Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σαμαράς απαντάει με e-mail στην Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων…


Anti-ntp:Διαβάστε εδώ προσκύνημα του προδότη!Διαβάστε αναφορά στα αφεντικά!
Η Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων (American Jewish Committee, AJC), που εξέφρασε την ανησυχία της για την πρόσφατη ένταξη των δύο αντισημιτικών πολιτικών στην Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), ένα από τα κορυφαία πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, διαπιστώνει με ικανοποίηση ότι ο αρχηγός του κόμματος Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη ....
σθεναρή αντίθεση του κόμματός του σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού ή ρατσισμού.

Οι δύο αμφιλεγόμενοι πολιτικοί Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, που πρόσφατα παραιτήθηκαν από κόμμα της άκρας δεξιάς Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ή ΛΑΟΣ, σχεδιάζουν να κατέβουν ως υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Απριλίου.

Ο Σαμαράς, σε ένα email στο AJC, τόνισε ότι οι βασικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας – πλήρης αντίθεσή στο ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και της άρνησης του Ολοκαυτώματος – παραμένουν ακλόνητες.

“Χαιρετίζουμε την επαναβεβαίωση από τον Αντώνη Σαμαρά των θεμελιακών αξιών του κόμματός του”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AJC David Harris, που συνάντησε για πρώτη φορά τον Σαμαρά 20 χρόνια πριν, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και έχει μείνει σε επαφή μαζί του από τότε.

«Είναι βαθιά μέσα στο ιδεολογικό DNA της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά της Νέας Δημοκρατίας, να εναντιώνεται κατηγορηματικά στο ρατσισμό σε όλες τις μορφές του, να αντιτίθεται στον αντισημιτισμό και να αντιτίθεται σθεναρά όλες τις αρνήσεις του Ολοκαυτώματος,” έγραψε ο Σαμαράς στο AJC. “Στην πραγματικότητα, αυτές είναι περισσότερο από βασικές αξίες στο κόμμα. Αυτές είναι βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές κληρονομιές, κοινές στον ελληνικό λαό στο σύνολό του, από γενιά σε γενιά.

«Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες στην Ελλάδα, που αισθάνονται υπερηφάνεια για τη διάσωση Ελλήνων Εβραίων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της χώρας μας. Το ξέρω καλά, αφού η οικογένειά μου είναι μια από αυτές. Και αυτή η παράδοση της υπερηφάνειας είναι κοινή σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλων των πολιτικών πεποιθήσεων. “

Υ.Γ
Δεν ξέρουμε γιατί ο κ. Σαμαράς απέστειλε e-mail στην Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων (American Jewish Committee, AJC) και δεν απάντησε στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, που εξέδωσε και την σχετική ανακοίνωση στις 17 Φεβ.2012.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/02/e-mail_24.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...Καλά κι εσείς, υπερβάλλετε. Δηλαδή δε φτάνει που μάζεψε τα φασισταριά στο παχνί της Ν.Δ - λόγω ψηφολαγνείας- έπρεπε να ενστερνιστεί και τις ακραίες αηδιαστικές σαχλαμάρες του Βορίδη και του Γεωργιάδη ο Αντώνης;; Ο έρμος ο Αντώνης; Πως να τον αποκαλέσω πλέον;; Ντρέπομαι και λυπάμαι για λογαριασμό του που δεν καταφέρνει να φανεί ΑΝΤΡΑΣ μια φορά!!! Τόσο ντεμί πια, κρίμα ... (Για το e-mail, καλά έκανε και το έστειλε, έπρεπε να στείλει με e-mail ένα συγνώμη και σε μας, για τις αψυχολόγητες προδοτικές επιλογές του που μας καταστρέφουν τη ζωή).

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΒΡΑΙΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ????
ΓΙΑΤΙ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????

HUNTER είπε...

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥΛΙΣΕς ΤΗΝ ΠΣΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ.Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΧΕΤΕ.