Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ιππείς Της Πύλου. Όλη η ταινία..


Δείτε την ταινία!
Ο Τηλέμαχος, ηθοποιός με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, εγκαταλείπει στα πενήντα του την Αθήνα για να γλυτώσει από τις τράπεζες. Με την βοήθεια του Μπάμπη του 'Φου', βρίσκει καταφύγιο σ' ένα ερημωμένο κάστρο στην καρδιά της...
Μεσσηνίας. Μοναδικοί κάτοικοι εκεί είναι δύο αδέρφια που δε μιλιούνται και μια ανιψιά που τους βαρέθηκε κι έφυγε, η... Δημοκρατία.
Ο Τηλέμαχος την συναντάει τυχαία και θα μαγευτεί. Λίγο τα σιρόπια του γιατρού για τα πνευμόνια του που έχουν γίνει ορυχείο, λίγο τα τσίπουρα, λίγο οι 'απαγορευμένες ουσίες' του Μπάμπη... οι θεοί βάζουν το χέρι τους κι η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο της!
Ο δημοφιλής κωμικός Νίκος Καλογερόπουλος γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια σουρεαλιστική και αλληγορική κωμωδία με πολιτικές προεκτάσεις αλλά και αναφορές στου μύθους της αρχαιότητας.
» Νίκος Καλογερόπουλος
» Ιουλία Καλογρίδη
» Ηλίας Λογοθέτης
» Γιώργος Κιμούλης
» Τάκης Σπυριδάκης
2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου άρεσε η εμμονή στήν εξωτική παρουσία ..
εάν και πολύ αξιοπρεπής συμετοχή,

αλλά σίγουρα εάν αύριο κέρδιζα το lotto θα χρηματοδοτούσα τον παλιόμουρλο τον Καλαματιανό να κάνει το Νο2 ...άν και είμαι και Σπαρτιάτης ... (Αρκάς βασικά αλλα ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα .... χαχαχαχαχα άντε βρές το...)

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ (και ούτε θέλω) να το εξηγήσω αλλά μου θύμησε τα πρώτα βιβλία του Κοσμοκαλόγερου Χρόνη Μίσσιου ... Ας είναι καλά όλοι αυτοί που μας χαρίζουν τέτοιες αποδράσεις από το ''ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ'' ...