosan kai ton skotosan.Apo tote mexri simera, aftoi pou skotosan ton Xristo,epapsan na einai eklektoi tou Theou. Mazi me aftous, kai oloi oi alloi pou polemoun ton Xristo kai tin Ekklisia Tou,exoun ginei oi eklektoi tou eosforou,pou simainei oti oi xristianoi, Ellines kai mi,einai oi eklektoi tou alithinou Theou.Oso gia to islam kai tous mavrous,to skeptiko tous kai i thriskia tous, mporei na einai apeili gia ton xristianismo,alla tin emfanisi tous den tin epeleksan oi idioi.Einai plasmata tou Theou, opos oloi oi anthropoi.

Ανώνυμος είπε...

K gia poio logo nomizeis oti eisai to alogo re Graike?

Ανώνυμος είπε...

αντι νεα εισαι για τον πεο οτι να νε γραφεται .

Ανώνυμος είπε...

zzzzzzzzzzzzzz.... douf

Ανώνυμος είπε...

please,γραφετε ελληνικα.Στραβωθηκαμε........

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ , ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕ'Ι'ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ, ΚΟΚΤΕ'Ι'Λ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ωραία τα λέει το κείμενο...ίσως από τα καλύτερα που έχει αναρτήσει το αντί νέα τάξη πραγμάτων. Όμως υπάρχουν τόσο μεγάλα βόδια που φαντάστηκαν στρατούς με όπλα και μυστικά λέιζερ! Πόσο άσχετοι άνθρωποι και πλανεμένοι υπάρχουν. ¨Ο Θεός που έπλασε τον κόσμο είναι παντοκράτωρ, παντογνώστης και όποιος είναι με το μέρος του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Και όλα τα προβλήματα θα μας τα λύσει όσο εμείς θα πλησιάζουμε κοντά Του και θα Τον επικαλούμαστε! Καλή φώτιση σε όλους

Ανώνυμος είπε...

αρε ο καθε καταστρεμενος ανοιγη μια σελιδα και πεταει 5 μαλακιες. φιλε της σελιδας εχεις πολυ γελιο,εισαι μεγαλος ονειροπολης και προπαντος καραγκιοζης που επιασες τον κυριον μας στο στομα σου,ανεγκεφαλε. την επομενη φορα θα μιλησω ποιο ασχημα

Ανώνυμος είπε...

Μας έβαλες ρε φίλε στις 2 παρά να ψάχνουμε σε 3(!!) Αγίες Γραφές τους στοίχους σου... Τι να σου πω, ή έλεγξε τις πηγές σου ή ΙΣΩΝΕ ΜΩΡΗ ΝΤΑΛΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ
ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ Γ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Κ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΖΩ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ!
Η .....

Ανώνυμος είπε...

1:48
επειδη σε διαβασα ποιος ο λογος για 3 αγιες γραφες η Αγια γραφη μια ειναι επειτα μιλαμε για τους ψαλμους του Δαυιδ και εχει απολυτο δικιο το ψαλτηρι ειναι φοβερο δεν χορταινεται φιλικα

Η.....

Ανώνυμος είπε...

Xm KAI POU EINE AUTOS O STRATOS KRYMENOS?
STA SOURMENA?
KAI EPEIDH GRAFETE KAI GIA TON DAVID POU NIKHSE ME TIN BOH8EIA TOU "KURIOU" TON APISTO GOLIA8,8A EI8ELA NA SAS PW OTI O GIGANTAS GOLIA8 EITAN ELLHNAS FILISTAIOS,O MIKROSWMOS EBRAIOS DAVID NIKHSE TON ELLHNA FILISTAIO ME UPOULIA , ANTI NA KTPI8EI ME OPLO OPWS SYMFWNHSAN O MPAMPESHS EBRAIOS KTYPHSE APO MAKRYA ME PETRA TON GOLIA8....
NA PAEI STO ANA8EMA LOIPON O DAVID.....
ZHTW H ELLAS KAI H ISTORIA THS DEN XREIAZWMASTE TOUS PSEUTES KAI UPOULOUS EBRAIOUS....(TIN PALAIA DIA8HKH ENOW,OXI TIN KAINH ,GIATI STIN KENH PISTEBOUME EPEIDH THN EGRAPSAN ELLHNES!!!)
G Amelethtos (Byzantinos)

Ανώνυμος είπε...

Μακάριος ανήρ, ός ουκ επορεύθη εν βουλή ασεβών και εν οδώ αμαρτωλών ουκ έστη και επί καθέδρα λοιμών ουκ εκάθισεν.
Αλλ΄ ή εν τω νόμω Κυρίου το θέλημα αυτού και εν τω νόμω αυτού μελετήσει ημέρας και νυκτός.
Και έσται ως το ξύλον το πεφυτευμένον παρά τας διεξόδους των υδάτων, ό τον καρπόν αυτού δώσει εν καιρώ αυτού και το φύλλον αυτού ουκ απορρυήσεται και πάντα, όσα αν ποιεί, κατευοδωθήσεται.
Ούχ ούτως οι ασεβείς, ούχ ούτως, αλλ΄ ή ωσεί χνούς, όν εκρίπτει ο άνεμος από προσώπου της γης.
Δια τούτο ουκ αναστήσονται ασεβείς εν κρίσει, ουδέ αμαρτωλοί εν βουλή δικαίων.

ΌΤΙ ΓΙΝΩΣΚΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΔΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΣ ΑΣΕΒΩΝ ΑΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Δαβίδ

Ανώνυμος είπε...

Ινατί εφρύαξαν έθνη και λαοί εμελέτησαν κενά; Παρέστησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν επι το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του χριστού αυτού.
Διαρρήξωμεν τους δεσμούς αυτών και απορρίψωμεν αφ΄ ημών τον ζυγόν αυτών.
Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτούς και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς. Τότε λαλήσει προς αυτούς εν οργή αυτού και εν τω θυμώ αυτού ταράξει αυτούς.
Εγώ δε κατεστάθην βασιλεύς υπ΄ αυτού επί Σιών όρος το άγιον αυτού, διαγγέλλων το πρόσταγμα Κυρίου.

Ι ώ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ?ΠΛΑΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ!
ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΙΧΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ-ΣΑΒΒΑΩΘ-ΣΑΒΒΑΤΟ......... Κ.Τ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

7:41 εισαι μεγαλο νουμερο!!!!!